Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canımGebelik şüphesi var mı?
Geçmiş olsun canım evet benim de yan kısmı. Kadın doğum genel cerrahiye yönlendiriyormuş. Randevu aldım yazarım sana da geçmiş olsun tekrarGeçmiş olsun, konuyu takipteyim, benimde Göğsümün teki yan kısmı koltuk altına doğru hem sızlıyor hem yanıyor aynı dediğiniz gibi gece uykudan uyandırıyor.
Ben kadın doktoruna gideceğim inşAllah kötü bişey yoktur![]()
Teşekkür ederim öyleymiş. Çok ağrıyorGenel cerrah
Geçmiş olsun, konuyu takipteyim, benimde Göğsümün teki yan kısmı koltuk altına doğru hem sızlıyor hem yanıyor aynı dediğiniz gibi gece uykudan uyandırıyor.
Ben kadın doktoruna gideceğim inşAllah kötü bişey yoktur![]()
İlk önce sakin olun. Belki önemli brşey bile değildirTeşekkür ederim öyleymiş. Çok ağrıyor☹
Teşekkür ederim sağ olunnİlk önce sakin olun. Belki önemli brşey bile değildir![]()
Bende fibroadenom var.. bazen çok ağrı yapıyor bende.. belki sizde de öyle basit birşeyden kaynaklıdır. Siz iyiyi düşünün her zamanTeşekkür ederim sağ olunn. İnsanın aklına her şey geliyor vallahi. İster istemez korkuyoruz
Yazarsan memnUn olurum, canım ben yurtdışında yaşıyorum, burada memeyle ilgili sorun olduğunda benim bilmem ilk kadın doktoruna veya ev doktoruna gidiliyor, onlar yönlendirme yapıyorlar.Geçmiş olsun canım evet benim de yan kısmı. Kadın doğum genel cerrahiye yönlendiriyormuş. Randevu aldım yazarım sana da geçmiş olsun tekrar![]()
Ya biraz elledim ama sol tarafında sanki yuvarlak bişey var top gibi. Göğüs anatomisinden mi kaynaklı bilmiyorum annem de korktuBende fibroadenom var.. bazen çok ağrı yapıyor bende.. belki sizde de öyle basit birşeyden kaynaklıdır. Siz iyiyi düşünün her zamangeçmiş olsun
![]()
Geçmiş olsun canım tekrar yazarım tabii cuma gidiyorum ben deYazarsan memnUn olurum, canım ben yurtdışında yaşıyorum, burada memeyle ilgili sorun olduğunda benim bilmem ilk kadın doktoruna veya ev doktoruna gidiliyor, onlar yönlendirme yapıyorlar.
Dokununca hareket ediyor mu ? Benimki de öyleYa biraz elledim ama sol tarafında sanki yuvarlak bişey var top gibi. Göğüs anatomisinden mi kaynaklı bilmiyorum annem de korktu
Yağ bezesi gibi. Ağrı yapar mı o bilmiyorumDokununca hareket ediyor mu ? Benimki de öyleminik misket gibi dokununca sağa sola kaçıyor
kanser falan kaçmaz olduğu yerde kalır..
Bulunduğu konuma göre yapabilir. Ben fibroadenom olduğuni düşünüyorum..Yağ bezesi gibi. Ağrı yapar mı o bilmiyorum![]()
Ayy sağ ol canım yaa ama içim rahatlasa bi doktora gidicemBulunduğu konuma göre yapabilir. Ben fibroadenom olduğuni düşünüyorum..![]()
Git canım git ihmal etmeAyy sağ ol canım yaa ama içim rahatlasa bi doktora gidicem![]()
Sağ ol kuzumGit canım git ihmal etmeçok geçmiş olsun
![]()