• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hmm ben de pütürlü yüzey istemiştim ama doktorum düz yüzey tercih etti pütürlünün pek bi farkı olmadığını söylemişti.. ben operasyondan 1 ay sonra masaja başladım anca öyle yumuşadı zaten. ama artık sıkıldım ya hergün hergün masaj yapmaktan..
demek her doktor farklı şey öneriyo

canım normalde 1 ayda masaj kesiliyor düz yüzeydede.. yani öyle duymustum.. pütürlü yüzey göğüsle birleşiyormuş o nedenle sanırım istemiyor masaj..bende sıkılmıştım iğrenç bişe yaa..zahmetli olmasada yoruyor insanı..ayrıcaa düz yüzeyde masaj yapmassan çok sert kalıyor.arkadasımın annesinde var masajı yapmamış..taş gibii..iğrenc duruo.

:dance: ya süper canım çok geçmiş olsun.. hemen araştırmaya başlıcam 3000 ytl gayet iyi bir fiyat tşk

bişii diil:) mükemmel bir ilgi ve her dakika yanında olacak bir doktor istersen nebil bey derim ben.. o kadar cok doktor gezdim.böyle harika bi insan tanımadım.. kolay gelsin sana..

deathless resim gönderme işini halletmişsiniz

: oooy oooy oooy :) çok güzel olmuşlar yaw. valla gözümüz gönlümüz açıldı .çok doğal duruyorlar.insanın bu göğüslerle sürekli dekolte giyesi gelir canım ya...inşallah benimkilerde böyle olur.senin göğüs dokun varmış benimki hiç olmadığı için 275 -300 arası protez kullanacağız. dediğin gibi şekil veriyormuş..şafak 2 gün.. sevgiler..

deathless sormustum ama forumun yogunlugundan kaynamıs sanırım :) hangı profıl tercıh ettın sen ?? aslında dıger sıtelerdekı hemen hemen tum profıllerı anlıyorum ama senınkını anlayamdım . cok dogalar cunku:)

buyuklugu de gayet ıdela bence...
pekı kıyafetle nasıl duruyoo bu buyukluk canım ?

RESMİ KALDIRCAM CANIM ZATEN:) ölee ortalarda kalmasın..bakacak arkadaşlarda baksın istedim:) profil derken neyi kastettin anlamadım? ayrıca kıyafetlee çok süper duruo:) çamaşır bile takmadan üstelik.. hiç çamaşır kullanmıyorum içim belli olmadıkca.. cok büyük diiller ama cok dolgunlar:)

deathless resim gönderme işini halletmişsiniz

: oooy oooy oooy :) çok güzel olmuşlar yaw. valla gözümüz gönlümüz açıldı .çok doğal duruyorlar.insanın bu göğüslerle sürekli dekolte giyesi gelir canım ya...inşallah benimkilerde böyle olur.senin göğüs dokun varmış benimki hiç olmadığı için 275 -300 arası protez kullanacağız. dediğin gibi şekil veriyormuş..şafak 2 gün.. sevgiler..

Tşk ederim asliselen:) umarım sende aynı sonucu elde edersin.. ilk zamanlarda kendinde begenmeyebilirsin ben sölim şimdiden.. ve gözüne kocaman görünebilirler.. ama sonrasını düşün ve hç canını sıkma.. şimdiden geçmiş olsun tatlım..

Merhaba canım,neden iptal ettirdin?kendinden kaynaklı mı?aslını istersen benim de çok şüphelerim var..benim şu ana kadar beğendim dediğim hiçbir silikonlu göğüs olmadı.yapay yapayyy...tamam dirilik dolgunluk önemli ama bedenle bütünleşirse.yaptıran arkadaşlar tereddütlerimden kurtulabilmem için fikir verirse sevinirim.bu konuda özellikle başarılı dr lar kimler?Bi kök hücre yöntemidir gidiyor ama heralde 10 seneyi bulur.napsın bu amazonCADIARZU

ilgine teşekkür ederim arkadaşım.benim sebeplerim karışık ailevi,maddi vs. vs. ama sonradan iptal olduğuna sevindim bile çünki doğru doktor kim en iyi ameliyat yöntemi hangisi sonuç iyi olurmu bir sürü tereddütlerim olduğunu anladım.yinede şartlarım uygun olsaydı şansımı denemek isterdim...kök hücre yöntemi nedir bilemem valla ben daha silikonu çözemedim ki..sevgiler

merhaba mademoiselle, senın doktorun kımdı .. ankarada mı oldun sen de amelıyatı ?

canım benim doktorum serhat tuncer.. istanbul nişantaşı'nda allianoi estetik kliniği var. ameliyatı istanbul'da oldum kadıköy şifa hastanesi'nde. Ankara'da birkaç doktorla görüştüm ama aklıma pek yatmadı Serhat bey zaten tanıdıktı hem de çok başarılı olduğunu duyuyoduk o nedenle onu tercih ettim.. çok da memnun kaldım

hakikaten kacırdılar yani:)
bu arada resımlerı bızle paylastıgın ve fıkrımız olmasını sagladıgın ıcın cok tesekkurederım kendı adıma canım ..sağolasın

nebil beyden baska gorustugun doktorlar var mıydı .? isimleri neydi ve nıye tercıh etmedın deathless01??

önemli diil tatlım.. murat türegünle görüştüm hayatım.. prof. kendisi. ama bilmiyorum ısınamadım.ve isteklerimi sorarken kendi bildiğini anlatmaya çalıştı sürekli.oysa nebil bey benim fikrim ne ise onu baz aldı. sorularımın hepsini içimi rahatlatacak şekilde yanıtladı ve beni en ii şekilde ikna etti.. o nedenle tercih ettim.. birde kıbrısta görüştüm adem ademoğluyla ama oda çok ilgisizdi.gayet sıradan seyler söyledi..tatmin olmadım..

deathless01 selam.. forumu çok sıkı takip etmeme rağmen hafta sonu şehir dışına çıkmak zorunda kaldığım için resmini kaçırdım:sm_confused: Hala görme şansım var mı acaba :)?

canım cok uzuldum :( ama her seyde bı hayır vardır.. mutlaka vardır.. belki su an olsaydı önüne istemedıgın sorunlar cıkacaktı ... inşallah sonra kafandakı sorunların da kalktıgı ve imkanalrın saglandıgı anda istedgıne kavusursun .. hoscakal

merhaba arkadaşım.inşallah senin dediğin gibidir.bende öyle düşünmeye çalışıyorum kendimi rahatlatabilmek için ama ne yalan söyliyim çokta üzülüyorum.çok yaklaşmıştım ama olmadı.öyle uzun zamandır bekliyorum ki ben bunu bir bilsen.kendimi berbat hissediyorum abattığımı düşünebilirsin ama kendimi görmemek için artık aynaya bile bakmıyorum.merak ediyorum bu ameliyatı olan yada olamayan benim gibi hisseden varmıdır acaba....sevgiler

merhaba arkadaşım.inşallah senin dediğin gibidir.bende öyle düşünmeye çalışıyorum kendimi rahatlatabilmek için ama ne yalan söyliyim çokta üzülüyorum.çok yaklaşmıştım ama olmadı.öyle uzun zamandır bekliyorum ki ben bunu bir bilsen.kendimi berbat hissediyorum abattığımı düşünebilirsin ama kendimi görmemek için artık aynaya bile bakmıyorum.merak ediyorum bu ameliyatı olan yada olamayan benim gibi hisseden varmıdır acaba....sevgiler

ben de çok üzüldüm ve inanın sizi çok iyi anlıyorum benim de annemin ısrarları sonucu babama söylemek zorunda kalmıştım ve tabi izin vermemişti, bir sürü de laf etmişti.. o an hayallerim yıkılmıştı aylarca bunalımda gezdim nolcağı hiç belli değidli ve sonunda babamdan gizli yaptırmak zorunda kaldım. o nedenle o psikolojiyi çok iyi bilirim.

