bişi daha sorcam aslıselen.. üzerinde acıdan ziyade, sanki hamlamış, dayak yemiş gibi bir agırlık var diil mi?
evt dathless aynen öyle. dün gece uyuyamadım . sabah doktora gittim gayet normal dedi. birinden biri daha fazla ödem yapar dedi. ben ilk gün iyiyim diye zorladım sanırım ondan oldu..şu an kaşıntı var koltuk altımın bittiği yerde.bandajlarıda çıkardık bu arada..
nebil beye yaptıran bi çok kişi ile tanıstım hepside memnunlar güzelim..bence tercih etmen gerekir..harika birisi yani...koyuyorum resimleri kızlar tekrardan.aman kaçırmayın bu defa gözünüzü sevim:))
doktorumun bana ameliyat öncesi yolladığı resmide koyucam..düşünün benimki o resimdekinden daha güzel oldu..
sonunda gördümm sırnaşık şey canım super olmuş çok geçmiş olsun tekrar... umarım isteyen herkez böyle memnun kalır
ela_ela da nebil beye amelıyat olmustu.. ayrıklıgından bıraz sıkayetcıydı ama. nerelerde acaba su an . gorunmuyo bayadır..
ela_ela sesimi duyuyor msuuuuuuuuuuuuuun:) nasılsııııııııııııııııııınnnnnnnn??? :)
deatheless güzel olmuşlar canım, iyi günlerde kullan.. Sen ameliyat olalı ne kadar olmuştu ve kaç cc idi? Ben çok takip edemedim afedersin.. Benimkiler hala çok havada şeker yaa, bende seninkiler gibi sarkmasını istiyorum biraz.. Bu pazar kontrole gidicem, son gelişmeleri yazarım kızlar.. Bu arada ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun diyorum, umarım istenilen sonuçlar alınır..
çok geçmiş olsun bravo çok cesaretlıymışsın..takdır ettım doğrusu...ya arkadaşlar göğüsleri büyütmek için illa amaliyatmı lazım yani haplarla yağlarla vs. buyutulemezmı bi bilgisi olan varmı?. ben amalıyata cesaret edemem..internette bı çok urun var ama çokta guvenemıyorum bılgınız varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
deathless01.......... :))))))
deatheless güzel olmuşlar canım, iyi günlerde kullan.. Sen ameliyat olalı ne kadar olmuştu ve kaç cc idi? Ben çok takip edemedim afedersin.. Benimkiler hala çok havada şeker yaa, bende seninkiler gibi sarkmasını istiyorum biraz.. Bu pazar kontrole gidicem, son gelişmeleri yazarım kızlar.. Bu arada ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun diyorum, umarım istenilen sonuçlar alınır..
aa erken cıkarmıs bandajları..hayatım daha olur bi hafta merak etme.korkuda yapma kendine..ben cok yaptım bosuna yapmısım.4.günden sonra rahatlığı hissedeceksin..as kaldı 1-2 gün daha sabret:) bölee deişik bi kaşıntı olur.benim sol göğüste olmustu..talı tatlı kasınıo kasıyıncada hissetmessin:) o yüzden bekle sadece..
dathlees buz koysak rahatlatırmı biraz şişliklere iyi gelirmi?. göğüslerimin arası mosmor benim..bu sıkı süyten de allerji yaptı su topladı..licralı kumaş ... bunun penyesini diktireceğim bakalım belki bi fayda görürüm.Bu kaşıntıya bi çare lütfen(
deathless göğüslerin güzel olmuş ne güzel atlattın
yalnız bu göğüsler bana küçük göründü ben daha daha büyük istiyorum
zaten şu an ki göğüslerime çok benziyor fotodakiler ben bayağı büyük olsun istiyorum
güzelim ben 48 kiloyum ve üst tarafım baya bi ince..ondan cok küçük görünüolar.ama bikinidende kaynaklanıyor. fakat zaten cc olrak da büyük istemedim. sen büyük protez tercih edebilirsin elbette..benimki orta profil 225 cc lik.daha büyüğünü koydursam kafam görünmezdi heralde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?