fashion_starrr dogal guzellikte bir dekolte icin mutlaka damla kullanilmali bana gore ben ameliyatimin ilk gunlerinde gerginlikten dolayi dekoltemin nasi gorunebilecegini tahmin edemiyordum biraz endise duymustum acikcasi ama zaman gectikce yumusayip forma kavustukca guzellestiler su an goruntu gayet tatmin edici bomba gibiler desem yeridir, zaten mantiken benim gibi zayif bi vucutta yusyuvarlak gogusler dogal ve hos durmaz quennanin dekoltesi ne hos amaan silikon cnmm dedirtip moralimi bozmak istememmm :) insanlar arasindada yapay guzelliklere saygi kalmadi artik en iyi yontem dogala en yakin sonuc verendir bence..
fashion_starrr dogal guzellikte bir dekolte icin mutlaka damla kullanilmali bana gore ben ameliyatimin ilk gunlerinde gerginlikten dolayi dekoltemin nasi gorunebilecegini tahmin edemiyordum biraz endise duymustum acikcasi ama zaman gectikce yumusayip forma kavustukca guzellestiler su an goruntu gayet tatmin edici bomba gibiler desem yeridir, zaten mantiken benim gibi zayif bi vucutta yusyuvarlak gogusler dogal ve hos durmaz quennanin dekoltesi ne hos amaan silikon cnmm dedirtip moralimi bozmak istememmm :) insanlar arasindada yapay guzelliklere saygi kalmadi artik en iyi yontem dogala en yakin sonuc verendir bence
elfcim central hospital gayet iyi hemsirelerin tumu o kadar seker ve cana yakinlardiki anlatamam hatta ben aksam yemegi yiyemedigim icin biri bana gece mesaisinde kendi yemegini getirmisti butun calisanlar cok guler yuzlu ve ilgili goruceksin hic suphen olmasin amaaa agri konusuna gelince pek iyi seyler soyleyemicem gerci herkesin agri esigi farklidir seni korkutmak istemem ama ben cok agri aci cektim on gun boyunca kipirdayamadim yardimsiz hic bisey yapamadim tek basima, ertesi gun dr geldiginde buyuk protez kullandigimiz icin agrilarin biraz daha siddetli olabilir diye uyarmisti beni hatta bikac gun bana kufur edebilirsin ama ondan sonra omrun boyunca bana dua edersin demisti dedigi aynen cikti :) sana tavsiyem kendine ne olur ne olmaz en az on gun iyilesme sureci ver ve surekli yaninda kalip seninle ilgilenebilicek bi yakinin olsun ama umarim sen daha kolay atlatirsin sunu aklindan cikarmaki sonuc herseye deger..
fatih bey banada aynen bunlari soylemisti ama 2 gun sonra hala hayal aleminde yasiyo gibiydim kendime gelememistim :)ne olursa olsun iki gun bence yetersiz imkanlarina gore en az 1 2 hafta rapor almalisin bence cnm, sargilarin cikmasi kendini iyi hissetmen zaten bir ay surer ama deniz icin cok acele etmis olurmusun bilmiyorum onu doktora sormalisinhmm kafama takılan iki şeydii özellikle hastane çok saol cnm.. ağrılar konusu biras problem olucak sanırım çünkü çalışıorum ve haftasonuna getirip pazartesi işe devam ederim die düşünüodum ama pek öle olmıcak sanırımgerçi dediğin gibi kişiden kişiye belki değişir çünkü fatih bey bi kaç örnek vermişti bu konuda ertesi günlerde sargılarla sokakta gezen hastalarını fln=)) sonuç güzel olduktan sonra herşekilde çekerim vallaa :roflol:denize fln girmek için en az bir ay mı beklemek gerekiyor cnmm yaa:uhm:
queenna...damla protezin kas altında tam damla şeklini alamadığını duymuştum varmı böyle birşey acaba.
