Göbekteki Tuylenme Nasil Yok Olur ??

ben de iğneli epilasyon yaptırdım, ama canım çok acıdığı için bıraktım. daha önce hiç almamıştım zaten 3 seansta yok oldu ama ben devam etmediğim için 3-5 kıl çıkıyo onlarıda cımbızla alıyorum, ama bu seferde kenarları beni rahatsız ediyo. orta kısım tertemiz ama kenarlara doğru çok siyah olmayan ama uzun olan kıllar var, gözüme takılanı cımbızla alıyorum, bu gidişle onlarda simsiyah olacaklarsenağlama

mrb kızlar bende göbekte bulunan tuyler ıcın lazere gıdıorum daha ılk seansta bıle cok memnun kaldım tavsıye ederım :) kesın cözum

ben de iğneli epilasyon yaptırdım, ama canım çok acıdığı için bıraktım. daha önce hiç almamıştım zaten 3 seansta yok oldu ama ben devam etmediğim için 3-5 kıl çıkıyo onlarıda cımbızla alıyorum, ama bu seferde kenarları beni rahatsız ediyo. orta kısım tertemiz ama kenarlara doğru çok siyah olmayan ama uzun olan kıllar var, gözüme takılanı cımbızla alıyorum, bu gidişle onlarda simsiyah olacaklarsenağlama

canım cımbızla aldıkca sıyahlasır onlar en guzelı lazere basla bıseferde göbegın heryerını yaptır butun sıyah kıllar gtsın sonrada cok olan noktaya yogunlas benım fıkrım tabıkıdekafamçokkarıştı

ya igneli epilasyonla kalici yokettirin yada eldivenle alin en pratigi bu yerimseniben

ben ılkkez bu ay eldivenı denedım bacaklarımın yarısını aldım hıc acımadı bıde bıkını bölgemı aldım ama acaba azaltırmı sır agda gıbıCADIARZU

ben ılkkez bu ay eldivenı denedım bacaklarımın yarısını aldım hıc acımadı bıde bıkını bölgemı aldım ama acaba azaltırmı sır agda gıbıCADIARZU

yapar bacım valla en iyisi ama cesaret edip alabilene :utangac:

yapar bacım valla en iyisi ama cesaret edip alabilene :utangac:

azaltırsa cok ıı her hafta uzayanları banyodan önce alırım hemde cok uzamamıs olur banada daha pratık geldı azalırsada yasadım agdacıya para vermekten kurtulucamnaniknanik

Bende De Uzun Siyah Tüyler çikti Demekki Sararticidan

eldiveni bende denedim gerçekten aızyı azaltıyo tabi birazda sabır işi
bu arada eldiven elinizi terletiyosa sadece prmakalara takılanalrdan alın 2 parmak yeterli ;)

eldiveni bende denedim gerçekten aızyı azaltıyo tabi birazda sabır işi
bu arada eldiven elinizi terletiyosa sadece prmakalara takılanalrdan alın 2 parmak yeterli ;)

aaa süper olur walla ölebişey varsa nerden bulabiliriz canım bir süre sonra eldivenin için sırılsıklam oluyor terden:1no2:

bence cımbız kesinlikle çözüm değil sakın almayın kuaföre gittiğimde kaşlarımı alırken güzellik uzmanı yanımdaki bayana kesinlik cımbız kullanma dedi göbeğe çıkan kıllar daha köklü ve koyu çıkarmış kızlar tüy dökücü krem sürün alın sonra tala yada bioder yapın hemen etkisi belli olmaz ama azalır fark edeceksiniz ahh bende yüzümden dertliyim yaz geldi lazerede gidemiyorum

tüy sarartıcı kullanmıştım, sanki alınmıştı da yeni çıkıyomuş gibi kalın ve simsiyah uzamaya başlamıştı, çok büyük hataymış. zaten sarı da olsa tüylerin orda olması özellikle güneş vurunca hiç hoş olmuyo.
şimdi ağdayla alıp şu karinca yağını kullanmayı düşünüyorum.. bakalım..

kızlar bende sirle alıyorum cogalma olmadı ama 1,2 alışta alışıyor ve sivilce olmuyor bol kese yapın çıkarken

bnde sir ağda kullanıyorum çoğalma olmadı..hiç acımıyor göbek bölgesi...tek acıyan bölge genital ztn =(

peki bu eldiven jilet gbimi alıyor.yani kökten almıyordur tabi...çoğalma olurmu sonradan ? ince tüyler içinmiki =S

peki bu eldiven jilet gbimi alıyor.yani kökten almıyordur tabi...çoğalma olurmu sonradan ? ince tüyler içinmiki =S

hayır jilet gibi değil ağda gibi alıyor kökten yani artma ve koyulaşma da olmuyor..eldiven bildiğiniz dr ların kullandığı eldiven eczane ve marketlerde kolaylıkla bulabilirsinz..pudralı olduğu için kolay kolay terleme yapmaz

Merhaba kızlar, sitede henüz yeniyim. Sakın sarartıcı kullanmayın derim. Beni de uyarmışlardı ama malesef dinlemedim. O sarı tüyler gitti simsiyah uzun tüyler çıkmaya başladı sarartıcının etkisi geçtikten sonra. Çok pişmanım, siz yapmayın bu hatayı:)

ayni hatayı ben de yaptım kızlarr..aman deyimm uzak durun tuy sarartıcıdan..

evet tuy sarartıcı,lazer,agda herseyı denemıs bırı olarak derımkı,once kadın dogum doktoruna gıdılıp hormonlara baktırmak sonra tedavı olup,kıllardan kurtulmak lazım,ama hormonlarla da oynatmayın dıyorlar
en ıyısı lazer epı ama kesın cozum degıl sadece gec cıkarıyor 45 gun fln tuysuz gezıyorsunuz.

Back