• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Göçmen Böreği (Kırmana ) - Bizim Yağ Sponsorluğunda

Immm harika görünüyor deadiiiiiim ellerine sağlık:KK15: şimdi sen yaptın ya daha bi leziz olmuştur:kk77::KK72:

Super gorunuyor ellerinize saglik denemem lazim hamur olmaz insallah pirtik boregi yapmistim nette gorup hep hamur olmustu

Immm harika görünüyor deadiiiiiim ellerine sağlık:KK15: şimdi sen yaptın ya daha bi leziz olmuştur:kk77::KK72:
Şeker pancarım çok sağol canım benim kendineödül vereceğim zaman uğra bana yapayım senin için hatta yedikten sonra beraber spor yapariz:KK50::KK200::KK200:

Super gorunuyor ellerinize saglik denemem lazim hamur olmaz insallah pirtik boregi yapmistim nette gorup hep hamur olmustu
Valla hamur olmadı canım benim arkadaşımla yapıyordu hiç hamur olmadı baya yoğurt süt var tabi en son kalanı üstüne dökünce hamur olacakmış gibi geliyor ama olmadı yanio_O denersen yorumlarını beklerim:KK15: ayrıca tesekkurler:KK19:

Şeker pancarım çok sağol canım benim kendineödül vereceğim zaman uğra bana yapayım senin için hatta yedikten sonra beraber spor yapariz:KK50::KK200::KK200:

Valla hamur olmadı canım benim arkadaşımla yapıyordu hiç hamur olmadı baya yoğurt süt var tabi en son kalanı üstüne dökünce hamur olacakmış gibi geliyor ama olmadı yanio_O denersen yorumlarını beklerim:KK15: ayrıca tesekkurler:KK19:

Bu fikre bayıldım yer sonra da spor yapariz :KK49:başarılar yarışmada fıstık:KK8:

Kivrim bunun adiiii, biz de gocmeniz biz kivrim deriz.

Muthis borektir! Iki kisi bir tepsiyi bitiririz valla.

Yarismayi görünce kivrim yapip katilayim demiştim. Kismet degilmis.

Ellerine saglik.

Basarilar.

Kivrim bunun adiiii, biz de gocmeniz biz kivrim deriz.

Muthis borektir! Iki kisi bir tepsiyi bitiririz valla.

Yarismayi görünce kivrim yapip katilayim demiştim. Kismet degilmis.

Ellerine saglik.

Basarilar.
Demekki her bölgede farklı bir adı var bir arkadas kırma dediklerini söyledi birisi kırmana şimdi birde kıvrım oldu ne güzel böreğin farklı isimlerini öğrenmiş oldum bende çok tesekkurler:KK200: sizin yerinize de katılmış olayım madem ben:oops:

Niye kilo aldigin belli oldu simdi. Seni seni. :KK53:

Yarismada basarilar canim. :KK60:
Sağol lucky anket yukarda oy vermek istersen bak :-) oy istemek yasak olmasa sana vaatlerde bulunrdum ama:D
Bu arada çok pis yakalanmis oldum ya niye kilo veremiyorsun Deadline demeyeceğim birde heryerde söylersin simcik:-)

Sağol lucky anket yukarda oy vermek istersen bak :-) oy istemek yasak olmasa sana vaatlerde bulunrdum ama:KK70:
Bu arada çok pis yakalanmis oldum ya niye kilo veremiyorsun Deadline demeyeceğim birde heryerde söylersin simcik:-)

Gec kaldin. Ben buldum da verdim bile oyumu. :cool:

Sana mustehaktir , kilo alabilirsin. :KK53:

Oooo bitanem ellerine saglik hem diyet hem borek iradene kuvvet bu boregi kaymakli veya yogurtlu olarak da yaparlar gocmenler yarismada basarilar tattlim:KK68:

Oooo bitanem ellerine saglik hem diyet hem borek iradene kuvvet bu boregi kaymakli veya yogurtlu olarak da yaparlar gocmenler yarismada basarilar tattlim:KK68:
Teşekkür ederim canım evet Kaymaklı da oluyormuş ama onu yemedim hiç yediğim tariften sasmayim dedim ;) misafirlere yedirdim boregimi:-)

çok hafif gözüküyor. başarılar dilerim :)
Teşekkür ederim;)

Back