merhaba mayissa. benim durumum biraz karışık gelişti.ben dört senedir yani küçük kızımı emzirmeyi bıraktığımdan beri bu operasyonu planlıyorum ama şartları maalesef oluşturamadım..ilk önce geçen sene eşimle birlikte Onur Erol beye muayene oldum. bukonulara ilgisi olan herkesin bildiği gibi onur bey dünyada adı geçen ilk 5 doktordan biridir.ama maalesef fiyatlar inanılmaz yüksek.hayal kırıklığı yaşamadım dersem yalan olur.bende yeniden doktor arayışına girdim.bu forumda ve daha birçok sitede adı geçen bir diğer doktora Naci Çelik beye başvurdum.naci bey çok baba bir insan.bana kas altı damla silikon göğüs altı kesisini önerdi.ama ne yazıkki kendime ait özel sebeplerden dolayı naci beye ameliyat olamadım.bütün bunlar olurken geçen zaman zaten canıma tak demişti.ortalık yatıştıktan sonra evime daha yakın ve daha uygun fiyatlara sahip bir doktor aramaya başladım.international hospital estetik cerrahi bölüm başkanı dr.nuri soysal beye başvurdum buseferde.süper ötesi bir adam.yanında kendimi çok rahat ve güvende hissettim.ama bana emzirmiş bir bayan olduğum için asla kas altı operasyona uygun olmadığımı söyledi.işte bu noktada tıkandım doğrusu.çok uzattım ama içimi dökmek iyi geldi.ne olur birileri banada akıl versin..