• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbekteki Tuylenme Nasil Yok Olur ??

kızlar bnm de çoğaldı göbeğimdekiler tek tüktü saf gibi cınbızla aldım dora ağdaya geçtim çoğaldı biraz sanki ama cınbızdan oda şimdi yaz geldi kuaförde sır yaptırıcam oda sivilde olluo cildim eldiven hiç kullanmadım nasıl oluo tüyler çok küçük tutuluomu bana cwp yazarsanız sewinirim

eldivenle alırsam azalırmı k:uhm:üçükler nasıl tutuluyomu göbek için eldiwen kullanan warmı ya

yüz ve göbekteki tüyler için bioder kullanan bi yakınım var
4 aydır kullanıyo
önce sir ağda yaptırıyo sonra serum ve kremini sürüyo
tüylerri yok olmak üzere
çıkan tüylerde çok ince -çok memnun
bende kol altı ve bikini bölgesi tüylerimden kurtulmak istiyorum
bu ay kolatına uygulamaya başladı bakalım sonuç ne olacak
eğer bioder iyi gelirse alıp deneyeceğim

vücudunun her yeri tüylü olan ve 2 senedir hormon ilacı kullanan biri olarak bişi söylemek istiyorum:
hormon tedavisi tüylerinizi dökmez. hatta tüylere hiç bir müdahalesi yok :(

şimdi bu hormon bozukluğunun asıl tesir ettiği yer yumurtalıklar ve damar sertliği gibi yerlermiş.
tüyün çıkmasının sebebi de bu, ama tüyler sadece bir belirti. doktorun demesi öyle, hiç bir zaman dökülmicek dedi :( diaformin kullanıyorum ben.

ben de icabına bakmak istiyorum göbüş, gögüs ve sırt ve herrrrrrrrrr yerimin ama nee. lazer okuyabilir mi bilmiyorum sorcam ona da para yetişmez ki :( sırf bıyıyğım için 3 senedir lazere gidiyorum o bitmedi buralar nasıl biter yahu. oofffffffffffffffff

ya arkadaşlar eldivenle bacaklarını alan var mı? ben genitanlbölgeyi alıyorum eldivenle çokda memnunum ama bacak hiç denemedim.

arkadaşlar sizleri bilmiyorum ama tüy saratıcıdan tek memnun kalan benim heralde vivet inkini kullanıyorum ayrıca arttırma falan filan çok saçma içinde amonyak falan var %2 nin üzerinde oksidan allahaşkına bunlarmı sizin tüylerinizi kalınlaştırıp çok çıkartıcak sürerken bile yakan birşey nasıl tüy köklerinizi beslesin içindekileri okumadınızmı siz??

ya arkadaşlar eldivenle bacaklarını alan var mı? ben genitanlbölgeyi alıyorum eldivenle çokda memnunum ama bacak hiç denemedim.

canım genital bölgede iyi oluyor eldiven ama bacaklar 3 günde bitmez heralde uğraşmaya değmez derimyerimseniben

Hmmmm burayı da okumam iyi oldu benimde biraz hormonol dengemde sorun olduğu için vücudumun bazzı yerlerinde tüylenme war renkleri koyulaşıyor gittikçe. Bende kafamı takıyorum özellikle göbek bölgesini bu nedenle bir kere sir aldayla aldırdım ama şimdi ürktüm hassas cildim olduğu için bir daha aldıramıycam sanırım :S off yaa offf wallahi kadın olmak çok zor :(

ben göbek bölgesini makinayla aldım. ilk önceleri korktuğum gibi daha koyu renk çıktı fakat her yerime yaptığım gibi oraya da aldıktan sonra tüy azaltıcı krem sürmeye başladım, şimdi daha inceler:) zaten yazın almasam da bronzlaşınca belli bile olmuyor... en önemli şey kökünden almak ççünkü bazı makineler ne yazık ki bütün tüyleri kökünden alamıyor.

merhaba kızlar
bende göbek tüylerimden şikayetçiyim duydunuz mu bilmiyorum ama tuz ve limon sürülüyormuş tüyleri kökünden aldıktan sonra bende onu denemeyi düşünüyorum.

ben göbek bölgesini makinayla aldım. ilk önceleri korktuğum gibi daha koyu renk çıktı fakat her yerime yaptığım gibi oraya da aldıktan sonra tüy azaltıcı krem sürmeye başladım, şimdi daha inceler:) zaten yazın almasam da bronzlaşınca belli bile olmuyor... en önemli şey kökünden almak ççünkü bazı makineler ne yazık ki bütün tüyleri kökünden alamıyor.

