• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlarrr yarın büyük gün saatler kaldı gögüs kücültmeye. ıyı haberler ınsallah salıya:))
bu arada dr.um sıgara ıcebılcegımı söyledı hehehehe :D

teşekkürler venue... hayır kafamı karıştırmadın. bence çok önemli bu hastane doktor referansı. ben bir bilgisi olan var mı diye şansımı denemek istedim. demek iyi değilmiş öğrendiğim iyi oldu. hayır doktorların hiçbiriyle konuşmadım. yaptıracağım zaman ararım sizi dedim. göğüs ucu kesisi düşünüyorum ama boyutuyla ilgili kararı doktor verecektir. önce bi doktoru bulsaydım :)) Aylin karanlık olabilir diyorum bakalım annem bi gelsin önce tanışırız doktorlarla. sen kime yaptırdın? nerde ne kadara? boyutu, şekli? açıklar mısın biraz? özel mesaj da yazabilirsin. tekrar teşekkürler...

sevındım adına çok iyi araştırmalısın bencede ..
bende 2008 eylulde oldum dr.nuri battal istanbul /nişantaşı çok çok memnun kaldım işinin ehli bir doktor ..tek sıkıntım boyutunu ufak secmemden kaynaklanan pişmanlık oldu :)o da gecti artık ...yalnz her doktor kendi yöntemını övüyor onuda atlama derim ben koltuk altından oldum inan izlerim kayboldu gibi bişey benım doktorumda bu yöntemle yapıyoo ameliyatlarını ...

[
Bence yöntemlere değil doktorların sana verdiği güvene dayanarak karar ver. Örneğin Nebil Bey koltuk altında çok iyi sonuçlar çıkarıyor ama başka bir doktora koltuk altından ameliyatımı yapın desen olumsuzlukları hakkında sayfalar dolusu bilgi aktarırlar. Doktorun bilgi ve deneyim birikimi çok önemli. Yoksa kas altı kas üstü konularına takılma. Doğal meme gelişim yeri kas üstüdür doğru ama çok gerekliyse doktor kas altı ameliyatta yapabilmeli. Benim doktorumda genellikle kas üstü yapmayı uygun görür. Ancak benim durumumdaki bir hastaya kas üstünün çok yanlış bir karar olacağını söyleyip kas altı yapmıştı.

Umarım herşey istediğin gibi olur.

evet bence de önemli olan doktorun seçimi ve deneyimi ama işte içine sinen bir dr bulmak için de hangisi iyiymiş diye araştırıyorsun sonra içinden çıkamıyorsun mehmet bey de nebil bey de güvenilir geldiler ama bu yöntemle ilgili işleri kafama çok taktığımdan karar veremiyorum uzun zamandır.
güzel dileklerin için teşekkürler inşallah gözümü kapatım bir karar vericem artık...

selam herkese.
ben bugün meme kücültme diklestirme ameliyatini oldum arkadaslar. su anda odamdayim yari sargili bir halde. olduda bitti masallah oh be üstümden büyük bir yük kalkti sanki.anca kendime geldim . biran önce burdan herkesle paylasmak istedim. heheheh
sabah 9:30 da hastahaneye geldim. saat 10:30 gibi ameliyata girdim ama yari uykulu halde hicbir korku duymadan ameliyathanedeydim. kendime geldigimde zaten hersey bitmisti.

su anda arada bir hareket ettigim zaman gögüs altimda agrilar oluyor. birazda sirtimda agrilarim var ama oda yatmaktanmis.
doktorum tugrul turan bey le akraba olduk heheheh gayet samimi cana yakin bir doktor.sabahtan beri burda (normalde burda yani hattat hastahanesinde degil kendisinin yeri ayri biyerde) gidip geliyo sürekli yanima .

