Göbekteki Tuylenme Nasil Yok Olur ??

evet tuy sarartıcı,lazer,agda herseyı denemıs bırı olarak derımkı,once kadın dogum doktoruna gıdılıp hormonlara baktırmak sonra tedavı olup,kıllardan kurtulmak lazım,ama hormonlarla da oynatmayın dıyorlar
en ıyısı lazer epı ama kesın cozum degıl sadece gec cıkarıyor 45 gun fln tuysuz gezıyorsunuz.

Nasıl yani?Demek ki senin yaptırdığınn yerde bir hata var.Benim de tanıdığım yaptırdı ama 2senedir hiç çıkmıyor.Veya seansını tamamlamadın.
Sonuçta lazer kalıcı sonuç veren bir uygulama.

bencede kalıcı değil lazerin üzerinde 1 yıl geçti ama %50 den fazlası geri geldi :(

aaa süper olur walla ölebişey varsa nerden bulabiliriz canım bir süre sonra eldivenin için sırılsıklam oluyor terden:1no2:

eczanelerde satılıyo ama hepsinde yok ben bi yerde buldum aldım 10 parmaklık :sm_cool:

sanırım parmakları kessekte olur :teytey:

ya bu tüyleri palette yoğun renk açıcıyla boyasak beyaz olurmu ? =D

ben kolumun küçük bir bölümüne denicem görünmeyen bir yere =))) sonucu yazarım...bi o eksikti oda olsn =))))

bence agda yapmak.zamanla inceltiye ve az cikmaya basliyo.....

kesin bişey yokmu yaa sir ağda acıtır diye düşünüyorum sonuçta çok narin biryer acıyı azaltıcı doğal bir yöntem yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
eskiden meşe külünü sürerlermiş kül uyuştururmuş sonra ağdasız direk elleriyle çekerlermiş kılları tek tek annem anlatmıştı ama şimdi nerde buluyum meşe külünü

sir ağda göbeği hiç acıtmıyor..genital çok acıyor ama göbek acımıyor...

kıllarının sertliğine göre kalıcı yöntemlerden birini deneyebilirsin bence. eğer ince ve cansızsa iğneli epilasyon, kalın ve sertse lazer yaptır bence. ya da sir ağdayla alabilirsin çıktıkça.

lazer iğneli epilasyona para verecek güçte değilim bugün sir ağda denedim göbeğime ama çok acıdı oysaki ben acıyada dayanıklıyımdır ama bu çok kötüydü dayanamadım bıraktım alamadım yani bir yöntem kızlar lütfen acıyı azaltacak orayı uyuşturacak

ben birkaç tane vardır diye düşünmüştüm eğer o kadar çoksa ve acısına dayanamıyorsan emla kremi dene canım. tamamen uyuştuktan sonra hiç acı duymadan rahatlıkla alabilirsin.

ilk aldığımda makine kullandım:mymeka:
5 taneydiler oldular 15 tane
şimdi bikini bölgeme ağda yaptırırken göbeğimede yaptırıyorum
ama sir ağda şekerli ağdalar çoğaltıyor çünkü:kahve:

kizlar bence ilk önce hormonlarina baktirman lazim belki hormon bozuklugu vardir. eger öyleyse tedaviden sonra dökülür. bence tek tek cimbizla kopar büyük olanlari agda yapinca kücüklerde kopuyo onlarda sertlesiyo daha kötü oluyo. ben tek tek büyük olanlari kopariyorum. bide buz koy öyle dene daha az acir bence.

kızlar bnm de çoğaldı göbeğimdekiler tek tüktü saf gibi cınbızla aldım dora ağdaya geçtim çoğaldı biraz sanki ama cınbızdan oda şimdi yaz geldi kuaförde sır yaptırıcam oda sivilde olluo cildim eldiven hiç kullanmadım nasıl oluo tüyler çok küçük tutuluomu bana cwp yazarsanız sewinirim

ben birkaç tane vardır diye düşünmüştüm eğer o kadar çoksa ve acısına dayanamıyorsan emla kremi dene canım. tamamen uyuştuktan sonra hiç acı duymadan rahatlıkla alabilirsin.

babama söylemiş annem emla kremi tabi ne işe yarayacağınıda anlatmış babam ben onu doktora ne deyipte yazdırıyım olmaz öyle şey demiş başka bir çaresi olmalı bunun

yaa eğer eldivenin bir zararı yoksa ben de doktor eldiveniyle almayı düşünüyorum tek tük olanları..

oooffff ben de bi defa aldım,maymuncuk gibi olmuşum şimdi bakıyorum da

aman kızlar tüy sarartıcılar denemeyin de sonra siyahlaşır ve kalınlaşır yoksa tüyler

Back