Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar merhaba 3 gün once meme buyutme ameliyati oldum.kasalti 350 cc ve koltukatindan konuldu.meme dokum hic yoktu high profile kullandi doktorum.kizlar 3.gun ama uzerimden kamyon gecmis gibiyim.sag gogsumde bir sikinti yok agrimda yok sag gogusle ilgili protez yerli yerinde lakin gel gelelim sol gogsumde protez sanki saga gore daha onde oturmamis gibi.o kadar sisti ki artik deri yirtilacak zannediyorum.boyle bir durum yasayan var mi ?cok endiseliyim bir komplikasyon olacak diye.cevaplarinizi bekliyorum.buna bagli olarak sag kolumu daha rahat kullaniyorum sol kolumda cok ama cok zorlaniyorum..sevgiler.

Kızlar merhaba 3 gün once meme buyutme ameliyati oldum.kasalti 350 cc ve koltukatindan konuldu.meme dokum hic yoktu high profile kullandi doktorum.kizlar 3.gun ama uzerimden kamyon gecmis gibiyim.sag gogsumde bir sikinti yok agrimda yok sag gogusle ilgili protez yerli yerinde lakin gel gelelim sol gogsumde protez sanki saga gore daha onde oturmamis gibi.o kadar sisti ki artik deri yirtilacak zannediyorum.boyle bir durum yasayan var mi ?cok endiseliyim bir komplikasyon olacak diye.cevaplarinizi bekliyorum.buna bagli olarak sag kolumu daha rahat kullaniyorum sol kolumda cok ama cok zorlaniyorum..sevgiler.

Telaş etme canım normal bunlar kamyon geçer fil öküz oturur tren carpar valka hepsini yaşadık.ödem iniyor zamanla benim de cildim yırtılcak sanıyordum özellikle sağ cok şişmişti kolumu zor kaldırıyordum..1 ay ı geçti hala şişlik var sağda .yaşadıkların normal yani.

Telaş etme canım normal bunlar kamyon geçer fil öküz oturur tren carpar valka hepsini yaşadık.ödem iniyor zamanla benim de cildim yırtılcak sanıyordum özellikle sağ cok şişmişti kolumu zor kaldırıyordum..1 ay ı geçti hala şişlik var sağda .yaşadıkların normal yani.
Cok tesekkur ederim canim cevabin icin kimse cevap vermicek zannediyordum.dun talihsiz bir olay daha yasadim 2.5 yasindaki kizim tekmesi zaten sikintili olan sol gogsume geldi.nasil sisti anlatamam.gulerken esnerken filan sol alt tarafi resmen biçak saplanmis gibi aciyor.doktoru aradim hemen (3.gun sargilarimi cozdu sporcu sutyeninede gecmedim heniz cuma takcaz) iceriden kanama olabilir morarma olursa irtibata gecelim bisey olcana zannetmiyom yeterince sargida kaldi soguk kompreks uygula dedi:KK43: cok endseliyim fotoda yukleyebilirim kolum nerdeyse iptal durumda.kopekler gibi pismanim yaptirdigima vala.sol altta hissizlik var bu torbasini bile hissetmiyorum o kadar hissiz.cok canim sikkin.varsa bu traz nisey yasayan lutfen paylaşsin.doktorada her detay didik didik sorulmuyor anacim

Hangi yontem ve kac cc sevgili whiteswan? Bir ay sonunda kolunu kullanma durum nasil canim indimi sisligin bayagi? aci sizi kramp yanma batma oluyor mu?cok sordum kusura bakma.ama insan merak ediyor.soyle bi derin nefes alamiyorum.doktor yana yatabilirsin dedi yatamiyorum.sinirimden oturup agliyorum.4.gunum bitti ilerleme yok gerileme var durumumda.