Bilkent Üniversitesinde okuyorum herkes ne güzel bir kız olduğumu söylüyor ama bilmiyorlarki içimde ne kadar çok acı çektiğimi , bu güne kadar hiç erkek arkadaşım olmadığını çünkü gögüslerim sarkık, okadar çok sevdiğim biri varki ama asla onunla olamayacağım.ailem zar zor ödüyor okulun parasını ,zaten ben de iyi bir doktora yaptırmak istiyorum ama para lazım mesala teoman doğan'a yaptırmak isterim çünkü insanların başına gelenleri duydukça böyle bir işe başka doktorda cesaret edemem .artık ne yapacagımı bilmiyorum hiç umudum yok zaten .okulu bitirip çalışmaya başlayacağım zamn para biriktirmek için bana 1 yıl lazım , yani daha mezun olmaya var kısacası ben hayatımın sonuna kadar hep kaybeden bir kişi olcağım.
kızlar ya okudum da yazıların cogusunu. ya nisanlım istemiyor buyuk gögus cok sewdigi halde.. 2009 subata ewleniyoruz. ben bu yıl yaptırmak istiyorum. hemde onun için degil sadece kendimi daha iyi hissetmek için. gögüs küçüklüğü bilirsiniz belki guven kendime guvenimde bile sorun yaratıyor. henuz gögüslerimi görmedi hep destekli sütyenle gömlegin thsortun ustunden gördü nasılsa. ben yaptırsam ve söylemesem ömür boyu bir sır olarak saklanabilecek bi durum olabilirmi acaba? cok belli olurmu? bizimki maalesef vakt-i zamanında bu konuda uzmanlastıgı için anlamasından korkuyorumbi akıl werin nolur.
blackangel tecrubene dayanark bısey sormak ıstıyorum . . dokunduldugunda içinde farklı bişey oldugu anlasılıyor mu . . gogus dokusundan cok mu farklı yanii ..
sadece goze mı hıtap edıyor bu silikonlar ele hıtap etmıyor mu fisfisfis
ne gusel cok sanslıymıssın . sey dıyorlar, hamılelıkte catlagın daha cok olur ıcındekı sılkon da derının esneklıgını kullandıgı ıcın , hamılelık ıcın pek bi esneklık kalmaz, cok catlar gogusn dıyorlar , oyle oldu mu canım sende?
Bilkent Üniversitesinde okuyorum herkes ne güzel bir kız olduğumu söylüyor ama bilmiyorlarki içimde ne kadar çok acı çektiğimi , bu güne kadar hiç erkek arkadaşım olmadığını çünkü gögüslerim sarkık, okadar çok sevdiğim biri varki ama asla onunla olamayacağım.ailem zar zor ödüyor okulun parasını ,zaten ben de iyi bir doktora yaptırmak istiyorum ama para lazım mesala teoman doğan'a yaptırmak isterim çünkü insanların başına gelenleri duydukça böyle bir işe başka doktorda cesaret edemem .artık ne yapacagımı bilmiyorum hiç umudum yok zaten .okulu bitirip çalışmaya başlayacağım zamn para biriktirmek için bana 1 yıl lazım , yani daha mezun olmaya var kısacası ben hayatımın sonuna kadar hep kaybeden bir kişi olcağım.
anlatabıldın blackangel cok tesekkurederım :a.s. peki senin jel silikon muydu ?
arkadaşlar merhaba, ben maalesef karar verdikten sonra buldum bu siteyi.. cuma günü ameliyat olacağım. ama buradakileri okuyunca çok korktum. hatta geceleri uykum kaçıyor. bana mentor marka yuvarlak ve kas altı koyulacak. cc olarak henüz belli değil tabi doktorum ameliyatta deneyeceklerini ama büyük ihtimalle 300cc olacağını söyledi. merak ediyorum, korkuyorum,herşey var. ayrıca doktorumuda hiç araştırmadım. direk gittim. biliyorumki bu şans işi. doktorum doçent ve tecrübeli olduğunu söyledi. umarım bende cumartesi günü pişmanımmm demem ve çok ağrım olmaz. bir dahaki sefere atlattım mutluyumdemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.sevgiler:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?