Göbekteki Tuylenme Nasil Yok Olur ??

arkadaşlar neden lazer epilasyon yaptırmıyorsunuz?kuzenim yaptırmış bu onun üçüncü gidişi göbeğini gösterdi bana hiç tüğ kalmamış gibi çokta memnundu kendisi

kızlar ben göbek bölgemde karınca yumurtası yağını deniycem, bakalım iyi bir sonuç alırsam diğer bölgelere geçicem, karınca yağını kullananlar güzel şeyler söylemişler, kökten kesmese bile azaltıyormuş, denemekte fayda var, ve tamamen doğalmış.

benimde göbeğimde varr. ama almaya cesaret edemem ya daha cok artarsa diye korkuyorum.

sakın sakın benim gibi eşşeklik edip de ağdayla alıyım demeyin inanılmaz çoğalıyor. ben artık mecburum sürekli ağda vuruyorum ama çok pişmanım ilk fırsatta lazer epilasyona gidicem.

lazer çok pahalı ben öğrenciyim nasıl gideyim valla rüyalarıma giriyo ya bu göbek tüyleri erkek miyim kadınmıyım bilemedim

ah cnm ben de aynı dertten muzdaripim. ben de eşşeklik edip ağdayla aldım fakat başka çarem yoktu bikini giyiyoruz yazın hafif de olsa tüylerin görünmesi hoş olmuyor. lazer için gerçekten güvenilir bir yer bulmak lazım yoksa o kadar para çöpe gider (misal ben). üstelik her seanstan önce jiletle almak zorundasın, lazer işe yaramazsa tüylerinin sertleştiğiyle kalıyosun. sonra benim gibi ağdaya mahkum :1no2:

en iyisi makasla kesmek bu Göbekteki Killari hehe :D Saka bi yana KArincayumurtasiyagikremi alicam orayada uygulucam insallah.

kızalr benim göbeğimde olan tüyler dökülüyor..evet yanlış duymadınız dökülüyor..üstelik hiçbir üründe kullanmadım..her duş alışımda karnımda olan ince siyah ip gibi dizilmiş seftali tüylerinin biriktirdiği kahverengi tüycükler dökülüyor ve çıkmıyor..bende erkeklik hormonu yüksek çıkmıştı..birde yazın bikini giyeceğim diye göbeğimi 1 defa aldırmıştım ve diğer dönemlerde sarartıcı sürmüştüm..sürdüğüm o sarartıcı çok fena besledi tüyleri ve kalın siyah çıkmaya başladı ..fakat bu yıl özellikle bu 2 aydır göbeğimden başladı ve yukarılara doğru ordatan itibaren dökülüyor...
erkeklik hormonu yüksek bayanlarda erkeksi dökülme ve tüylenme için yeşil taze nane yiyorum..bunu tvde izlediğim bir doktor söylemişti..ondan olduğunu tahmin ediyorum...bacaklarımdada oluyor ama kollarımda ve bikinide filen azalma yok...

Tüy dökücü kullanmayı düşünüyorum yan etkisi olmaz değil mi? Hiç hoşuma gitmiyor gerçekten:1no2:

kızalr benim göbeğimde olan tüyler dökülüyor..evet yanlış duymadınız dökülüyor..üstelik hiçbir üründe kullanmadım..her duş alışımda karnımda olan ince siyah ip gibi dizilmiş seftali tüylerinin biriktirdiği kahverengi tüycükler dökülüyor ve çıkmıyor..bende erkeklik hormonu yüksek çıkmıştı..birde yazın bikini giyeceğim diye göbeğimi 1 defa aldırmıştım ve diğer dönemlerde sarartıcı sürmüştüm..sürdüğüm o sarartıcı çok fena besledi tüyleri ve kalın siyah çıkmaya başladı ..fakat bu yıl özellikle bu 2 aydır göbeğimden başladı ve yukarılara doğru ordatan itibaren dökülüyor...
erkeklik hormonu yüksek bayanlarda erkeksi dökülme ve tüylenme için yeşil taze nane yiyorum..bunu tvde izlediğim bir doktor söylemişti..ondan olduğunu tahmin ediyorum...bacaklarımdada oluyor ama kollarımda ve bikinide filen azalma yok...

canım onun dışında hormonlar için herhangi başka bir ilaç kullanmıyorsun değil mi?
şu naneyi denemekte bi fayda var...

