• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hepimize geçmiş olsun Senindemi kas altı Ela-ela?.
Doktorum bana çok büyük bir silikon takmadı oyüzden çok ağrım olmuyor olabilir. 220 cc takıldı bana. diğer arkadaşlarımız 300 cc'lerden bahsediyor. Ki benim göğüslerimde çok çok küçüktü yoktu hatta. Bu gün 7. gün hala çok sertler..

Evet canım benimkide kas altından oldu, ama benim protezler kol altımdan yerleştirildi, belkide ağrılar o yüzden fazla olabilir, kollarımı kıpırdatmakta zorlanıyorum çünkü hala... benim bugün 13.günüm ve eskisi kadar olmasa da sertler, özellikle sabahları çok gergin oluyor..

kızlar yaa ben yarın nebil bey le gorusecegim randevu aldım istanbulda oturuyorum ben ve yarın buraya gelecekmiş yazılanları okuyunca coooo cok korkuyorum nabil bey hakkında bana yardımcı olabilirimisiniz lütfen ve istanbulda ameliyat olupta dr undan memnun olan varmı?

canım bende 13 gün önce nebil beye ameliyat oldum, kendisi gerçekten çok ilgili ve başarılı bir hekim.. Daha önce bir yakınımda ameliyat olmuştu, ondan ve forumda yazılanlardan cesaret alarak Nebil beye ameliyat oldum.. Ve şimdi iyiki diyorum, dün kontrollerim vardı, herşey yolunda çok şükür.. Tam olarak ğögüslerim yumuşamamakla birlikte ben yine de sonuçtan memnunum.. Fiyatta çoğu doktora göre çok çok iyi Elenya, ben tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla.. Doktor seçimi çok sancılı bir süreç biliyorum, umarım bir an önce karar verirsin, kolaylıklar şeker...

ela_ela daha once senin yazdıgını okudum 3700 e olmussun sen bana gelen mail de 4500-4750 diyor yaa nasıl dusurecegim ben o fiyatı ve banada kas altından ve koltuk altında konulacagını soyledi muayene sonrası ve yuvarlak silokon uygun olacak sana dedi seninki nasıl kas altından olunca yuvarlak dogal dururmuş cok soru sordum ama yardımcı olursan sevinirim

nail beyle bugun randevuda gorustum gayet guzel gecti ama korkularım gecmedi :)) 1 de nail beye ameliyat olanlar bana memnun olup olmadıklarını yazabilirlermi acaba ve naci celik nasıl o konudadada yardımcı olursanız sevinirim 1 de nail bey mail olarak gonderdigi fiyat 4750 milyar dedi peşin olursa 4500 müs pahalımı kızlar bu fiyat

Merhaba Elenya, bence normal bir fiyat vermiş doktorun.. bende geçen hafta ameliyat oldum ankara'da 4300 ytl'ye mal oldu bütün herşeyiyle.. Sana sadece fiyat konusunda yardımcı olabiliyorum malesef. Benim doktorum farklı çünki.

tubii cim cok tesekkurler seninki nasıldı benimki kas altı ve kolyuk altından konulacak yuvarlak silikon önerdi dr seninkidemi aynısıydı ve ameliyat sonrası agrıların nasıldı

tubii cim cok tesekkurler seninki nasıldı benimki kas altı ve kolyuk altından konulacak yuvarlak silikon önerdi dr seninkidemi aynısıydı ve ameliyat sonrası agrıların nasıldı

