ankarada unlu bı cerrahla mail yoluyla gorusmustum 5000 ytl fıyat verdı . . 15 mayısta meme buyutme amelıyatı oluyorum baslıgına bakarsan, baslıgı acan arkads osman beye 3000 ytlye oldum demıti . bıldıklerım bu kadar
Arkadaşlar bende haziran ayında meme büyütme ameliyatı olacağım, tabi cesaret edebilirsem.. Ankara'dan Dr. Nebil Bozdoğan'ı düşünüyorum.. Nebil beyle ilgili olumsuz düşüncesi ve tecrübesi olan arkadaşlar var mı? İkinci olarakta ameliyat olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum, ameliyattan yaklaşık 5 gün sonra işe dönmem gerekiyor, bu süre ayağa kalkmak için yeterli mi, giydiklerimizden ameliyat olduğumuz anlaşılır mı? Malum yaz mevsimi, gömlekten filan şişlikler belli olur mu?
ameliyat olna arkadaşlar benim soruma cvp verebilirler mi?
arkadaşlar...nekadar çok düşünür nekadar çok doktorla görüşürseniz kafanız okadar karışıyor..ben herbiri birbirinden farklı yöntemler kullanan 5 doktorla görüştüm..ve birbirinden farklı yöntemlerle yapılmış 3 adet silikonlu gögüs gördüm canlı canlı foto degıl:)arkadaslarım bunlar..biri kasaltı biri kasüstü biri gögüs altı kesisi diğeri meme basından kesi ile ameliyat edildi..ve en iyi yöntem kesinlikle göğüs altı kesisi ve kas üstü yerleştirilen yuvarlak protez..en güzel sonuc veren kesinlikle..tabii artık deneyimli doktorlar kas üstü yöntemi subficial uyguluyorlar..yani kas ile kas üstü zarı arasına yerlestırıyorlar protezi..benimkiler subficial ve gögüs altı kesisi ile yuvarlak protez..ve 9. gunum olmasına ragmen görüntüden cok memnunum..bu ameliyata kendinizle barısık ve cekebılecegınızı dusundugunuz tum acıları kabullenerek girin..inanın hic zor bir operasyon degıl..ben kabullenerek girdim ameliyata, ameliyathanenin kapısında kahkaha atıyordum hatta:)..ama cekecegımı dusundugum acıların hicbiri ugramadı bana cok sükür:)
bende gogus alti kesisi kullanildi roserack heryerde en iyi yontem bu diye okumustum ucbucuk ay kadar oldu izler soldu gecti sayilir bile su an hic rahatsiz edici bi goruntu yok zaten izler gogus altinda kalip kayboluyor aynanin karsisina gectigimde ben bile gormekte zorlaniyorum sekilden sekile giriyorum:) bir sene sonra tamamen kaybolucaktir estetikdikis atiliyor zaten. sislik konusuna gelince goguslerinde dogal olarak mutlaka ve mutlaka hala sislik vardir sonucta cerrahi mudahale goren nester degen her ameliyatta oldugu gibi odemlerin tam anlamiyla inmesi o bolgenin tam anlamiyla iyilesmesi alti ay- bir sene surer
abcde evet dr fatih dagdelen yapti cnm ameliyatimi kesilikle dogalliktan yana cok uzman bir doktor zayif oldugum icin ve gogus dokumun az olmasi nedeniyle bana kas alti damla modeli protez onerdi zaten hastalari ozel olarak istemedigi surece yuvarlak protezden yana degilmis kullanmiyormus dogal sonuc alinamadigi icin kas alti yontemide protezi daha iyi orttugu icin destekliyor ve kas ustunde protezin kenarlarinin belli olucagini elle hissedilebilecegini soyluyor, damla protezin donme ihtimaline gelince bu tamamen dr un tecrubesine bagli bisey doktorun protezi yerlestirmek icin actigi cep ne cok kucuk nede fazla buyuk olmamali ki ben bu konuda kendisine cok guveniyorum boyle bi sorunla karsilasmicamdan eminim ameliyattan once kendisine buyuk olamasi icin cok yalvardim :) 375cc kas alti oldugunuda hesaba katarsak kesinlikle yerlestirilmesi cok zor buyuklukte olan bi protez cogu doktor kacinir ama kendisi tam bir uzman minnettarim ona baska bir doktora gitseydim boyle memnun kalicagimi zannetmiyorum aynanin karsisina geciyorum sagdan bakiyoruum soldan bakiyorumm kesinlikle zerre yapaylik yok oh bee diyorum sukurler olsun darisi herkesin basina..:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?