Börekler Göçmen Böreği (Kırmana ) - Bizim Yağ Sponsorluğunda

İçine un katınca biraz el açması böreğe benziyor sanırım.Bizim de un serperek yaptığımız bir börek var da:)Güzel görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Olabilir evet bird undan dolayi kıvamı daha yoğun oluyor teşekkür ederim

eline sağlık canım başarılar
Tesekkkurler

Elinize sağlık
Başarılar
teşekkür ederim

ellerinize saglik

basarilar dilerim
Teşekkür ederim

mm çok pratik ve de hafif gözüküyor yapasım gelddiiii
teşekkür ederim evet yapmasi kolay ve lezzetli

ellerinize sağlık başarılar bol şans
Teşekkür ederim

Başarılar kuzucuuuuuuummmm.. Ama yemedin dimi? Cıss bunlarrr..
Bir dilim yemiş olabilirim tıkka ama sonra yarım saat yürüyüş yaptım iyi yapmismiyim geri kalanını misafir gelmişti kuzenim falan onlara yedirdim
ama gel sana yapayım bunlardan ben yapayım sen ye ne dersin

Bir dilim yemiş olabilirim tıkka ama sonra yarım saat yürüyüş yaptım iyi yapmismiyim geri kalanını misafir gelmişti kuzenim falan onlara yedirdim
ama gel sana yapayım bunlardan ben yapayım sen ye ne dersin
Aferim kuzum o zaman sana, iradeli kuzusun sen Evet bana yap yedir de kilo alayım azıcık kız

Ellerıne saglık cnm cok nefıs gorunuyor
Basarılar dılıyorum

Kayınvalidemler çok yapar bunu ve çokda lezzetlidir.. adıda kırmanadır.. bulgaristan göçmenidirler..ellerine sağlık BAŞARILARR..

Aferim kuzum o zaman sana, iradeli kuzusun sen Evet bana yap yedir de kilo alayım azıcık kız
Atla gel guzellik ben sana birsürü şey yaparim

Ellerıne saglık cnm cok nefıs gorunuyor
Basarılar dılıyorum
Teşekkürler canım

Kayınvalidemler çok yapar bunu ve çokda lezzetlidir.. adıda kırmanadır.. bulgaristan göçmenidirler..ellerine sağlık BAŞARILARR..
Teşekkür ederim canım bende çok seviyorum o nedenle bu börekle katilmak istedim gerçekten çok lezzetli

Dayanamicam bugün denicem bu böreği ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor beni cezbetti yani

Ellerine saglik yarismada basarilar dilerm valla olsada yesek dedirtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…