Göbekteki Tuylenme Nasil Yok Olur ??

ben sirle alıyorum. batık olmuyo ama sanırım daha fazla yayıldı epilasyon kesin çözüm bence.

ben bir kere sirle aldırdım alerji oldu kıpkırmızı hep sivilce oldu ve çok acıdı
sarartıyorum ben.çok da kalınlaşmadı tüyler.
yalnız bir kere vasat bi marka almıştım biraz da uzun kaldı göbeğim mosmor oldu yıkadım kaç kere yok..
içine işlemiş tüm göbeğim bi hafta mosmor gezdim aynı dayak yemiş gibi siyahımsı morumsu bi renk oldu karardı göbişim
aman diyim her markayı kullanmayın

incecik tüyken ağda ile almaya başladımmm nası kızıyorum şimdi kendime kalınlaştı resmen çok kötü oldu bu saatten sonra sarartmannda bi anlamı yok dertsz başıma dert açtmm..:(

sanırım herkes göbeğndeki 3 5 tane kıldan yakınıo..peki o kıllar harici tamamen pürüzsüzmü cildiniz?fisfisfis
ben epilasyon aletiyle alıyorum göbek bölgesini ama sadece göbeği aldığmda orası tüysüz kenarlar karın bölgesi tüylü oluyo oyüsden başlamışken baya bi bölgedeki tüyleri alıyorum.sert kıllar değiller ama baktığında tüylü gözüken bi cildim olmasını istemiorm ama şimdide çoğalmasından korkuyorum yani hiç almasam kendi haline bıraksam baya göze batan şeklide tüylerim olur..ben kıla tüye fazla takınıtılıyım mesela göğüs bölgesindede tüyler war yani tamamen pümpürüzsüz değil onlardanda çok rahatsız oluyorum:çok üzgünüm:

sarartıcılar tüylerin kökünü kalınlaştırıyor azda olsa... tüy dökücününse jiletten farkı yok.sir agda 3-4 kerede inceltiyor bayagı... ama bunyeden bunyeye belki degişiyordur.herkes için yroum yapamıycamm

sanırım herkes göbeğndeki 3 5 tane kıldan yakınıo..peki o kıllar harici tamamen pürüzsüzmü cildiniz?fisfisfis
ben epilasyon aletiyle alıyorum göbek bölgesini ama sadece göbeği aldığmda orası tüysüz kenarlar karın bölgesi tüylü oluyo oyüsden başlamışken baya bi bölgedeki tüyleri alıyorum.sert kıllar değiller ama baktığında tüylü gözüken bi cildim olmasını istemiorm ama şimdide çoğalmasından korkuyorum yani hiç almasam kendi haline bıraksam baya göze batan şeklide tüylerim olur..ben kıla tüye fazla takınıtılıyım mesela göğüs bölgesindede tüyler war yani tamamen pümpürüzsüz değil onlardanda çok rahatsız oluyorum:çok üzgünüm:

ay 3 5 tane olurmu yaaa:( benimde göbeğimde var birsürü göbeğimi ve hemen kenarlarını aldım ağdayla makineyle hep aynı ve dahada kalınlaştılar ayrıca batık oldu.n son sir denedim o da işe yaramadı sanırım.ve dediğin gibi göbeği alınca kenarlarındakiler dahada göze batıyo.ben beyaz tenliyim tüylerimde koyu renk olunca çok kötü duruyo napcam bilmiyom çok takıntılıyım bu konuda lazer gibi imkanımda yok şuanda bilemiyorum yanii.

ay 3 5 tane olurmu yaaa:( benimde göbeğimde var birsürü göbeğimi ve hemen kenarlarını aldım ağdayla makineyle hep aynı ve dahada kalınlaştılar ayrıca batık oldu.n son sir denedim o da işe yaramadı sanırım.ve dediğin gibi göbeği alınca kenarlarındakiler dahada göze batıyo.ben beyaz tenliyim tüylerimde koyu renk olunca çok kötü duruyo napcam bilmiyom çok takıntılıyım bu konuda lazer gibi imkanımda yok şuanda bilemiyorum yanii.

bendede aynı sorun var ya aldıkça daha çok çıkıyor diyorlar makineyle .. ben bi kaç defa aldım hep aynı:1no2:

valla ben de makinayla aldım göbeği.. dediğiniz gibi sadece ortayı alıncı dümdüz oluyo ama yan taraflardaki minil cılız tüyler göze batmaya başlıyo.. ben hepsini aldım valla.. çoğaltır mı koyltur mu görcez artık.. lazere gittim ama ı ıh bana mısın demedi.. artık çıktıkça maki
nayla alırım herlade, nasılda ufacıkken makina alabiliyo uzamasını beklemeye gerek yok ağda gibi.. allahııım kökünü kurutsan şu kıllların offff

valla ben de makinayla aldım göbeği.. dediğiniz gibi sadece ortayı alıncı dümdüz oluyo ama yan taraflardaki minil cılız tüyler göze batmaya başlıyo.. ben hepsini aldım valla.. çoğaltır mı koyltur mu görcez artık.. lazere gittim ama ı ıh bana mısın demedi.. artık çıktıkça maki
nayla alırım herlade, nasılda ufacıkken makina alabiliyo uzamasını beklemeye gerek yok ağda gibi.. allahııım kökünü kurutsan şu kıllların offff

bende lazere gitmek istiyordum ama çoğu kişi faydasını görmedik dediler bende vazgeçtim:1closedeyes:
....makineye devamsırnaşık şey.

