Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok tatlısın sen canım, yazdığın her şeyi keyifle okuyorummm. Benim annem gördü ameliyattan sonra benimkiler kızım senin göğüslerin ne güzelmiş dedi sütyenle gördüğünde üstümü değiştirirken ben de içimden güldümmmm :)

o kişilerden uzak dur sen de :KK9:
açıkçası birileri anlayacak diye senelerdir çektiğim göğüssüzlük duygusundan kurtulmayı ertelemedim ve küçük boyut istemedim.
zaten hep dolduruyordum kendimi, deyim yerindeyse.. ailemin tümüyle de sadece iki sene önce deniz tatiline gittim. bikininin içine yükleme yapmıştım :KK51: bikiniyi giydikten sonra da göğüs üstüne göğsü büyük gösteren bir şeyler yerleştirmiştim. (onlardan biri suda kayıp boynuma doğru ilerliyordu.. acaba gören olmuş muydu :KK30::KK17::KK17:)
şimdi incecik sporcu sütyenimin üzerine atlet giyiyorum. evde kimse anlamadı. zaten imkan yok.
annem beni çıplak görmedi hiç... bir görseee. aaahhhh kızımın ne güzel göğüsleri varmış da haberim yokmuş der.. :nazar: :KK60:

Arkadaslar silikonun üste olması memenin assagida olması bir haftalık kasalti protez için normal mı?Sizin ameliyattan sonra bile gözünüze guzel mı geliyordu?

canım benim kas zarı altı olduğu için anlattığın gibi bir durum olmadı ben de ama bu durumu yaşayan arkadaşlar oolmuştu sonradan düzeldiğini söylüyorlar endişe etme o yüzden, göğsün oturdukça düzelecektir keyfini çıkar :KK66:

Arkadaslar silikonun üste olması memenin assagida olması bir haftalık kasalti protez için normal mı?Sizin ameliyattan sonra bile gözünüze guzel mı geliyordu?

tecrübeli arkadaşlara sorum olcak ben 3 gün öncesinde ameliyat oldum ve göğüslerim füze gibiler suan çok dik ve yapay duruolar vede sertler ağrılarımda var ama doktor 1 haftaya gecer dedi korkularım büyük boyum 1,77 kilom 60 kalcam dik braz iri belimde ince o yüzden 330cc takıldı bana ama korkuorum ya geçmezse bu ağrılar ya inmezse göğüsüm bna yardımcı olun lütfen
ayrıca göğüs duvarından 6cm yüksekliğinde oldu sizce ççok mu ????

o füzeler seni bulutların üzerine çıkaracak zamanla. :KK52: sen hiç merak etme! ameliyatımın üzerinden iki ay geçti ve normal göğüs görüntüsündeler şimdi. 6. ayla birlikte değişim daha belirgin oluyormuş, protezler oturuyormuş iyice. canını sıkma. ağrı da geçer, sen dikkat et hareketlerine ve sabırla bekle. :112:

çok teşekür ederim içim brazolsun rahatladı kendimi aynada görünce cnm sıkılmıştı baya oturdum ağladım keske hiç yaptırmasaydım hiç olmazsa doğal duruodu dedimde zmnı beklicem iyileşince bende sizler gibi fotomu koymak istiorum... gercekten yasım küçük diemi bu problemleri yasıorum 21 yasında pek çok taktıran insanlar var doktorumda gayet tecrubelydi bende sorun var sandım umarım arzum dediğin gibi olur iner ve doğal görünüm olusur:KK43: :'( tekrardan çok teşekr ederm yardımıma koştun:)

