Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben ameliyat olamadim ama birkac doktora muayene oldugum icin biliyorum.. Buyuklugu konusunda en dogru karari doktorun verecektir. Sen sadece beklentini belirt yani cok buyuk istiyorum ya da dogal istiyorum diye..Bu arada senin doktorun kim ve nerde olacaksin ameliyatini.. Baya az kalmis simdiden gecmis olsun!

Smyrna sana geçmiş olsun mesajı göndermeye çalıştım ama başaramadım.Ameliyattan çıktın umarım herşey yolundadır.Çok çok geçmiş olsun.İyi haberlerini bekliyoruz en yakın zamandaa.s.

ben geldim arkadaşlar... :)
sonunda silikonlarım takıldı...burnumun ucu daraldı ve inanılmaz mutluyum...
Darısı isteyen diğer arkadaşların başına....
Benim silikonlarım göğüs ucundan tamamen kas altına yerleştirildi... 175cc Cohesive Gel-Round-Textured(Pütürlü) protez koyuldu.
Oldukça doğal görünüyor...İnanılmaz tatlı...inanılmaz yardımcı ve inanılmaz anlayışlı bir doktorum vardı... Sonuçtan çok memnunum. Tamamen doğal görünüyor..Tabii ki şu anda çok sert..Doğal görünüyor dediğim büyüklüğü...yani zaten çok zayıf ve uzun boylu bir bayan olduğum için büyük silikon istememiştim.Sadece olsunlar demiştim Şimdi 80B sporcu sütyenini tam dolduruyorum.
1 ay egzersiz ve araba kullanmam yasak....Kendime dikkat ediyorum.
Operasyondan önce burda kas altı operasyonlar için çok yazı okumuştum ve çok şiddetli ağrı bekliyordum ama beklediğim gibi olmadı...
Kendinizi daha mutlu hissedecekseniz bence yaptırın

smyrna hoşgeldin ve geçmiş olsun.Bu kadar rahat atlatman çok güzel.Çok fazla ağrı bile hissetmemişin.demekki bünyeden bünyeye değişiyor bu olay

smyrna çok geçmiş olsuna.s.benimde gögüslerim kızımı emzirdigim için kalmadı:çok üzgünüm:aslında ameliyat korkum var.ama yinede sormak istiyorum hangi hastahanede hangi doktora oldun ameliyatını ve fiyat ne kadar bilgilendirirsen çok sevinirim:1hug:

smyrna cok gecmis olsun senin yazdiklarini okuyunca yine cesaret geldi bana,biraz anlatabilirmisin kollarini rahat hareket ettirebiliyomusun ve ya kac gün sonra hareketlerin daha rahat olabiliyor,ben bebegim oldugu icin en cok bu ameliyat sonrasi kismina takiliyorum ya

Canım madem bebeğin var senin için durum biraz daha farklı sanırım.
Ben sadece ilk 1-2 gün kollarımı hareket ettiremedim, sonrasında şikayetim yoktu ama doktorum sıkı sıkı tembih etti kendimi yormamam için.Özelliklede kas altı olduğu için kollarını kessinlikle zorlama dedi. Kendi başıma yatıp kalktığım için bile kızdı bana.Sadece yemek içmek izin verdim sana dedi.
Bu gün iş başı yaptım...Kollarımı mümkün olduğu kadar az hareket etirmeye çalışıyorum ama işler çok birikmiş

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım ebnde sizler gibi 75bile dolduramayan destekli takan biriyim..sürekli bi isteğim vardı silikona yönelik şimdi sizleri bukadar cesaretli görünce gaza geldim diebilirim demeterer onepte yaptırdığını söylemişsin bende istanbuldayım ve seni gayet memnun görünce halinden bende naci beyden randevu almak istiyorum.fakat şöyle bir problem var para!! bende okadar birikim yok hiç bilgin varmı taksit imkanı fln yapıolarmı?kredi kartına fln yoksa direk cash mi?

Yarın benim için büyük gün bugün son tetkikleride yaptırdım.saat 12 de ameliyata gireceğim.sizi gelişmelerden haberdar ederim şimdilik hoşçakalın...

ark.haftaya cuma ameliyat oluyorum kasaltı serum fizyolojik takıcaklar göğümse biras asimetri oldupu için bunu tercih ettik doktorla doktorum op.dr.güner uysal çok heyecenlıyımm sizleri bilgilendiricem ayrıca şunuda söliyim çok uygun koltukaltı serumfizyolojik olduğu için 3500 milyar herşey dail :) ama eğer göğüs altı veya göğüs ucu istiyosanız 4000 milyar haberiniz olsun silikonun markası mentor:))

