• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbekteki Tuylenme Nasil Yok Olur ??

göbekteki tüyleri görücek bir cihaz yok sadece iğneli epilasyon yaptırabilirsiniz tüyler için kalıcı garantili ve tek çözüm budur. lazer yaptırmayı düşünen varsa vazgeçsin etrafındaki tüyleri kıla çevirmek istemezseniz heralde :) iğneli epilasyonla sadece olanlar alınır lazerle bütün bölge taranır ve olmayanda çıkar hale gelir iğneli epilasyon içinde heryere gitmemenizi tavsiye ederim...

arkadaşlar ben de yeni üye oldum, kıllar konusunda baya takıntıl olanlardanım.çevremdekilere göre çok belli olmuyor ama rahatsız oluncca naparsın göğüs , sırt ve göbek dışında her yerimi aldırdım ağdayla:S
göbeği falan kendim hazır ağda bantlarıyla almayı düşünüyorum ama cildim çok hassas bazıları azaldı diyor bazıları arttı ne yapacağımı bilmiyorum genelde günes görünce sararıyor ama ben rahatsız oluyorum napmalıyım??:sm_confused:

göbek için bir şey yapmayın almayın bnce sivilce ve batık işin içine girerse mayo bikini giyemez hale gelrsiniz. utanmasam bende koyucam resim her yerimde kıl var psikolijisini bozuyor bunlar insanın ama yapıcak bişi yok bence. yaz aylarında kılları uzatmasına rağmen tüy sarartıcı kullanıorum ben .ciltte tahriş falan yapmıyo bence almayın.

Kızlar, ben de tüylere karşı aşırı takıntılı olduğum için
göbeğimdeki küçücük incecik tüyleri bile sir ağdayala aldım bi sene önce...
Şimdi sürekli almak zorundayım çünkü çok yayıldı ve eskisi gibi ince değiller. mafoldumben
Üstelik benim göğüslerimin arasında da var biraz. Nasıl kurtulucam bilmiyorum, baktıkça sinirleniyorum. Sizde de var mı?

kızlar, ben 1 ay önce sir ağda ile aldım, 4 gün falan da karınca yumurtası kremi sürdüm, eskisi gibi değil şimdi baya azalmış ve incelmiş durumda..artık almasam da olur bir durumda..aynı zamanda bikini bölgesi de öyle oldu..tavsiye ederim..

bnde göbegimi sir agdayla aldım ilk aldıgımda cok acımsıtı ama artık alıstım.. simdi cok memnunum en iiyi agda bnce bıraz sıkıcı ve uzun işlem olmasına ragmen

ya bayanlarrr,şöle yapmayın böle yapmayınn :gitme:ee ne yapıcaz pekii nasıl gitcek bu tüylerr,nefret ediyorumm zaten ağda yapmaktann,,tüyy sorunumuz hiçç olmasaydı keşke,,,hem almak zorunda,hem de bin bir acıyla:(

karınca yumurtası yagı işe yarıyomu gercekten ya?? yarıyosa iyi sir agdayla kısın baya azaltırız yaznda rahat ederiz...ben sir agdayla alıyorum kızlarrrrrrrrrr
tüylerin cıkıs yönüne dkkat edin o sivilceler,kıl dönmeleri felan yanlıs yönden almaktanda kaynaklanabilio

benimde var ama çok az allaha şükür göbek deliğinin hemen altında hafif bir kaç tüy var ağda ile aldım daha fazla çıktı şimdide duruyor öylece:(

göbekteki tüyleri görücek bir cihaz yok sadece iğneli epilasyon yaptırabilirsiniz tüyler için kalıcı garantili ve tek çözüm budur. lazer yaptırmayı düşünen varsa vazgeçsin etrafındaki tüyleri kıla çevirmek istemezseniz heralde :) iğneli epilasyonla sadece olanlar alınır lazerle bütün bölge taranır ve olmayanda çıkar hale gelir iğneli epilasyon içinde heryere gitmemenizi tavsiye ederim...

ya ben lazer yaptırmayı düşünüyordum.çok moralim bozuldu şimdi
iğneliye de dayanamam ki eyvahedigeldismile
bu bölgeye lazer yaptıran var mı kızlar ?

karınca yumurtası yagı işe yarıyomu gercekten ya?? yarıyosa iyi sir agdayla kısın baya azaltırız yaznda rahat ederiz...ben sir agdayla alıyorum kızlarrrrrrrrrr
tüylerin cıkıs yönüne dkkat edin o sivilceler,kıl dönmeleri felan yanlıs yönden almaktanda kaynaklanabilio

canım falla sir ağdadan mı yoksa karınca yumurtası kreminden mi azaldı, ne yaradı bilmiyorum, sivilcelenme falan olmuyor bende..

