• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ağrısı

eevren

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
178
102
18
35
İyi geceler. Kızlar,24 yaşındayım. Göğüslerim ağrıyor. Yani sanki oyuyorlar gibi içini. Bazen uykudan kalktığımda... acımıyor ama çok ağrıyor içten ağrıyor. Kadın doğuma mı gitmem gerekiyor? Genel cerrahi mi bakıyor bilen var mı?

Geçmiş olsun, konuyu takipteyim, benimde Göğsümün teki yan kısmı koltuk altına doğru hem sızlıyor hem yanıyor aynı dediğiniz gibi gece uykudan uyandırıyor.
Ben kadın doktoruna gideceğim inşAllah kötü bişey yoktur 🤲🏻

Geçmiş olsun, konuyu takipteyim, benimde Göğsümün teki yan kısmı koltuk altına doğru hem sızlıyor hem yanıyor aynı dediğiniz gibi gece uykudan uyandırıyor.
Geçmiş olsun canım evet benim de yan kısmı. Kadın doğum genel cerrahiye yönlendiriyormuş. Randevu aldım yazarım sana da geçmiş olsun tekrar😍

Göğüs hastalıklarına kadn hastalıkları bakmaz. Genel cerrah bakar.. Bende fibroadenom var . Genelcerrahta takibi yapılıyor. Eğer lenfte herhangi bir problem çıkarsa genelde genel cerrah rahme baktrmak için kadn hastalıklarına yönlendirir..

Teşekkür ederim sağ olunn:KK68:. İnsanın aklına her şey geliyor vallahi. İster istemez korkuyoruz
Bende fibroadenom var.. bazen çok ağrı yapıyor bende.. belki sizde de öyle basit birşeyden kaynaklıdır. Siz iyiyi düşünün her zaman 🤗 geçmiş olsun 🤗

Geçmiş olsun canım evet benim de yan kısmı. Kadın doğum genel cerrahiye yönlendiriyormuş. Randevu aldım yazarım sana da geçmiş olsun tekrar😍
Yazarsan memnUn olurum, canım ben yurtdışında yaşıyorum, burada memeyle ilgili sorun olduğunda benim bilmem ilk kadın doktoruna veya ev doktoruna gidiliyor, onlar yönlendirme yapıyorlar.

Bende fibroadenom var.. bazen çok ağrı yapıyor bende.. belki sizde de öyle basit birşeyden kaynaklıdır. Siz iyiyi düşünün her zaman 🤗 geçmiş olsun 🤗
Ya biraz elledim ama sol tarafında sanki yuvarlak bişey var top gibi. Göğüs anatomisinden mi kaynaklı bilmiyorum annem de korktu

Yazarsan memnUn olurum, canım ben yurtdışında yaşıyorum, burada memeyle ilgili sorun olduğunda benim bilmem ilk kadın doktoruna veya ev doktoruna gidiliyor, onlar yönlendirme yapıyorlar.
Geçmiş olsun canım tekrar yazarım tabii cuma gidiyorum ben de

Ya biraz elledim ama sol tarafında sanki yuvarlak bişey var top gibi. Göğüs anatomisinden mi kaynaklı bilmiyorum annem de korktu
Dokununca hareket ediyor mu ? Benimki de öyle 🤭 minik misket gibi dokununca sağa sola kaçıyor 😁😃 kanser falan kaçmaz olduğu yerde kalır..

Back
X