• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

fashion_starrr dogal guzellikte bir dekolte icin mutlaka damla kullanilmali bana gore ben ameliyatimin ilk gunlerinde gerginlikten dolayi dekoltemin nasi gorunebilecegini tahmin edemiyordum biraz endise duymustum acikcasi ama zaman gectikce yumusayip forma kavustukca guzellestiler su an goruntu gayet tatmin edici bomba gibiler desem yeridir, zaten mantiken benim gibi zayif bi vucutta yusyuvarlak gogusler dogal ve hos durmaz quennanin dekoltesi ne hos amaan silikon cnmm dedirtip moralimi bozmak istememmm :) insanlar arasindada yapay guzelliklere saygi kalmadi artik en iyi yontem dogala en yakin sonuc verendir bence..

Ewwet queenna, yazdıklarından sonra şöyle bir düşündüm de haklısınn.. Herkes tarafından anlaşılacak yapay bir dekoltedense doğal bir dekolte doğru seçim.Ben de zayıfım,hatta biraz fazla zayıfım,yuvarlak protez,portakal koymuşum gibi çok abest duracaktır bende dea.s

fashion_starrr dogal guzellikte bir dekolte icin mutlaka damla kullanilmali bana gore ben ameliyatimin ilk gunlerinde gerginlikten dolayi dekoltemin nasi gorunebilecegini tahmin edemiyordum biraz endise duymustum acikcasi ama zaman gectikce yumusayip forma kavustukca guzellestiler su an goruntu gayet tatmin edici bomba gibiler desem yeridir, zaten mantiken benim gibi zayif bi vucutta yusyuvarlak gogusler dogal ve hos durmaz quennanin dekoltesi ne hos amaan silikon cnmm dedirtip moralimi bozmak istememmm :) insanlar arasindada yapay guzelliklere saygi kalmadi artik en iyi yontem dogala en yakin sonuc verendir bence
elfcim central hospital gayet iyi hemsirelerin tumu o kadar seker ve cana yakinlardiki anlatamam hatta ben aksam yemegi yiyemedigim icin biri bana gece mesaisinde kendi yemegini getirmisti butun calisanlar cok guler yuzlu ve ilgili goruceksin hic suphen olmasin amaaa agri konusuna gelince pek iyi seyler soyleyemicem gerci herkesin agri esigi farklidir seni korkutmak istemem ama ben cok agri aci cektim on gun boyunca kipirdayamadim yardimsiz hic bisey yapamadim tek basima, ertesi gun dr geldiginde buyuk protez kullandigimiz icin agrilarin biraz daha siddetli olabilir diye uyarmisti beni hatta bikac gun bana kufur edebilirsin ama ondan sonra omrun boyunca bana dua edersin demisti dedigi aynen cikti :) sana tavsiyem kendine ne olur ne olmaz en az on gun iyilesme sureci ver ve surekli yaninda kalip seninle ilgilenebilicek bi yakinin olsun ama umarim sen daha kolay atlatirsin sunu aklindan cikarmaki sonuc herseye deger..

hmm kafama takılan iki şeydii özellikle hastane çok saol cnm.. ağrılar konusu biras problem olucak sanırım çünkü çalışıorum ve haftasonuna getirip pazartesi işe devam ederim die düşünüodum ama pek öle olmıcak sanırım:( gerçi dediğin gibi kişiden kişiye belki değişir çünkü fatih bey bi kaç örnek vermişti bu konuda ertesi günlerde sargılarla sokakta gezen hastalarını fln=)) sonuç güzel olduktan sonra herşekilde çekerim vallaa :roflol:denize fln girmek için en az bir ay mı beklemek gerekiyor cnmm yaa:uhm:

hmm kafama takılan iki şeydii özellikle hastane çok saol cnm.. ağrılar konusu biras problem olucak sanırım çünkü çalışıorum ve haftasonuna getirip pazartesi işe devam ederim die düşünüodum ama pek öle olmıcak sanırım:( gerçi dediğin gibi kişiden kişiye belki değişir çünkü fatih bey bi kaç örnek vermişti bu konuda ertesi günlerde sargılarla sokakta gezen hastalarını fln=)) sonuç güzel olduktan sonra herşekilde çekerim vallaa :roflol:denize fln girmek için en az bir ay mı beklemek gerekiyor cnmm yaa:uhm:
fatih bey banada aynen bunlari soylemisti ama 2 gun sonra hala hayal aleminde yasiyo gibiydim kendime gelememistim :)ne olursa olsun iki gun bence yetersiz imkanlarina gore en az 1 2 hafta rapor almalisin bence cnm, sargilarin cikmasi kendini iyi hissetmen zaten bir ay surer ama deniz icin cok acele etmis olurmusun bilmiyorum onu doktora sormalisin