Emilyano geçmiş olsun ameliyatınla ilgili gelişmeleri kendini ii hissttiğin zamn yazarsan çok sevinirim bide ne tür yaptırıyosun sölersen çok sevinirimm

merhabalar ben geldiiimm ameliyatı dün oldum ve hastanede kaldım.bugün çıkardılar.herşey yolunda gitti çok ağrı sızı hissetmedim.mentor high 275 cc kullandılar.kendime geldiğimde zaten sporcu sütyeni takmışlardı.herşey harikaydı inanılmaz bir ilgi vardı her saat nabız ve tansiyon ölçtüler.her iki saatte bir ilaç verdiler.bugün doktor direnleri çıkardı.göğüslerimi gördüm sitem ettim neden daha büyük değil diye.oda sana olmazdı dedi.yinede sinir oldum baştan beri büyük göğüs istediğimi söylemiştim çünkü.doğal göğüs yapmış şu anda şiş ama şişleri inince dahada küçülecek gibi hissediyorum size yinede bilgi veririm.türkiyenin dört bir yanından estetik için gelmişler inanamadım.ayrıntıları yine konuşuruz.fiyatıda konuştuğumuz gibi çıkmadı daha cüzi bir rakam ödedim.

Gecmis olsun Emilyano ne güzel sende atlattin,cok agrin sizin var mi nerden taktilar seninkileri??
Ben de Baris cakir ile mail yoluyla bilgi aldim burdan da bir doktorla ayin 6 sinda görüsmem var bakalim en yakin zamanda halletmek istiyorum artik

xxdenizxx teşekkür ederim.ağrım sızım çok yok hatta çok ağrı olmamasına ben bile şaşırdım.benimkini meme altından taktılar.kas altı olmadım.darısı senin başına hiiçç korkacağın bir durumda yok canım ama silikon boyutuna iyi karar ver.çünkü sitem edip duruyorum ben keşke büyük olsaydı diye..

emilyano cum çok geçmiş olsun canım nihayet sende atlattın :) bende hatırlarsan aynı şeye takmıştım kafayı bunlar küçük diye tutturdum ama benim doktorum da bundan büyüğü sana olmaz demişti. Şu anda halimden çok memnunum bikere söylendiği gibi sonradan senin farkedebileceğin kadar vahim bir küçülme olmuyor sadece şu anda yukarıya doğru da bi şişlik vardır onlar iniyor normale dönüyor canım. Birde zamanla deri de biraz salıyor kendini ilk zamanki gibi gergin durmuyor. Hiç üzme canını benimde ilk günler içim içimi yemişti neden daha büyük olmadılar diye ama şu anda çok çok memnunum kesinlikle doktoruna güven bu konuda bundan daha büyüğü yakışmaz diyorsa gerçekten haklı çıkıyorlar. Ben nasıl olurdu diye merak edip dolgulu sütyen taktım aman tanrım koltukaltıma doğru taştı göğüsler hiç hoş durmadı. Zaten Barış bey genelde ilk zamanlar herkes dahada büyük olsun ister ama bunu yaptıranlar sonraları pişman oluyorlar boyun ve sırt ağrısından demişti.

Peki kollarini rahat hareket ettirebiliyormusun emilyano kücük bebegim oldugu icin herkese bunu soruyorum,en cok takildigim nokta bu :)

Ben zaten fazla büyük istemiyorum yillarca kücük gögüs gezdikten sonra millete bi de bunun aciklamasini yapmak istemiyorum,sizde nasil degisiklik oldu ameliyat oldugunuzu bilmeyen hemen farkedebiliyor mu mesela

xxdenizxx merhaba, sanırım Barış bey ile görüştün. Bende kendisine silikon ameliyatı oldum. Barış bey kas zarına yerleştiriyor silikonları dolayısıyla kas arkası kadar ağrın olmuyor. Ama ilk 2 3 gün biraz dikkatli davranman gerekiyor.

Ben ameliyattan önce dolgulu sütyen taktığım için ve ameliyatım aralık ayında olduğu için kimse anlamadı. Ama yazın bikini ve açık kıyafetlerde biraz belli olacak sanırım :) olsun zaten ya o kadar da :)))

Olsun o kadar tabi :)
Evet Mia ben Baris beye yazdim,dedigin gibi kas zarina konmasindan bahsetmis resim göndermis ve 5000 ytl de fiyat vermis,sen ne dersin memnunsun sen sanirim degil mi Baris Beyden??

Miacım çok teşekkür ederim.yüreğime bir nebze su serpttin.sayenizde ameliyata girdim ve tekrar sayenizde hastalığımı verdiğiniz bilgiler doğrultusunda atlatacağım.Şu anda o kadar gerginlerki söylediğin gibi;bende sanırım kendime pek dikkat etmiyorum ameliyat olduğumun gecesinde kitap bile okudum.sayfaları çevirmek biraz zorladı direnlerden dolayı ama kollarımı çok iyi hareket ettirebiliyorum.Pazar günü ılık bir duş almamı söyledi doktor ama ben cesaret edebileceğimi sanmıyorum.Pazartesi günü kontrolüm var.Bu gerginlik ne zaman son bulur miacım.Şimdi tekrar yazdığın yazıları okuyacağım.sen yinede bilgi verirsen sevinirim canım.Görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…