• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canımcım seninkiler gayet güzel görünüyor.seksi olmuş.ben kıyafet giyince biraz daha dikkat çeksin istiyorum.

Deathless sana koltukaltindan mi konmustu,bana gögüsalti kesisiyle önerilmisti benim kafamdan gecende o ama sana örnek olarak gösterilen resme baktimda gögüsaltindan takilsaymis öyle denildigi gibi izler gögüsaltinda kalmazmis bayagi görünürmüs gibi geldi bana ??

Nihayet ben de görebildim resimleri :)) gayet dogal görünüyorlar Deathless büyüklügü de cok iyi tam benim istedigim gibi,ben silikonum diye bagirmayan orta karar,sevindim senin adina darisi basimiza..
Diger yaptiran arkadaslar sizlerde resim koysaniz ne güzel olurdu..

teşekkür ederim xxdenizxx:)

Deathless sana koltukaltindan mi konmustu,bana gögüsalti kesisiyle önerilmisti benim kafamdan gecende o ama sana örnek olarak gösterilen resme baktimda gögüsaltindan takilsaymis öyle denildigi gibi izler gögüsaltinda kalmazmis bayagi görünürmüs gibi geldi bana ??

kıvrım oluşmassa belli oluyor kesinlikle göğüs altından.benim arkadasım göğüs altı kas üstü koydurdu ve dokundugumda bariz belli..içinde oynadıgını hissedebiliyorum.vede az olmasına rağmen belli oluyor dikişi.benimki koltuk altı oldu..

kızlar göğüs altında sanıldığı gibi bariz iz kalmıyor. şu an benimkiler incecik çizgi şeklinde duruyor. düşünün yeni olmasına ragmen. yaptıran arkdaşlarım var inanın incecik çizgi kalmış zaten altta kalıyor belli bile değil.. Çok düşündürecek bi dezavantaj değil yani..

deatheless sanırım sana yuvarlak protez kondu bildigim kadarıyla yuvarlaklarda kayma olmuyor canım yaa seninki nasıl kaydı ki?

sizlerden cesaret alarak sanırım bende bu ay içinde yaptırırım diyorum en gec eylüle kalır o da sütyenin sıkacagıgını ve denize giremeyecegimi düşünerek ertelerim

deatheless sanırım sana yuvarlak protez kondu bildigim kadarıyla yuvarlaklarda kayma olmuyor canım yaa seninki nasıl kaydı ki?

kapsül oluşmaması için silikon konulan cepler geniş oluyormuş ve camasırı takmam gerekiyormus 1 ay.. bense 10 gün içinde cıkardığım için ve bikini giydiğim için..dolayısıyla hareketinde etkisiyle kaydı:) cok diil 1 cm di:)

kızlar göğüs altında sanıldığı gibi bariz iz kalmıyor. şu an benimkiler incecik çizgi şeklinde duruyor. düşünün yeni olmasına ragmen. yaptıran arkdaşlarım var inanın incecik çizgi kalmış zaten altta kalıyor belli bile değil.. Çok düşündürecek bi dezavantaj değil yani..

aa seninki koltuk altında diilmiydi asliselen??

aa seninki koltuk altında diilmiydi asliselen??

hayır canım benimki göğüsaltı kesisi ile kas altına yerleştirildi.daha önce yazmıştım ama kaçırdın sanırım o yazıyı..sütyeni çıkarmamak lazım demekki.ne kadar takıcaz bu sütyeni dathless 4 hafta sanıırm ...inanki her yerim su topladı bu licralı kumaştan...penye olanı olmazmış doktora sordum...bide kaşıntı yapıyor yani cildim çokallerjik benim...sürekli kaşınıyor.değdiği yerlere kağıt havlu falan koyuyorum..bide sırtım tutuldu hep sırt üstü yatmaktan. Aret Bey yan yatmak yasak dedi...senin doktorun yan yatmana ne zaman izin vermişti...bide ben yüzüstü uyuyan biriyim hep. telef oldum ...:(((

kızlaar inanın oturup kalkmaktan başka acım yok. sadece kaşıntı beni mahvetti...

Deathlessssssss ben de çok beğendimm :) Maşaallah,Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah..Darısı başımıza henüz ameliyat olmayan arkadaşlar :)) Dialoglar çok güzel gelişiyor göğüs büyütme konusunda..Önceden yazdığımıza cevap verebilecek birileri olmuyordu bile..Şu aralar bu konu çok yoğun,hoşuma gidiyor göğüs büyütmeyle ilgili yazılanlar..Daha da cesaretleniyoruzz dimii arkadaşlar :) Allah nasip etsin de kısa zamanda bizde yaptıralım inşaallahhh :):)
:hooray::içelim::1hug::sm_cool::lepi:

hayır canım benimki göğüsaltı kesisi ile kas altına yerleştirildi.daha önce yazmıştım ama kaçırdın sanırım o yazıyı..sütyeni çıkarmamak lazım demekki.ne kadar takıcaz bu sütyeni dathless 4 hafta sanıırm ...inanki her yerim su topladı bu licralı kumaştan...penye olanı olmazmış doktora sordum...bide kaşıntı yapıyor yani cildim çokallerjik benim...sürekli kaşınıyor.değdiği yerlere kağıt havlu falan koyuyorum..bide sırtım tutuldu hep sırt üstü yatmaktan. Aret Bey yan yatmak yasak dedi...senin doktorun yan yatmana ne zaman izin vermişti...bide ben yüzüstü uyuyan biriyim hep. telef oldum ...:(((

kızlaar inanın oturup kalkmaktan başka acım yok. sadece kaşıntı beni mahvetti...

