• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ay erzuruma mı gelsek napsak yaa jeyyar
yoksa silikon taktırmak benim için hayal gibi gözüküooosenağlama
kac cc aldın peki silikonlarını canım senmi karar verdin?yuvarlakmı aldın yoksa diğerindenmi?acaba burdada aynı işleyiş gecerli olurmu?silikonu biz alsakta doktor taksa hatta sana sipariş varsek sen göndersen offf offf ne güzel olurdu yaa

hayatım cc olarak doktor belli aralıklarda bir çok sipariş veriyo ama sen bir tekinin parasını ödüyosun. sayzırlarla deniyo olanının içinden orjinali alıyo gerisi firmaya gidiyo. bana 220 den 340 a kadar istendi. ama 325 takıldı.yuvarlak evet ve pütürlü.işleyiş her devlet hastanesi için aynıdır. benimki üniversite hastanesiydi. hayatım bende silikonları ankaradan getirttirdim.mentor firmasından burdan almadım yani.doktoruna gveniyosan ve inanıyosan devlet hastaneleri tabiki hesaplı.yerimseniben

yok canım o bantları çıkartırken ben de çok acıycak hatta çıkmıycak sanmıştım ama öle diilmiş zaten göğüslerde şuan biraz uyuşukluk olduu için pek fazla hissetmiyosun korkacak bişi yok yane yerimseniben
ayrıca ben 5000 ytl vermiş biri olarak bu fiyatı duyunca ...........ağlamak istiyorummmmmsenağlama:çok üzgünüm:

sevgili black angel seni duyunca rahatlıyorum valla. şuan birazsırtım ağırıyo bantlar feci sıkmaya başladı. bide bişi sorcam mesela eylülde artık normalmiş gibi hissedebilecekmiyim ve eşim askerden gelecek bi sorun olmaz dimi:utangac: umarım olmaz... bu arada cidden sonuölarımız aynıysa cidden çok vermişiniz ya. anladığım kadarıylasizin para hastaneye ve doktora gitmiş yoksa maliyeti o kadar değil..:1no2:

hayatım cc olarak doktor belli aralıklarda bir çok sipariş veriyo ama sen bir tekinin parasını ödüyosun. sayzırlarla deniyo olanının içinden orjinali alıyo gerisi firmaya gidiyo. bana 220 den 340 a kadar istendi. ama 325 takıldı.yuvarlak evet ve pütürlü.işleyiş her devlet hastanesi için aynıdır. benimki üniversite hastanesiydi. hayatım bende silikonları ankaradan getirttirdim.mentor firmasından burdan almadım yani.doktoruna gveniyosan ve inanıyosan devlet hastaneleri tabiki hesaplı.yerimseniben

canım yaa insallah biranönce sağlığına kavuşursun.ve göğsünü gere gere dolasırsına.s.
bende buralarda bi üniversite hastanesine bi arastırma yapsam bari
acaba her üni. hastanesinde yaparlarmı? ve sen nasıl bu fikri söyledin doktora?silikonları senin alma fikrini doktormu söyledi sana hayatım?üni. hastanelerinde plastik cerrah varmı?ay ne cok soru sordum ama bende baska türlü taktıramam gibi gözüküyoo senağlama

heee bide mesenetcim nası ulasabiliriz bu mentor firmasına?benimde kuzenim canakkalede üni.de calışıo belki yıllık iznimde insallahhhhhhhhhhhhh olursa yaptırabilirim
senin bu siteye tecrübeni yazman sayende cok sagol canımmmma.s.

heee bide mesenetcim nası ulasabiliriz bu mentor firmasına?benimde kuzenim canakkalede üni.de calışıo belki yıllık iznimde insallahhhhhhhhhhhhh olursa yaptırabilirim
senin bu siteye tecrübeni yazman sayende cok sagol canımmmma.s.

hayatım tabiki bu fikri ben sölemedim. doktorum söledi o harika biri. her devlet hastanesinde ki doktor bu kadar iyi olmayabilir. benim doktorum harika biri. ve ayrıca mentor firmasına ben ulaşmadım doktorumun sölediği bi medikale gittim onlar ısmarladı. şuan harikayım. soracağın başka bişi olursa yardım etmeye çalışırım sevgiler.:sm_cool:

Kızlar bende geçen pazar günü Ankara'da Nebil beye ameliyat oldum..Yaklaşık bir buçuk saat sürdü,kas altına koltuk altından yerleştirildi. Ama tahmin ettiğimden de zorlu bir süreç ameliyat sonrası. llk 2 gün nefes alamıyordum adeta, şimdi de kolumu kıpırdatmakta zorlanıyorum ve yardım almaksızın hiç bişey yapamıyorum. 3.günün sonunda bandajlarım açıldı. Kızlar yaa bunlar öyle şiş ve sertler ki, şu sıcaklarda sporcu sütyeni takmakta ayrı bir sıkıntı tabi. Ne zaman yumuşayıp normal hale döncekler, doktor 2 ayı bulacağını sabırlı olmamı söyledi. Birde şey sanki biraz ayrık duruyorlar, bunlar yakınlaşırlar değilmi.. off çok sıkıntılı, ameliyat olmayı düşünenler biraz daha düşünsünsünler..

Kızlar bende geçen pazar günü Ankara'da Nebil beye ameliyat oldum..Yaklaşık bir buçuk saat sürdü,kas altına koltuk altından yerleştirildi. Ama tahmin ettiğimden de zorlu bir süreç ameliyat sonrası. llk 2 gün nefes alamıyordum adeta, şimdi de kolumu kıpırdatmakta zorlanıyorum ve yardım almaksızın hiç bişey yapamıyorum. 3.günün sonunda bandajlarım açıldı. Kızlar yaa bunlar öyle şiş ve sertler ki, şu sıcaklarda sporcu sütyeni takmakta ayrı bir sıkıntı tabi. Ne zaman yumuşayıp normal hale döncekler, doktor 2 ayı bulacağını sabırlı olmamı söyledi. Birde şey sanki biraz ayrık duruyorlar, bunlar yakınlaşırlar değilmi.. off çok sıkıntılı, ameliyat olmayı düşünenler biraz daha düşünsünsünler..

hayatım benimde öle ayrık duruyolar. benimde kas altı ama gögüs altından yerleştirildi. cidden acıyo. ama inan acayip hızlı iyileşeceksin. dördüncü günün sabahıkötüydümakşamına ellerimi kaldırıyodum. çok ilginç az azama bol bol hareket ettir elleirini. çok iyi geliyo. doktor o ayrıklığın yumuşadıkça düzeleceğini söledi. benim bandajlarımı 7. gün açtılar yani bu gün. benimde hala sert. cuma günü oldum bende. yumuşasalar iyi olcak. umarımbi an önce iyileşiriz. sanada geçmiş olsun. atlattık şükür.

Geçmiş olsun canım ayrıca hayırlı olsun...
Acı çekiyorum diyince sen ,ayy sanki o günlerim aklıma geldi valla içim cızzzz etti ama olsun şu anda acıdan anlamıyosun hiçbirşeyi ama hayalindeki göğüslerine kavuşman için ömründen 1 hafta acılı geçsin ne var , inan ki yaklaşık 1 hafta sonra bu acıları unutacaksın ve yeni görüntünle hele bir de onların bandajsız halini görünce DEĞERMİŞ diyeceksin !yerimseniben
şu an şiş olmasından dolayı sana kocaman kocaman görünüyolardır ama benim mesela yaklaşık 2 ay oldu, şişleri öle bi indi ki bazen aaa keşke biraz daha büyük mü yaptırsaydım diye düşünmüyo değilim hanisırnaşık şey

canim goguslerinde hiss kaybi var mi? nasil simdi? bi de omur boyu bunlar seninle beraber mi olucak yoksa belli bi sure sonra cikarman mi gerekiyor? cahilce sordum kusura bakma :) ama bilmiyorum gercekten. ha bi de cocuk emzirmede engel olurmu silikonlar?