Kasaltina yerlestirilen yuvarlak protezlerin damla seklinde dogal göründügünü duymustum bu ne kadar dogru acaba?bi de bu ameliyat sonrasindaki sargilar kac gün kaliyor ??

eğer kasaltı olacaksanız ağrı olacak orası kesin mesela benim ağrılarım felaket düzeydeydi ilk bir haftada yüzde 30 falan azaldı ancak 2.haftada yüzde 80ni gitti ki ağrınında ötesinde hareketlerimde kısıtlıydı yatıp kalkamadım hiçbişi yapamadım hele ilk bi hafta put gibi duruodum ağrıdan bu da çok sinirlerimi bozuodu ağlayamıodum bile..ailem çok üzülmüştü nerden yaptırdık die..ben bunu sizi korkutmak için deil beklentilerinizi ona göre ayarlamanız için sölüorm tabiki herkes de aynı olmaz ama ağrısızda olmaz..

kızlar ben de artık tek çarenin ameliyat olduğuna inanıyorum.çünkü ameliyat harici ne yaptımsa hiç bir sonuç alamadım.hap da kullandım bitkisel yöntemlerde...işe yaramıyorlar malesef.benim göğüs çevrem 80 cm. kalça 90 acayip bi uyumsuzluk var yani çok küçükler ve sanırım göğüs dokum bile yok :( çok rahatsızım anlıycağınız. şuan öğrenciyim ama para biriktirmeye başladım kesin yaptırıcam damla ve kasaltı düşünüyorum.ama beni düşündüren nokta şuan evli değilim ve ilerde hamile kalınca herhangi bi problem oluyormu.ben emzirmeyi engellemiyor diye okudum birkaç yerde annem de dediki sonuçta hamileleilkte büyüycekler e bir de silikonlu olursa çok yırtılır çatlar dedi.doğumdan sonrada tekrar eskiye dönüceğinden sarkarmış.doğru mu sizce?

Bilkent Üniversitesinde okuyorum herkes ne güzel bir kız olduğumu söylüyor ama bilmiyorlarki içimde ne kadar çok acı çektiğimi , bu güne kadar hiç erkek arkadaşım olmadığını çünkü gögüslerim sarkık, okadar çok sevdiğim biri varki ama asla onunla olamayacağım.ailem zar zor ödüyor okulun parasını ,zaten ben de iyi bir doktora yaptırmak istiyorum ama para lazım mesala teoman doğan'a yaptırmak isterim çünkü insanların başına gelenleri duydukça böyle bir işe başka doktorda cesaret edemem .artık ne yapacagımı bilmiyorum hiç umudum yok zaten .okulu bitirip çalışmaya başlayacağım zamn para biriktirmek için bana 1 yıl lazım , yani daha mezun olmaya var kısacası ben hayatımın sonuna kadar hep kaybeden bir kişi olcağım.

Canım yazını okuyunca çok üzüldüm ama göğüslerinin haline değil, bu tarz bir psikolojide olman beni çok üzdü..Seninle beraber olan insan seni her halinle sever, sadece göğüslerin için değil...Benim de göğüslerim küçük ve sarkmıştı doğumdan sonra , eşim beni o halimle de çok seviyodu, hiçbir şey eksilmedi, göğüslerimi yaptırdıktan sonra değişen tek şey benim güvenimin yerine gelmiş olmasındann dolayı kendimi bu ilişkiye daha çok vermem oldu hepsi bu...dediğim gibi eğer seni sırf göğüslerinin güzelliği için beğenen seven biriyse yada göğüslerin sarkık diye senden kaçan biriyse zaten o kişi senin hayatında olmasın daha iyi bence......Ameliyat konusunda; maddi yetersizlik içindeysen bunu zorlamaya gerek yok bence ve kendini her halinnle sev-beğen-güven,inan ki kendini bu şekilde motive edersen çok daha mutlu olacaksın ve erkek arkadaşların da olacak ki zaten çok güzel bir kız olduğunu sölüyorsun , kendine güveninin gelmesiyle birlikte daha da güzelleşeceksin bundan emin olyerimseniben ...
"Hayatımın sonuna kadar hep kaybeden bir kişi olacağım" demişsin, ben de sana;
"eğer kaybetmek istiyorsan zaten kaybedersin, kazanmak istersen kazanırsın bu hayatta hem de her zaman yeter ki ne istediğini bil ve kazanmak için çaba sarfet ":1hug:

kızlar ya okudum da yazıların cogusunu. ya nisanlım istemiyor buyuk gögus cok sewdigi halde.. 2009 subata ewleniyoruz. ben bu yıl yaptırmak istiyorum. hemde onun için degil sadece kendimi daha iyi hissetmek için. gögüs küçüklüğü bilirsiniz belki guven kendime guvenimde bile sorun yaratıyor. henuz gögüslerimi görmedi hep destekli sütyenle gömlegin thsortun ustunden gördü nasılsa. ben yaptırsam ve söylemesem ömür boyu bir sır olarak saklanabilecek bi durum olabilirmi acaba? cok belli olurmu? bizimki maalesef vakt-i zamanında bu konuda uzmanlastıgı için anlamasından korkuyorum:( bi akıl werin nolur.:(

kızlar ya okudum da yazıların cogusunu. ya nisanlım istemiyor buyuk gögus cok sewdigi halde.. 2009 subata ewleniyoruz. ben bu yıl yaptırmak istiyorum. hemde onun için degil sadece kendimi daha iyi hissetmek için. gögüs küçüklüğü bilirsiniz belki guven kendime guvenimde bile sorun yaratıyor. henuz gögüslerimi görmedi hep destekli sütyenle gömlegin thsortun ustunden gördü nasılsa. ben yaptırsam ve söylemesem ömür boyu bir sır olarak saklanabilecek bi durum olabilirmi acaba? cok belli olurmu? bizimki maalesef vakt-i zamanında bu konuda uzmanlastıgı için anlamasından korkuyorum:( bi akıl werin nolur.:(

şuan bile ameliyat olsan 2009 şubata ameliyat izlerinin geçmesi imkansız bence, ne kadarda geçse yine de bi iz kesinlikle kalır en azından müstakbel eşin mutlaka görür yerimseniben ameliyat izinin haricinde de elle dokunduğunda da anlayabilir yada sen sırtüstü düz yattığında onların yerçekimine karşı duruşları O'nu şaşırtabilir sırnaşık şey
başkası - dışardan bakan biri yane anlamayabilir ama eşin mutlaka anlar diye düşünüyorum ben.....O yüzden söle bence yaptırmak istediğini,kendini bu şekilde daha iyi hissedeceğini falan anlat...kimbilir...süprizzzzz

blackangel tecrubene dayanark bısey sormak ıstıyorum . . dokunduldugunda içinde farklı bişey oldugu anlasılıyor mu . . gogus dokusundan cok mu farklı yanii ..
sadece goze mı hıtap edıyor bu silikonlar ele hıtap etmıyor mu fisfisfis

ya şöle söliyim; normal dokunulduğunda bişi hissetmek mümkün değil ama bastırarak tabiri caizse mıncıklayarak ellersen içinde bişi olduğunu anlıyosun oynuyo yane içinde bişi ne biliim nasıl anlatıyım belki de ben dokunduğum zaman içten de hissettiğim için mi anlıyorum yoksa bildiğim için mi bilmiyorum, ama eşim hiçbir şekilde anlaşılmadığını sölüyor hatta bana "ben bilmeseydim belki de yutturabilirdin" diye de takılmışlığı var yane...anladığım kadar anlatmaya çalıştım , yardımcı olabilmişimdir inşallah:1hug:

Kızlar ben bundan 11 sene önce silikon taktırdım.Emzirdiğim için göğüslerim boşalmıştı.Kendime olan güvenim kaybolmuştu.Neyse apar topar bi estetikçi buldum hiç araştırmadan ne varsa gençlikte var işte insanın gözü kara oluyor.Sabah ameliyata girdim kendime geldiğimde göğüslerimde inanılmaz ağrı vardı.Evde küçük bebeğim olduğu için hastanede yatmak istemedim.Göğüslerimde kan hortumlarıyla eve geldim şimdi düşündükçe kendime inanamıyorum.Göğüslerinden memnunmusun diye soracak olursanız grçekten çok memnunum.ALLAH'tan çok iyi bidoktora düşmüşüm o zamanki cahilliğimle herşey olabilirdi.Ayrıca ameliyattan sonra tekrar hamile kaldım süt vermemdede hiç bi problem yaşamadım.

ne gusel cok sanslıymıssın . sey dıyorlar, hamılelıkte catlagın daha cok olur ıcındekı sılkon da derının esneklıgını kullandıgı ıcın , hamılelık ıcın pek bi esneklık kalmaz, cok catlar gogusn dıyorlar , oyle oldu mu canım sende?

Canım benim öyle bi problemim olmadı.Zaten birinci doğumumdan dolayı göğüslerim boşalmıştı.Bunu doğum yapmadan önce yaptıran bi arkadaşımız varsa lütfen cevaplasın bende merak ettim doğrusu.