canım bahsettiğin krem bioder mi?

bnde sir ağda yapmayı düşünüyorum peki nekadar zamn la tekrar çıkıo bide bnm sadece göbeğimin ortasında deilde kenarlardada war bnm gibi olan varmı aranızda

evet kızlar bende tüy sarartıcı kullandım sesunun daha uzadı ve koyulaştı gerçekten sakın kullanmayın hiç faydası yok ilk zamanlar anlamamıştım ama aradan zaman geçince anlaşılıyo sarartıcının uzattı ve koyulaştırdı sakınnnnnnnnnnnnnnn derimmm

ben de normal ağdayla almaya başlamıştım,ama sir olmadığı için resmen artmaya başladılar.
azken başıma iş aldım resmen..

gerçi şu ultrason öncesi sürülen jelden dolayı da olabilir diyorlar ama bilmiyorum..
hamilelik geçsin sarartma olayına giricem ben de..

benim göbeğimde 4-5 tane kalın kalın vardı cımbızla aldım onları ve gutto karınca yum. yağı sürdüm ve bir daha göremedim onları. tek kullanımda bitirdi yani

valla benim göbeğimdede tek tük uzun 3tane felanı sanırım makina yaptım bugün baktığımda hem boyları uzamış hemde çoğalmışlar inanamadım bakteri gibi ürüyo bunlar eldiven olayı da gerçekten çok işe yarıyo ben koltuk altı ve bacaklarımda kullandım yaklaşık 3hafta felan çıkmadı hiç oysa makina 1hafta sonra çıkarmaya başlıyo sorun bende mi makinamdamı anlayamadım gerçi

arkadaslar, genelde bu tüylenmeler erkeklik hormonu testesteronun fazlalığından kaynaklanıyor, prof. dr. ibrahim saraçoğlunu duymussunuzdur belki, gecen gün seda sayan da güne 3 öğün taze nane yiyerek tüylenme sorununuzdan kurtulabilirsiniz dedi,nane testesteron hormonunu azaltmaya yarıyormus.kesin bilgi için doktorun sitesine girip bakabilirsiniz.

arkadaslar, genelde bu tüylenmeler erkeklik hormonu testesteronun fazlalığından kaynaklanıyor, prof. dr. ibrahim saraçoğlunu duymussunuzdur belki, gecen gün seda sayan da güne 3 öğün taze nane yiyerek tüylenme sorununuzdan kurtulabilirsiniz dedi,nane testesteron hormonunu azaltmaya yarıyormus.kesin bilgi için doktorun sitesine girip bakabilirsiniz.

DR İBRAHİM SARAÇOĞLU AŞIRI TÜYLENME SORUNU İÇİN NANE KÜRÜ
14/5/2008 · Kategori: İBRAHİM SARAÇOĞLU
Hirşutizm yani kıllanma aslında bir hastalık ve tedaviside mümkün. ama öncelikle bazı tetkikler sonucu sorunun neden kaynaklandığını anlamak gerekir. Çoğunluğu hormon bozukluğuna bağlı olarak ortaya çıkar. 14.05.2008 tarihinde seda sayanın programında yine çok önemli konular değinen Prof dr İbrahim Saraçoğlu tüylenme problemi için nane kürünü önerdi.

TÜYLENMEYE KARŞI: Bazı bayanlarda erkeklik hormonunun fazla çalışması sonucu tütylenme meydana gelir. bu durum da kesinlikle doktor teşhisi şarttır. bundan sonra eğer sorun testesteron yani erkeklik hormonun fazla çalışmasından dolayı meydana geliyorsa ibrahim saraçoğlu nane kürünü tavsiye ediyor.

Bunun için hergün 15 gün boyunca 1 yemek kaşığı taze naneyi kıyın ve ağzınızda çiğneyin ve iki yudum su içerek yutun. 15 gün boyunca hergün yapın. birkaçgün ara verin ve yine 15 gün daha kıyılmış naneyi yiyin. bu kür sizin hormonlarınızın normal sevisine gelmesine yardımcı olacaktır.

KAYNAK : http://bitkilerle.blogcu.com

ben deniycem ayy inşallah işe yarar yaaa

Back