• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

:sm_confused:sevgili elf ben bulunduğum şehirde önder tan ile görüştüm. ölçülerim 75 bedeni pek doldurmyor emzirme sonrası meme dokusunda azalma olduğu söylenildi. çok ama çok heyecanlıyım. bir an önce olsun diye bekliyorum çaresiz. allah seninde yardımcın olsun.ben ameliyattan sonra sana bilgi veririm.

merhaba bayanlar :1hug:
güzel göğüs resimleri içeren internet sayfaları ya da kaydettiğiniz ünlülerin göğüs resimleri var mı? varsa linkini koyabilir misiniz?
hepinize bol sağlıklı günler :içelim:

kızlar yaa aranızda bursada göğüs büyütme ameliyatı olan ve memnun kalan birileri war mı bütün yazılanları okudum.paramı biriktiriyorum kesin yaptırmak istiyorum yaa...ilk sırsatta hemde ama bütün iyi doktorlar istanbulda ive ankaradalar oralara gidemem ki beeen :(( bursada yaptıranlar ve memnun kalanlar bana doktor tavsiye edebilirler mi lütfeen..şimdiden sağolun...:)

Temmuz basi ameliyat olmayi planliyordum ama düsündügüm doktorla ilgili forumlarda negatif seyler okuyunca vazgectim benimki sonbahara kalicak galiba bu yazda yine böyle gecicek :( karar verebilmis gününü bekleyen arkadaslar umarim sorunsuz,agrisiz,rahat atlatirsiniz simdiden gecmis olsun,ameliyat sonrasi yazacaklarinizi bekliyorum

arkadaşlar bu gün son kontrollerimi oldum. ameliyat öncesi aç karnına tam kan sayımı yapıldı akciğer grafisi çekildi son olarakta anestezist kontrolunden geçtim. çok yorucu ve detaylı oldu.bu arada hafif grip olduğumu sakladım anestezistten . çünkü ameliyatı erteleyebilirmiş. hemşirede bi sakıncası olmadığını söyleedi. yarın saat 8:30 da ameliyattayım. lütfen bana dua edin. doktorum beni çok rahatlattı ama yinede tedirginim. umarım en kısa zamanda kendimi iyi hissederimde ameliyat tecrübelerimi sizlere aktarırım. sevgiler...

arkadaşlar bu gün son kontrollerimi oldum. ameliyat öncesi aç karnına tam kan sayımı yapıldı akciğer grafisi çekildi son olarakta anestezist kontrolunden geçtim. çok yorucu ve detaylı oldu.bu arada hafif grip olduğumu sakladım anestezistten . çünkü ameliyatı erteleyebilirmiş. hemşirede bi sakıncası olmadığını söyleedi. yarın saat 8:30 da ameliyattayım. lütfen bana dua edin. doktorum beni çok rahatlattı ama yinede tedirginim. umarım en kısa zamanda kendimi iyi hissederimde ameliyat tecrübelerimi sizlere aktarırım. sevgiler...

Canım dualarımız seninle muhtemelen herşey yolunda gittiyse ki umarım öledir şu saatlerde ameliyattan çıkmış olman lazım hem de yeni kendine güvenen mesenet olarak..:) ama tabiiki sen şu sıralar yeni görselinin farkında bile olmayacaksın büyük ihtimal ama olsun yerimseniben
Bu arada grip olduğunu saklamışsın ; ameliyat-anestezi açısından ne kadar riski var bilmiyorum ama ameliyattan sonra eğer ki bir de öksürük falan varsa bu senin canını çok yakacaktır çünkü rahat nefes bile alamıyosun ilk gün ....Ama tabii umarım sorunsuz geçer herşey...Sağlıcakla kal canım...Hayrlı olsun şimdiden..:1hug:

yaptıran herkese hayırlı olsun arkadaşlar güle güle kullanın:))) peki ne kadar mall oldu ? Fiyatlar ne durumda?

çok acı çekiyorum kollarımı hareket ettirmek bile imkansız gibi asla kendim kalkamıyorum 3. günüm ve herşey çok ağır iyleşiyor. imdaaat demek istiyorum ne zaman geçecek tüm bunlar. ayrıca ben bu kadar büyük istememiştim. taşıyamıyorummm:( acıyor ddiyenler az bile anlatmışlar.

çok acı çekiyorum kollarımı hareket ettirmek bile imkansız gibi asla kendim kalkamıyorum 3. günüm ve herşey çok ağır iyleşiyor. imdaaat demek istiyorum ne zaman geçecek tüm bunlar. ayrıca ben bu kadar büyük istememiştim. taşıyamıyorummm:( acıyor ddiyenler az bile anlatmışlar.