biraz karman corman yaziyorum galiba ama daha kafam güzel galiba biraz anesteziden :))
neyse simdilik bu kadar bu gece burda kalip kalmiycagim 1 saate kadar belli olacak.
bu arada fiyat merak eden arkadaslar. tugrul turan bey 8000 ila 11000 tl arasi yapiyo bu tür ameliyatlari. gögüsten gögüse degisiyomus. benimkiside 8000 tl tuttu. hersey icinde bu fiyatin.
neyse görüsmek üzere .
burdan olan ve olacak arakadaslara gecmis olsun. (korkulcak pek bisey yok yani hehehehhe)

Merhaba arkadaşlar meme büyütme ve liposakşın yaptıralı tam iki hafta oldu bugün. Forumu sessiz sedasız 1 yıldır takip ettim. Burada ismini duyduğum doktorlarla son 1 aydır görüştüm, ancak Aylin hanıma ameliyatımı oldum, en canayakın, ilgili o geldi bana, kendime yakın hissettim yani. Ama diğer doktorlar da çok iyiydi, kimsenin doktorluğuna laf edemem, hepsi de ilgiliydi, bilgiliydi. Ancak bu forumu da takip ediyorum bi zamandır, bazı arkadaşlar hoş olmayan, haddini aşan yazılar yazmışlar, görüşmedikleri, tanımadıkları Aylin hanım hakkında yok bilgisiz, yok o tekniği bilir mi falan?? Noluyo anlamadım ki. Yani buradan yazan arkadaşlar teknik konusunda o kadar bilgililer mi? Ben bilmiyorum mesela teknik falan. Gittim bilgi aldım kendimce, sağlığıma zararı, sonradan oluşabilecek kötü sonuçlar vs. Tekniği bilen ve uygulayan ancak doktorlardır, yıllarca eğitim almışlar, üzüldüm sadece ne diim, biz burada sadece memnun olduğumuz veya zarar gördüğümüz doktorları yazmıyormuyuz arkadaşlar, lütfen yaaa

Son düzenleme:
yaa kızlar yaa ameliyat olduktan sonra,silikonlu göğüsler gercekten doğal duruyormu?ellendiği zaman silikon olduğu anlaşılıyormu?bende yaptırmak istiyorum ama ya cok yapay durursa ve ellendiği zaman silikon olduğu anlaşılırsa die cok tereddütüm var...
bide bi dr buldum uyguna yapacak adı tamer yavaş,ama hiç duymadım adını daha önce...a.s.

yaa kızlar yaa ameliyat olduktan sonra,silikonlu göğüsler gercekten doğal duruyormu?ellendiği zaman silikon olduğu anlaşılıyormu?bende yaptırmak istiyorum ama ya cok yapay durursa ve ellendiği zaman silikon olduğu anlaşılırsa die cok tereddütüm var...
bide bi dr buldum uyguna yapacak adı tamer yavaş,ama hiç duymadım adını daha önce...a.s.

ben ameliyat olalı 25 gün oldu şimdiden güzel gözüküyor damla protez takıldı kas altı yöntemiyle daha doğal duruyor tabiki henüz şişlik tam inmedi ama zamanla yumuşuycaklar.Çin malı ucuz protez kullanan doktorlarda var fiyat daha uygun oluyor o zaman ama tabiki bu protezler iyi değil

dunyanın en guzel mutlulugu valla sılıkon yaptırmak ben yaptıralı 2 yılı gectı cok memnunum tabı 2 haftaya yakın agrım oldu yatıp kalkmakta zorlandım her amelıyat boyledır zaten,hem buyukde yaptırdım cunku ınsanlar snr pısman oluyomus kucuk olunca,ayrıca 4 yıl snr bebek dusunuyoruz emzırmeyede hıc engelı yokmus her seyı ogrenıp karar verdım,bırde evlendım gelınlıgım super durdu ustumde ıyıkıde yaptırmısım hıc dusunmeyın olun derım yalnız doktorunuzu ıyı secın. .

