• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canim tsk ederim cevabin icin. peki izler tam olarak kayboluyor mu? ben de istiyorum ya. acisina dayanabilirmiyim acaba? yazin sicaginda dusunuyom. agustosta, yillik iznimi kullanicam da

izler kaybolmadı tabiiki ama çok hafif belli oluyo zaten göğüs altından olduğu için karşıdan bakıldığında görünmüyo bile..sadece yattığım zaman görünüyo o da dediğim gibi çok hafif yane...
valla ben de acısına dayanamam diye bugüne dek hiç düşünmemiştim ama gözümü karartıp bir anda karar verdim" yeter artık en fazla ne kadar acı çekebilirim ki "diye düşünüp ameliyat olmuştum...ama acısı ilk 3 gün seni zorlayacak kadar oluyo doğrusunu sölemek gerekirse ama takibindeki 1 hafta içinde hızla iyileşiyosun kendin bile şaşıyosun ...
yazın sıcağında olmaya gelince bana sorarsan seni biraz zorlar bu sıcak havalar :teselli:ama sadece o zaman iznin varsa sen bilirsin tabii...

Kızlar mrb nasıl gidiyo. bu gün tam 10 gün oldu. ben hala hasta modundayım. sabahları baya ağrılı oluyo kalkması gün içinde iyi de. bilenler sölesin bunlar yumuşayacak mııııı:( ve ne zaman.....

Kızlar mrb nasıl gidiyo. bu gün tam 10 gün oldu. ben hala hasta modundayım. sabahları baya ağrılı oluyo kalkması gün içinde iyi de. bilenler sölesin bunlar yumuşayacak mııııı:( ve ne zaman.....

cnmm merhaba bnde geçen çarşamba oldum bugün 5. günüm ve sırtıma saplanan bi ağrı dışında iyi sayılırım ama sabhları kalkmam bnmde çok zor oluo.. hiç öle kolay bir operasyon değilmiş bn biraz basite almışım.. yaptırcak olanlar bu yazıları dikkate alsın tabi ki herkesin ağrı eşiği farklı ama hiç kolay diil.. yanınızda mutlaka bakıcak birinin olması gerekiyor. ne yemek yiyebiliosun ne kalkabiliosun hiç bişi tamamen yatalak hasta modundaydım 5 gün boyunca.. mesenet cnm takılan protezden memnunmusun? istediiğin gibi oldu mu

cnmm merhaba bnde geçen çarşamba oldum bugün 5. günüm ve sırtıma saplanan bi ağrı dışında iyi sayılırım ama sabhları kalkmam bnmde çok zor oluo.. hiç öle kolay bir operasyon değilmiş bn biraz basite almışım.. yaptırcak olanlar bu yazıları dikkate alsın tabi ki herkesin ağrı eşiği farklı ama hiç kolay diil.. yanınızda mutlaka bakıcak birinin olması gerekiyor. ne yemek yiyebiliosun ne kalkabiliosun hiç bişi tamamen yatalak hasta modundaydım 5 gün boyunca.. mesenet cnm takılan protezden memnunmusun? istediiğin gibi oldu mu

ya nedense bana hala çok büyük geliyo. alışamadım. ayrıca çok gergin hiç göğüs gibi durmuyo. geceleri uyumak istemiyorum.çünkü sabaha iyice geriliyolar ve acıyolar. sen yine iyi hayatım ben 10 gündür o moddayım ve sana kesinlikle katılıyorum. bakacak biri olmadan asla.......

ya nedense bana hala çok büyük geliyo. alışamadım. ayrıca çok gergin hiç göğüs gibi durmuyo. geceleri uyumak istemiyorum.çünkü sabaha iyice geriliyolar ve acıyolar. sen yine iyi hayatım ben 10 gündür o moddayım ve sana kesinlikle katılıyorum. bakacak biri olmadan asla.......

