herkese selam
uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yeni üye oldum.
bundan 3 ay önce emzirmeden sonra göğüslerimideki deforme için
protez taktırmak istediğimi kadın doğum doktoruma söylemiştim. doktoruma o kadar çok güveniyorum ki grip olsam onu arıcam nerdeyse:) bana emizrmeden sonra en az 6 ay beklemem gerektiğini hormanal seviyelerin ancak düzene girdiğini düşük bir ihtimalle eski görüntüsüne kavuşabileceğini söyledi.
haziranda 6. ayım doldu ama görünürde hiçbir değişiklik yok. ondan ankara için 3 doktor önerisi aldım kemal atabay, aycan kayıkçıoğlu ve mehmet ketene. ben mehmet ketene, hıfzı velidedeoğlu ve siteden adını duyduğum nebil bozdoğan ile görüştüm. kemal beyin ilk randevusu bile 250 liraymış. o yüzden onunla görüşmedim. aycan kayıkçıoğlu ile irtibata geçmedim zaten yeteri kadar kafam karışık.
sitede de herkesin bahsettiği önemli olan kişiye göre yöntem standart bir yöntem yok olayını bence doktorlar uygulamıyorlar. çünkü kime gitsem şu şu yöntem de var ama ben genelde bunu yapıyorum lafıyla karşılaştım. peki ben bunu istesem dediğinizde benim söyledğim yöntemi yapman için çok ısrar edicem dediler.
örneğin hıfzı bey kas üstü mutlaka, meme başından girerim dedi. normal olanı kas üstüymüş zaten doğal meme dokusu kasın üzerindeymiş kas altı olursa göğüs kafesi ilerde çökebilirmiş.göğüs altı hiç yapmamış yapmazmış. şimdi benim anlamadığım madem kişiye göre değişir o zaman niye hiç yapmamış.
mehmet bey de meme başı ama kas altı dedi. ancak ameliyat yaptığı hastaların %10 nunda kapsüllenme gördüğünü de söyledi. bu yüksek bir oran
nebil bey koltuk altı öneririm ama nerden istersen yaparım, kas altı öneriyorum dedi ancak ben forumda koltuk altı ile ilgili yazılanlar sebebi ile çok tereddütteyim. kapsüllenme riski az olurmuş ve emzirme için en güvenli yöntem de buymuş. süt kanallarıyla en ufak bi alakası yokmuş
hıfzı bey çok olumsuz biri bence.ya mehmet beye yaptırıcam ya da nebil beye. ikisi de iyi dr lar gibi gözüküyor ama kesi yeri kararsızlığım var. ikisininde artı ve eksileri var mehmet bey sedasyon ile yapıyor nebil bey genel anestezi. mehmet beyinki daha iyi bu durumda ama nebil bey de drene gerek olmadığını söylüyor.
anlayacağınız herkes gibi benim de kafam çok karışık biraz uzun yazdım ama bu süreçlerin çok sıkıntılı olduğunu biliyorum yardımcı olur belki görüşmede olanlara
bu arada en yüksek fiyat hıfzı beyin en düşük nebil beyin bilgilerinize...
en kısa sürede kadın doğum dr umu arayıp bir karar vericem artık, foruma yazan herkese teşekkürler çok yardımcı oluyor.hepimize bol güzellikler,sağlıklar...