Mert, cok tesekkurler! Benim goguslerim kucuk A cup i bazen dolduruyor bazen doldurmuyor. Bende Haziran ayinda evlenecegim, 2009 yilinda da cocuk dusunuyorum. Seninkiler gibi benimkilerde de suan dik, yani herhangibir deformasyon sozkonusu degil. Ama gercekten kucuklugunden cok rahatsizim ve senelerdir olmayan goguslerimi 85-90 arasi gosteren sutyen takmaktan acaip sikildim! Bundan 3 sene once Onep'ten ameliyat gunu aldim, testlerimi yaptirdim bir gun kala iptal ettirdim. Bu sene yine, Teoman Dogan'dan randevu aldim gys den 15-20 gun sonrada ben ameliyat olacaktim ama yine korkularim agir basti ve iptal ettim! Nisanlim beni inanilmaz destekliyor! Yani ben ne istersem hep yanimda olacagini soyluyor ki bu benim icin en onemli sey..Benim korktugum sey ameliyat degilde, ameliyattan sonra 2. gun baslayan ve soylenildigine gore 3 ay suren surec! Yani cok korkuyorum ya alisamazsam, ya sertligi cok rahatsiz ederse, geceleri uyuyamazsam, dikislerim mikrop kaparsa gibi takintili korkularim var (biraz fazla pimpirikliyim:) ) Isimden dolayi bu sureci yalniz basima gecirmek durumunda kalacagim, sadece ilk bir hafta yada 10 gun yanimda birileri olabilir ama sonrasinda tek kalacagim..Neyse, seni cok fazla mesgul ettim.. Senin ve gys nin bu sureci nasil gecirdiginizi bu yuzden merak ettim. Cunku ikinizde dual planlisiniz, Teoman Bey benim ameliyatimi da ayni yontemle yapacakti.. O yuzden gys'ninde nasil bir durumda oldugunu merak ediyorum. Son olarak, silikonun donme riski! yani neye gore doner bu alet, cunku Teoman Bey bu riskin anatomik yapidaki butun silikonlarda var oldugunu soyledi.. Cok tesekkur ediyorum, bu arada cok tuhaf bir his ama seni ve gys i sanki cok eskiden beri tanidigim birer arkadasimmis gibi hissediyorum.. tuhaf bir bag sagliyor butur iletisim siteleri..coooook uzattim pardon!