Ameliyat öncesi yaşanan sıkıntılar,endişeler..Ameliyattan sonra yaşanan ve hiç geçmeyecek gibi gelen agrılar,vücuttaki degişiklik,ameliyat esnasında ve sonrasında alınan narkotik ilaçlar ameliyattan sonra bir travma yaşamamıza neden oluyor bazen malesef :KK50: Durduk yere aglamalar,etraftaki kişilere bagırıp çagırmalar,pişmanlıklar,ben ne yaptım falan..Bunlar çok kıssa süreli yaşanan sıkıntılar merak etme :KK34: Bir ay sonra bu sıkıntıları unutmuş oluyorsun.Hele istedigin sütyenleri,bikinileri,kıyafetleri giyinipte yeni gögüslerinin tadını çıkarmaya başlayınca yahu boş yere kendime sıkıntı etmişim diye düşünüyorsun :KK34: Keşke daha önceden bu ameliyatı olsaymışım,boşuna üzülmüşüm o kadar diye aklından geçmiyor degil yani :KK31: Zamanla çok dogallaşacak canım.Ben buradan bütün ameliyat olan arkadaşlara sesleniyorum lütfen acele etmeyin,kendinizi üzmeyin..Zamanla gerçekten çok güzel şekle geliyorlar ve kıvam olarakta normal meme dokusu kıvamına geliyorlar (cıvık meme kıvamı beklemeyin ama):KK1: Tabi herşeyin yolunda ilerlemesi içinde başarılı,sorunsuz,dogru bir ameliyatı olmak gerekiyor..Ters giden birşey varsa sorun var demektir Allah korusun...21 Yaşında bu ameliyatı olmanla bir ilgisi yok :KK34:
Yardım için buradayız,yardımcı olabiliyorsak ne butlu bize :KK19:

tecrübeli arkadaşlara sorum olcak ben 3 gün öncesinde ameliyat oldum ve göğüslerim füze gibiler suan çok dik ve yapay duruolar vede sertler ağrılarımda var ama doktor 1 haftaya gecer dedi korkularım büyük boyum 1,77 kilom 60 kalcam dik braz iri belimde ince o yüzden 330cc takıldı bana ama korkuorum ya geçmezse bu ağrılar ya inmezse göğüsüm bna yardımcı olun lütfen
ayrıca göğüs duvarından 6cm yüksekliğinde oldu sizce ççok mu ????

canım vucüt ölçülerin bana cok yakın benimde 1.75 boy 62 kiloyum banada 300 cc takıldı kas altı takıldı seneleri devirdim.bişey olmaz korkma cok yenisin ve o agrılar 1 haftadan sonra azalcak ödemlerden dolayı şiş ve daha silikon yumuşamadı cok normal zaman lazım 2 ayda zaten ödemlerin tamamı gidiyor gögüsün yumuşaması ve dogallaşması en az 6 aydır daha masajların var yumuşaması için sakın endişe etme herşey zamanla düzelcek

o füzeler seni bulutların üzerine çıkaracak zamanla. :KK52: sen hiç merak etme! ameliyatımın üzerinden iki ay geçti ve normal göğüs görüntüsündeler şimdi. 6. ayla birlikte değişim daha belirgin oluyormuş, protezler oturuyormuş iyice. canını sıkma. ağrı da geçer, sen dikkat et hareketlerine ve sabırla bekle. :112:

:))ck ck teşekr edrim iyiki varsınız iiyiki kk var:)okudukça içim rahaylıyo şmdiden hafif inmeye başladı ama çok diil tabi ağrılarımda hafifledi rahatladım braz...

Ameliyat öncesi yaşanan sıkıntılar,endişeler..Ameliyattan sonra yaşanan ve hiç geçmeyecek gibi gelen agrılar,vücuttaki degişiklik,ameliyat esnasında ve sonrasında alınan narkotik ilaçlar ameliyattan sonra bir travma yaşamamıza neden oluyor bazen malesef :KK50: Durduk yere aglamalar,etraftaki kişilere bagırıp çagırmalar,pişmanlıklar,ben ne yaptım falan..Bunlar çok kıssa süreli yaşanan sıkıntılar merak etme :KK34: Bir ay sonra bu sıkıntıları unutmuş oluyorsun.Hele istedigin sütyenleri,bikinileri,kıyafetleri giyinipte yeni gögüslerinin tadını çıkarmaya başlayınca yahu boş yere kendime sıkıntı etmişim diye düşünüyorsun :KK34: Keşke daha önceden bu ameliyatı olsaymışım,boşuna üzülmüşüm o kadar diye aklından geçmiyor degil yani :KK31: Zamanla çok dogallaşacak canım.Ben buradan bütün ameliyat olan arkadaşlara sesleniyorum lütfen acele etmeyin,kendinizi üzmeyin..Zamanla gerçekten çok güzel şekle geliyorlar ve kıvam olarakta normal meme dokusu kıvamına geliyorlar (cıvık meme kıvamı beklemeyin ama):KK1: Tabi herşeyin yolunda ilerlemesi içinde başarılı,sorunsuz,dogru bir ameliyatı olmak gerekiyor..Ters giden birşey varsa sorun var demektir Allah korusun...21 Yaşında bu ameliyatı olmanla bir ilgisi yok :KK34:
Yardım için buradayız,yardımcı olabiliyorsak ne butlu bize :KK19:

bu dedilerin oldu evde bomba gibiyim dokununca patlıodum herkse ailem bu konuda çok destek cıktı o yüzden içim rahat braz doktorumda çok ilgili 2 günde arayıp soruyo beni...ameliyat çok başarılymış ama tabi arzum yine bilinmez Allah göstermesin kapsul falan olusur die korkuorumda aklıma hiç getrmicem böle seyleri... ağrılarım hafifledi sanki hafifden inmeler başladı sabredicem ve güzelliğe kavusucam die ümit ediorum:):).. gerçekten moralim çok yerine geldi çok çok teşekr ederim:):)

canım vucüt ölçülerin bana cok yakın benimde 1.75 boy 62 kiloyum banada 300 cc takıldı kas altı takıldı seneleri devirdim.bişey olmaz korkma cok yenisin ve o agrılar 1 haftadan sonra azalcak ödemlerden dolayı şiş ve daha silikon yumuşamadı cok normal zaman lazım 2 ayda zaten ödemlerin tamamı gidiyor gögüsün yumuşaması ve dogallaşması en az 6 aydır daha masajların var yumuşaması için sakın endişe etme herşey zamanla düzelcek

tecrübeli insanlardan bunları duymak mutlu edio beni:):)..bu perşembe kontol günüm doktora masajı sorcam suana kadar hiç bahsetmedi ama kk da yazılanlara göre çoğunda masaj var umarım bendede olur normal meme olsun yumusasın die uğrasıorum .. tek yapmam sabretmek:):)

Merhaba kızlar..
Çok uzun zamandır meme küçültme ,karın germe ameliyatları olmak istiyordum.Eşim beni boşa sonra yaptır diyordu.En sonunda kocamı ikna ettim.Daha doğrusu bir mucize oldu o teklif etti estetik ameliyat olmamı..Çok mutlu oldum gerçekten.Ben Antalya da yaşıyorum.Antalya da meme küçültme ameliyatı olan arkadaşlar varsa benimle deneğimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Arkadaşlar sorum olucaktı size bnm amalyat olalı 12 gün falan oldu kas altı damla şeklinde takıldı şimdi hala gerginler bunlar..füzelik braz indi ama çok yumusamadı hala uyurken yana dönerken falan acıyo bide sol göğsüm sağa göre sanki çok az bi yerinde iniklik var çözemedim ama evdeki tüm kızlara gösterdim hiç kimse yok öle bi farklılık diolar ama aklımda soru kaldı yinede kas altında damla silikonlar hemen döner mi bi de doktorum masaj istemedi yapmana gerek yok dedi sasırdım braz nasıl yumusucak yoksa bunlar.. nese beklemedeyim yinede kızlar daha yeni olduğum için öle galba:KK43:

Arkadaşlar sorum olucaktı size bnm amalyat olalı 12 gün falan oldu kas altı damla şeklinde takıldı şimdi hala gerginler bunlar..füzelik braz indi ama çok yumusamadı hala uyurken yana dönerken falan acıyo bide sol göğsüm sağa göre sanki çok az bi yerinde iniklik var çözemedim ama evdeki tüm kızlara gösterdim hiç kimse yok öle bi farklılık diolar ama aklımda soru kaldı yinede kas altında damla silikonlar hemen döner mi bi de doktorum masaj istemedi yapmana gerek yok dedi sasırdım braz nasıl yumusucak yoksa bunlar.. nese beklemedeyim yinede kızlar daha yeni olduğum için öle galba:KK43:

biraz zamana bırak canım mutlaka yumuşayacak öyle taş gibi kalması mümkün değil bence:)) Bende yumuşamasın istiyorum hiç:) Zaman geçtikçe kendi memenden farkı kalmayacak inan lütfen buna... Ben ameliyat olalı 2 ay olacak pazar günü.. Şimdiden kendi göğsüm gibi oldular vallahi izlerde olmasa unutucam ameliyat olduğumu neredeyse:)) çok fark edecek yumuşayacak sen daha ödemlerin inmeden yumuşama bekliyosun sabır biraz sabır sabır:))

biraz zamana bırak canım mutlaka yumuşayacak öyle taş gibi kalması mümkün değil bence:)) Bende yumuşamasın istiyorum hiç:) Zaman geçtikçe kendi memenden farkı kalmayacak inan lütfen buna... Ben ameliyat olalı 2 ay olacak pazar günü.. Şimdiden kendi göğsüm gibi oldular vallahi izlerde olmasa unutucam ameliyat olduğumu neredeyse:)) çok fark edecek yumuşayacak sen daha ödemlerin inmeden yumuşama bekliyosun sabır biraz sabır sabır:))

Bilinçli tüketici....:KK9::KK9::KK9:Afferim kız sana,olmuşsun sen :KK34::KK42:Ayy evet daha yumuşamasın valla..Cıvık cıvık olur bu sefer...:KK19:

Bilinçli tüketici....:KK9::KK9::KK9:Afferim kız sana,olmuşsun sen :KK34::KK42:Ayy evet daha yumuşamasın valla..Cıvık cıvık olur bu sefer...:KK19:

arzucum ben taş gibi meme istiyorum taşşş, senelerdir pörsük, sarkık memelerden bıkmışım yumuşamasını istiycek değilim ama dimi... Peşindeyiz arzucum senin tayfandan başka ne beklenirki...

daha çok yeni oldukları için sertler..zamanla yumuşuyorlar :KK54:

2 ayı geçti ben ameliyat olalı. ilk zamanlardaki kadar olmasalar da hala sertler. benim de sağ göğsüm acıyor bazen. ve daha yukarda şimdi. masaj yaparken sağ göğsüm elimden taşıyor fazlaca. biraz zamana bırak derim. 6. ayı geride bırakmış çok kişi bunu söylüyor, yazıyor.

arzucum ben taş gibi meme istiyorum taşşş, senelerdir pörsük, sarkık memelerden bıkmışım yumuşamasını istiycek değilim ama dimi... Peşindeyiz arzucum senin tayfandan başka ne beklenirki...

Yani taşş gibide olmasın ama cıvıkta olmasın yani :KK34: Hızla yumuşayan gögüs dokusu o yumuşama hızıyla daha erken cıvık bir hale gelir diye düşünüyorum ben zaten.O yüzden zamanla kıvamının yumuşaması ve olması gereken bir yumuşamada kalması her zaman iyidir :KK34: Zamanla mecburen dahada yumuşayacak zaten eee o zaman ne olacak :18: O yüzden yavaş yavaş yumuşasın,çokta yumuşamasın lütfen.Valla bana doktorum masaj vermedi,sonra biraz sert hissettik,eşim korkudan hiç ellemiyordu bile gögsümü doktorumda yahu siz hiç dokumuyormusunuz bunlara diyipte mıncıklayınca bir ay masaj yapmamı söyledi..Bir ay boyunca masaj yaptım,eşimide alıştırdım,korkusunu yendi baktım yumuşadılar.Doktoruma gittigimde tamam yeter,olmuş bunlar dedi.Bende zaten istesenizde yapmam,bundan daha fazlası cıvık cıvık bir meme olur istemem ben diyince bir kahkaha attık :KK17::KK17:
Takip edin yavrum..Ben emekli olunca sizler burada birçok arkadaşa yol göstereceksiniz :13::KK54:

Ben 1 hafta once gogus ameliyati oldum.fakat istedigim gibi bir sonuc alamadim.eskisine gore cok fazla fark yok.acaba silikon degistirmek istesem hemen ameliyat olabilirmiyim? Sagligim acisindan bir problem olurmu?minicik göğüslerim vardı hala öyle çok mutsuzum.adam 195cc koymuş şaka gibii ağlıcam kızlar nolur yardım edin:KK43:( :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

X