- 5 Ekim 2009
- 608
- 124
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar aranızda silikon değiştirme ameliyatı olan varmı?Varsa ilk ameliyata göre süreç daha mı kolay?Tecrübelerinizi yazarmısınız?süresi ne kadar?dahamı kolay?[/QUO
canım selam.Bende ameliyat oldum silikon 275cc'lik takıldı,görüntü müthiş:))DOktorumu öneriyorum sana.Ondan iyice bilgi edinebilirsin zaten hiç sıkılmadan anlatıyor ne sorarsan Op. Dr. Murat Ataseven.
Merhaba arkadaşlar...28.Ocak pazartesi günü İstanbul Ataşehir Memorial Hastanesi'nde Ercan Bey'e göğüs küçültme ameliyatı oldum.Kendisinden,yeteneğinden,ilgisinden,insanlığından ve güleryüzünden çok memnun kaldım.Sanki yıllardır tanıdığınız bir arkadaşınızmış gibi hiç çekinmeden anlatabiliyorsunuz derdinizi ve her şekilde dertlerinize derman bulabiliyorsunuz.Bugün görüştüm kendisiyle gerçekten mükemmel bir insan.Kontrolüm için geldim.Yeni göğüslerimin sargıları açıldı ve ne kadar muhteşem olduklarını gördüm.O kadar rahatımki şu anda:)Yıllarca iyi bir doktor aradım,emin olamadım korktum,hep bir sorun çıktı vazgeçtim...Meğerse yolum Ercan Bey'e çıkacakmış,kaderimde onunla tanışmak varmış.Eşimde bende yaptırdığımız bu ameliyattan çok memnunuz.Hatta bugün kontrolümden çıkınca girdim bir iç çamaşırı dükkanına ve baktım güzel güzel sütyenlere:)Artık istediğim sütyeni alabileceğim,istediğim elbiseye rahatça girebileceğim,beyaz tişörtler benim dolabımda da yer alacak,o yazın ip askılı elbiselerle gezinen güzel göğüslü kadınlara iç geçirerek bakmayacağım:)Daha ne olsun kızlar eğer siz de göğüslerinizin büyüklüğünden yıllarca çekmişseniz hiç durmayın olun bu ameliyatı kurtulun,emin olun yeniden doğmuş gibi olacaksınız:)))
merhaba meltem yakın zamanda bende ameliyat olucam ve doktor seçimi çok çok önemli sende çok iz kaldımı bunu merak ediyorum cevap verirsen sevinirim geçmiş olsun
10 Haziran'da kasaltı mentor moderate plus 300 cc konularak meme büyütme operasyonum gerçekleşti. Kasaltı olduğu için ilk gün müthiş ağrım vardı ayrıca sargı bezlerinden de kaynaklandı bu ağrı çünkü doktorum diren takmasak için çok sıkı bi şekilde bandajlamıştı, nefes alıp verirken bile zorlandım ve acıdı. Ertesi gün bandaj çıkıp voe marka sütyen takıldı, rahatladım. Ameliyat olalı neredeyse 10 gün oldu ve ağrılarım %80 azaldı ama göğüslerim hala şiş ve çok sertler. Henüz masaj yapmaya başlamadım, masaja başlayınca belki yumuşaması daha erken başlar. Kızlar ağrı acı oluyo ama inanın sonrasında çok mutlu oluyorsunuz :) sorusu olan ???
Arkadaş listemde olduğun için yazını gördüm elenor Meltem arkadaşımız girmiyor siteye pek ameliyatını oldu çok memnun akrabasıda daha sonra gelip aynı doktora oldu(doktorumuz ortak ) iz olayı hem teknikle hemde kişinin vücut yapısıyla ilgili arkadaşım sen meme küçültme mi olacaksın?
Arkadaşlar forumda yeniyim dun ameliyat oldum ama mutsuzum cok sis yayvan geliyor hayalimdeki gibi degiller yani bunlari yasayan tecrübe edenlerin yardımına ihtiyacım var duzelip şekle girecekmi lutfen yardim
Hayatımın en doğru en güzel kararıydı bu ameliyat
Ben 1 hafta once gogus ameliyati oldum.fakat istedigim gibi bir sonuc alamadim.eskisine gore cok fazla fark yok.acaba silikon degistirmek istesem hemen ameliyat olabilirmiyim? Sagligim acisindan bir problem olurmu?minicik göğüslerim vardı hala öyle çok mutsuzum.adam 195cc koymuş şaka gibii ağlıcam kızlar nolur yardım edin(
evet ya 195cc de gercekten baya baya kücük. Yani okadar agriyi cektigine deymez. Benim önceden yok denilecek kadar az gögüsüm vardi, ve doktoruma üstüne basa basa cok fazla büyük olmamasini söyledim. Ona ragmen 300cc takildi. Baslarda tabiki tuhaf geliyor hatta büyük felan dedim, sislerdi, simdi 10 ay oldu ameliyat olali ve cok memnunum. Büyük felan degiller, hatta bazen cok az daha büyük olsalarmiydi diyorum :) Ama sende üzülme, düzeltilmiycek birsey degil canim
canim benim de sikayetlerim senin bahsetigin gibiydi,emsirme sonrasi genelde tüm bayanlarda oldugu gibi sönmüs balon misali.canim ben de 300cc istemistim ama doktorum ameliyat esnasinda denemis bana kücük durdugunu söyledi bu yüzden 350cc silikon kullanmis.benimkisi jel anladigim kadariylada en iyisi buymus.ben damla protez istemedim nedeni de su zaten emsirdikten sonra ici bosaldi ve az da olsa sarkiklik var damla da toparlamiyo yani dogal ama sarkik duruyo ben de dik gögüz istedigim icin yuvarlak protezi tercih etim toplayacagini düsündüm .baska bir sey bilmek istersen yaz elimden geldigi kadariyla cevaplarim baskalarinin denegimleri gercekten cok önnemli ameliyat öncesi beni de ivycan cok rahatlatmisti bu konuda sagolsun.sakin canini sikma cok güzel olacak icin de rahat olsun.umarim hersey istedigin gibi olur.
Kızlar çocuk doğurmayı planlıyorum, sizce doğumdan yani emzirmeden sonraya mı bıraksam göğüs büyütme estetiğini ? Ne dersiniz?
Merhabalar,
bugun ameliyatımın14 günü, kas altı yontemiyle yapıldı. dikişlerim alındı, fakat gitgide artan bir gerginlik hissediyorum goguslerimde, patlayacakmış gibi,tarif etmek gerekirse, sanki biri pompalıyormus gibi son dayanma noktalarına kadar. Hala elastik bant takıyorum, bugun nasıl masaj yapacagım gösterildi, dokundugumda epey bir agrı var halbuki. Kapsul oluşumunu engellemek için masaj sartmış. Acaba hangi günden sonra az da olsa bir rahatlama hissedeceğim çok merak ediyorum, tecrubelerinizi paylaşabilirmisiniz. Goguslerim su anda hem agrılı hem uyusuk gibi. Diş cekimi oncesi nasıl uyusturuluyorsa işlem yapılacak yer fakat agrıyı hissediyorsunuz aynen oyle bir his.
Bir seylerin yolunda gitmemesinden cok korkuyorum.