Şu sir ağdayla alma metodunu bana gerçekten bilen biri anlatabilir mi acaba ya ? bana bana bana tourmaline , kimse neden cevap vermiyor ama ::(((((

sir ağdayı eldivene mi sürüyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ,ben 1 kere denedim beceremedim.
senağlama

Son düzenleme:
canım eldivene gerek yok kartuş sir ağda setleri var içerisinda kartuş ağda makinesi kartuşu bezi yağı hepsi var kartuşu makineye takıyorsun 25 dakikada ısınıyor sonra tüylerin çıkış yönünün tersine sürüyorsun üzerine ağda bezini koyup çekiyorsun tertemiz 1 ayda çıkmıyor 3-4 sefer yaptımı zaten yarı yarıya azalıyor sir ağdada marka çok önemli depilissima markasından şaşma sakın diğerleri çok kötü beceremeyebilirsin vivet sesu falan yalnız bu depilissimayı heryerden bulamayabilirsin bakimli ol mak c om diye bir siteden almıştım ben orada çok fazla çeşit var.

selam ben 20 yaşındayım bende de aynı sorun war. Sırtımdada war bisürü.yüzümde falanda war onun için lazer epilasyona gittm ama göbek çewremdekiler için gitmedim. sir ağdayla aldım bi kaç kere ama daha da sert çıkmaya başladı. şuan alsam ayrı bi dert almasam ayrı. nette biraz karıştrdım aşırı tüylenme sorununu saraçoğlunun nane kürü bide bi kürü daha war. deneyen faydasını gören war mı acaba. cewap werirseniz sewinirim. çok can sıkıyo bu tüyler, bunallıma girdircek yakında:(

canım eldivene gerek yok kartuş sir ağda setleri var içerisinda kartuş ağda makinesi kartuşu bezi yağı hepsi var kartuşu makineye takıyorsun 25 dakikada ısınıyor sonra tüylerin çıkış yönünün tersine sürüyorsun üzerine ağda bezini koyup çekiyorsun tertemiz 1 ayda çıkmıyor 3-4 sefer yaptımı zaten yarı yarıya azalıyor sir ağdada marka çok önemli depilissima markasından şaşma sakın diğerleri çok kötü beceremeyebilirsin vivet sesu falan yalnız bu depilissimayı heryerden bulamayabilirsin bakimli ol mak c om diye bir siteden almıştım ben orada çok fazla çeşit var.

canım ben de o setlerden var , ama bikini için roll on kullanılamıyor ..konserve seti de var bende..ama acıyor işte :(
o bölgede eldivenle nasıl alıyorsunuz, acımıyormuş o şekilde eldivenle..

canım ben de o setlerden var , ama bikini için roll on kullanılamıyor ..konserve seti de var bende..ama acıyor işte :(
o bölgede eldivenle nasıl alıyorsunuz, acımıyormuş o şekilde eldivenle..

Canım bildiğimz doktor eldivenleri varya hani, beyaz. Plastik gibi
onlardan birini takıp kopararak temizleme metodu var
Ben hem sir ağda hem eldiven kullanıyorum, duruma bağlı olarak
Ve eldiven daha az acıtıyo. Hem kısa olanları da alabiliyosun
Ayrıca zamanla inceltiyo

Şu sir ağdayla alma metodunu bana gerçekten bilen biri anlatabilir mi acaba ya ? bana bana bana tourmaline , kimse neden cevap vermiyor ama ::(((((

sir ağdayı eldivene mi sürüyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ,ben 1 kere denedim beceremedim.
senağlama

Ay güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
Sir ağdayı eldivene sürmeyeceksin.
Eldiveni tek başına kullanacaksın canım benim yerimseniben

Canım bildiğimz doktor eldivenleri varya hani, beyaz. Plastik gibi
onlardan birini takıp kopararak temizleme metodu var
Ben hem sir ağda hem eldiven kullanıyorum, duruma bağlı olarak
Ve eldiven daha az acıtıyo. Hem kısa olanları da alabiliyosun
Ayrıca zamanla inceltiyo

Ay güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
Sir ağdayı eldivene sürmeyeceksin.
Eldiveni tek başına kullanacaksın canım benim yerimseniben

hmmm ne cahalım ya :roflol: yeni dank etti bana :roflol:
demek siz sadece eldiveni koparmak için kullanıyorsunuz, ben de sandım ki sir ağdayı sürüp cilde, eldivenle çekiyorsunuz:roflol:
ama elle de koparılabilir, eldivenle koparınca daha mı acımıyor ki :bbo:CADIARZU
yoksam parmak izi kalmasın deyü mü eldiven kullanıyorsunuz:roflol:

Son düzenleme:
hmmm ne cahalım ya :roflol: yeni dank etti bana :roflol:
demek siz sadece eldiveni koparmak için kullanıyorsunuz, ben de sandım ki sir ağdayı sürüp cilde, eldivenle çekiyorsunuz:roflol:
ama elle de koparılabilir, eldivenle koparınca daha mı acımıyor ki :bbo:CADIARZU
yoksam parmak izi kalmasın deyü mü eldiven kullanıyorsunuz:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hayır fıstıkcığım
Elinle çekemezsin, kayar ve acır
Eldivene yapışıyo ve hemen geliyo, kaymııyo yani
Ve hiç acımıyo
Denemeni tavsiye ederim
Eldiveni her yerde bulabilrsin

Back