:(( ah canimm biraz daha dayan bikac gune acilarin buyuk olcude hafifleyecek agri kesicilerini cok duzenli ic vitamin alma ayrica kendini sakin zorlama asla yardimsiz hareket etme ne kadar az hareket edersen canin o kadar az yanar on gun prensesler gibi bakilman gerekiyo tabiri caizse buyukluk konusunda konusman icin daha cok erken su anda onlar cook sis en az bir iki ay oda en az diyorum gecmeden yorum yapip bosuna moralini bozma kendine cok dikkat et cnm :1hug:

Selamlar,

Ben mart sonunda göğüs ameliyatı oldum. Benim gibi ameliyatı bir kaç geride bırakmış olan arkadaşlara sormak istiyorum. Hala göğüslerinizi hissetmiyor musunuz benim gibi? Özellikle sol göğsümü hissetmiyorum. Doktor normal olduğunu yavaş yavaş geleceğini söyledi. Bekliyoruz bakalım:( Sizler de aynı durumda mısınız?

teşekkürler

Geçmiş olsun canım ayrıca hayırlı olsun...
Acı çekiyorum diyince sen ,ayy sanki o günlerim aklıma geldi valla içim cızzzz etti ama olsun şu anda acıdan anlamıyosun hiçbirşeyi ama hayalindeki göğüslerine kavuşman için ömründen 1 hafta acılı geçsin ne var , inan ki yaklaşık 1 hafta sonra bu acıları unutacaksın ve yeni görüntünle hele bir de onların bandajsız halini görünce DEĞERMİŞ diyeceksin !yerimseniben
şu an şiş olmasından dolayı sana kocaman kocaman görünüyolardır ama benim mesela yaklaşık 2 ay oldu, şişleri öle bi indi ki bazen aaa keşke biraz daha büyük mü yaptırsaydım diye düşünmüyo değilim hanisırnaşık şey

arkadaşlar yorumlar için sağolun inanın bana moral oluyo. sevgili abcde 325 koyulmuş. doktor 275 iyi durdu 300 de iyiydiama 325 hepsinden iyi durdu ondan bunu koyduk dedi. bu gün biraz daha iyiyim kontrole gittim. doktoru görmek iyi geliyo herşey normal gayet iyi dedi. ağrılar normalmiş.ojeist senin durumunda beni endişelendirdi açıkçası bende de tam tersi uçları hassas. değince acıyo azcık ama. umarım iyi oluruz. black angel sen böle dedikçe içim ferahlıyor.birilerinin seni anlaması ve yaşadıklarını bilmesi çok güzel. umarım beğenirim.sevgiler öpüyorum herkesi....

kızlar herkese gecmis olsun,ayrica yeni goguslerniz de hayirli olsun :) ben de bu aralar ameliyat olmayi dusunuyorum..size sormak istedigim,haziran sonu temmuz basi gibi olsam,havalarin cok sicak olmasi beni cok etkiler mi? hani bandaj falan olucakmis ya..sonra da degisik bi sutyen takiliyomus galiba 1-2 ay..sutyen acik giyiselrden gorunuoysa o sicakta ince giyinemem mi askili falan??

bir de en cok merak ettigim tam olarak normal hayata donmeniz,mesela is gorusmesine gidebilecek duruma gelmeniz kac gun surer..doktorlar bu soruya cok rahat cevap veriyolar,3 gunde ise donersin gibi ama yazilanlardan anladigim 3 gun cok cok az..

kac gun yatmak zorundayim asiri hareket etmeden..mesela 1 hafta sonra bi is gorusmesine cagrildim,gidebilir miyim,istedigimi giyebilirmiyim?oyle bi durumum var da,korkuyorum gidemicek durumda olur muyum,cok agrim olur mu..gomlek giysem giyilen o ozel sutyen gorunur mu..cok sordum biliyorum ama naparsin :) telasliyim

