• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ağrısı

Canım ultrason için gün vermişti onu çektirdim bugün. Sonuçlardan anlayan biri var mı aranızda? Doktorum çarşamba gelecekmiş şuan yok:KK43:
Tekrar gecmis olsun, hala agrin varmi?
Buara bende gittim doktoruma, normal eliyle kontrol etti ultrasonla falan bakmadi, hersey iyi görünüyor dedi aciyan bölgeyi gösterdim o da oranin kol kasi oldugunu büyük ihtimal kas agrisi olabilecegini söyledi, benimde gecti cok sükür artik agrim/sizim kalmadi, bir ay kadar sürdü...

Tekrar gecmis olsun, hala agrin varmi?
Buara bende gittim doktoruma, normal eliyle kontrol etti ultrasonla falan bakmadi, hersey iyi görünüyor dedi aciyan bölgeyi gösterdim o da oranin kol kasi oldugunu büyük ihtimal kas agrisi olabilecegini söyledi, benimde gecti cok sükür artik agrim/sizim kalmadi, bir ay kadar sürdü...
Yaa geçen gün adetlyidim daha çok ağrıdı. Beni de muayene edip yönlendirdi kuzum. Meme dokusu onlar falan dedi ama yoğun içerikli kist,komplike kist,milimetrik kist falan çıktı. Reaktif LAP falan diyor anlamadım :(

Yaa geçen gün adetlyidim daha çok ağrıdı. Beni de muayene edip yönlendirdi kuzum. Meme dokusu onlar falan dedi ama yoğun içerikli kist,komplike kist,milimetrik kist falan çıktı. Reaktif LAP falan diyor anlamadım :KK43:
Evet bak ondanda olabilir doktorum extra sordu adet dönemine yakin bir zamandami basladi diye, o dönem gögüslerde sizi gayet normalmis. Allah sifa versin canim ❤️

Back
X