Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

mia,sen südyen kullanmaya başlamışsın demek.ben hala başlamadım.doktora da sormayı unuttum.galiba üşengeçlik benimkisi.....
dediğin gibi zeki triko vs modelleri bir deneyeceğim...doktorunla paylaştıklarını da burda yazarsın...

Evet Mert ben nerdeyse 1 aydır kullanıyorum. Doktorum istediğin sütyeni takabilirsin sadece fazla bastırmasın ve dolgulu olmasın yeter dedi. Ama ilk taktığım zamanlar sıkıntı çekiyordum göğüsler hassas olduğu için biraz acıyordu artık alıştım takmadan dolaşmak işime geliyor ama daha önce ameliyat olan bi arkadaşım zorla kendini takmamaya alışırsan sonra daha fazla sıkıntı çekersin dedi diye takıyorum. Birde mutlaka yüz üstü yatmamı istiyor her konuştuğumuzda soruyor yatıyorsun dimi diye. Senin doktordan da böyle bi talep geldi mi???

Resimleri göstermemesine rağmen dr.osman latifoğluna yaptıracağım.dr.ferruh bingülede gittim ve muayene oldum Bana koltuk altından kas altına koyacağını söyledi cesaret edemedim ona.Osman bey göğüs altından kas zarının arasından mentor marka 220 ile 300 arası bir silikon düşünüyor.Hepinize tekrar teşekkür ederim sizin yazdıklarınızı okumasaydım buna cesaret edebilir miydim bilemiyorum.

hayırlısı olsun emilyano cum inşallah istediğin göğüslere kavuşursun :)) ama koltuk altı yapmaman bence iyi olmuş benim arkadaşımda var serum dolu içi hem ses geliyormuş hem de yattığında falan sıvının silikon içinde yayıldığını hissediyormu. Benimde kas zarına kondu görüntüsü çok doğal ve üstelik kas altına gibi büyük acılar da çekmiyorsun çok rahat edeceksin canım. Korkulduğu kadar büyük acılar çekmiyorsun en azından bende öyle oldu. İnşallah sende de çok rahat geçer herşey sevgiler

canımcım miacım çok teşekkür ederim.inşallah iyi bişey ortaya çıkar sadece merak var acaba nasıl olur diye.senin yazılarını tekrar okudum canım kas zarından fazla acı çekmemeşin.biraz rahatladım.gelişmelerinde olumlu olmuş.darısı başımaaaaaa

merhaba arkadaşlar ben de ameliyat oldum koltuk altından ve bana kohesiv denilen yeni madde silikon jel koyuldu. Koltuk altından silikonda koyulabiliyıor ben çok rahatım yaklaşık iki ay oldu ameliyat olalı asıl soracağım şeyi unuttum bu arada yazılanları okuyunca acaba silikon taktırıpta daha sonra hamile kalarak emziren var mı aramızda?

Emilyano cum merakla bekliyorum canım ne zaman ameliyat tarihin :) senin için dua edeceğim, eminimki çok güzel bir sonuç çıkacak. Gelişmeleri bildir herhangi bir soru veya sıkıntın olursa yardımcı olmaya çalışırım canım haberlerini bekliyorum sevgiler...

neden dolgulu olmasın dedi merak ettim açıkcası? hayat boyu bişi mi bu? çok meraklıyım ya değil mi sırnaşık şey

Pamuk çum :)) meraklı olman gayet doğal canım beni ilk başlarda neler soruyordum bir bilsen :)))) Ameliyattan sonra göğüsün şekillenme süreci var canım. Mutlaka duymuşsundur silikon etrafında kapsül oluşmamamıs için masaj ve pütürlü silikon kullanırlar. Ameliyattan 15 gün sonra göğüslerine masaja başlıyorsun bu arada göğüsler gerçekten çok sert oluyor ve yerinden oynamıyorlar. İşti sen göğüsleri aşağı yukarı ve sağa sola hareket ettirerek silikon için açılan cebi biraz genişletip kapsüllenmeyi önlüyorsun. Bu arada da göğüsleri bastıran ve hareketini engelleyen sütyenler takmanı istemiyor. Benim ameliyatımın üzerinden 1.5 ay geçti. Artık gayet yumuşak ve normal hareket eden göğüslerim var. Artık istediğimi takabilirim ama masaja devam edeceğim. Umarım açıklayıcı olmuştur canım. Başka sorun olursa beklerim :)) sevgiler