Mesenet saol canım.. Sana da çok geçmiş olsun şeker, umarım istediğimiz sonucu alırız ve bu kadar acıya sıkıntıya değer.. Bu arada bu sabah yataktan yardım almaksızın kendim kalktım kızlar, gerçi 5 dk mı aldı kalkmak, ama sanırım herşey normale dönmeye başlıyor..Birde yumuşasalardı şu memişler :) Herkese sevgiler...

canim goguslerinde hiss kaybi var mi? nasil simdi? bi de omur boyu bunlar seninle beraber mi olucak yoksa belli bi sure sonra cikarman mi gerekiyor? cahilce sordum kusura bakma :) ama bilmiyorum gercekten. ha bi de cocuk emzirmede engel olurmu silikonlar?

tuanacım his kaybı hiç yok göğüslerimde hatta tem tersi eskisinden daha hassaslar diyebilirim:)) evet bunlara sahip olmak için çok çaba sarfettim çok acı çektim ömür boyu daha da bir yerlere bırakmam valla:roflol: doktoruma aynı soruyu ben de sormuştum o da bana eğer istemezsem ömür boyu kalabileceklerini, sadece 40 lı yaşlardan sonra hani kilo alırsam onlar sarkabilirmiş tabiiki haliyle ondan dolayı yenileme ihtiyacı duyabileceğimi söyledi ...onun haricinde çıkarmama hiçbir gerek yokmuş...
Emzirmeye hiçbir şekilde engel olmuyor-muş.Bunu da yine doktorumun verdiği cevaba + internette araştırdığım bilgilere dayanarak söylüyorum..Sadece göğüs ucu kesisi ile koyulan protezli memelerde belli bir süre emzirmeyi engellediğini duymuştum ama ne kadar doğru bilemem tabiii.....:sm_confused:

ela_ela nasılsın bu gün daha iyi oldunmu. bunlar hala sert ve özellikle sabahları çok gergin oluyolar. hafifte ağrılar var tabiki acaba tamamen ağrılar ne zaman geçecek bilen var mı.

Canım genel olarak biraz daha iyiyim ama kollarımı hareket ettirmekte çok zorlanıyorum..Haklısın sabahları ilk uyandığımda inanılmaz gergin oluyorlar, ve üzerimde bir ağırlık hissediyorum.. Bugün biraz daha yumuşadılar sanki.. Şeker sen sporcu sütyeni taktın mı,?Ben onu kullanıyorum, çarşambadan beri, çok dar bişii, şu sıcaklarda öyle zorluyorki beni.. Haftaya perşembe kontrol var, ne kadar daha kalması gerektiğini söyleyecek.. Kızlar sizler ne kadar süreyle sporcu sütyeni kullanmıştınız? yerimseniben

Canım genel olarak biraz daha iyiyim ama kollarımı hareket ettirmekte çok zorlanıyorum..Haklısın sabahları ilk uyandığımda inanılmaz gergin oluyorlar, ve üzerimde bir ağırlık hissediyorum.. Bugün biraz daha yumuşadılar sanki.. Şeker sen sporcu sütyeni taktın mı,?Ben onu kullanıyorum, çarşambadan beri, çok dar bişii, şu sıcaklarda öyle zorluyorki beni.. Haftaya perşembe kontrol var, ne kadar daha kalması gerektiğini söyleyecek.. Kızlar sizler ne kadar süreyle sporcu sütyeni kullanmıştınız? yerimseniben

hayatım bana doktor sporcu südyenine benzeyen ama onun kadar sıkmayan çok çok rahat bişi aldırdı daggy marka bi sudyen sadece şekillenmesine yardımcı olacak dedi o kadar.benim ondan bi şikayetim yok..

Hımm anladım canım.. Çok iyi yaa, bende sorayım kontrole gittiğimde doktora, çok sıkı olmasının bi esprisi yoksa eziyet etmeyim boş yere kendime..

Sevgili abcd, istediğim gibi olduğunu söylemek için çok erken canım.. Ameliyat olalı bugün tam 1 hafta oldu, hala ameliyat şişlikleri var, ama eskisinden çok iyi oldukları kesin.. En azından artık göğüslerim var diyebiliyorum ve bişeyler görüyorum :) Bende llk Nebil beyle mail yoluyla görüşmüştüm, birde Kutlu Sevin'e mail atmıştım. Nebil bey çok ilgili geldi.. Yüzyüze görüşmek için gittiğimde de olumlu izlenimler uyandırdı.. Kendisi gerçekten çok sıcak ve ilgili birisi, bana çok güven verdi ve ilk muayene olmaya gittiğimde ameliyat gününü de aldım.. Beim bir yakınımda doktor beye burun ameliyatı yaptırmıştı, o da çok önerdi.. Forumda yapılan yorumlarda hep pozitifti.. Ameliyat sonrası bir gün hastanede kalıyorsun, sonrasında iki günde ücretsiz olarak kendi yerinde ağırlıyor, ve sargılarımız açılmış olarak eve gidiyoruz, bu imkanı sunan çok az doktor var.. Fiyatta gönderilen maildeki kadar astronomik değil şeker, ben nakit ve peşin ödedim, oldukça ekonomik oldu.. Sen bilirsin ama ben önerebilirim sana, karar aşaması çok sancılı bliyorum, ama çok fazla doktorla görüştüğünde insanın kafası daha çok karışıyor unutma.. Yine merak ettiklerini sorabilirsin canım, herkese iyi pazarlar..

