• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cnmm geçmiş olsun sorunsuz atlatmışsın ve şuanda çok memnunsun senin adına çok sevindim.. nerde ve hangi doktora olduun hakkında bilgi verebilirmisin?[/QUOTE]

sagol elfcim cok tesekkur ederim istanbulda dr fatih dagdelen

Merhaba Aslı Aslı Aslı...
Geçmişler olsun ...kas altı olup da senin gibi ağrısız sızısız olan kaç kişi var acaba ? gayet şanslısın ve belli ki doktorun da işinin ehliymiş desek daha dogru belki de :))
Amerika'da ölçüler 34 - 36...diye gidiyor , burda ise 80 - 85- 90...tabii A sı B si C si var...Senden ricam , şu anda 300 CC konulmuş göğüslerini mezurayla tam göğüs başından ölçtüğünde çevren kaç geliyor ?? Ben şu anda 85 B giyiyorum , göğüsüm yok diil var ama formu biraz nasıl diyim tam yuvarlak diil....ben daha çok formunu begenmedigim icin ve de biraz daha dolgun istedigim için yaptiriyorum...benimkine de doktor 300 cc dedi , acaba bana fazla mı gelecek diye düşünüyorum...Ameliyatımı bu cuma sabahı olacağim inşallah...bana içi jel dolu silikon koyacak...perşembe son bir kez gene görüşmeye gideceğim , cc yi kararlaştıracağız...çok abartı olmasını istemiorum çünkü ailem dahil , etrafımda kimse bilmeyecek de :))))

Arkadaşlaar.. Damla protezle Yuvarlak protez arasındaki duruş farkını çok merak ediyorumm.. Biri yuvarlak diğeri doğal duruyormuş biliiyorum ama.. Hem dekoltemin güzel durmasını hemde biraz doğal durmasını istiyorumm.. Doktor seçim konusunda yardım eder biliorum ama ben de karar veremiyorumm,sizce hangisini seçmeliyim????
:bbo:

Bende 10 gün icinde Türkiyeye gelip gögüslerime protez taktirmayi düsünüyorum.ama henüz hangi doktor olacagina karar vermedim.Internetten arastirdigim kadariyla ve de fiyat bakimindan bana Dr.Fatih Dagdelen cazip geldi.Hic Fatih beye bu ameliyati yaptiran varmi,memnun kaldinizmi?cok merak ediyorum.simdiden tesekkürler!!!Şeniz

Bende 10 gün icinde Türkiyeye gelip gögüslerime protez taktirmayi düsünüyorum.ama henüz hangi doktor olacagina karar vermedim.Internetten arastirdigim kadariyla ve de fiyat bakimindan bana Dr.Fatih Dagdelen cazip geldi.Hic Fatih beye bu ameliyati yaptiran varmi,memnun kaldinizmi?cok merak ediyorum.simdiden tesekkürler!!!Şeniz

Arkadaşım,Fatih Dağdelen İstanbul'da fazlasıyla tanınmış ve iyi bir doktor.. bunların verdiği etkiyle yaptığı ameliyatlar da fazlasıyla pahalı.İyi bir sonuç istiyorsan tamam ama fiyat konusunda da uygun bir doktor istiyorsan Fatih Dağdelen bu konudaki doğru isim değil bence!

[COLOR="M[B][I][/I][/B]agenta"][/COLOR]
cevabin icin tesekkürler fashion-star.tabiki fiyat bakimindan da uygun bir doktor ariyorum ama bulamadim:(ben istanbuldayken anadolu yakasinda bulunacagim hatta Erenköy de.o bölgedeki doktorlari arastirdim,ögrendigim fiyat 6000YTLcivariydi,yani 3000€.ama Fatih Dagdelen 2500€ dedi tüm hastane masraflari dahil.Eger iyi ve daha uygun fiyatta bu isi yapanlari bilioyorsaniz ve tavsiye ederseniz cok memnun olurum.dedigim gibi anadolu yakasi tercihim.zaten kisa bi süre icin gelicem bide karsiya gecmek her kontrol icin cok zor olur benim icin.

