- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Hadi inşallah bekliyoruzAy aklımda benim de valla yarına kadar düşündüğümü yapan olmazsa ben de katılcamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah bekliyoruzAy aklımda benim de valla yarına kadar düşündüğümü yapan olmazsa ben de katılcamm
Ay evet tam böyle yemistik bizde arkadaşımla yapıp yapıp uni anılarını hatırlattı bana but zamanlarını falanBiz buna kırma deriz, ve bu böreği çooooook severim. Özellikle bir yaz gunu fırından çıkar çıkmaz yanında salata veya karpuzla bahçede yiyeceksin, ah ah o günleri çok özledim.
Ya gel ben sana yaparım ama çok yemek yok nedenini biliyorsun senAy ölcem artık börek börekk diyeeeee bi börek yapanım da yokkkkk
Ellerine sağlık dead'imm başarılarr
Kıyamam ya gel bana adresimi veriyorumTamam yeter anlatma o kadar
Yap yap yapAy aklımda benim de valla yarına kadar düşündüğümü yapan olmazsa ben de katılcamm
Teşekkürler canimelinize saglik. basarilar diliyorum
olsun ya koca tepsi börek hepsini ye istersen canım bir dilim yeter bana kalsaEmin misin ben 3 kişilik yiyorum ama
Teşekkürler harbi m sende bana gelebilirsen beklerim ama gazoz yok ona goreEllerine sağlık canimm yarışmada başarılar diliyorum
Dağateşim Kıyamam ben sana ama geleyim yapayım sana süt de getireyim yapayimEllerine saglik dead. Harikaaa gorunuyor. Sut yokmus evde yoksa sabah sabah kalkip yapacaktiim
olsun ya koca tepsi börek hepsini ye istersen canım bir dilim yeter bana kalsa
Teşekkürler harbi m sende bana gelebilirsen beklerim ama gazoz yok ona gore
Dağateşim Kıyamam ben sana ama geleyim yapayım sana süt de getireyim yapayim
Kuru kuru mu yicez kız gazoz olmadan olmazTeşekkürler harbi m sende bana gelebilirsen beklerim ama gazoz yok ona gore
Tamam bekle beni geleyim o zaman ama en erken 6 saate gelebilirim ona gore teşekkür ederim canimHeheh hayir diyemeyecegim cok guzel gozukuyor. Ustu ne guzel kizarmis
Olmaz gazoz sen artık iki kişisin zaten ben sana süt veririm ama bak kuru kuru ikram etmem merak etmeKuru kuru mu yicez kız gazoz olmadan olmaz
Tamam bekliyorumPiki bekle beni geliyorum hemen jetime atlayıp
TesekkurlerEline sağlık , başarılar dilerim ..
heeeyy sen diyette değil miydin bi dakkaAy ölcem artık börek börekk diyeeeee bi börek yapanım da yokkkkk
Ellerine sağlık dead'imm başarılarr
Afiyet olsun biz dombikle Oylarımizı birleştirelim bence nevresteye soralım dabu sabah bu börekten yaptım karbanot yokmuş evde senin ki mi dombikin ki mi oldu bilemiyorum :) ame çok güzeldi yumuşak sildik süpürdük
Teşekkürler cokşimdiden afiyet olsun o zamanilk defa gördüm ben bu şekilde yapıldığını deniyim inşallah çok lezzetli görünüyor namnamnam
heeeyy sen diyette değil miydin bi dakka
Teşekkür ederim çok gerçekten yumuşacık oluyor bende bayiliyorumAnnem çok yapar :) güzel olur gerçekten yumuşacık olur :)) ellerinize sağlık yarışmada başarılar :)