Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar forumda yeniyim dun ameliyat oldum ama mutsuzum cok sis yayvan geliyor hayalimdeki gibi degiller yani bunlari yasayan tecrübe edenlerin yardımına ihtiyacım var duzelip şekle girecekmi lutfen yardim

şiş olmaları çok çok normal canım,bence sana yayvan geliyor sargılardan dolayı.ben ameliyat olalı 2 sene oluyor.sargı çıkana kdr bana da öyle gelmişti.ama sargı açılınca wuuhuuuuu dedim süper,bunlar benim mi :KK70:

arkadaşlar kas üstü ameliyat olanlara bi sorum var defalarca knşulmuştur belki ama okdr çok şey okudumki ne nerdeydi kafam çok karıştı doktor bana kas üstü damla olur ddi kas üstü olunca protez elle hissdliyor rahatszlık veriyor diyenler var öylemi cidden tecrübelerinizi paylaşablrmsnz?

2 sene oldu ameliyat olalı.bnmde kas üstü.bu hissetme kısmı tamamen seninle ilgili bilio musun.sen ne kdr masajlarını düzenli yapar ve iyice yumuşatırsan o kadar iyi oluyor.ben artık protez var mı yok mu farkında bile deilim.ve söylemesem kimse anlamıyor protez oldugunu :KK66: doktorum ufuk bilkay'dı

Mrhb arkadaşlar ben ameliyat olalı 8 yıl oldu kızım şimdi 7 yaşında benim ne protezde nede memelerde bir sorun yok hala önce ki gibi:)
bence doğumdan önce yaptırın derim arkadaşlar... şiddetle doğum öncesi diyorum

Merhaba,meme küçültme için Akın Yücel ya da Teoman Doğan'a ameliyat olan var mı ? Annem ameliyat olacak, en son 2 doktora indirdik fakat karar veremiyoruz, ücretlerini ve sonuçlarını merak ediyoruz. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bende düşünüyordum ama şimdi korktum .her kezin yorumu farklı tabi.peki şimdi nasılsın ağrılar yok dimi. bazen düşünüyorum biz erkeklerimizi memnun etmek için nelere katlanıyoruz, onlarında ufak olan yerlerini bizim için büyütmek için çaba sarf ediyorlar mı acaba?
:KK52:

Biz kararımızı verdik,doktorumuzu bulduk.30 Ocak'a annem meme küçültme ameliyatı oluyor.Umarım herşey yolunda gider.

Merhaba,
Ben ameliyat olali 7 yil geçti ama şimdilerde sol göğüste şişme ve sertlesme oldu. Böyle bişey tecrübe eden oldu mu? Doktorum su toplamış yeniden acip temizlemek lazım diyor ama baska doktora da bi gostermek istiyorum, kapsul olmus olabilir mi diye; ya da baska bisey. doktor tavsiye edebilecek var mi istanbul avrupa yakasında? Takilan slikon kas alti yuvarlak ve 300cc idi. EuroSilicone markaydi. Başka bir doktora da sormak istiyorum ama mesai saatleri dışında da randevu veren, İstanbul Avrupa'da bir doktor bulamadım henüz. Sag göğüste hiçbir problem yok ama soldaki şişti ve taş gibi oldu. Agri da yapıyor hafiften. Neden olduğu da cok onemli benim icin, birdaha olmamasi adina. Geçen haftalarda eko, ekg ve holter cihazi takmislardi kalp icin. Bir de gogus ucu kılları için lazer epilasyon yaptırıyordum. Alakasi oldugunu pek sanmamakla birlikte yine de bir doktora sormak istiyorum. Kapsül olur mu 5 yil sonra acaba? Ne yaptım da oldu, sadece çıkarıp temizlemek ve tekrar takmak yeter mi ki? Öğrenmeden içim rahat etmeyecek.

Merhaba PinkySky, ben de 3 yıl önce kas zarı altıyla ameliyat olmustum, 2.5 yıl kadar önce ise 2 göğsümde de ileri seviyede kapsül gelişti. hem ameliyatımı yapan doktorla hem de başka doktorlarla görüştüm ve 3 hafta önce başka bir doktora 2.ameliyatımı oldum. Eski protezler çıkarıldı, kapsül temizlendi, bu sefer kas altına yeni protez konuldu. şimdilik bi sıkıntım yok. genelde görüştüğüm doktorlar vücudun kapsül yapmaya meyilliyse yine kapsül gelişebilir diyorlar ama gelişmeyedebilir. Yaşayıp görücem yani. Umarım senin böyle bir sorunun yoktur,geçici bir durumdur. geçmiş olsun şimdiden..

Merhaba,
Ben de 28 Aralik ta Ankara'da gogus kucultme ameliyati oldum. Sizin doktorunuz kim?
Çok geçmiş olsun,okuduğum kadarıyla hem iyiymişsiniz hem de memnun kalmışsınız.Biz İstanbul'dayız doktorumuz Maltepe üniversitesinde Plastik cerrah Burak Ersoy.Bizimki de sizinki gibi iyi geçer inşallah.

Merhaba Arkadaşlar, hangi ameliyatı olursanız olun doğru doktor çok önemli...aksi takdirde cehennem hayatı yaşarsınız. Yaşadığım tecrübe bana bunu çok iyi öğretti. Akın Yücel'e burun esnetiği oldum, sonuç üzücüydü. Düzeltirim üzülme dedi. Tekrar ameliyat oldum sonuç korkunçtu!!!..Görünüm olarak burnum orjinal halinden bile kötü duruma geldi bunun dışında sağlık açısından kokuları net şekilde alamıyorum,sürekli burun akıntım var ve nefes alamıyorum. Şimdi orjinal burnumdan bile daha fazla kemerli, eğri, a-simetrik ve sağlıksız bir burnum var...Kendisine göğüs ameliyatı olan arkadaşımıda üzdü, kızcağız başka doktor arıyor şu anda. Bu süreçte kendisine dolu para ödedim ve üstelik paramla ucube burunlu oldum...Bu bilgiyi dikkatinize sunarım.