merhaba ben 25 gün önce ameliyat oldum.Ağrıların ne kadar zaman sonra tam olarak geçti birde kaç cc taktırdın

selam herkese.
ben bugün meme kücültme diklestirme ameliyatini oldum arkadaslar. su anda odamdayim yari sargili bir halde. olduda bitti masallah oh be üstümden büyük bir yük kalkti sanki.anca kendime geldim . biran önce burdan herkesle paylasmak istedim. heheheh
sabah 9:30 da hastahaneye geldim. saat 10:30 gibi ameliyata girdim ama yari uykulu halde hicbir korku duymadan ameliyathanedeydim. kendime geldigimde zaten hersey bitmisti.

su anda arada bir hareket ettigim zaman gögüs altimda agrilar oluyor. birazda sirtimda agrilarim var ama oda yatmaktanmis.
doktorum tugrul turan bey le akraba olduk heheheh gayet samimi cana yakin bir doktor.sabahtan beri burda (normalde burda yani hattat hastahanesinde degil kendisinin yeri ayri biyerde) gidip geliyo sürekli yanima .

biraz karman corman yaziyorum galiba ama daha kafam güzel galiba biraz anesteziden :))
neyse simdilik bu kadar bu gece burda kalip kalmiycagim 1 saate kadar belli olacak.
bu arada fiyat merak eden arkadaslar. tugrul turan bey 8000 ila 11000 tl arasi yapiyo bu tür ameliyatlari. gögüsten gögüse degisiyomus. benimkiside 8000 tl tuttu. hersey icinde bu fiyatin.
neyse görüsmek üzere .
burdan olan ve olacak arakadaslara gecmis olsun. (korkulcak pek bisey yok yani hehehehhe)

Bende senin ameliyatının sonucunu merak ediyordum. Dua bile ettim. Ne güzel haberler bunlar. Çokkkkkk sevindim. Neşeli, neşeli yazmışsın. Yok canım çakırkeyif olduğundan değil, keyfin doruğunda olduğundan böylesin:)))

Tuğrul Bey çok farklı ve iyi bir doktor değil mi? Ne yaptın? Hastanede kaldın mı?

Senin küçültme ve dikleştirme ameliyatı idi değil mi? Barbi memelerinin harika göründüklerine eminim. Darısı tüm isteyen arkadaşların başına.

[

evet bence de önemli olan doktorun seçimi ve deneyimi ama işte içine sinen bir dr bulmak için de hangisi iyiymiş diye araştırıyorsun sonra içinden çıkamıyorsun mehmet bey de nebil bey de güvenilir geldiler ama bu yöntemle ilgili işleri kafama çok taktığımdan karar veremiyorum uzun zamandır.
güzel dileklerin için teşekkürler inşallah gözümü kapatım bir karar vericem artık...

Lütfen gözünü kapatıp karar verme. İyice araştır, o doktorlara ameliyat olan arkadaşlara ÖZELDEN SORULAR SOR. Gerekirse doktorlar ile yüzyüze tekrar görüş. İçine iyice sinmesi lazım. Bir kere yapılıyor bu operasyon. Gülümseyerek ameliyata girmeni sağlayabilecek bir doktoru Ardahan'da, Rize'de bulsan bile git derim. Bak çoğu arkadaş yurt dışından geliyor. Nedeninin sadece maddiyat olduğunu sanmıyorum.

Budur diyebileceğin bir doktor ile tanışman ümidiyle.

ben ameliyat olalı 25 gün oldu şimdiden güzel gözüküyor damla protez takıldı kas altı yöntemiyle daha doğal duruyor tabiki henüz şişlik tam inmedi ama zamanla yumuşuycaklar.Çin malı ucuz protez kullanan doktorlarda var fiyat daha uygun oluyor o zaman ama tabiki bu protezler iyi değil[/QUOT

canım ya mentor marka silikon dedi dr.bildiğim kadarıyla mentor en iyilerden.2800tl e yapacak.sana kas altımı oldu?kas altı cok agrılı oluyormuş ameliyattan sonra,bende kaslatı istiyorum aslında,doğallık açısından.senin çok ağrın oldumu?

