• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek Kılları Icin Ne Yapiyorsunuz ???

gulçehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
448
1
96
42
İstanbul
selam kızlar..

göbek kılları için ne yapıyosunus :(

bikini giymeye başlıcam ve ortaya çıkacaklar belimdede var biraz ama çok göze batmıyo fakat göbektekiler rahatsız ediyo beni..

siz neler yapyosunuz o tüylere.. bide hasssas bi bölge ya.. :(

hepinize teşekkrler

agda bandi kullanirdim.Veet sir bazli...2 kez yaptim ve su an cok azaldi..simdi tüy gibi cikiyo sarartiyorum..

benim 3 tane kıl var göbekte cımbızla alıyorum ama cogalır diyede korkuyorum. sir daha iyi mi olur?

AY BEN ALMAYA KORKUYORUM YA DAHA KALINLASIRLARSA DIYE
TUY SARARTICI KULLANMISTIM COK FECI UZATMISTI KOLLARIMI SESUNUN URUNUNU KULLANMISTIM. NETTEN ARASTIRDIM SALLY HANSEN DİE BISI AZALTIYO YAZIYO BILGILERINDE ECZANELERDE SATILIYOMUS ISTEN ERKEN CIKTIGIM BI GUN GIDIP KONUSUCAM ECZACIYLA . ALAMAM SANIRIM ÇUNKUfisfisfis
NASILSA TUZ AZALTICI KREM KULLANIYORUM SANIRIM SORUN OLMAZ
YANI UMARIM :uhm::uhm::uhm:

en mantıklısı sir ağda ile alman azaltır sesu kullanmayın uzatyorrrr oksijenli su denicem ben

kızlarr bısey sorucam hormon bozuklugu olanlardamı tuyler aldıkca artar?
cunku sız aldıkca azalır yazmıssınızda.yokda kısıden kısıyemı değiştiyor bı fıkrı olan varmı?

bende sirle aldım henüz fazlalaştırmadı tüy azaltıcı sürmeye başladım bugün:smiley-cool:

kızlarr bısey sorucam hormon bozuklugu olanlardamı tuyler aldıkca artar?
cunku sız aldıkca azalır yazmıssınızda.yokda kısıden kısıyemı değiştiyor bı fıkrı olan varmı?

hormon bozuklugu bi hastalik sonucta..önce tedavi olmak daha sonra tüylerle ugrasmak gerekir.. ki zaten tedaviyle beraber tüylerde de azalma olur..bizim bahsetttigimiz azalma hormonal bozuklugu ollmayıp sadece tüy sorunu olan kişiler için geçerli tabiki..hormonal bozukluk varsa istedigin kadar sir agda kullan azalma yapmaz bence... o yüzden once tedavi..

ben ağda ve epilatör kullanıyorum.
bioder sürdüm işe yaramadı. limon denedim o da bir işe yaramadı.
devamlı almak zorunda kalıyorum.

ya acımıyomu nasıl alıyosunuz ben esmerim yani çok abartılı diğil ama bendede var alırım ama daha kalın çıkmaya başlar diye korkuyorum yani kendi olduğu gibimi çıkıyo ince ince kendim alamam zaten aldırırsamda güzellik merkezine falan giderm herhalde

ya arkadaşlar bende de aynı sorun war..ben küçükken büyük bi salaklık yaptımm göbeimde ööle abartı kıl yoktu bi iki tane göze batan vardı belki daha fazla bşi yoktu o da göbek deliimdenn aşaııya dooruydu..bende gittim orayıı sadece göbek deliğimden başlayarak aşağıya doğru o bölgeyi ağdayla aldım..we sonradan çok pişman oldumm ya :(( sürekli uğraşmam gerekio ve morelimmi çok bozuoo bu durum:(( bide ağdayla aldıımda o bölgede hiç kıl olmuoo yanlarda hafif tüyler onlarda gerçi sarı gibi onlar oluo..sanki kötü gözüküoo gibide gelio..yaaa kurtulamazmıyımm ben bu sorundan ya :(( bütün göbeimii flnda almak istemiormm.sadece o bölgede kıllarım geçsin yeter :((

ya acaba karımca yumurtası yağını mı kullansam o bölgeye diorumm ama kimsede kesn bi çözüm werio demiokii napıcaımıı şaşırdmmm ve cdden stres oldm ya

birkaçtane sarı tüy vardı onları aldım şimdi siyash sert tüyler çıkıyor onlarıda artık cımbızla alıyorum.

Back