X
xxdenizxx
Ziyaretçi
ele değil göze hitap ettiği kesin.çünkü oturunca normal yumuşaklıkta ama uzanınca taş gibi sert.:çok üzgünüm:
uzandiginizda hepinizde gercekten sert mi arkadaslar??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ele değil göze hitap ettiği kesin.çünkü oturunca normal yumuşaklıkta ama uzanınca taş gibi sert.:çok üzgünüm:
Bende 10 gün icinde Türkiyeye gelip gögüslerime protez taktirmayi düsünüyorum.ama henüz hangi doktor olacagina karar vermedim.Internetten arastirdigim kadariyla ve de fiyat bakimindan bana Dr.Fatih Dagdelen cazip geldi.Hic Fatih beye bu ameliyati yaptiran varmi,memnun kaldinizmi?cok merak ediyorum.simdiden tesekkürler!!!Şeniz
cnmm geçmiş olsun sorunsuz atlatmışsın ve şuanda çok memnunsun senin adına çok sevindim.. nerde ve hangi doktora olduun hakkında bilgi verebilirmisin?
[COLOR="M[B][I][/I][/B]agenta"][/COLOR]
cevabin icin tesekkürler fashion-star.tabiki fiyat bakimindan da uygun bir doktor ariyorum ama bulamadimben istanbuldayken anadolu yakasinda bulunacagim hatta Erenköy de.o bölgedeki doktorlari arastirdim,ögrendigim fiyat 6000YTLcivariydi,yani 3000€.ama Fatih Dagdelen 2500€ dedi tüm hastane masraflari dahil.Eger iyi ve daha uygun fiyatta bu isi yapanlari bilioyorsaniz ve tavsiye ederseniz cok memnun olurum.dedigim gibi anadolu yakasi tercihim.zaten kisa bi süre icin gelicem bide karsiya gecmek her kontrol icin cok zor olur benim icin.
bişey sormak istiyorum arkadaşlar bu ameliyatı olanların içinde göğüs bölgelerinde yada göğüs uçlarında kıllanma sorunu olan arkadaşlar varmıydı çok merak ettim.. olan varsa lütfen msj atsınn
Hayır canım!Hiç böyle birşey olmadı , sadece ilk zamanlar sivilceler çıkmıştı göğüs bölgemde, o da büyük ihtimal ilk zamanlardaki o sıkı sıkı olan bandajlardan hava alamadı yada narkoz , ilaç vs.. etkilemiştir diye düşünüyorum.. ki geçti zaten...sende böyle birşey mi oldu?
arkadaşlar bugün fatih beyle görüşmeye gittim ve denildiği gibi ilgisiz bulmadım tam tersi çok güler yüzlü ve sıcak buldum.. haftaya ameliyat olucam inş. tam gününe karar veremedim henüz.. aslında başka dr gitmedim ama çok kafa karıştırmak istemiorum=) neyse ameliyattan sonra gelişmeleri yazarımmm.. iyi gecelerr
sen nasil oldin Blackangel artik tamamen normallesti mi hersey?yumusadilar mi yüzüstü yatabiliyormusun...vs?
elf arkadaşım.doktorla neler konuştuğunuzu biraz daha açarmısın lütfen.kullanılacak teknik protez seçimi fiyat gibi.umarım sorunsuz geçirir ve mutlu olursun.darısı başıma inş...:dance: