Börekler Göçmen Böreği (Kırmana ) - Bizim Yağ Sponsorluğunda

Biz buna kırma deriz, ve bu böreği çooooook severim. Özellikle bir yaz gunu fırından çıkar çıkmaz yanında salata veya karpuzla bahçede yiyeceksin, ah ah o günleri çok özledim.
Ay evet tam böyle yemistik bizde arkadaşımla yapıp yapıp uni anılarını hatırlattı bana but zamanlarını falan

Ay ölcem artık börek börekk diyeeeee bi börek yapanım da yokkkkk
Ellerine sağlık dead'imm başarılarr
Ya gel ben sana yaparım ama çok yemek yok nedenini biliyorsun sen

Tamam yeter anlatma o kadar
Kıyamam ya gel bana adresimi veriyorum

Ay aklımda benim de valla yarına kadar düşündüğümü yapan olmazsa ben de katılcamm
Yap yap yap

elinize saglik. basarilar diliyorum
Teşekkürler canim

Ellerine saglik dead. Harikaaa gorunuyor. Sut yokmus evde yoksa sabah sabah kalkip yapacaktiim

Emin misin ben 3 kişilik yiyorum ama
olsun ya koca tepsi börek hepsini ye istersen canım bir dilim yeter bana kalsa

Ellerine sağlık canimm yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkürler harbi m sende bana gelebilirsen beklerim ama gazoz yok ona gore

Ellerine saglik dead. Harikaaa gorunuyor. Sut yokmus evde yoksa sabah sabah kalkip yapacaktiim
Dağateşim Kıyamam ben sana ama geleyim yapayım sana süt de getireyim yapayim

Heheh hayir diyemeyecegim cok guzel gozukuyor. Ustu ne guzel kizarmis

Eline sağlık , başarılar dilerim ..

bu sabah bu börekten yaptım karbanot yokmuş evde senin ki mi dombikin ki mi oldu bilemiyorum :) ame çok güzeldi yumuşak sildik süpürdük

bu sabah bu börekten yaptım karbanot yokmuş evde senin ki mi dombikin ki mi oldu bilemiyorum :) ame çok güzeldi yumuşak sildik süpürdük
Afiyet olsun biz dombikle Oylarımizı birleştirelim bence nevresteye soralım da

ilk defa gördüm ben bu şekilde yapıldığını deniyim inşallah çok lezzetli görünüyor namnamnam

heeeyy sen diyette değil miydin bi dakka
Teşekkürler cokşimdiden afiyet olsun o zaman

Annem çok yapar :) güzel olur gerçekten yumuşacık olur :)) ellerinize sağlık yarışmada başarılar :)

İçine un katınca biraz el açması böreğe benziyor sanırım.Bizim de un serperek yaptığımız bir börek var da:)Güzel görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…