Bilkent Üniversitesinde okuyorum herkes ne güzel bir kız olduğumu söylüyor ama bilmiyorlarki içimde ne kadar çok acı çektiğimi , bu güne kadar hiç erkek arkadaşım olmadığını çünkü gögüslerim sarkık, okadar çok sevdiğim biri varki ama asla onunla olamayacağım.ailem zar zor ödüyor okulun parasını ,zaten ben de iyi bir doktora yaptırmak istiyorum ama para lazım mesala teoman doğan'a yaptırmak isterim çünkü insanların başına gelenleri duydukça böyle bir işe başka doktorda cesaret edemem .artık ne yapacagımı bilmiyorum hiç umudum yok zaten .okulu bitirip çalışmaya başlayacağım zamn para biriktirmek için bana 1 yıl lazım , yani daha mezun olmaya var kısacası ben hayatımın sonuna kadar hep kaybeden bir kişi olcağım.

sevgili berenakin.durumuna çok üzüldüm çünki aynı üzüntüyü bende senelerdir yaşıyorum.bu forumda seni en iyi belkide ben anlamışımdır..etrafımdaki herkes sürekli nekadar güzel olduğumu söylerken ben içten içe kahrolur bilmiyorlar tabi derdim.neyapayım.çözümlemek için birşeyler yapmaya çalıştım ama kader utansınki oda olmadı.son 3 senedir her gece ağlıyorum .buradaki arkadaşlar bir konuda haklı erkekler gerçekten severlerse tam seviyorlar.dağınık anlattım kusura bakma ama seni eşi olarak alan erkek göğüslerinin güzelliği için almıyacak eğer öyle olsaydı eşim beni bu kadar sevmezdi.kendine iyi bak canım

Son düzenleme:
anlatabıldın blackangel cok tesekkurederım :a.s. peki senin jel silikon muydu ?

valla benim doktorumun dediğine göre söliyim;daha doğal görünen ve dokunulduğunda daha doğal bir his veren anatomik şekilli koheziv jel içeren protez kullandı bende..Muayeneye gittiğim zaman zaten orda bir tane örneği vardı elimde tutmamı istedi, gerçekten direk tutulduğunda bile tıpkı göğüs dokusu gibiydi , öyle vıcık vıcık filan diil tam kıvamında yani...o yüzden dıştan tutulduğu zaman ele içerisinde garip yabancı bi cisim varmış gibi gelmiyo;) yerimseniben

arkadaşlar merhaba, ben maalesef karar verdikten sonra buldum bu siteyi.. cuma günü ameliyat olacağım. ama buradakileri okuyunca çok korktum. hatta geceleri uykum kaçıyor. bana mentor marka yuvarlak ve kas altı koyulacak. cc olarak henüz belli değil tabi doktorum ameliyatta deneyeceklerini ama büyük ihtimalle 300cc olacağını söyledi. merak ediyorum, korkuyorum,herşey var. ayrıca doktorumuda hiç araştırmadım. direk gittim. biliyorumki bu şans işi. doktorum doçent ve tecrübeli olduğunu söyledi. umarım bende cumartesi günü pişmanımmm demem ve çok ağrım olmaz. bir dahaki sefere atlattım mutluyumdemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.sevgiler:sm_confused:

seni seven oyle sevsın canım.sırf o yuzden gıdecekse hıc olmasın daha ıyı.yarın onunda basına bır arıza gelebılır.hemen bırakacakmısın.dusuncen yanlıs bence.

arkadaşlar merhaba, ben maalesef karar verdikten sonra buldum bu siteyi.. cuma günü ameliyat olacağım. ama buradakileri okuyunca çok korktum. hatta geceleri uykum kaçıyor. bana mentor marka yuvarlak ve kas altı koyulacak. cc olarak henüz belli değil tabi doktorum ameliyatta deneyeceklerini ama büyük ihtimalle 300cc olacağını söyledi. merak ediyorum, korkuyorum,herşey var. ayrıca doktorumuda hiç araştırmadım. direk gittim. biliyorumki bu şans işi. doktorum doçent ve tecrübeli olduğunu söyledi. umarım bende cumartesi günü pişmanımmm demem ve çok ağrım olmaz. bir dahaki sefere atlattım mutluyumdemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.sevgiler:sm_confused:

merhaba cnmm hangi dr görüştünn ve şuandaki göğüs ölçülerini söyleyebilirmisin.. bnde haftaya çarşamba oluorum ve daha karar veremedim kaç cc olucağı konusunda..

Back