bende lazere gitmek istiyordum ama çoğu kişi faydasını görmedik dediler bende vazgeçtim:1closedeyes:
....makineye devamsırnaşık şey.

peki makine sende arttırdı mı tüyleri? öyle yazanlar var da şaşırdım.. mantıken sir ağda azaltıyosa makine de azaltmalı

ben de makine ile alıyorum canım sıkılana kadar alıyorum cok acımıyor almasam da kötü görünüyor alsam da yandaki küçük tüyler bile göze batıyor ben de alabildiğim kadar alıyorum amannn beni beğenen böööle beğensinn öfff

bu tüylerden nefret ediyorum benimkilerde aynı ortasını al kenarlar kötü kenarlarlada kim uğraşacak bende bıraktım kendi haline aman ne yapayım..

bu tüylerden nefret ediyorum benimkilerde aynı ortasını al kenarlar kötü kenarlarlada kim uğraşacak bende bıraktım kendi haline aman ne yapayım..

canım valla süpersin haaa bayıldım ne güzel yaa valla imrendim sana başka dert yokmuş gibi bide tüylere takıyoruz rabbim dert verip derma aratmasın agdadandda geri bırakmasın bizleri :))))))))))

offf bende de var keşke 3-5 tane olsa hiç dert etmem ama göbegimde bayag var alsam bir dert almasam yine ayrı bir dert(Allah başka dert vermesin) evlencem ve eşimin beni öyle görmesini de istemem çok utanırım ne öyle erkek göbegi gibi tüylü ben şimdi ne yapayım bilmiyorum kadın hastalıkları doktoruna gitmeyi düşünüyorum ama hiç umudum yok ilaçlarla geçmez offf offf evli ve bekar göbeğinde tüyler olan arkadaşlar acaba sizlerde öyle utanıyormusuz

evlenince sarartırız takmayın. annemin lafıyla "adamın işi gücü yok orana mı bakacak??"
ben de takıyodum da amaaaaannn boşverin. o tüyün bir tanesini bile insanoğlu varedebilir mi? isyana kaçmaktan korkuyorum artık. Allah yaratmış, iki tüy yüzünden tiksinecekse zaten sevgi vermemiştir Allahım onun içine. sevgiyi koyduysa da gözü görmez. bu kadar.

evlenince sarartırız takmayın. annemin lafıyla "adamın işi gücü yok orana mı bakacak??"
ben de takıyodum da amaaaaannn boşverin. o tüyün bir tanesini bile insanoğlu varedebilir mi? isyana kaçmaktan korkuyorum artık. Allah yaratmış, iki tüy yüzünden tiksinecekse zaten sevgi vermemiştir Allahım onun içine. sevgiyi koyduysa da gözü görmez. bu kadar.

doğru söylüyorsun...
ama ben utanıyorum bu durumdan çok kötü bişi yhaa..
sahilde bikinyle falan olunca saklamaya çalışıorum sürekli..
keşke şunlardan kurtulmanın kolay bi yolu olsa ...
:teselli:senağlama:teselli:

neyseki yalnız ben değilmişim vücudunun çeşitli bölgelerinde tüy sorunu olan.önce çok takıyordum ama şimdi salladım,gören yok nasıl olsa.evleneceğim zaman gidip aldırıveririm göbeğimi...başka yerlerdeki kadar değil nasıl olsa...1-2 ayda bir aldırırsak sorun olmaz gibi...yani inşallah:)

mrb bioder kullanıpta kesin sonuç alan varmı??

mrb bioder kullanıpta kesin sonuç alan varmı??

ben bioder kullanıyorum karın bölgesindeki tüylere.Önce cımbızla alıyorum sonra iyice o bölgeye bioderi yediriyorum.Bende kalmadı gibi bişey.ama bence önce bir kadın doğuma gidip hormonlarına baktır.

Eğer bi düzenzizlik varsa işe yaramaz.benneyaptımki

kizlar gobegimdeki tuyler nasil yok olacak................

VALLA BEN BU YÜZDEN KAFAYI YİCEM YA BIKTIM USANDIM BU DERTTEN GÖĞSÜMÜN ARASINDAN BAŞLIYO GÖBEK DELİĞİME KADAR ETRAFINDADA VAR :1no2::1no2::1no2:NE YAPCAM YA BU ARADA HERKESE MERHABA DERDİMDEN UNUTTUM YENİ ÜYEYİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
BAYAN OLMAK NE ZOR ERKEK OLMAK VARMIŞ ÖLE GEZİYOLAR NE YAPMALIYIM Bİ ÜRÜN KULLANIP KESİN SONUÇ ALAN VARMI LÜTFENNNNNNNNNNNNN RÜYALARIMA BİLE GİRİYO ARTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Back