Canım çok üzücü bir durum,benim de estetikle ilgili en büyük korkum yapılan estetiğin eskisini aratmasıdır,gerçi ben göğüs büyütme istiyorum ama.Burnun için Maltepe üniversitesine bir uğrasana,ben doktorumuza çok güveniyorum.En azından muayene ol bir şey yapılabilir mi öğrenirsin.

Merhaba Arkadaşlar, hangi ameliyatı olursanız olun doğru doktor çok önemli...aksi takdirde cehennem hayatı yaşarsınız. Yaşadığım tecrübe bana bunu çok iyi öğretti. Akın Yücel'e burun esnetiği oldum, sonuç üzücüydü. Düzeltirim üzülme dedi. Tekrar ameliyat oldum sonuç korkunçtu!!!..Görünüm olarak burnum orjinal halinden bile kötü duruma geldi bunun dışında sağlık açısından kokuları net şekilde alamıyorum,sürekli burun akıntım var ve nefes alamıyorum. Şimdi orjinal burnumdan bile daha fazla kemerli, eğri, a-simetrik ve sağlıksız bir burnum var...Kendisine göğüs ameliyatı olan arkadaşımıda üzdü, kızcağız başka doktor arıyor şu anda. Bu süreçte kendisine dolu para ödedim ve üstelik paramla ucube burunlu oldum...Bu bilgiyi dikkatinize sunarım.

Canım çok üzücü bir durum,benim de estetikle ilgili en büyük korkum yapılan estetiğin eskisini aratmasıdır,gerçi ben göğüs büyütme istiyorum ama.Burnun için Maltepe üniversitesine bir uğrasana,ben doktorumuza çok güveniyorum.En azından muayene ol bir şey yapılabilir mi öğrenirsin.

Teşekkrler arkadaşım, doktorunu adı nedir?

merhaba kızlar.yaklaşık 2 buçuk sene önce prof. dr. ufuk bilkay'a ameliyat oldum.öncelikle doktor seçimi gerçekten çok önemli ve bu konuda çok şanslıyım.ilk 3-4 gün şiddetli ağrı olabilir.benim protezlerim kas üstüne kondu.çünkü göğüslerimde anatomik bi bozukluk vardı ve çok küçüklerdi bu bozukluktan kaynaklı olarak.(tübüler meme de deniyor bu bozukluğa) kas üstü ve 350 cc'lik yeni memelerimle çok mutluyum :KK70: hiç bi sıkıntı yaşamadım ilk günkü ağrılar dışında.her türlü sorularınızı bekliyorum kızlar,hiç korkmayın sonuç mükemmel oluyo :KK70:

Merhaba kedizm ben de Ufuk beye mail attim bakalim geri dönecek mi? Ben yurtdisindayim ve yazin yillik izine geldigimde olmak istedigimi belirttim.Ama bir yandan da asiri sicaklardan cok ödem olurda 4 haftalik izinim zehir olur mu diye korkmuyorda degilim. Ufuk bey hakkinda cok iyi yorumlar okudum,umarim bana da iyi fiyat verirse beni de memnun eder :) Yine burdan edindigim bilgilere göre iki cocuk emzirme sarkmis bir meme dokum ve oldukca genis bir meme basim var, büyük olasilikla bana meme basindan islem uyguluycak o cok agrili mi olur bilemiyorum. Sen hala daha memnunmusun bir sikintin oldu mu?

Arkadaslar merhaba kadinlar kulubunde yeniyim ve bilgilerinize ihtiyacim var.meme buyutme operasyonu gecirdim bugun 4.gunum ama sanki pisman oldum.bu kadar ceremesi olacagini hic dusunmuyodum.2.gun sargilarimi acti doktorum ama sag gogsum odem yapmis onu cekti igneyle.hala sag gogsumde sislik hissediyorum.kolumu tam kaldiramiyorum.allegran 165 gr takilmis.en kucuguymus.ama bana bomba gibi duruyo acikcadi ve dimdik bu da beni endiselendiriyo.meme diklesme de yapti.gogus uclarimi yukari dikti.alttan da ters t seklinde dikus var.dr cok guveniyorum ama cok korkuyorum ne zamn bu odemler inicek?ACiL YARDIM...

Merhaba kedizm ben de Ufuk beye mail attim bakalim geri dönecek mi? Ben yurtdisindayim ve yazin yillik izine geldigimde olmak istedigimi belirttim.Ama bir yandan da asiri sicaklardan cok ödem olurda 4 haftalik izinim zehir olur mu diye korkmuyorda degilim. Ufuk bey hakkinda cok iyi yorumlar okudum,umarim bana da iyi fiyat verirse beni de memnun eder :) Yine burdan edindigim bilgilere göre iki cocuk emzirme sarkmis bir meme dokum ve oldukca genis bir meme basim var, büyük olasilikla bana meme basindan islem uyguluycak o cok agrili mi olur bilemiyorum. Sen hala daha memnunmusun bir sikintin oldu mu?

benim bildiğim kadarıyla çocuk doğurmuş kişilerde ağrı daha az oluyo.çünkü zaten genişlemiş bi meme dokusu var.meme genişlemeye çalışmadığı için ağrı da az oluyor.ben çok memnunum valla halla,iyi yaptırmışım,çok seviyorum tontişlerimi :p

X