Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Birşey değil canım.biraz sıkı olması gerekiyor toplaması için.markası şimdi aklıma gelmedi .yazlıktayım,sütyen yanımda değil,bakamıyorum.ama yabancı bir markaydı ve 170 lira gibi bir fiyatı vardı:KK43:.seninkiler de çok güzel olmuş,ben çok beğendim:)
Cook tesekkurler canim. Artik bi arastiricam dokturum kiralayabilirsin bile dedi sutyeni o nasil olursa artik tunali hilmide buralrda dedi.guzel memislerinle iyi tatiller dilerim..

Kizlar sabah sabah yine ben. Bugun koltukalti sargilarimi actim.berbat gorunuyorlar.Yara izlerine faydasi olacak bildiginiz bir krem var midir ?
canım doktorun vermedi mi ? bana izler için bactroban ve contractubex verdi onları kullanıyorum hala.ama 15 günden sonra başladım onun önceside izler icin ameliyatta özel bir bant yapıştırdıgını söylemisti 15 gün kaldı ve kendi çıkarttı sen neden açtın ?

Valahi canim ben anlamadim hicbisey bu isten.bugun dus alabilcemi soyledi bantlarinda islanimca kalkar cekip.alirsin problem olmaz dedi.bende baktim aciliyordu koseleri dus almadim ama söktüm.dikis almicam demiati.cuma gidicem bi sorucam.esas kafama takilan sol gogsum hicbi iyilesme yok.bicak batmasi gibi devam ediyor hala gulerken yuuruken ozellikle o bolgeye baski oluyor... offfff Allahim yardim etsin canim

Valahi canim ben anlamadim hicbisey bu isten.bugun dus alabilcemi soyledi bantlarinda islanimca kalkar cekip.alirsin problem olmaz dedi.bende baktim aciliyordu koseleri dus almadim ama söktüm.dikis almicam demiati.cuma gidicem bi sorucam.esas kafama takilan sol gogsum hicbi iyilesme yok.bicak batmasi gibi devam ediyor hala gulerken yuuruken ozellikle o bolgeye baski oluyor... offfff Allahim yardim etsin canim
daha cok yeni yaşadıkların normal telaş etme.

iyiyim canım ben her zaman aktifim zaten hiperaktifim çünkü. ağrı çeksemde duramıyorum ki .ilk hafta yatarak geçirdim kafayı sıyırmıştım :confused:

Kizlar bugun sporcu sutyeni satin aldim foto ekledim.ilk taktiginizda neler hissettiginiz nasil problemler yasadiniz anlatir misiniz?memislerim cok sis oldugu icin cok yaklastiramadim birbirine malesef.bu sikinti olur mu acaba?sirtima yumruk yemis gibi agri yapiyor siktikca sutyen.180 tl ye satin aldim fiyat merak edenlere..

dr um bana büyüklükte karar verebilmek için, poşetin içine pirinç yada mercimek doldurup sütyenin içinde deneyebilirsin dedi :KK48: gerçekten iyi fikirmiş ben denedim, tavsiye ederim.
Ben posete su oldurup agzini baglayip denemistim ,200ml doldurdum ama sutyene girince baya buyuk duruyor,oysaki kas altinda 200 hic buyuk degil,yani tam olarak gercegi gostermiyor.
En azindan vucuduna nasil bir buyukluk yakistigni gorebilirsin

Buarada likra72 cok yaziyorum canm ama album yapip memislerin fotosunu kotlydum bakmani isterim.aytica album yaptigin icin ayrica tesekkurler.isik gibi aydinlattin.bende benden sonrakilere faydali olayim bari diye duzenli bi album yapicam ins.
Canım çok geçmiş olsun. Sağlıkla atlat inşallah. Beni de iZler misin ? Ben de Temmuz'da Volkan Tayfur a koltukaltı kesisi ile olacağım.

X