Hangi yontem ve kac cc sevgili whiteswan? Bir ay sonunda kolunu kullanma durum nasil canim indimi sisligin bayagi? aci sizi kramp yanma batma oluyor mu?cok sordum kusura bakma.ama insan merak ediyor.soyle bi derin nefes alamiyorum.doktor yana yatabilirsin dedi yatamiyorum.sinirimden oturup agliyorum.4.gunum bitti ilerleme yok gerileme var durumumda.
Canım daha 4 gün olmuş.dur acele etme.bu kolay bir ameliyat değil.gittikçe daha iyi hissedeceksin ama tam olarak düzelmek uzun sürüyor.ben 4. gün daha kendi başıma yatıp kalkamıyordum bile.endişelenme tüm bunlar normal.ödemler yüzünden hissizlik yaşaman da normal.merak etme:KK66:

Bir de ameliyatını kime oldun?bende koltuk altı olduğum için merak ettim

Nebil bozdogan a sevgili libra72.senin nasil hir surecti anlatir misin? Insallah moral oluyorsunuz crvaplarinizla tsk ederim.
Nebil beyi duymuştum canım.ben ferruh bingül e oldum.kesinlikle kolay bir ameliyat değil.1 haftadan sonra çok daha iyi hissedeceksin.ilk 2 hafta sabahları kalkınca ağrı,sertlik gibi şeyler hissedebilirsin.kollarını rahat kullanman biraz zaman alıyor.kasılma,gerilme gibi şeyler hissediyorsun.zamanla hepsi geçiyor merak etme

Canım dual plan 365 cc meme altı kesisi benim.kolumu kullanıyorum işlerimi yapıyorum ama bu iyi olduğu anlamına gelmiyor tabi.dün bende zorladım ev isleriyle bugun yine ağrıyor sag..agrılar geçti diyorum ertesi gün bakıyorum yine ağrı.nefes alamamayı hiç sorma en kötüsünü geçirdim benim astımım vardı çünkü. ilk günler cıkartmayı bile düşündüm o duruma gelmiştim hatta hafta sonu olmasaydı çıkartacak bir dr bulacaktım o derece kötüydüm.kol altı kesisi daha hassas ve sıkıntılı gibi bence..zamanla gecicek canım bende cok pisman olmuştum canımı bu kadar acıttığım için şimdi alışma sürecindeyim :KK43: ağrılar hafifliyor geçiyor sonrada haydi birde alışmaya çalış işin aslı daha onları sevemedim gitti ama belkide onların yüzünden çok acı cektim diye sevemiyorum diye düşünüyorum :KK43:

Moral oldunuz bana kizlar cok tesekkur ederim.bir komplikasyonsuz niyahet bulsun bu iyilesme sureci.kizimdan sol gogsume yedigim tekme kesinlikle iyileşme sürecimi uzatti yalniz bunu hissediyorum :KK43: gelismeleri yazarim yine.merak eden arkadaslar olursada her turlu sorabilir.sevgiyle kalin.. iyi ki varsiniz.

Nebil beyi duymuştum canım.ben ferruh bingül e oldum.kesinlikle kolay bir ameliyat değil.1 haftadan sonra çok daha iyi hissedeceksin.ilk 2 hafta sabahları kalkınca ağrı,sertlik gibi şeyler hissedebilirsin.kollarını rahat kullanman biraz zaman alıyor.kasılma,gerilme gibi şeyler hissediyorsun.zamanla hepsi geçiyor merak etme
Sevgili libra72 ameliyattan kac gun sonra sporcu sutyeni giydiniz?ben memeler sadece 3 gun sargida kaldi simdi oylece geziyorum.cuma sutyeninizi alip gelin dedi doktor.pazardan cumaya sargisiz sutyensiz gezme sekil almasini etkilez mi acaba ????offf

Sevgili libra72 ameliyattan kac gun sonra sporcu sutyeni giydiniz?ben memeler sadece 3 gun sargida kaldi simdi oylece geziyorum.cuma sutyeninizi alip gelin dedi doktor.pazardan cumaya sargisiz sutyensiz gezme sekil almasini etkilez mi acaba ????offf
Canım ben 6. gün doktora gittim,sargılarımı çıkarıp sporcu sütyenimi taktılar.doktor 1.5 ay demişti ama ben 2 ayım dolana kadar sporcu sütyenimi taktım.bir doktorunu arayıp sor istersen.sütyeni takarken de mümkün olduğunca göğüsleri ortada birleştirip takıyorsun aklında olsun.

