Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göbişimde belimde tüyler var.. onları neyle yoketsem ???
- Konu Sahibi YasamoX
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu tüycüklerle mücadele eden oldu mu ? Nasıl yaptııı ?
Evet benim de yardıma ihtiyacım var bu konuda :uhm:
E
EU2
Ziyaretçi
ben o hatayı 15 yaşımda yaptım belimde değilde gobişimde hafif bole tuycukler vardı birde tenim beyaz onlarda sarı sarıydı ben rahatsıs olmustum aslında şimdiki aklım olsa hiç ellemem ama yaptım bir hata o zamanlar cahillik işte jiletle alayım dedim ve demez olaydım o gun bugundur gobişime agda da yapsam gecmio cıkıo heb elleme ya sakın elleme mafoldumben
- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
Ben sir ağda yapıyorum,sarartılcak gibi değiller:S ben zamanında azcık olan tüylerime oksijen sürdüm sararsın diye,sararmadı ve aşırı kalınlaştı çoğaldı.besledi sanırım.Yeni yeni sir ağda ile almaya başladım:S hep mayo giyiyorum bikini giymek benimde hakkım diye düşünüyorum:/ ilerde eşimde rahatsız olmasın istiyorum.çevresindeki ayva tüylere dokunmuycam valla.tuhaf olucak ama o kadarınıda napim:) göze batcağını sanmıyorum ayva olanlar belli belirsiz:) sir ağda ile düzenli alınırsa azalır diye düşünüyorum.
Arkadaşlar, göbek ve belde ayva tüylerden biraz daha koyu ya da kalın tüylere sahipseniz mutlaka bir Kadın Doğum Uzmanı ya da Endokrinoloji uzmanına başvurun.
Gerekli ilaç verildiğinde (genellikle östrojen hormonunu arttırıcı ilaç verilecektir.) tüylenmede azalma olacaktır. Diğer bahsi geçen yöntemler sir ağda vb. sorunu arttırır.
Sağlıklı Günler
Gerekli ilaç verildiğinde (genellikle östrojen hormonunu arttırıcı ilaç verilecektir.) tüylenmede azalma olacaktır. Diğer bahsi geçen yöntemler sir ağda vb. sorunu arttırır.
Sağlıklı Günler
saratıcalar daha çok kalınlaştırıyor diye duydum...bende de aynı sorun var ama dokunmuyorum...daha çok artar yayılır diye korkuyorum...
evet öyle oluyor canım...
- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 158
- 38
Zamanında tüy sarartıcı krem kullanmıştım 1 kez.. Çok sert ve kalın olmuşlardı.. Şimdi ayda 1 kez epilatörün jilet başlığıyla alıyorum ve yok denecek kadar azaldılar.. Jilet çoğaltır arkadaşlar normalde aman diyim.. Benim hiç bir yerimde jilet çoğalma yapmadı o yüzden rahatlıkla kullanıyorum..
Benimde sirtimda ve gobegimde belirli sekilde tuyler vardi tuy dokucu krem kullaniyorum gozle gorulecek sekilde azaltiyor ve en az bir ayda tuyler cikiyor.
Bir ay once kullanmistim en son hala cok cok az tuy var ve yumusacik :)
En iyisi tuy dokucu krem kullanmak
Hangi kremi önerirsin_??
CADIARZU
bende de aynı sorun var, vücudumdaki tüyler yüzünden gitmediğim doktor kalmadı, 6 defa cilt doktoruna gittim, 3 defa kadın doğuma gittim, 2 kere ultrasona girdim, bisürü test yaptıdım, bi sonuç çıkmadı, hormonlarım normalmiş, anlamadım, o yüzden ilaçda vermediler...
ama ben biliorum, anneme çekmişim. annemde çok tüylü...tek çözüm lazer artık mafoldumben
ama ben biliorum, anneme çekmişim. annemde çok tüylü...tek çözüm lazer artık mafoldumben