Miacım ameliyat tarihim 21 şubatta.Bunu yazarken bile tuhaf oluyorum 21 şubat 21 şubat.İnanılmaz aşamaya bak düne kadar korkan ben bugün ameliyat tarihini söylüyorum.Miacım sormak istediğimde bana mentor marka takılacak fakat bunun çeşitleri var.Doktor bana yatay olanını önerdi daha hoş duruyor diye bildiğim kadarıyla.higt yani sadece göğsü öne çıkartanlar sence daha hoş değil mi?Üstelik ben higtı hoş buluyorum ve daha önce yatay silikonun nasıl göründüğüne dairde resim filan görmedim.İkisi arasındada ne fark olduğunu kestiremiyorum. Daha geniş ve basık olanımı oluyor yatay olanfisfisfis

Canım bana konan silikon damla şekilli, benimki de öne çıkmıyor daha yataydı ama bana sorarsan görüntüsü çok daha doğal. Göğsü öne çıkartanlar aynı zamanda üst kısımda da tas gibi bi görüntü oluşturuyor ben sevmiyorum top gibi duruyorlar, üstelik özellikle yanlardan belli oluyormuş bu şişik olanlar. Ama benim göğsüm çok küçüktü ve göğüs dokusu azdı, daha fazla göğüs dokusu olanlarda aynı sorun olmayabilir. Doktorum üstten şişlik yapanların anatomiye aykırı olduğunu söyledi bende aynı fikirdeydim zaten. Şu anda göğsü yukarıya doğru istediğim kadar sıkıştırıyorum yinede silikon şeklini almıyor. İstediğim buydu ama sen sanatçılardaki gibi o şişik görüntüyü istiyorsan bence doktoruna belirt bunu canım.

Miacım senin göğsün damla olmuştu benim yuvarlak konulacak.Mesela ebru gündeşin göğsüne baktığımda sanki ondaki göğüste yatay bir göğüs burda tam ifade edemedim ama bakarsan farkı anlarsın canım.Göğüs yüksekliği çok yok. göğüs yükseklik olarak değil ama en olarak çok çok büyük gibi.şöylede ifade edebilirim sanki yatay silikon öyle bir halki göğsün göbeğinden başlayıp kollarına kadar geliyor gibi.Tabii mübalağa ediyorum ama örnek açısından görüntüsü buna yakın oluyor.Damla silikonlar zaten çok doğal .Benim göğsümden yuvarlak konacak ama ne olacağını bilmiyorum.Yüksekliği çok olmayacak sanırım doktorun bana önerdiği yatayda ama eni büyük görünecek.nasıl dururlar bilemiyorum.bende çok yapay durması taraftarı değilim.iki tane top gibi haklısın canım.İlgin içinde nasıl teşekkür etsem miacım

:)) güzel tarif etmişsin :)))) canım valla bence bu aşamada doktora güvenmek en doğrusu çünkü senin göğüs şeklini ve hangi materyali kullanması gerektiğini o çok daha iyi biliyor. Ben ameliyattan önce Barış bey göğsümde çizimler yaparken hala başının etini yiyordum 220cc koy 190cc çok küçük diye en sonunda öyle bir bakış baktı ki bana sen bilirsin ama güzel durmayacak der gibi, sorumluluk almaktan korktum siz daha iyi bilirsiniz nasıl doğruysa onu yapın dedim, dedim ama ameliyattan sonra 190cc koydu diye yine mızıttım taaki sargılar açılıpta sonucu görene kadar... Şu anda o kadar memnunumki eminim 220cc ile mutlu olmayacaktım boyutları çok ideal oldu ne büyük ne küçük... O yüzden canım doktoruna güven bizim anlamadığımız görmediğimiz birsürü detay biliyor ve görüyorlar. Eminim ki en güzelini yapacaktır sana...