Kızlar evet gerçekten çok ağrılı bir dönemden geçiyorsunuz ama merak etmeyin çok kısa bir süre sonra yaklaşık 2 hafta içinde hiçbişeyiniz kalmıcak bu acıları unutacaksınız bile .."acı çektim ama olsun değdi valla" diyeceksiniz , bak sölemedi demeyin yerimseniben
mesenetcim; onlar şuan gözüne büyük görünüyolar eskisine alışık olduuğun için bir de daha şu an şişler masajlara başladınmı? masajlara başladıktan sonra sen de farketceksin günden güne yumuşadığını göreceksin ..e ne kadar olsa da zamanla yer çekimine de karşı gelemicek biraz daha aşağıya sarkıcak o zaman işte tam formunu bulmuş olucak..sizlere şuan için bol bol sabırlar diliyorum :teselli:

Kızlar evet gerçekten çok ağrılı bir dönemden geçiyorsunuz ama merak etmeyin çok kısa bir süre sonra yaklaşık 2 hafta içinde hiçbişeyiniz kalmıcak bu acıları unutacaksınız bile .."acı çektim ama olsun değdi valla" diyeceksiniz , bak sölemedi demeyin yerimseniben
mesenetcim; onlar şuan gözüne büyük görünüyolar eskisine alışık olduuğun için bir de daha şu an şişler masajlara başladınmı? masajlara başladıktan sonra sen de farketceksin günden güne yumuşadığını göreceksin ..e ne kadar olsa da zamanla yer çekimine de karşı gelemicek biraz daha aşağıya sarkıcak o zaman işte tam formunu bulmuş olucak..sizlere şuan için bol bol sabırlar diliyorum :teselli:

black angel: ewtt umarım dediin gibi 2 hafta sonraa herşey yoluna girmiş olur ve değdi diebilirs. mesenetcim bnmde tam tersi gözüme küçük gelio:) bana biras ufak takmış gerçi zaten çok büyük istemiyordum.. bide çok ayrık duruyorlar şunda:( umarım zman geçtikçe biras daha istediim gibi olur.. :içelim:

sağol ela_ela.. dediğin gibi maildeki kadar astronomık bı rakam degilmiş son fiyat...
nasıl oldun daha ıyı mısın ? içinde yabancı bıse oldugunu hıssedıyo musun ? offfffffffff bu operasyonu hem ıstıyorum hem korkuyorum :1no2:.. en cok da kotu gorunmesınden korkuyorum ... mentorcorp un sıtesınde bı cok resım var , bazıları gercekten harıka duruyor, bazılarından ıse yapaylık akıyoo, ya arası cok ayrık ya ıcıne top koymussun gıbı .. inşallah senin istedıgın gıbı olmustur canım .. zaman gectıkce de tecrubenı benle paylasırsan cok memnun olurum ..

nebil beyle gorusmende beraber baktıgınız resımler oldu mu ? ya da kendı operasyon sonuclarından ornek gosterı mı sana ela_ela?? bi de hangı profılı tercıh ettın , kac cc oldu ?

Benimki 300 cc oldu canım, ben çok büyük istememiştim, önemli olan büyüklük değil, doğal durmasıydı benim için.. Bunu da her fırsatta söyledim zaten doktoruma, ameliyat öncesi büyüklüğüne karar verirken birlikte fotoğraflara baktık, oradan beğendim bir tanesini, gerçekten çok doğal ve güzeldi..Öyle karar verebildim.. Bugün biraz daha iyiyim şeker, ama yardım almaksızın kalkamıyorum hala ve kolumu tam olarak kaldıramıyorum.. İçimde yabancı bişey varmış gibi hissetmiyorum ben çabuk kabullendim sanırım, şimdilik tek sıkıntım göğüslerimin ayrık duruyor olması ama onlarda yumuşamayla birlikte yaklaşıcaklarmış, en çok onu kafaya takıyorum.. Gördüğüm kadarıyla diğer arkadaşlarda aynı sıkıntıyı yaşıyorlar.. İnşallah hepimizin istediğimiz gibi olur..

Mesenet büyük oldu demişsin şeker, sen kaç cc taktırmıştırdın ki? Benimkide ilk başlarda biraz küçük gelmişti bana ama şimdi iyiki daha büyük yaptırmamışım diyorum.. Bence 85 ideal ölçü, çok abartmamak gerek.. Hem büyüdükçe doğallıktan uzaklaşıyor sanki.. Ama alışmak cidden zor olucak kızlar, ben farkında olmayarak (belli olacağı endişesiyle sanırım ) kambur yürüyormuşum, annem söyledi bugün :)