kaçırmışım evet:) benim doktorumda izin vermedi yan yatmaya ama 10 gün sonra hafif hafif cevirebiliosun omzunu yatarken.. südyen en az 1 ay kullanılcak hayatım valla.bende dayanamadım cıkardım kaydı işte.aman cıkarma.elleme kasınsınn doktoruna kasıntı için merhem ismi sor.ve kullan.doktorum yan yatmama kendisi izin vermedi.zaten belli bi zaman sonraa sen kendin yatıosun canım.ama uzun sürmez.daha 2 gün oldu ameliyat olalı senin sabret 2 günün kaldı üstündeki agırlık için.ben 5.gün 7 saatlik otobüs yolculuguna cıktımm yanii..Ama dayan kasıntıda gecer.normal o vücuda yabancı bi madde girio yani..

Deathlessssssss ben de çok beğendimm :) Maşaallah,Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah..Darısı başımıza henüz ameliyat olmayan arkadaşlar :)) Dialoglar çok güzel gelişiyor göğüs büyütme konusunda..Önceden yazdığımıza cevap verebilecek birileri olmuyordu bile..Şu aralar bu konu çok yoğun,hoşuma gidiyor göğüs büyütmeyle ilgili yazılanlar..Daha da cesaretleniyoruzz dimii arkadaşlar :) Allah nasip etsin de kısa zamanda bizde yaptıralım inşaallahhh :):)
:hooray::içelim::1hug::sm_cool::lepi:

çok teşekkür ederim..taiki yardımlaşmak gerek bugün sana yarın bana:)

evet yaa bu sıcaklarda 1 de sütyen falan takamam ben en iyisi eylüle falan yaptırayım cünkü o zamanlarda daha serin olur şimdi normal sütyen kullanamıyorum yatarken 1 de o sütyenler beni iyice sıkar cileden cıkarım valla:)

evet yaa bu sıcaklarda 1 de sütyen falan takamam ben en iyisi eylüle falan yaptırayım cünkü o zamanlarda daha serin olur şimdi normal sütyen kullanamıyorum yatarken 1 de o sütyenler beni iyice sıkar cileden cıkarım valla:)

elenya ; çok haklısın sütyen mevzuda kişiden kişiye değişiyor.benim cildim çok allerjik. licralı kumaş tan dolayı kaşıntı yapıp su topladı.dün akşam % 80 pamuk % 20 licra ve % 20 esneme payı olan bi sütyen buldum..Olayı çözdüm sonunda ))) .İdeal sütyeni buldum ama bu seferde bepanten merhem den kurtulamıyorum...Dün duş yaptım. Bu gün kontrole gittim herşey normal .Haftaya tekrar gideceğim.

Evet eylüle bırak bencede. en azından denizine havuzuna girersin.ben iznimi bu döneme ayarlayabildiğimden dolayı bu sıcaklara kaldım.1 eylül de denize girebilirmişim . ozaman da ramazan zaten .bu sene pek keyfini çıkaramayacağım sanırım.:) ama olsun. darısı başına arkadaşım..:)

Abcde : evet çamaşır gecede çıkmıyo ...malesef günde 1 yada 2 saat çıkartabilirsin...ama amelyat olacaksanız önce sütyeni halletmek gerekir. sonra benim gibi su toplamakta var.....:)))))) bence % 100 licralı sütyen den çok biraz pamuklu olmasına dikkat etmek lazım. sevgiler..:)

:lepi:Yaşasın.....:lepi:
Sonunda bende 15 gün sonra göğüslerimi büyütüyorum.
yıllardır hayalini kurduğum memelere sonunda kavuşacağım.:sm_cool:
geçen sene burun ameliyatımı yapan çok sayın ve kıymetli doktorum orhan murat özdemire bu senede memelerimi teslim ediyorum. :içelim::nazar:

:lepi:Yaşasın.....:lepi:
Sonunda bende 15 gün sonra göğüslerimi büyütüyorum.
yıllardır hayalini kurduğum memelere sonunda kavuşacağım.:sm_cool:
geçen sene burun ameliyatımı yapan çok sayın ve kıymetli doktorum orhan murat özdemire bu senede memelerimi teslim ediyorum. :içelim::nazar:

Kutlarımm :teytey: Umarım sonunda düşlediğin ölçülere kavuşursunn:) Böyle uzun zamandır yaptırmak isteyipde sonunda yaptıracak olan birileri olunca çok seviniyorum..:içelim:

Back