bende bi aksilik olmazssa 24 temmuzda nebil beye olucam az kaldı kilo vermeye çalışıyorum sonra verirsem sarkma olmasın diye çok heyecanlıyım geçse şu günler.....

sevındım adına çok iyi araştırmalısın bencede ..
bende 2008 eylulde oldum dr.nuri battal istanbul /nişantaşı çok çok memnun kaldım işinin ehli bir doktor ..tek sıkıntım boyutunu ufak secmemden kaynaklanan pişmanlık oldu :)o da gecti artık ...yalnz her doktor kendi yöntemını övüyor onuda atlama derim ben koltuk altından oldum inan izlerim kayboldu gibi bişey benım doktorumda bu yöntemle yapıyoo ameliyatlarını ...

venue boşver canım tek derdin bu olsun. eskisinden daha büyüktürler neticede. iz sorunun da yokmuş ne güzel. ben Aylin karanlıkta kesin kararlıyım. 10 günüm kaldı heyecanlanmaya başladım :)

Çok tatlısın canım. 16-17 Haziran demek harika bir haber bu:))) Aklına yattıysa gönlün rahatsa ne mutlu sana. Demekki ameliyata gülümseyerek gireceksin sende. Ben lokal anestezi+ sedasyon demiştim, doktorumun tekniği hakkında çok fazla bilgim yok. Ama diğer doktorlar sanırım bu tekniği bilmiyor. Sigara konusunda ben hiç ara vermedim keşke bırakabilsem. Hadi bakalım sık dişini az kaldı. Bitmek bilmez gibi gelecek sana bu birkaç gün. Tatlı heyecanlar bunlar. Gelişmelerden haberimiz olsun lütfen.

selennnnncim sağol tatlım sen de az şeker değilsin yani :) doktorumla konuştuk, 20 haziran ameliyat tarihim. bir gün öncesinde de bi ön görüşme yapıcaz. sanırım tekniği, kesi yerini boyutunu filan kararlaştırırız. özellikle haftasonunu seçtim ki annem evde çocuklarla ilgilenirken eşim yanımda olabilsin. iki kez sezaryen oldum ama ikisinde de bu kadar heyecanlanmamıştım. tabi onlarda biraz da korku vardı. çocuk sahibi oluyosun sonuçta. yapabilirmiyim, bakabilir miyim gibi bir sürü soru işareti kafada... ama bu öyle değil.. sadece daha güzel olmak için yatıyorum masaya ve acaip mutluyum şimdi. artık ameliyat sonrasını da yazarım. görüşürüz şeker...

selennnnncim sağol tatlım sen de az şeker değilsin yani :) doktorumla konuştuk, 20 haziran ameliyat tarihim. bir gün öncesinde de bi ön görüşme yapıcaz. sanırım tekniği, kesi yerini boyutunu filan kararlaştırırız. özellikle haftasonunu seçtim ki annem evde çocuklarla ilgilenirken eşim yanımda olabilsin. iki kez sezaryen oldum ama ikisinde de bu kadar heyecanlanmamıştım. tabi onlarda biraz da korku vardı. çocuk sahibi oluyosun sonuçta. yapabilirmiyim, bakabilir miyim gibi bir sürü soru işareti kafada... ama bu öyle değil.. sadece daha güzel olmak için yatıyorum masaya ve acaip mutluyum şimdi. artık ameliyat sonrasını da yazarım. görüşürüz şeker...

kimderki çok iyi düşünmüşsün. Annen inşallah bir süre daha çocuklar ile ilgilenir. İki çocuk ile ilgilenmek seni ameliyatlı halinle yorar. Sezeryan acısını bilmem ama bu ameliyat daha kolay gibi geliyor. İnşallah ağrısız kolay bir süreç geçirirsin.