cnmm geçmiş olsun sorunsuz atlatmışsın ve şuanda çok memnunsun senin adına çok sevindim.. nerde ve hangi doktora olduun hakkında bilgi verebilirmisin?

sagol elfcim cok tesekkur ederim istanbulda dr fatih dagdelen[/QUOTE]

bnde ona olmayı düşünüorum cnmm henüz görüşmeye gidemedim ama en kısa zamanda gidicem.. fiyatlar konusunda da bilgi verebilirmisin??

[COLOR="M[B][I][/I][/B]agenta"][/COLOR]
cevabin icin tesekkürler fashion-star.tabiki fiyat bakimindan da uygun bir doktor ariyorum ama bulamadim:(ben istanbuldayken anadolu yakasinda bulunacagim hatta Erenköy de.o bölgedeki doktorlari arastirdim,ögrendigim fiyat 6000YTLcivariydi,yani 3000€.ama Fatih Dagdelen 2500€ dedi tüm hastane masraflari dahil.Eger iyi ve daha uygun fiyatta bu isi yapanlari bilioyorsaniz ve tavsiye ederseniz cok memnun olurum.dedigim gibi anadolu yakasi tercihim.zaten kisa bi süre icin gelicem bide karsiya gecmek her kontrol icin cok zor olur benim icin.

Perwhat kac gün kalmayi düsünüyorsun ameliyattan sonra Türkiyede,ben de aradaki fiyat farkindan dolayi hala orda mi yaptirsam diye düsünüyorum sonraki kontrolleri düsününce vazgeciyorum

Ben muayenehanesini aradim bana 1 hafta kalmamin yeterli olacagini söylediler.ama ben 2 haftaligina gidiyim diyorum.bi de sana taze taze bi haber vereyim almanyanin neresindensin bilmiyorum ama.mesela 25-27 mayis ta Stuttgart a geliyomus doktor bey.orada ön kontrolü yaptirabilirsin.ben gitmeyi düsünüyorum yani kesin.ve biletimi ve ameliyat randevusunu da ayarlarsam haziranin ilk haftasi ameliyat olmayi düsünüyorum.yine haberlesiriz,xxxdenizxxx..Tschüss!:)

bişey sormak istiyorum arkadaşlar bu ameliyatı olanların içinde göğüs bölgelerinde yada göğüs uçlarında kıllanma sorunu olan arkadaşlar varmıydı çok merak ettim.. olan varsa lütfen msj atsınn

bişey sormak istiyorum arkadaşlar bu ameliyatı olanların içinde göğüs bölgelerinde yada göğüs uçlarında kıllanma sorunu olan arkadaşlar varmıydı çok merak ettim.. olan varsa lütfen msj atsınn

Hayır canım!Hiç böyle birşey olmadı , sadece ilk zamanlar sivilceler çıkmıştı göğüs bölgemde, o da büyük ihtimal ilk zamanlardaki o sıkı sıkı olan bandajlardan hava alamadı yada narkoz , ilaç vs.. etkilemiştir diye düşünüyorum.. ki geçti zaten...sende böyle birşey mi oldu?

merhaba yeni üye oldum ve burdaki herkes birbirine gercekten yok yakın ve olabildigince yardımsever insanlar. izmir ilgili dr arayanlar için Erdal Tuğsel i tavsiye ediyorum adaşım bi arkadasım çalışıyor orda. gerçi lazer sayesinde arkadaş olduk :)
alsancak' yeri protez konusunda sizden daha hassas emin olun.