Canım ben doğal olmasını istedim ve benim meme dokum yeterli değildi.. O da bana doğal durması için kasaltı yaptı,iz kalmaması içinde koltuk altından yaptı.. Sanırım en çok uyguladığı yöntem bu.. Ben çok ağrılı olacağı düşüncesiyle göğüs altından kesi yapılarak istemiştim, aynı şekilde koltuk altındaki lenf bezlerine zarar verilebileceği düşüncesiyle istememiştim başlangıçta bu yöntemi, ama beni ikna etti.. Çok şükür bi sıkıntıda olmadı, umarım ileride de olmaz bişey.. Fiyatı sormuştun şeker, yazmaya unuttum ben 3.700 YTL verdim..

göğüs ameliyatı olupta üzerinden 1 sene kadar geçmiş olanlara sormak istiyorum:
Acaba dokunduğunuzda göğsünüzde yabancı bir cisim olduğunu hissediyormusunuz? Yada eşinizin eline gelince hissediyor mu? En büyük merakım bu bende ameliyat olmak istiyorum ancak ilerde eşim rahatsız olursa yapay gelirse dokunduğunda diye cesaret edemiyorum. :(

göğüs ameliyatı olupta üzerinden 1 sene kadar geçmiş olanlara sormak istiyorum:
Acaba dokunduğunuzda göğsünüzde yabancı bir cisim olduğunu hissediyormusunuz? Yada eşinizin eline gelince hissediyor mu? En büyük merakım bu bende ameliyat olmak istiyorum ancak ilerde eşim rahatsız olursa yapay gelirse dokunduğunda diye cesaret edemiyorum. :(

eğer göğüs dokun az ise ve ameliyatın kas üstü olmuşsa kesinlikle belli oluyor ben böyle bir örnek gördüm dokunduğumda da hissettim protezi pek hoş değil

tuanacım his kaybı hiç yok göğüslerimde hatta tem tersi eskisinden daha hassaslar diyebilirim:)) evet bunlara sahip olmak için çok çaba sarfettim çok acı çektim ömür boyu daha da bir yerlere bırakmam valla:roflol: doktoruma aynı soruyu ben de sormuştum o da bana eğer istemezsem ömür boyu kalabileceklerini, sadece 40 lı yaşlardan sonra hani kilo alırsam onlar sarkabilirmiş tabiiki haliyle ondan dolayı yenileme ihtiyacı duyabileceğimi söyledi ...onun haricinde çıkarmama hiçbir gerek yokmuş...
Emzirmeye hiçbir şekilde engel olmuyor-muş.Bunu da yine doktorumun verdiği cevaba + internette araştırdığım bilgilere dayanarak söylüyorum..Sadece göğüs ucu kesisi ile koyulan protezli memelerde belli bir süre emzirmeyi engellediğini duymuştum ama ne kadar doğru bilemem tabiii.....:sm_confused:

canim tsk ederim cevabin icin. peki izler tam olarak kayboluyor mu? ben de istiyorum ya. acisina dayanabilirmiyim acaba? yazin sicaginda dusunuyom. agustosta, yillik iznimi kullanicam da

Kızlar birşey söyleyeceğimde ben istinye devlet hastenesinde sormuştuım banada 3500ytl dediler üstelik doktorda çok gençti ben güvenemedim yani özel hastanede yaptırmak daha mantıklı,hiç değilse tecrübeli doktorlar oluyor..

kuzenim özel muayeneye gitti bostancıda bir dra o çok memnun ama ben pek beğenmedim memenin kahverengi kısmı yamulmuştu yani yuvarlaklığı gitmişti dikişten dolayı...o da4000 ytlye oldu geçen kasım ayında....

Back