Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bnm de çoğaldı göbeğimdekiler tek tüktü saf gibi cınbızla aldım dora ağdaya geçtim çoğaldı biraz sanki ama cınbızdan oda şimdi yaz geldi kuaförde sır yaptırıcam oda sivilde olluo cildim eldiven hiç kullanmadım nasıl oluo tüyler çok küçük tutuluomu bana cwp yazarsanız sewinirim
ya arkadaşlar eldivenle bacaklarını alan var mı? ben genitanlbölgeyi alıyorum eldivenle çokda memnunum ama bacak hiç denemedim.
ben göbek bölgesini makinayla aldım. ilk önceleri korktuğum gibi daha koyu renk çıktı fakat her yerime yaptığım gibi oraya da aldıktan sonra tüy azaltıcı krem sürmeye başladım, şimdi daha inceler:) zaten yazın almasam da bronzlaşınca belli bile olmuyor... en önemli şey kökünden almak ççünkü bazı makineler ne yazık ki bütün tüyleri kökünden alamıyor.
arkadaslar, genelde bu tüylenmeler erkeklik hormonu testesteronun fazlalığından kaynaklanıyor, prof. dr. ibrahim saraçoğlunu duymussunuzdur belki, gecen gün seda sayan da güne 3 öğün taze nane yiyerek tüylenme sorununuzdan kurtulabilirsiniz dedi,nane testesteron hormonunu azaltmaya yarıyormus.kesin bilgi için doktorun sitesine girip bakabilirsiniz.