arkadaşlar bu gün 6.günüm baya ağrılarım geçti. sadece henüz tam hareket edemiyorum sanırım bu bantlardan. yarın bantlarım çıkıcak. bu arada ağızdan yüklü miktarda antibiyotik almaya devam ediyorum. ve bu arada ben baya az ödemişim yahu. bana sadece 1300 e mal oldu.oda 1000 ytl silikonun parası ki kendim aldım. sonra 300 de doktorumun öğretim üyesi katkı payı. o kadar gerisini zaten kurumum karşıladı hastane masraflarımı falan. hatta özel odada kaldım. doktorum çok ilgili 24 saat arayabiliyorum. beni çok rahatlatıyo. ameliyatın harika geçtiğini çok iyi olacağını söylüyo. çok merak ediyorum şeklini çünkü şuan sıkı sıkı bantlı ve ayrıca bana diren denen o şeyden takılmadı.şimdilik bi sorunum yok. umarımda çıkmaz. sadece merak ediyorum bilenler cevaplarsa sevinirim. bu bantlar vucuduma direk yapışık hemde feci şekilde nasıl çıkaracaklar. umarım birden çekip çıkarmazlar derim soyulur diye korkuyorum :)

arkadaşlar bu gün 6.günüm baya ağrılarım geçti. sadece henüz tam hareket edemiyorum sanırım bu bantlardan. yarın bantlarım çıkıcak. bu arada ağızdan yüklü miktarda antibiyotik almaya devam ediyorum. ve bu arada ben baya az ödemişim yahu. bana sadece 1300 e mal oldu.oda 1000 ytl silikonun parası ki kendim aldım. sonra 300 de doktorumun öğretim üyesi katkı payı. o kadar gerisini zaten kurumum karşıladı hastane masraflarımı falan. hatta özel odada kaldım. doktorum çok ilgili 24 saat arayabiliyorum. beni çok rahatlatıyo. ameliyatın harika geçtiğini çok iyi olacağını söylüyo. çok merak ediyorum şeklini çünkü şuan sıkı sıkı bantlı ve ayrıca bana diren denen o şeyden takılmadı.şimdilik bi sorunum yok. umarımda çıkmaz. sadece merak ediyorum bilenler cevaplarsa sevinirim. bu bantlar vucuduma direk yapışık hemde feci şekilde nasıl çıkaracaklar. umarım birden çekip çıkarmazlar derim soyulur diye korkuyorum :)

1300e mi mal oldu :bbo: keşke burdada o kadara mal edebilsek,bende yaptırmak istiyorum ama burda 5000ytl civarı:çok üzgünüm:

evet baya fazla benim doktorum sadece dediğim gibi öğretim görevlisi katkı payını aldı. silikonlar zaten medikalden temin ediliyo. ve ben mentor marka high profil silikonu 1000 ytl ye aldım. işte bu kadar. çok fark varmış yaaaaaaaaa.

evet baya fazla benim doktorum sadece dediğim gibi öğretim görevlisi katkı payını aldı. silikonlar zaten medikalden temin ediliyo. ve ben mentor marka high profil silikonu 1000 ytl ye aldım. işte bu kadar. çok fark varmış yaaaaaaaaa.

ay erzuruma mı gelsek napsak yaa jeyyar
yoksa silikon taktırmak benim için hayal gibi gözüküooosenağlama
kac cc aldın peki silikonlarını canım senmi karar verdin?yuvarlakmı aldın yoksa diğerindenmi?acaba burdada aynı işleyiş gecerli olurmu?silikonu biz alsakta doktor taksa hatta sana sipariş varsek sen göndersen offf offf ne güzel olurdu yaa

yok canım o bantları çıkartırken ben de çok acıycak hatta çıkmıycak sanmıştım ama öle diilmiş zaten göğüslerde şuan biraz uyuşukluk olduu için pek fazla hissetmiyosun korkacak bişi yok yane yerimseniben
ayrıca ben 5000 ytl vermiş biri olarak bu fiyatı duyunca ...........ağlamak istiyorummmmmsenağlama:çok üzgünüm:

herkese selam, ben dün üye oldum:)
ben de şubat ayında silikon operasyonu geçirdim. ameliyatımı dr. serhat tuncer yaptı.göğüs altı kesisinden, kas altına 250 cc yuvarlak düz yüzeyli protez takıldı. ilk günlerde herkes gibi benim de ağrılarım oldu ama dayanılmaz ağrılar değildi bunlar. şu anda çok iyiyim, yalnız merak ettiğim birşey var. şu göğüs masajına daha ne kadar devam etmemiz gerekiyo? ben ankarada yaşadığım için istanbul'a sık sık gidemiyorum tabi yakında gitmem lazım. bi de ameliyat izleri hala çok belirgin, tam anlamıyla geçmeyeceğini biliorum ama ne zaman belirginlikleri kaybolacak?
ameliyat geçirmiş herkese acil şifalar, operasyon geçirmek isteyenlere de bol şans ve bir an evvel istedikleri göğüslere kavuşmalarını dilerim.

Back