Hayır canım!Hiç böyle birşey olmadı , sadece ilk zamanlar sivilceler çıkmıştı göğüs bölgemde, o da büyük ihtimal ilk zamanlardaki o sıkı sıkı olan bandajlardan hava alamadı yada narkoz , ilaç vs.. etkilemiştir diye düşünüyorum.. ki geçti zaten...sende böyle birşey mi oldu?

sen nasil oldin Blackangel artik tamamen normallesti mi hersey?yumusadilar mi yüzüstü yatabiliyormusun...vs?

arkadaslar bu şişlikler ameliyattan nekadar süre sonra iniyor acaba?..ameliyattan cıktıgın andaki gogsun gercek gogus olcun olur sanırsam,,daha sonra bir parca ödem yapıyor..benim ameliyatımın üzerinden 3 gün gecti, dün gögüslerim şişmeye basladı, deneme protezi denedikleri gögsüm daha cok şiş hatta

merhaba ben de siteye yeni üye olanlardanım. Uzunca süredir sizleri takip ediyorum çünkü ilgilendiğim bir konu ama merak ettiğim birşey var operasyon geçiren arkadaşlar ilk zamanlar tecrübelerini paylaşırken 1-2 ay sonra kayboluyorlar.. ben uzun dönem sonuçlarınıda merak ediyorum..

arkadaşlar bugün fatih beyle görüşmeye gittim ve denildiği gibi ilgisiz bulmadım tam tersi çok güler yüzlü ve sıcak buldum.. haftaya ameliyat olucam inş. tam gününe karar veremedim henüz.. aslında başka dr gitmedim ama çok kafa karıştırmak istemiorum=) neyse ameliyattan sonra gelişmeleri yazarımmm.. iyi gecelerr

arkadaşlar bugün fatih beyle görüşmeye gittim ve denildiği gibi ilgisiz bulmadım tam tersi çok güler yüzlü ve sıcak buldum.. haftaya ameliyat olucam inş. tam gününe karar veremedim henüz.. aslında başka dr gitmedim ama çok kafa karıştırmak istemiorum=) neyse ameliyattan sonra gelişmeleri yazarımmm.. iyi gecelerr

elf arkadaşım.doktorla neler konuştuğunuzu biraz daha açarmısın lütfen.kullanılacak teknik protez seçimi fiyat gibi.umarım sorunsuz geçirir ve mutlu olursun.darısı başıma inş...:dance:

sen nasil oldin Blackangel artik tamamen normallesti mi hersey?yumusadilar mi yüzüstü yatabiliyormusun...vs?

evet canım. ameliyatımın üzerinden 1.5 ay geçti ve herşey tamamen normal çoğu zaman unutuyorum bile..;) şişlik falan tamamen kayboldu, yumuşadılar yane tam kıvamında kendi göğsüm gibi..hani önceki halini bilmesem ben bile inanıcam yani...ne bir ağrı,ne bir sızı,ne bir şişlik hiçbirşey yok çok şükür...Dikiş izlerim de daha şimdiden yok denilecekk kadar azaldı sadece göğsümün altında hafif karartı gibi görünüyor.ama gerçekten söylüyorum ki "iyiki yapmışım"....Ve de bu ameliyatı olmak isteyen göğsünden memnun olmayan herkese Allah nasip etsin ve de inşallah benim gibi sorunsuz bir ameliyat ve sonrası dönemi nasip etsin.....:nazar:

elf arkadaşım.doktorla neler konuştuğunuzu biraz daha açarmısın lütfen.kullanılacak teknik protez seçimi fiyat gibi.umarım sorunsuz geçirir ve mutlu olursun.darısı başıma inş...:dance:

teknik olarak göğüs altından kas altına damla protez uygulanacak cnmm fiyat olarak da 4.500.. protezin boyutları hakkında daha konuşmadık onu hastanede seçicez bni de en çok korkutan kısım o zaten iyi bir seçim yapamamak.. çok saol umarım sorunsuz geçer.. işini çok iyi bilen bir doktor ve çok fazla ameliyat yapıyor o yüsden içim biras rahat ama yinede korkuorum=))

Back