inşallah en kısa zamanda yaptırabilirsiniz ve bun inanıyorum ki insan birşeyi çok isteyince istediği şey gerçekleşiyor, sadece biraz zaman alabiliyor umarım sizin de hemen olmasa bile yakın zamanda gerçekleşir.. ve belki çok beylik laflar gibi geldiğinin farkındayım ama eminim çok güzelsinizdir kendinize ve bedeninize umutsuzlukla ceza vermek yerine güzel diğer yanlarınızı düşünün ve bakımınızı ihmal etmeyin örneğin saçlarınızı istediğiniz renge boyatın veya kestirin, makyaj yapın, sevdiğiniz kıyafetlerle dolaşın.. kendinize küçük ödüller verin .. kendinizi çok daha iyi hissedersiniz..
sizin için dua edicem inşallah en kısa zamanda dileğiniz gerçekleşir ve sizin için hayırlı olur..:1hug:

Ewet ben de hala göğüs ameliyatı olamadığım için(maddi ve manevi sebepler yüzünden) kendini kötü hissedenlerdenim arkadaşım:teselli: Bir kaç senedir aklımda vardı ve annemle bu yaz için plan yapmıştık göğüs ameliyatımla ilgili...ama olmuyor yine beklemek zorundayım.Sen aynaya bakamıyormuşsun ya.. ben de denizden ve bikinilerden kaçıyorum :( denize gitmemek için bahaneler uydurup duruyorum... Canım inşaallah şartlar el verir de bir an önce isteğimize hayırlısıyla kavuşuruz:1hug:

deatheless bende nebil bey le görüşüyorum ama benim istanbulda olmam dezavantaj cünkü buraya sık sık gelip gidemiyor ama ücret konusuda dahil olmak üzere bircok konuda anlaştık fakat resmini ben göremedim yaa cünkü banada 3 tane resim göndermişti nuray hanım fakat ben onları begenmemiştim 1 de seninkini görmem iyi olurdu ama kaldırmışsın banada 225 cc dedi nebil bey ve benim gögüslerimde ancak ceviz kadar ama ben bari 250 olsun demiştim arasında pek fark yok ama 1 kez yaptırılıyo biraz bişeye benzesin diye ama aradaki 25 cc acaba yapay dururmu diyede teredütteyim neyse sanırım bu ay bende olacagım yada eylülde cünkü yaz gecsin istiyorum

deatheless bende nebil bey le görüşüyorum ama benim istanbulda olmam dezavantaj cünkü buraya sık sık gelip gidemiyor ama ücret konusuda dahil olmak üzere bircok konuda anlaştık fakat resmini ben göremedim yaa cünkü banada 3 tane resim göndermişti nuray hanım fakat ben onları begenmemiştim 1 de seninkini görmem iyi olurdu ama kaldırmışsın banada 225 cc dedi nebil bey ve benim gögüslerimde ancak ceviz kadar ama ben bari 250 olsun demiştim arasında pek fark yok ama 1 kez yaptırılıyo biraz bişeye benzesin diye ama aradaki 25 cc acaba yapay dururmu diyede teredütteyim neyse sanırım bu ay bende olacagım yada eylülde cünkü yaz gecsin istiyorum

çok doğru bir karar vermişsin hayatım...ama bence nebil beye güven..bende 200 cc istemiştim fakat banada 225 cc yi önerdi..emin ol o bizden daha iyi biliyor ve göğüs yapımıza göre karar alıyor. senin için bir kere daha koyabilirim resim:) benim göğüsleirm dediğim gibi normaldede büyüktü.avuçlarımı fazlasıyla dolduruyordu yani.ancak minyon oldugum için büyük prtez güzel olmaz dedi..sende kulak ver bence..akşam koyarım resmi olur mu?

deathles01 hanı demiştin ya maildeki resmleri ben de begnmemiştim ama muaynehanesnde begendım bı tane dıye.. tam o resmdekı gbı , tam istedgn sekılde mı bı sonuc aldın ???ne cok soru sordum sana demı :D:D

kesinlikle istediğim sonuctan fazlasını aldım.yoksa burda sizleri kesinlikle yanıltmak istemem bu kadar emin konusmam güzelim. ki ben cok takıntılı biriyimdir. yani ufacık şeyi büyütürüm olumsuz olarak..ama gerckten aşırı derecede memnunum.. sanki hiç yaptırmamısım gibi..sanki kendi dolgun göğüslerim gibi..resimdekinden daha güzel oldu:)

fevkelade şekerim,ben de beyaz tenliyim ve umarım seninki gibi dururlar.enfes...göğüs dokun kamufle etmiş sanki.

Back