Rica ederim elenya benimkide kas altı oldu meme başı kesisi yapıldı bana yarım ay şeklinde.. Ağrım ilk 2 gün yoğun oldu sonrasında acıya dönüştü ve her geçen gün acılarım azaldı.. Yuvarlak pürtüklü protez konuldu bana da. Hatta ben 5. gün dışarı çıktım. Acım vardı tabi ama dayanılmaz değildi.. Doktorumdan çok memnunum o açıdan.. Hiç morluk bile olmadı bende.. Diğer arkadaşlarımızda varmı bilemiyorum ama. Acaba kol altından koyulanmı ağrı yapıyor bu kadarCADIARZU Başka arkadaşlara da sormak lazım Elenyacım. Benim doktorum Prof. Dr. Naki Selmanpakoğlu Gata Plastik Cerahi Bölüm başkanıymış. Emekli olmuş şimdi. Bilgine,

tesekkurler tubili bana dr yani nebil bey koltuk altından ve yuvarlak protez onerdi ancak ben damla silikon dusunmustum ve ameliyatın koltuk altından olmasıda beni endişelendiriyor meme altına nazaran daha riskli mi acaba bilmiyorum ki yardımın için ok tsk

kızlar benimkide kas altı ama göğüs altı kesisi yuvarlak ve pürtüklü.bu gün 16. günüm artık her işimi yapıyorum şükür iyiyim. sadece fazla kuvvet gerektiren hareketlerden kaçınıyorum. tek derdim sabahları çok gergin oluyolar ve ağrılı oluyo biraz ama kalkana kadar. ayrıca bende morluk olmadı. gayet rahatım bide yumuşasalar. ayrıca fiyat konusunda benden şanslısı yok gibi. arada korkunç fark var. teşekkürler sevgili doktorum bu fiyata aynı kaliteyiyakaladığı için önder tan hocama saygılar...

evet meseret fiyat konusunda gercektende cok sanslısın ve dr bana koltuk altında ameliyatı ve yuvarlak silikonu önerdi fakat beni koltuk altından ameliyat olmak cok dusunduruyor ben meme altı diye dusunmustum koltuk altından olması korkuttu beni azıcık benimkide kas altından olcak bakalım meme altındanmı yoksa koltuk altındamı onu karar versem cok iyi olacak bilgisi olanlaradn yardım lütfen

ela_ela daha once senin yazdıgını okudum 3700 e olmussun sen bana gelen mail de 4500-4750 diyor yaa nasıl dusurecegim ben o fiyatı ve banada kas altından ve koltuk altında konulacagını soyledi muayene sonrası ve yuvarlak silokon uygun olacak sana dedi seninki nasıl kas altından olunca yuvarlak dogal dururmuş cok soru sordum ama yardımcı olursan sevinirim

Canımfiyat konusunda ben herhangi bir pazarlık yapmadım.. Peşin ve nakit ödeyeceğimi söyledim, onlar gereken indirimi yaptı zaten.. Bence sana da yardımcı olurlar.. Fiyat hususuna nebil bey karışmıyor zaten, yardımcısıyla görüşüyoruz.. Benimki de kol altından ve kas altı oldu.. Kol altı biraz ağrılı oluyor ama göğüs altı kesisine rağmen avantajlı bence çünkü iz kalmayacak.. Yuvarlak daha doğal duruyor bence, benimkini öyle seçmiştik.

Arkadaşlar bende karar verdim nihayet .doktorum bana 300 cc üstü pütürlü şeftali yüzeyi gibi silikon takmayı düşünüyor. ancak göğüslerim çok ufak dümdüz diyebilirim. 300 cc nasıl olur sizce.300 cc taktıran varmı aranızda .?

ela_ela canım daha ıı oldguna sevındım .. ilk zamanlarda ayrık durdugundan sıkaytcı gıbıydın . nasıl oldu simdi? ayrıklıgı da zamanla gecıyo muymus??

Bitanem gittikçe birbirlerine yaklaşıyorlar, ilk günki gibi değil.. Bugün 14. günüm ama farklılığı görebiliyorum, yumuşamaya da başladılar.. Sanırım istediğim gibi olucaklar.. Sen ne yaptın, karar verebildinmi canım?

Arkadaşlar bende karar verdim nihayet .doktorum bana 300 cc üstü pütürlü şeftali yüzeyi gibi silikon takmayı düşünüyor. ancak göğüslerim çok ufak dümdüz diyebilirim. 300 cc nasıl olur sizce.300 cc taktıran varmı aranızda .?

