--------------------------------------------------------------------------------
Tekrar merhaba arkadaşlar; Dün sabah drenlerim alındı, bugün 3.gün bitti, artık çok fazla rahatım. Hep meme ameliyatımın ağrıları rahatladı, hem kafam. Yurtdışında yaşadığım için biliyorsunuz bu forumdan takip edip kendime doktor seçmek zorunda kaldım. 4 doktor ile mail yoluyla ve 3 doktorla telefon yoluyla konuştum. Sonuçta sadece birine ameliyat olacaktım, Aylin hanımı seçtim, gelip konuşunca güvenim daha da arttı, sanırım 1 saatten fazla soru sormuşumdur. İlgisi, sıcakkanlılığı, bilgisi, canayakınlığı hakikaten benim doktorum çok farklı. Ameliyat oldum, öncesinde sütyen içine protez çeşitleri koyduk, benim gözüm 375 cc'deydi. Doktorum beni ilk gördüğünde 295 cc veya taş çatlasın 330 cc koyabiliriz demişti. Taş çatlamadı arkadaşlar, 295 cc koydu, tam doldurmuş zaten göğüs bölgemi öyle dedi. Şu anda C cup tam dolu memelerim var, süper görünümlü dekolte bölgem var. Hakikaten benim Aylin hanımla tanışmama yardımcı olan sizlere sonsuz teşekkürler, yurtdışından gelecek tüm arkadaşlara gözüm kapalı tavsiye ederim Aylin hanımı. Perşembe son kontrolüm var ve akşamına uçuyorum. Hepinizi öptüm.