BlackAngel protezin yuvarlak mı yoksa damla şekilli mi?
Görüntüsünden memnun musun??
Şekline nasıl karar verdinn?? Ben hem doğal durmasını hem de dekolte giyince güzel durmasını istiyorumm..Böyle bi protez şekli war mı:bbo: sanırım yok;çünkü sadece iki çeşiti olduğunu biliyorumm a.s ..
Hangisini seçmemii tawsiye edersinn??fisfisfis Çok soru sordumm farkındayım ama rica etsem tek tek cevaplayablir misnn:1rolleyes:
teknik olarak göğüs altından kas altına damla protez uygulanacak cnmm fiyat olarak da 4.500.. protezin boyutları hakkında daha konuşmadık onu hastanede seçicez bni de en çok korkutan kısım o zaten iyi bir seçim yapamamak.. çok saol umarım sorunsuz geçer.. işini çok iyi bilen bir doktor ve çok fazla ameliyat yapıyor o yüsden içim biras rahat ama yinede korkuorum=))
neden Kas Altı Tercih Edildi Acaba . Ben üç Doktorla Görüştüm Ama Herbiri Bana Farklı Teknikleri önerdiler.kas Altı Kas üstü Falan Filan.doktorların Hepside Işinin Uzmanlarıydılar.kas Altı Diyen öyle Mantıklı Açıkladıki Aklıma Yattı Fakat Kas üstü Olmalı Diyen De öyle Güzel Açıkladıki Oda Kafama Yattı.ya Ben Ne Yapacağımı şaşırdım Valla.ben De Herkes Gibi Birkere De Istediğim Sonuca Ulaşmak Istiyorum.öyle ünlülerin Yaptıkları Gibi Tekrar Tekrar Bıçak Altına Yatamam Ki.ameliyat öncesi Ve Sonrası Tecrübelerini Bizimle Paylaş Lütfeennn...
Hayatim Dağdelene Mi Olacaksin Ameliyatini?
merhaba mayissa. benim durumum biraz karışık gelişti.ben dört senedir yani küçük kızımı emzirmeyi bıraktığımdan beri bu operasyonu planlıyorum ama şartları maalesef oluşturamadım..ilk önce geçen sene eşimle birlikte Onur Erol beye muayene oldum. bukonulara ilgisi olan herkesin bildiği gibi onur bey dünyada adı geçen ilk 5 doktordan biridir.ama maalesef fiyatlar inanılmaz yüksek.hayal kırıklığı yaşamadım dersem yalan olur.bende yeniden doktor arayışına girdim.bu forumda ve daha birçok sitede adı geçen bir diğer doktora Naci Çelik beye başvurdum.naci bey çok baba bir insan.bana kas altı damla silikon göğüs altı kesisini önerdi.ama ne yazıkki kendime ait özel sebeplerden dolayı naci beye ameliyat olamadım.bütün bunlar olurken geçen zaman zaten canıma tak demişti.ortalık yatıştıktan sonra evime daha yakın ve daha uygun fiyatlara sahip bir doktor aramaya başladım.international hospital estetik cerrahi bölüm başkanı dr.nuri soysal beye başvurdum buseferde.süper ötesi bir adam.yanında kendimi çok rahat ve güvende hissettim.ama bana emzirmiş bir bayan olduğum için asla kas altı operasyona uygun olmadığımı söyledi.işte bu noktada tıkandım doğrusu.çok uzattım ama içimi dökmek iyi geldi.ne olur birileri banada akıl versin..
merhaba mayissa. benim durumum biraz karışık gelişti.ben dört senedir yani küçük kızımı emzirmeyi bıraktığımdan beri bu operasyonu planlıyorum ama şartları maalesef oluşturamadım..ilk önce geçen sene eşimle birlikte Onur Erol beye muayene oldum. bukonulara ilgisi olan herkesin bildiği gibi onur bey dünyada adı geçen ilk 5 doktordan biridir.ama maalesef fiyatlar inanılmaz yüksek.hayal kırıklığı yaşamadım dersem yalan olur.bende yeniden doktor arayışına girdim.bu forumda ve daha birçok sitede adı geçen bir diğer doktora Naci Çelik beye başvurdum.naci bey çok baba bir insan.bana kas altı damla silikon göğüs altı kesisini önerdi.ama ne yazıkki kendime ait özel sebeplerden dolayı naci beye ameliyat olamadım.bütün bunlar olurken geçen zaman zaten canıma tak demişti.ortalık yatıştıktan sonra evime daha yakın ve daha uygun fiyatlara sahip bir doktor aramaya başladım.international hospital estetik cerrahi bölüm başkanı dr.nuri soysal beye başvurdum buseferde.süper ötesi bir adam.yanında kendimi çok rahat ve güvende hissettim.ama bana emzirmiş bir bayan olduğum için asla kas altı operasyona uygun olmadığımı söyledi.işte bu noktada tıkandım doğrusu.çok uzattım ama içimi dökmek iyi geldi.ne olur birileri banada akıl versin..
Hayatim Dağdelene Mi Olacaksin Ameliyatini?
öncelikle burun ameliyatı olacağım.hem fatih beye hem barış ç.a gittim.fatih bey göğüs ameliyatına pek gönüllü olmasam da ille yapalım dedi.barış bey burnun zor ona konsantre olmam lazım hem de ikisi bir arada seni yorar dedi.ben p.tesi barış beye burun ameliyatı olacağım.eylül gibi de göğüs büyütme düşünüyorum.fatih bey iyi aslında.dedim ya eylül gibi canım
OLSUN ARA SIRA DÖKMEK GEREK.yerimsenibenNETİCEDE KİMDE KARAR KILDIN?NURİ SOYSAL OKEY Mİ?NE KADAR FİYAT VERİYOR PEKİ?
ah bir bilsem kime yaptıracağımı ameliyat olmuş gibi rahatlıyacağım valla.nuri soysal hakkında bu forumda hiç bir şey duymadım.tanıyan bilen varmı acaba.fiyat 6 milyar. görüştüklerimin içinde en uygunu.ama bana da buradaki arkadaşların anlattıkları mantıklı geliyor.meme dokusu içinde protezin hissedilebileceğini düşünüyorum.kas altı ağrısını da çekmek istemiyorum.buaşamada barış beyi düşünmüyor değilim.onun tekniği benim için daha uygun gibi hissettirdi bana.ayrıca barış beye ameliyat olanlar iyileşme sürecini daha çabuk ve sorunsuz atlatıyor gibi geldi bana inşallah yanılmıyorumdur.
Ben Baris beyle mail yoluyla görüsmüstüm 5000 ytl fiyat vermisti yani daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?