Canım benimkilerde 300 cc oldukça iyi, çok büyük değiller ama ufakta değiller.. 85 c takıcam..

cok tesekkurler arkadaslar ve ela_ela sunu soracaktım sana sende koltuk altından ve yuvarlak olmuşsun dr banada aynısını soyledi ama koltuk altından olan ameliyatlar daha gec iyileşiyor,daha riskli,ve daha zormus ve iyileşme surecide uzunmus nette arastırdıgım kadarıyla cogu dr bu yontemi kullanmıyor bende o yuzden iki arada 1 derede kaldım meme altından olmasını istemiştim 4 cm kadar 1 kesik izi ve o da en fazla 3-6 ay içinde kalmıyormus bile ve yuvarlak silikon bence yapay durur gibi geliyor mesela ben ebru gundesin gibi dursun istemiyorum deklte ustunden top top cıkıyor belli oluyor cok buyuk olmasın ama dogal olsun istiyorum sende bu ameliyatı olmadan once arastırmışsındır ve oldunda bana bu konularda yardımcı olurmusun lütfen tsk

Canım benimkilerde 300 cc oldukça iyi, çok büyük değiller ama ufakta değiller.. 85 c takıcam..

Ela ela; Açıkçası 300 cc için cesaret edemiyorum.Bunu doktoruma sormayı unuttum.Çok gerginlik yapıp göğüs üzerindeki deride çatlaklar olurmu sence.bunun için özel bi krem falan veriliyormu? gerçi bandajlar alınana kadar bişey süremeyiz sanırım. doktor Aret Çerçi Özkan .Doktor konusunda bilgin varmı.?Sende yaptırmadan önce mutlaka bi doktor araştırmasına girmişsindir.
Birde bişey daha sormak isterim 1 hafta sonra işe başlarsam rahat hareket edebilirmiyim sence.sadece 1 hafta izin kullanacağım.

sllmm arkadaşlar benimde 12. günüm bugün ve nihayet eziyet çekilen günler geride kaldı.. şuanda tek problem sert ve ayrık olmaları:) 295 cc damla takıldı başta küçük gibi gelmişti ama zamanla alıştım ve ideal olduuna karar verdim:) yaptırmak isteyen arkadaşlar pek basit bir operasyon diil ama sonuca değer.. sadece en az 1 haftanızı evde geçirip hiç birşey yapamamaya hazırlayın.. kızlarr geçen gün bikinimi giydim vee daha fazla mutlu olamazdım heraldee tam istediim görüntüye sahip oldumm:sm_cool: darısı yaptırcak olanların başınaa...

merhaba kızlar
elinizde hiç 300cc yada 295 cc lik ya da başka boyutta olan estetikli göğüs resimleri var mı? yada estetik olmuş cve göğüslerini beğendiğiniz ünlülerin fotoları var mı ?
varsa paylaşır mısınız?
sevgiler Şeniz

cok tesekkurler arkadaslar ve ela_ela sunu soracaktım sana sende koltuk altından ve yuvarlak olmuşsun dr banada aynısını soyledi ama koltuk altından olan ameliyatlar daha gec iyileşiyor,daha riskli,ve daha zormus ve iyileşme surecide uzunmus nette arastırdıgım kadarıyla cogu dr bu yontemi kullanmıyor bende o yuzden iki arada 1 derede kaldım meme altından olmasını istemiştim 4 cm kadar 1 kesik izi ve o da en fazla 3-6 ay içinde kalmıyormus bile ve yuvarlak silikon bence yapay durur gibi geliyor mesela ben ebru gundesin gibi dursun istemiyorum deklte ustunden top top cıkıyor belli oluyor cok buyuk olmasın ama dogal olsun istiyorum sende bu ameliyatı olmadan once arastırmışsındır ve oldunda bana bu konularda yardımcı olurmusun lütfen tsk

