• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbişimde belimde tüyler var.. onları neyle yoketsem ???

Bence hiç dokunmayın kızlar sir yaptınızmı o ayva denilen tüğlerinizide almış olucaksnız mecburen..Sürekli ağda yapmak zorunda kalıcaksınız..göze batmıcak kadarsa uğraşmayın, sarartabilirsiniz.Göze batıosa lazer tek çözüm..

ben o hatayı 15 yaşımda yaptım belimde değilde gobişimde hafif bole tuycukler vardı birde tenim beyaz onlarda sarı sarıydı ben rahatsıs olmustum :( aslında şimdiki aklım olsa hiç ellemem ama yaptım bir hata o zamanlar cahillik işte jiletle alayım dedim ve demez olaydım o gun bugundur gobişime agda da yapsam gecmio cıkıo heb :( elleme ya sakın elleme mafoldumben

Ben sir ağda yapıyorum,sarartılcak gibi değiller:S ben zamanında azcık olan tüylerime oksijen sürdüm sararsın diye,sararmadı ve aşırı kalınlaştı çoğaldı.besledi sanırım.Yeni yeni sir ağda ile almaya başladım:S hep mayo giyiyorum bikini giymek benimde hakkım diye düşünüyorum:/ ilerde eşimde rahatsız olmasın istiyorum.çevresindeki ayva tüylere dokunmuycam valla.tuhaf olucak ama o kadarınıda napim:) göze batcağını sanmıyorum ayva olanlar belli belirsiz:) sir ağda ile düzenli alınırsa azalır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar, göbek ve belde ayva tüylerden biraz daha koyu ya da kalın tüylere sahipseniz mutlaka bir Kadın Doğum Uzmanı ya da Endokrinoloji uzmanına başvurun.
Gerekli ilaç verildiğinde (genellikle östrojen hormonunu arttırıcı ilaç verilecektir.) tüylenmede azalma olacaktır. Diğer bahsi geçen yöntemler sir ağda vb. sorunu arttırır.
Sağlıklı Günler

arkadaşlar o göbüş tüylerini çoğalmasın diye Amonyak ile sarartın lütfen.Oksijen,perhidrol vb.kimyasallar artırabiliyor.

saratıcalar daha çok kalınlaştırıyor diye duydum...bende de aynı sorun var ama dokunmuyorum...daha çok artar yayılır diye korkuyorum...

Benimde sirtimda ve gobegimde belirli sekilde tuyler vardi tuy dokucu krem kullaniyorum gozle gorulecek sekilde azaltiyor ve en az bir ayda tuyler cikiyor.
Bir ay once kullanmistim en son hala cok cok az tuy var ve yumusacik :)
En iyisi tuy dokucu krem kullanmak

Aman sarartmayın kızlar
ben kullandım sarartıcı krem hem uzadı hemde kapkara oldular
Şımdı lazere gdyrm bakalım nolcak
5 seans oldu daha azalma yok
ama hafıf tÜy varsa sakın ellemeyın bıde ÖbÜr boyu orasıylamı uĞraŞcanız

Zamanında tüy sarartıcı krem kullanmıştım 1 kez.. Çok sert ve kalın olmuşlardı.. Şimdi ayda 1 kez epilatörün jilet başlığıyla alıyorum ve yok denecek kadar azaldılar.. Jilet çoğaltır arkadaşlar normalde aman diyim.. Benim hiç bir yerimde jilet çoğalma yapmadı o yüzden rahatlıkla kullanıyorum..

Benimde sirtimda ve gobegimde belirli sekilde tuyler vardi tuy dokucu krem kullaniyorum gozle gorulecek sekilde azaltiyor ve en az bir ayda tuyler cikiyor.
Bir ay once kullanmistim en son hala cok cok az tuy var ve yumusacik :)
En iyisi tuy dokucu krem kullanmak

Hangi kremi önerirsin_??
CADIARZU

bende tuy dokucu krem kullanıyorum cok fazla yok acık renkte ama rahatsız ediyordu tuy dokucu krem cogaltma yapmadı gibi bir aya kadarda cıkmıyor ama kalıcı bir cozum olsa daha iyi olur tabi :S

benim bir tanıdıgım surekli limon surerdi tuylu bolgelerine azaldı en sonunda cıkmamaya basladı

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de aynı sorun var, vücudumdaki tüyler yüzünden gitmediğim doktor kalmadı, 6 defa cilt doktoruna gittim, 3 defa kadın doğuma gittim, 2 kere ultrasona girdim, bisürü test yaptıdım, bi sonuç çıkmadı, hormonlarım normalmiş, anlamadım, o yüzden ilaçda vermediler...
ama ben biliorum, anneme çekmişim. annemde çok tüylü...tek çözüm lazer artık mafoldumben

bu arada bende dokunmuyorum belimdeki tüylere, mümkün olduğunca gizlemeye çalışıyorum ama çok utanıyorum yaaa

Back
X