Evet miacım doktorla tekrar görüşünce ona detayları anlatırım. O yapacağı göğsü daha iyi biliyordur.Fazlada iredelemeyim en iyisi hiç olmamasından dolgulu bişeyler olması zaten yeterince iyi; birde güzel bir göğüs olursa deymeyin keyfime.Canımcım çok çok teşekkür ederim sana ilgin için, meraklandığım soruları içtenlikle ve samimi cevapladığın için...ayın 18inde kan tahlili filan yapılacak gelişmeleri bildiririm kafama takılan sorularıda sana sorarım ve ben ameliyat olana kadar başını ağrıtacağım gibime geliyor.eyvah eyvah yani

emilyano cum sakın öyle düşünme lütfen baş ağrıtmak ne demek. Bi faydam olursa ne mutlu bana... Bende aynı aşamalardan geçtim ve karar aşamasının ne kadar zor ve sonrasının ne kadar heyecanla geçtiğini çok iyi biliyorum. Bana aklına takılan herşeyi rahatlıkla sorabilirsin elimden geldiğince paylaşırım tecrübelerimi, rahat ol sonrasında yaşayacağın güzellikleri düşün :)) bak benim nerdeyse 2 ay olacak hala giyinip soyunurken sevindirik oluyorum, sütyen almak, mağazada kıyafet denemek ne kadar büyük keyif sende yaşayacaksın canım :)) sevgiler...

aaa hadi hayırlısı bakalım emilyanao hangi doktora olacaksın ve ne kadar acaba merak ettimde bende düşünüyorum inş ii olurşutarafagitti

Asinemcim sen dudak ve burun operasyonunu geçirdin bende burnu zaten törpületmiştim.dudak operasyonuda yaptırmıştım fakat bende alerji olmuştu.Düşünüyorum bu gidişle neşter değmeyen yerim kalmayacak.Ajda pekkan bir, ben iki onun yolunda hızlı adımlarla ilerliyorum.operasyonunu dr. Ferruh bingül'e yaptırmışın bende göğüs operasyonu için gittim fakat kas altı olması ve koltuk altından giriş beni biraz ürküttü.Bende gazi üni.hastanesinde dr.osman latifoğlunda karar kıldım.Ama sen düşünüyorsan önce benim gibi hazır olacak olan biri varken bekle derim.Ona göre yapılan yorumlarla doktor seçimini çoğaltmış olursun.silikon 3.500ytl hastanede bir gün duruma göre iki gün yatacağım.iyi dileklerin içinde teşekkür ederim

sonunda karar veremene sevindim emilyano. başlamak bitirmenin yarısı derler. inan kalanını da atlattıktan sonra iyi ki yaptırmışım diyeceksin

Demeterercim çok çok teşekkür ederim böyle birşeye karar verdiysem bu sayenizdedir.Biraz başınızı şişirdim sorularımla ama hepsine o kadar içtenlikle cevap verdinizki çok teşekkür ederim.Demeterercim bana söylediğin silikon çeşitlerinde dikey yatay ve yükseklik konularında verdiğin bilgileri tekrar okudum.dr.benim silikonumu yatay yapacak ve yuvarlak koyacak.Bununda nasıl olduğu ile ilgili bir fikrim yok.sedece onun tereddütü içerisindeyim.aslında istediğim göğsün daha ön plana çıkmasıydı yani high profil ama doktor bende yatay silikonun daha iyi duracağını söyledi.ama bu şekilde göğüs küçük durur gibime geliyor.Gerçi 300cc.ye kadar deneyecekmiş ama yinede düşünmeden edemiyorum.istediğim bir playboy olmak değil ama yinede küçük bir göğüs için ameliyat olmak istemem.Sanırım sana sormaya çalıştığım soruları doktor bir dahaki görüşmemde cevaplayacak ama sen yinede bilgilerinle beni bu konuda aydınlatırsan sevinirim.Yani yatay ve yuvarlak silikonda kaç cc üzerinde durmalıyım?Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…