Canım bende çok fazla araştırma yaptım.. Göğüs ucundan kesi le yapılan ameliyatlarda süt kanallarına zarar verilebiliyormuş, göğüs altından kesi yapıldığı zamanda iz kalma ihtimali var ve sanırım ameliyat sonrası direnler takılıyor, kol altından yapıldığında da lenf bezlerine zarar verilebiliyor evet.. Ama hayatım tüm bunlar en kötü ihtimaller, doktor başarılı olduktan sonra bu tarz olguların olma riski düşük.. Her doktorun sıkça uyguladığı yöntem var ve bence hangi yöntemde daha başarılı ise doktor onu yaptırmak gerek.. Bende kol altı istemiyordum endişelerim vardı.. Ama doktorum yoğunlukla bu yöntemi uyguluyor ve yüzlerce ameliyatyapmış bu yöntemle, beni çok rahatlattı ve güven verdi.. İyileşme süreci biraz daha uzun evet, bugün 15. günüm kollarımı yeni yeni havaya kaldırabiliyorum.. Öncesinde dikişlerin açılmaması için yukarı kaldırma yasaktı, ama hepsi geçti artık çok daha rahat hareket edebiliyorum.. Şeker bildiğim kadarıyla Ebru Gündeş'inkiler damla protez, yuvarlak değil.. Doktorum bana yapmış olduğu ameliyat resimlerini gösterdi, bana göre yuvarlak protezler daha başarılı ve doğaldı.. Kas altından olduğu zaman gerçekten sonuç yüz güldürücü.. Tam olarak yumuşamadı gögüslerim ama ona rağmen gerçekten yapay durmuyor.. sanırım güzel olacaklar..

Ela ela; Açıkçası 300 cc için cesaret edemiyorum.Bunu doktoruma sormayı unuttum.Çok gerginlik yapıp göğüs üzerindeki deride çatlaklar olurmu sence.bunun için özel bi krem falan veriliyormu? gerçi bandajlar alınana kadar bişey süremeyiz sanırım. doktor Aret Çerçi Özkan .Doktor konusunda bilgin varmı.?Sende yaptırmadan önce mutlaka bi doktor araştırmasına girmişsindir.
Birde bişey daha sormak isterim 1 hafta sonra işe başlarsam rahat hareket edebilirmiyim sence.sadece 1 hafta izin kullanacağım.

Canım çok haklısın ameliyat öncesi0 bende çatlakların oluşmasından korkuyordum.. Bandajlar açılır açılmaz da onu kontrol ettim.. Bende herhangi bir çatlak oluşmadı, biraz da o deri yapısıyla alakalı sanırım, esneklerde zaten sorun olmaz.. Hatta benim derim çok sıkıydı, buna rağmen bişey olmadı, herhangi bir kre filan da kullanmadım.. Doktor Aret Çerçi Özcan hakkında bir fikrim yok.. Ben Nebil Bozdoğan'a olmuştum, zaten xxxx ve Nebil beyle görüştüm bir tek.. Çok fazla doktor ve yöntem var, fazla sayıda doktorla görüşüp kafamı çok fazla karıştırmak istemedim.. Nebil beyi önerebilirim.. Eğer kas altı ve kol altı kesisi ile olursan 2 hafta gerekebilir, bende bugün iş başı yaptım, 14 gün dinlendim.. Ama diğer yöntemlerde iyileşme süreci daha farklı olabilir, hatta kişiden kişiye de değişiyor.. Ama ayarlayabilirsen 15 gün izin kullan güzelim yine de.. Sonuçta ameliyat yani, hiç kolay değil, istenmeyen sonuçlar oluşabilir.. İyi haberlerini bekliyorum, umarım bir an önce kafa karışıklığın gider ve aramızakatılırsın ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
ela-ela denize ne zaman girebilecekmişsin ve baska görüştügün dr lar damla ve meme altından kayalım falan dedilermi yani nebil beyin tam tersi olarak farklı şey söyledilermi yoksa görüştügün 2 dr da aynısınımı söyledi yardımların için cok tesekkeur ederim arkadasim yeni gögüsleri güle güle kullan

Back