• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbekteki Tuylenme Nasil Yok Olur ??

18 yaşına gelince yaptırabilirsin canım 17 de de büyük bir sorun olcağını sanmıyorum 12-13 yaşında olmazdı daha yeni ergenliğe girildiği için.

Kızlar sizi çok önemli bir konuda uyarmak isterim. 22 yaşına kadar büyüme durmadığı gibi tüylerdeki aktiflik de devam ediyor. yani lazer yaptırsanız dahi tüylenmeniz bir zman sonra tekrarlayacaktır. BU YÜZDEN KESİNLİKLE 22 YAŞINDAN ÖNCE HİÇBİR LAZER YAPTIRMAYIN!!!!
Bunu en yakın kendimde tecrübe ettim. keşke yaptırmadan önce daha bilinçli olsaydım.

16 yaşından sonra lazer yapılabilir demelerinin sebebi o yaştan sonra zarar vermemesinden. bilinçli bir doktor size beklemenizi önerecektir işi maddiyata dökmemiş insaflı doktorlar!

---

tatlım sana önerim o bölgelere kesinlikle dokunma. erkek tipi tüylenme hormon bozukluğundan kaynaklanabilir. bu da epilasyon dışında tedaviler gerektirir. yoksa tüm vücudunu ömür boyu almak.. bu gerçekten çok yorucu ve sinir bozucu olur senin için. onları fazla takma görmezlikten gel. çok rahatsız edenler için sarartıcılar haman tozu gibi yöntemler deneyebilirsin. limon ve tuzu da tüyleri almadan deneyebilirisn. limon zaten renk açıcı özelliktedir tuz da peeling etkisi yapar bu yüzden ince tüyleri giderebilir.

Ve ben hamam tozunu daha önce hiç almadığım bir yerde sırtımda denemiştim şu an 3 ay oldu temizler dönüş olmadı. bacak gibi daha önceden aldığım yerler çıktı üstüne kaç kere daha aldım. ama sırtım temiz duruyor. sen de de aynı etkiyi gösterir mi bilemediğim için tavsiye edemiyorum malesef

Kızlar ben alexander lazere gidiyorum hastahanede 4 ay oldu başlayalı şimdilik memnunum ilk başta giderken bütün tüylerden kurtulacagim oh dedim göbek sırt yüz tabi maalesef sadece bacak kol koltukalti ve genitale uygularız dediler diğer bolgeler guneste kilkoklerinin açık olduğunu sarı olmasada simsiyah değildi eğer yaparsak ters tepki olur kalinlasirlar dedi çözüm olarak sadece iğneliepilasyon dedi bende lazere gidicem nasıl olsa diye ağda jilet uygulamistim çoğalıp belirgilestiler o yüzden lazere güvenmeyin sadece guneste kökü siyah görünen

Kızlar ben alexander lazere gidiyorum hastahanede 4 ay oldu başlayalı şimdilik memnunum ilk başta giderken bütün tüylerden kurtulacagim oh dedim göbek sırt yüz tabi maalesef sadece bacak kol koltukalti ve genitale uygularız dediler diğer bolgeler guneste kilkoklerinin açık olduğunu sarı olmasada simsiyah değildi eğer yaparsak ters tepki olur kalinlasirlar dedi çözüm olarak sadece iğneliepilasyon dedi bende lazere gidicem nasıl olsa diye ağda jilet uygulamistim çoğalıp belirgilestiler o yüzden lazere
Ggüvenmeyin sadecguneste kökü siyah görünen

Son düzenleme:
Siyah gorunenlerde etkili ve sadece alexandera lazer bide Ipl lazere gitmeyin hiç ise yaramiyor ince tuylerinizden kurtulmak istiyorsaniz cogaltici yöntemlerden uzak durun çünküiğneli epilasyon ince tuylerde kesin cozumdur tüyleri çokluğu iğneli epilasyonda hem maddi hemde zaman kaybidir

Back