Canım ben 6. gün doktora gittim,sargılarımı çıkarıp sporcu sütyenimi taktılar.doktor 1.5 ay demişti ama ben 2 ayım dolana kadar sporcu sütyenimi taktım.bir doktorunu arayıp sor istersen.sütyeni takarken de mümkün olduğunca göğüsleri ortada birleştirip takıyorsun aklında olsun.
Sevgili libra73 cim benim topu topu 3.gun sargida kaldi dun cikartti cumaya cagirdi bu sure zarfinda sutyensiz ve sargisizim... cuma takcaz sutyeni dedi.ama ben yarin medikalciye gidip alip takmayi dusunuyorum.cumayi beklemicem. Baska bir püf noktasi var mi canim takarken.. tsk ederimm

Sevgili libra73 cim benim topu topu 3.gun sargida kaldi dun cikartti cumaya cagirdi bu sure zarfinda sutyensiz ve sargisizim... cuma takcaz sutyeni dedi.ama ben yarin medikalciye gidip alip takmayi dusunuyorum.cumayi beklemicem. Baska bir püf noktasi var mi canim takarken.. tsk ederimm
Sadece mümkün olduğunca ortada birleştiriyorsun canım.ve gece,gündüz,çıkartmadan takıyorsun.sütyen sıkı olduğu için ilk başlarda takarken yardım alman gerekebilir.

Sadece mümkün olduğunca ortada birleştiriyorsun canım.ve gece,gündüz,çıkartmadan takıyorsun.sütyen sıkı olduğu için ilk başlarda takarken yardım alman gerekebilir.
Cok tsk ederim canim.tavsiye edecegin ozellikle bi marka var mi ya da bi turu?cumaya kadar beklemek anlamsiz geldi bana.

Buarada likra72 cok yaziyorum canm ama album yapip memislerin fotosunu kotlydum bakmani isterim.aytica album yaptigin icin ayrica tesekkurler.isik gibi aydinlattin.bende benden sonrakilere faydali olayim bari diye duzenli bi album yapicam ins.

Deneyerek mi aliyoruz sevgili likra72 cim?nasil kestirecegiz bedenini?
Ben ferruh beye gittiğimde sargılarım çıkarıldı ve medikal sütyenimi oradan verdiler.bana uygun bedeni onlar seçtiler canım.isterseniz dışardan da alabilirsiniz demişlerdi ama ben onlardan almayı tercih ettim.bana verilen 80 b idi.normal sütyenden farklı olabiliyormuş.normal sütyende 75 c kullanıyorum.

Tskler canim.. doktorum neden al gel dedi bilmiyorum.nerden bilcem ben bedenimi filan.yarin medical ciye gidecem canim ilk is.coook tesekkurler yordum seni.. feruuh bingulde aklimdan gecmedi degildi keske gitse idim en azindan bi gorusmeye.

Tskler canim.. doktorum neden al gel dedi bilmiyorum.nerden bilcem ben bedenimi filan.yarin medical ciye gidecem canim ilk is.coook tesekkurler yordum seni.. feruuh bingulde aklimdan gecmedi degildi keske gitse idim en azindan bi gorusmeye.
Birşey değil canım.biraz sıkı olması gerekiyor toplaması için.markası şimdi aklıma gelmedi .yazlıktayım,sütyen yanımda değil,bakamıyorum.ama yabancı bir markaydı ve 170 lira gibi bir fiyatı vardı:KK43:.seninkiler de çok güzel olmuş,ben çok beğendim:)

X