Benim tek tük çıkıyodu siyah diğerleri sarı sarı
Onuda cımbızla alıyorum ama sanki biraz sertleşti:S

nane yiyince o tüyler dökülüyo muu :1shok: :1shok: hergün mü yiyorsun cnm nane?

canlarım ciğerlerim.. siz ne yerseniz.. o yediğiniz şeyler sizin cildinize ve saglıgınıza vurur.. saç-cilt vs vs hep içten beslenir.. lütfen düzenli ve vitaminli seylerle beslenin doğal seyler yiyin.. inanın pırıl pırıl olacaksnız.. mutlaka meyvenizi sebzenizi yiyin..
ayrıca sakın tüy dökücü ya da sarartıcı falan kullanmayın. bu tarz şeyler besler tüyleri..

nane yiyince o tüyler dökülüyo muu :1shok: :1shok: hergün mü yiyorsun cnm nane?

canım onun dışında hormonlar için herhangi başka bir ilaç kullanmıyorsun değil mi?
şu naneyi denemekte bi fayda var...

arkadaşlar dr.ibrahim ender saraçoğlunu sitesinden aynen aktarıyorum...

merhaba ıbrahım bey gecen gun cıktıgınız bır programda tuylerden kurtulmanın yollarını anlatacagınızın duyurusu yapıldı fakat ılerleyen saatlerde bu konudan bahsedılmedı. sıtenızde de bununla ılgılı herhangı bır küre rastlayamadım. yardımcı olursanız sevınırım. tesekkurler

Değerli ziyaretçi, bayanlarda tüylenmeye karşı taze nane tüketilmesini öneriyorum. 15 gün boyunca hergün 3 öğünde aç karına bir tutam (7-8 g) taze nane tüketilmelidir. 15 gün sonra bir hafta ara verip tekrar 15 gün uygulayınız. Şikayetlerinizin seyrine göre taze nane kürünü tekrar edebilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.

arkadaşlar sanırım hep aynı dertten şikayetçiyiz..bende göbek kıllarım için gençlik hatası yapıp başlarda sarartıcı kullandım ve çoğunuzun dediği gibi hiç memnun kalmadım.sonra ağdada kullandım şimdilerde eldivenle alıyorum daha memnunum..ama ilk işim epilasyona başlamak olucak sizde memnunsunuz madem hem kalıcı :utangac: inşallah komple kurtulucam bu dertten..bıktım artık.. :1rolleyes:

selam arkadaşlar.benimde tüy sorunum var hamde nasıl:(hormon bozukluğundan kaynaklanıyo bende.vücudumun heryerini ağdayla alıyorum göbek bölgesi çok acıyo hadi acısınıda geçtim hiçbir işe yaramadı soğuk ağda bezleri varya onlarla alıyorum ben pratik oluyo.ama bide sivilce yapıyo :(başka yöntemi olan varsa nolur yazsın

arkadaşlar kendim henüz denemedim ama çalışmaya başlıyınca bi denemeyi düşünüyorum.
hani o da düşünce aşamasında yani

10 senelik komşumuz güzellik salonuna ipl lazer cihazı getirtmiş, çok methetti. ben de karnımı göstermiştim zamanında ona, onu sordum görür mü diye görür dedi. ince tüylere de etki ediyomuş, ama ben beyaz tenliyim. işte gelirsin falan dedi, şubattan sonra belki gitcem. çok muzdarip olanlar araştırsın şu ipl lazeri isterlerse.

Back