- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimellerine sağlık canım başarılar dilerim
Teşekkürler yollayayım bi dilimEllerine saglik yarismada basarilar dilerm valla olsada yesek dedirtti
Şeker pancarım çok sağol canım benim kendineödül vereceğim zaman uğra bana yapayım senin için hatta yedikten sonra beraber spor yaparizImmm harika görünüyor deadiiiiiim ellerine sağlık şimdi sen yaptın ya daha bi leziz olmuştur
Valla hamur olmadı canım benim arkadaşımla yapıyordu hiç hamur olmadı baya yoğurt süt var tabi en son kalanı üstüne dökünce hamur olacakmış gibi geliyor ama olmadı yani denersen yorumlarını beklerim ayrıca tesekkurlerSuper gorunuyor ellerinize saglik denemem lazim hamur olmaz insallah pirtik boregi yapmistim nette gorup hep hamur olmustu
Şeker pancarım çok sağol canım benim kendineödül vereceğim zaman uğra bana yapayım senin için hatta yedikten sonra beraber spor yapariz
Valla hamur olmadı canım benim arkadaşımla yapıyordu hiç hamur olmadı baya yoğurt süt var tabi en son kalanı üstüne dökünce hamur olacakmış gibi geliyor ama olmadı yani denersen yorumlarını beklerim ayrıca tesekkurler
Teşekkür ederimYarismada başarılar..
evet çok güzel bir fikir değil mi azıcık tadimlik yeriz hemBu fikre bayıldım yer sonra da spor yapariz başarılar yarışmada fıstık
Demekki her bölgede farklı bir adı var bir arkadas kırma dediklerini söyledi birisi kırmana şimdi birde kıvrım oldu ne güzel böreğin farklı isimlerini öğrenmiş oldum bende çok tesekkurler sizin yerinize de katılmış olayım madem benKivrim bunun adiiii, biz de gocmeniz biz kivrim deriz.
Muthis borektir! Iki kisi bir tepsiyi bitiririz valla.
Yarismayi görünce kivrim yapip katilayim demiştim. Kismet degilmis.
Ellerine saglik.
Basarilar.
Sağol lucky anket yukarda oy vermek istersen bak oy istemek yasak olmasa sana vaatlerde bulunrdum amaNiye kilo aldigin belli oldu simdi. Seni seni.
Yarismada basarilar canim.
Sağol lucky anket yukarda oy vermek istersen bak oy istemek yasak olmasa sana vaatlerde bulunrdum ama
Bu arada çok pis yakalanmis oldum ya niye kilo veremiyorsun Deadline demeyeceğim birde heryerde söylersin simcik
Sana kek yapcam lucky yalnız kalmayim bak çok güzel kurabiye tarifi buldum yapıp yollayayim mi uçakla yolda bayatlamazGec kaldin. Ben buldum da verdim bile oyumu.
Sana mustehaktir , kilo alabilirsin.
Sana kek yapcam lucky yalnız kalmayim bak çok güzel kurabiye tarifi buldum yapıp yollayayim mi uçakla yolda bayatlamaz
Teşekkür ederim canım evet Kaymaklı da oluyormuş ama onu yemedim hiç yediğim tariften sasmayim dedim misafirlere yedirdim boregimiOooo bitanem ellerine saglik hem diyet hem borek iradene kuvvet bu boregi kaymakli veya yogurtlu olarak da yaparlar gocmenler yarismada basarilar tattlim
Teşekkür ederimçok hafif gözüküyor. başarılar dilerim :)