Mesenet büyük oldu demişsin şeker, sen kaç cc taktırmıştırdın ki? Benimkide ilk başlarda biraz küçük gelmişti bana ama şimdi iyiki daha büyük yaptırmamışım diyorum.. Bence 85 ideal ölçü, çok abartmamak gerek.. Hem büyüdükçe doğallıktan uzaklaşıyor sanki.. Ama alışmak cidden zor olucak kızlar, ben farkında olmayarak (belli olacağı endişesiyle sanırım ) kambur yürüyormuşum, annem söyledi bugün :)

hayatım benim 325 takıldı ama ben şuan bu şiş haliyle bile 80 takıyorum yinede bana büyük geliyo. önceden 75 i doldurmuyodu. ya ben biraz minyon tipliyim ve çok zayıfım ondan herhalde büyük geliyo banayada alışık değilim bi göğsümün olmasına fisfisfis bende kendim farkettim öle yürüdüğümü ve düzeltiyorum mümkün olduğunca. uzanma işini bende hala yapamıyorum. ama yumuşamalarını ve şu uzaklık meselesinin geçmesini dört gözle bekliyorum.

hayatım bana doktor 1 ay dolduktan sonra masaj önerdi. acaba kas altı olduğu için mi. henüz hiç ama hiç yumuşama yok . 11. gün doldu. sertki ne sert. ama ben yinede azcık azcık ovmaya başladım korkuyorum bişi olur diye. yumuşayacağını aklım almıyo ya bi türlü. bide şu dikişler ne zaman erir. krem sürerken içim kalkıyo.fisfisfis

Arkadaşlar,Allah izin verirse yaz sonunda veya sonbahar ayında silikon ameliyatı olucam..ama malum yaz ayları ve deniz kaçınılmaz oluyo.. Göğüslerim küçük pardon pardon göğüslerim yok diycektim:roflol: bu yüzden de bikinilerin üst kısımları üzerimde boşş duruyooo :dilcikar:bu yazda boş durucak ve nişanlım sürekli denize gitmek istediğini söylüyo..pek çok bahane uydurdum,hastayım dedim,sırtımda lekeler var doktor güneş görmemesi grektiğini söyledi dedim(ki bu doğru sayılır),bikinimi unuttum dedim..eee başka sayacak bahanemm kalmadıı:1no2: ..geçen sene denize gittiğimizde anlamıştır zaten göğüslerimin küçük olduğunu ama bu sene de böyle görürse seneye kadar da büyüme ihtimali olamayacağına göre (gelişimimi tamamladım çünkü artık) silikon yaptrdığım anlaşılcak ama ben hiç bir şekilde silikon yaptırdığımı anlamasını istemiyorumm... Bu konuda çok dertliyimm,ne olur denize gitmemek için uyduranbileceğim bahaneler ve neler yapabileceğim konusunda bana yardım edinn:tomato:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hayatım bana doktor 1 ay dolduktan sonra masaj önerdi. acaba kas altı olduğu için mi. henüz hiç ama hiç yumuşama yok . 11. gün doldu. sertki ne sert. ama ben yinede azcık azcık ovmaya başladım korkuyorum bişi olur diye. yumuşayacağını aklım almıyo ya bi türlü. bide şu dikişler ne zaman erir. krem sürerken içim kalkıyo.fisfisfis

canım benim de kas altı sayılır yane kas zarının arkasındaydı. ama benim doktorum 2. haftadan itibarendi sanırım masaj yapmamı önermişti hem de öle yumuşak yumuşak değil baya sert bi masajdı önce kendisi uyguladı bu masajı bende , görüp öğrenmem için ama inanki çok acımıştı ,daha sonra da evde kendim aklıma geldikçe (daha çok akşamları ve sabah kalkınca) 10 ar dakika yapıyodum ve çok ii gelmişti hem ağrılarım diniyordu hem de gözle görülür -elle tutulur bir yumuşama oluyordu...
dikişlerin de zamanla eriyecektir 2 haftaya kalmaz heralde ...geçme süresi herkesin farklı mıdır bilmiyorum gerçi ama....;) a.s