Ben ameliyata tek başıma gitmiştim eşimde kızımız ile ilgilenmişti. Onlar herşeyden önemli ama bu ameliyatın heyecanı bile çok güzel. Ameliyat olalı 29 gün oldu hala ağzım kulaklarımda. Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin.

Bu arada zaman geçmek bilmiyor değil mi?

kimderki çok iyi düşünmüşsün. Annen inşallah bir süre daha çocuklar ile ilgilenir. İki çocuk ile ilgilenmek seni ameliyatlı halinle yorar. Sezeryan acısını bilmem ama bu ameliyat daha kolay gibi geliyor. İnşallah ağrısız kolay bir süreç geçirirsin.

Ben ameliyata tek başıma gitmiştim eşimde kızımız ile ilgilenmişti. Onlar herşeyden önemli ama bu ameliyatın heyecanı bile çok güzel. Ameliyat olalı 29 gün oldu hala ağzım kulaklarımda. Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin.

Bu arada zaman geçmek bilmiyor değil mi?

hiç sorma canım yaa günleri sayıyorum. neyse ki oyalanacak çok şeyim var :) ameliyat sonrasında sadece 6 gün yanımda olabilecek annem ama o kadarı da yeterli bir süre benim için. sezaryenden daha kolay olduğuna göre hiç sorun yok demektir. zira ben sezaryen olduğum gün kalkıp dimdik yürümüştüm. canım pek tatlı değildir yani.

nasıl ağzın kulaklarında olmaz ki? memnun olmadığın bir durum var ve o sorunu tümüyle gideriyosun. benim vücudumda beğenmediğim tek yerim memelerimdi. 10 gün sonra ben de ağzım kulaklarımda olucam. hatta şimdiden kulaklarıma yaklaştı ağzım :))

kızlar sizce 85B nin ölçüleri iyimi ne kadar büyüklükte olur?

gogus altı ile meme başı arasındaki fark 15 cm olunca B cup oluyor canım . yani 85B 100 cm ye denk gelıyor. mezuroyla ölç bi fikrin olur.

bu arada ankara unv hastanesinde ameliyat oluyordun sanırım değiş mi ? doktorun kim canım , hangi yöntemi uygulayacak vs anlatır mısın birazcık

Son düzenleme:
gogus altı ile meme başı arasındaki fark 15 cm olunca B cup oluyor canım . yani 85B 100 cm ye denk gelıyor. mezuroyla ölç bi fikrin olur.

bu arada ankara unv hastanesinde ameliyat oluyordun sanırım değiş mi ? doktorun kim canım , hangi yöntemi uygulayacak vs anlatır mısın birazcık

evet canım doktorum savaş serel bana meme altı kesisiyle yuvarlak protez koyucak 15 gün sonra ama am tarihi belli değil cc konuşmadık ben dedimki kocaman olmasın ama küçükte olmasın büyük gibi olsun biraz dedim anlamdım aklındaki şeyi tam istediğin gibi yapacağım 85b olur dedi ama sen zayıfsın kas altı uygun olur göğüs dokun biraz olsada ben zayıf kişilere kas altını uygun görüyorum dedi ve drenlerde olucakmış maalesef

evet canım doktorum savaş serel bana meme altı kesisiyle yuvarlak protez koyucak 15 gün sonra ama am tarihi belli değil cc konuşmadık ben dedimki kocaman olmasın ama küçükte olmasın büyük gibi olsun biraz dedim anlamdım aklındaki şeyi tam istediğin gibi yapacağım 85b olur dedi ama sen zayıfsın kas altı uygun olur göğüs dokun biraz olsada ben zayıf kişilere kas altını uygun görüyorum dedi ve drenlerde olucakmış maalesef

Lalaracığım ameliyatta dren konmasının sana bir zararı yokki canım. 2. ,3.gün alınıyor zaten. İçerdeki pis kanı temizliyor. Alırken acımıyor zaten. En sağlıklısı bu. şimdiden geçmiş olsun canımi haberlerini takip edeceğiz.opuyorumnanaktan

Back