hmm ben de pütürlü yüzey istemiştim ama doktorum düz yüzey tercih etti pütürlünün pek bi farkı olmadığını söylemişti.. ben operasyondan 1 ay sonra masaja başladım anca öyle yumuşadı zaten. ama artık sıkıldım ya hergün hergün masaj yapmaktan..
demek her doktor farklı şey öneriyo
:dance: ya süper canım çok geçmiş olsun.. hemen araştırmaya başlıcam 3000 ytl gayet iyi bir fiyat tşk
deathless sormustum ama forumun yogunlugundan kaynamıs sanırım :) hangı profıl tercıh ettın sen ?? aslında dıger sıtelerdekı hemen hemen tum profıllerı anlıyorum ama senınkını anlayamdım . cok dogalar cunku:)
buyuklugu de gayet ıdela bence...
pekı kıyafetle nasıl duruyoo bu buyukluk canım ?
deathless resim gönderme işini halletmişsiniz
: oooy oooy oooy :) çok güzel olmuşlar yaw. valla gözümüz gönlümüz açıldı .çok doğal duruyorlar.insanın bu göğüslerle sürekli dekolte giyesi gelir canım ya...inşallah benimkilerde böyle olur.senin göğüs dokun varmış benimki hiç olmadığı için 275 -300 arası protez kullanacağız. dediğin gibi şekil veriyormuş..şafak 2 gün.. sevgiler..
Merhaba canım,neden iptal ettirdin?kendinden kaynaklı mı?aslını istersen benim de çok şüphelerim var..benim şu ana kadar beğendim dediğim hiçbir silikonlu göğüs olmadı.yapay yapayyy...tamam dirilik dolgunluk önemli ama bedenle bütünleşirse.yaptıran arkadaşlar tereddütlerimden kurtulabilmem için fikir verirse sevinirim.bu konuda özellikle başarılı dr lar kimler?Bi kök hücre yöntemidir gidiyor ama heralde 10 seneyi bulur.napsın bu amazonCADIARZU
merhaba mademoiselle, senın doktorun kımdı .. ankarada mı oldun sen de amelıyatı ?
sen profıl secmedın mı ? dusuk ya da orta ya da yuksek profıl ???
hakikaten kacırdılar yani:)
bu arada resımlerı bızle paylastıgın ve fıkrımız olmasını sagladıgın ıcın cok tesekkurederım kendı adıma canım ..sağolasın
nebil beyden baska gorustugun doktorlar var mıydı .? isimleri neydi ve nıye tercıh etmedın deathless01??
canım cok uzuldumama her seyde bı hayır vardır.. mutlaka vardır.. belki su an olsaydı önüne istemedıgın sorunlar cıkacaktı ... inşallah sonra kafandakı sorunların da kalktıgı ve imkanalrın saglandıgı anda istedgıne kavusursun .. hoscakal
merhaba arkadaşım.inşallah senin dediğin gibidir.bende öyle düşünmeye çalışıyorum kendimi rahatlatabilmek için ama ne yalan söyliyim çokta üzülüyorum.çok yaklaşmıştım ama olmadı.öyle uzun zamandır bekliyorum ki ben bunu bir bilsen.kendimi berbat hissediyorum abattığımı düşünebilirsin ama kendimi görmemek için artık aynaya bile bakmıyorum.merak ediyorum bu ameliyatı olan yada olamayan benim gibi hisseden varmıdır acaba....sevgiler
merhaba arkadaşım.inşallah senin dediğin gibidir.bende öyle düşünmeye çalışıyorum kendimi rahatlatabilmek için ama ne yalan söyliyim çokta üzülüyorum.çok yaklaşmıştım ama olmadı.öyle uzun zamandır bekliyorum ki ben bunu bir bilsen.kendimi berbat hissediyorum abattığımı düşünebilirsin ama kendimi görmemek için artık aynaya bile bakmıyorum.merak ediyorum bu ameliyatı olan yada olamayan benim gibi hisseden varmıdır acaba....sevgiler
deatheless bende nebil bey le görüşüyorum ama benim istanbulda olmam dezavantaj cünkü buraya sık sık gelip gidemiyor ama ücret konusuda dahil olmak üzere bircok konuda anlaştık fakat resmini ben göremedim yaa cünkü banada 3 tane resim göndermişti nuray hanım fakat ben onları begenmemiştim 1 de seninkini görmem iyi olurdu ama kaldırmışsın banada 225 cc dedi nebil bey ve benim gögüslerimde ancak ceviz kadar ama ben bari 250 olsun demiştim arasında pek fark yok ama 1 kez yaptırılıyo biraz bişeye benzesin diye ama aradaki 25 cc acaba yapay dururmu diyede teredütteyim neyse sanırım bu ay bende olacagım yada eylülde cünkü yaz gecsin istiyorum
deathless01 selam.. forumu çok sıkı takip etmeme rağmen hafta sonu şehir dışına çıkmak zorunda kaldığım için resmini kaçırdım:sm_confused: Hala görme şansım var mı acaba :)?
deathles01 hanı demiştin ya maildeki resmleri ben de begnmemiştim ama muaynehanesnde begendım bı tane dıye.. tam o resmdekı gbı , tam istedgn sekılde mı bı sonuc aldın ???ne cok soru sordum sana demı
fevkelade şekerim,ben de beyaz tenliyim ve umarım seninki gibi dururlar.enfes...göğüs dokun kamufle etmiş sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?