Merhaba arkadaşlar, ben daha yeni katıldım aranıza hem siteye hemde ameliyat olanlar arasına.
Hala kendime inanamıyorum nasıl ameliyat oldum nasıl başardım diye.. Bende herkes gibi çok korkuyordum çünki.. bu gün ameliyattan sonraki tam 5.günüm. Ankarada oldum. Benim ameliyatım 4300 ytl'ye mal oldu bir gece hastanede kaldım oda fiyatı biraz arttırdı tabi.
Burdaki arkadaşlar genelde göğüs altından olmuşlar, benim doktorum meme başından yarım kesi yaparak koydu silikonlarımı (kas altı bu arada).
raporluyum evde sıkıntıdan patladım ama artık bu gün dışarı çıkacağım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben daha yeni katıldım aranıza hem siteye hemde ameliyat olanlar arasına.
Hala kendime inanamıyorum nasıl ameliyat oldum nasıl başardım diye.. Bende herkes gibi çok korkuyordum çünki.. bu gün ameliyattan sonraki tam 5.günüm. Ankarada Akay hastanesinde oldum. Benim ameliyatım 4300 ytl'ye mal oldu bir gece hastanede kaldım oda fiyatı biraz arttırdı tabi.
Burdaki arkadaşlar genelde göğüs altından olmuşlar, benim doktorum meme başından yarım kesi yaparak koydu silikonlarımı (kas altı bu arada).
10 gün raporluyum evde sıkıntıdan patladım ama artık bu gün dışarı çıkacağım.

geçmiş olsun canım. kas altı olmuşsun. galiba hiç acın yok. ben o günlerde baya şikayetçiydim ben mi çok mızmızımCADIARZU ben bu gün 12 gün oldu hala evdeyim.ama şikayetim yok.:1closedeyes:

canım benim de kas altı sayılır yane kas zarının arkasındaydı. ama benim doktorum 2. haftadan itibarendi sanırım masaj yapmamı önermişti hem de öle yumuşak yumuşak değil baya sert bi masajdı önce kendisi uyguladı bu masajı bende , görüp öğrenmem için ama inanki çok acımıştı ,daha sonra da evde kendim aklıma geldikçe (daha çok akşamları ve sabah kalkınca) 10 ar dakika yapıyodum ve çok ii gelmişti hem ağrılarım diniyordu hem de gözle görülür -elle tutulur bir yumuşama oluyordu...
dikişlerin de zamanla eriyecektir 2 haftaya kalmaz heralde ...geçme süresi herkesin farklı mıdır bilmiyorum gerçi ama....;) a.s

ikisi aynımı bende bilmiyorum. sonucunu çok merak ediyorum. bakalım doktor ne dediyse uycaz mecbur.banada anlattı doktor masajı. cidden yumuşadılar mı hala inanasım yok.bide yumuşayınca silikonu hissetmiyosun demi.

geçmiş olsun canım. kas altı olmuşsun. galiba hiç acın yok. ben o günlerde baya şikayetçiydim ben mi çok mızmızımCADIARZU ben bu gün 12 gün oldu hala evdeyim.ama şikayetim yok.:1closedeyes:

Çok teşekkür ederim. Ben ilk 4 gün sıkıntı yaşadım. Dün ve bu gün iyiyim. Hatta dün akşam erkek arkadaşımla dışarı çıktık Ağrım olmuyor sadece hareketlerimi tam performans yapamıyorum tabi haliyle. Her gün biraz daha iyiyim. Sabahları çok zorlanıyorum ağrıyla uyanıyorum hala daha normal diymi arkadaşlar.:uhm:

Geçmiş olsun tubili... Canım ağrılarının olması çok normal.. Hatta maşallah gezmeye bile çıkmışsın.. Benim bugün 11. günüm hala çok ağrım var ve yürüyemiyorum.. Umarım sonuç istediğin gibi olur canım... Şifa dileklerimle...

Hepimize geçmiş olsun Senindemi kas altı Ela-ela?.
Doktorum bana çok büyük bir silikon takmadı oyüzden çok ağrım olmuyor olabilir. 220 cc takıldı bana. diğer arkadaşlarımız 300 cc'lerden bahsediyor. Ki benim göğüslerimde çok çok küçüktü yoktu hatta. Bu gün 7. gün hala çok sertler..

kızlar yaa ben yarın nebil bey le gorusecegim randevu aldım istanbulda oturuyorum ben ve yarın buraya gelecekmiş yazılanları okuyunca coooo cok korkuyorum nabil bey hakkında bana yardımcı olabilirimisiniz lütfen ve istanbulda ameliyat olupta dr undan memnun olan varmı?

nail beyle bugun randevuda gorustum gayet guzel gecti ama korkularım gecmedi :)) 1 de nail beye ameliyat olanlar bana memnun olup olmadıklarını yazabilirlermi acaba ve naci celik nasıl o konudadada yardımcı olursanız sevinirim 1 de nail bey mail olarak gonderdigi fiyat 4750 milyar dedi peşin olursa 4500 müs pahalımı kızlar bu fiyat

Back