Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım herkes göbeğndeki 3 5 tane kıldan yakınıo..peki o kıllar harici tamamen pürüzsüzmü cildiniz?fisfisfis
ben epilasyon aletiyle alıyorum göbek bölgesini ama sadece göbeği aldığmda orası tüysüz kenarlar karın bölgesi tüylü oluyo oyüsden başlamışken baya bi bölgedeki tüyleri alıyorum.sert kıllar değiller ama baktığında tüylü gözüken bi cildim olmasını istemiorm ama şimdide çoğalmasından korkuyorum yani hiç almasam kendi haline bıraksam baya göze batan şeklide tüylerim olur..ben kıla tüye fazla takınıtılıyım mesela göğüs bölgesindede tüyler war yani tamamen pümpürüzsüz değil onlardanda çok rahatsız oluyorum:çok üzgünüm:
ay 3 5 tane olurmu yaaa benimde göbeğimde var birsürü göbeğimi ve hemen kenarlarını aldım ağdayla makineyle hep aynı ve dahada kalınlaştılar ayrıca batık oldu.n son sir denedim o da işe yaramadı sanırım.ve dediğin gibi göbeği alınca kenarlarındakiler dahada göze batıyo.ben beyaz tenliyim tüylerimde koyu renk olunca çok kötü duruyo napcam bilmiyom çok takıntılıyım bu konuda lazer gibi imkanımda yok şuanda bilemiyorum yanii.
valla ben de makinayla aldım göbeği.. dediğiniz gibi sadece ortayı alıncı dümdüz oluyo ama yan taraflardaki minil cılız tüyler göze batmaya başlıyo.. ben hepsini aldım valla.. çoğaltır mı koyltur mu görcez artık.. lazere gittim ama ı ıh bana mısın demedi.. artık çıktıkça maki
nayla alırım herlade, nasılda ufacıkken makina alabiliyo uzamasını beklemeye gerek yok ağda gibi.. allahııım kökünü kurutsan şu kıllların offff
bende lazere gitmek istiyordum ama çoğu kişi faydasını görmedik dediler bende vazgeçtim:1closedeyes:
....makineye devamsırnaşık şey.
bu tüylerden nefret ediyorum benimkilerde aynı ortasını al kenarlar kötü kenarlarlada kim uğraşacak bende bıraktım kendi haline aman ne yapayım..
evlenince sarartırız takmayın. annemin lafıyla "adamın işi gücü yok orana mı bakacak??"
ben de takıyodum da amaaaaannn boşverin. o tüyün bir tanesini bile insanoğlu varedebilir mi? isyana kaçmaktan korkuyorum artık. Allah yaratmış, iki tüy yüzünden tiksinecekse zaten sevgi vermemiştir Allahım onun içine. sevgiyi koyduysa da gözü görmez. bu kadar.
mrb bioder kullanıpta kesin sonuç alan varmı??
kizlar gobegimdeki tuyler nasil yok olacak................