Merhaba,
Ben ameliyat olali 7 yil geçti ama şimdilerde sol göğüste şişme ve sertlesme oldu. Böyle bişey tecrübe eden oldu mu? Doktorum su toplamış yeniden acip temizlemek lazım diyor ama baska doktora da bi gostermek istiyorum, kapsul olmus olabilir mi diye; ya da baska bisey. doktor tavsiye edebilecek var mi istanbul avrupa yakasında? Takilan slikon kas alti yuvarlak ve 300cc idi. EuroSilicone markaydi. Başka bir doktora da sormak istiyorum ama mesai saatleri dışında da randevu veren, İstanbul Avrupa'da bir doktor bulamadım henüz. Sag göğüste hiçbir problem yok ama soldaki şişti ve taş gibi oldu. Agri da yapıyor hafiften. Neden olduğu da cok onemli benim icin, birdaha olmamasi adina. Geçen haftalarda eko, ekg ve holter cihazi takmislardi kalp icin. Bir de gogus ucu kılları için lazer epilasyon yaptırıyordum. Alakasi oldugunu pek sanmamakla birlikte yine de bir doktora sormak istiyorum. Kapsül olur mu 5 yil sonra acaba? Ne yaptım da oldu, sadece çıkarıp temizlemek ve tekrar takmak yeter mi ki? Öğrenmeden içim rahat etmeyecek.