Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

canim 113 ya da 114 uncu sayfa da duzenli olarak yapanlarin ne kadar inceldikleri vardi sanirim sonuclar genelde cok guzeldi :)
ben bi sure sonra geri kilo aldim sinav stresi yzuunden sinavlardan sonra hepsini geri verdim yememi biraz kistim ac kalmicak kadar yedim asiriya kacmadim spora da devam ediyorum. 60 kiloya cikmistim 54 e dustum. Daha vermek istemiyorum idealim zaten 52 :) ama 45 kilolara kadar dusenler oldu diyetlerine daha siki dikkat edenlerden.

Biz bu videolarin yanina tempolu yuruyus gibi seylerde ilave etmeye calistik tek basina yeterli degil kilo vermede sadece sekil veriyo diyim beli inceltiyo yanlar inceliyo. Bunun yanina mekik ve kardiyo (kosu gibi surekli hareket halinde olacagin bisey) ilave edildimi gidiyo yavas yavas :)

ben 1.58 boya 48 kiloyum zaten ideale düstüm :)))) simdi korumam lazım belimide 60 yapana kadar eriticem bu videolar iyi gelir öyle hisseediyorumm inss birde baseni yok ettikmi tamamdır :d

değişimler süper bu arada :nazar: bende etkisini görücem ins.. :)

kızlar ben etkisini görüyorum :KK66: etkisini gördüğüm içinde aksamları 8den sonra canım ne çekerse yiyorum :KK70: yemesem herhalde daha kısa sürede düpdüz karına sahip olucam.Ama yine 62.5 koruyorum çok yiyerek belini inceltenler bence koruma olarak bu videoları yapmalılar iyi koruyor :KK66:

kızlar ben etkisini görüyorum :KK66: etkisini gördüğüm içinde aksamları 8den sonra canım ne çekerse yiyorum :KK70: yemesem herhalde daha kısa sürede düpdüz karına sahip olucam.Ama yine 62.5 koruyorum çok yiyerek belini inceltenler bence koruma olarak bu videoları yapmalılar iyi koruyor :KK66:

canimcim aynen bende yememe cok dikkat etmiyorum zaten eskisi gibi de cok yemiyorum. Hala biraz gobek var ama silindirden ayvaya indirmeyi basardim sanirim :KK9: Onceden dar bluzlerimi giyer giyer cikarirdim begenmeyip. Simdi hep dar giyiyorum ki ben farketmeden sismesin o gobek hep aklimda olsun az yiyeyim diye. Dunya varmiss:KK9:

Oturdugum zaman hala kat kat oluyo bi miktar yag durdugu icin. aksam evde oldugum yerde yarim saat kosuyo/ip atliyo gibi yapicam. Hocam kardiyosuz yaglar gitmez demisti ya ondan. Kolay gelsin tienen. Sen de mi her gun yapiyorsun. Bi incelme kesin farketmissindir. Bu videolar kilo verdirmiyo evet. Yanlarda biraz sikilasma sagliyor sanirim :KK8:

Onumuzdeki yazi sabirsizlikla bekliyoruuuuumm. Bikinimi kendimden emin giyiceem:KK51:

canimcim aynen bende yememe cok dikkat etmiyorum zaten eskisi gibi de cok yemiyorum. Hala biraz gobek var ama silindirden ayvaya indirmeyi basardim sanirim :KK9: Onceden dar bluzlerimi giyer giyer cikarirdim begenmeyip. Simdi hep dar giyiyorum ki ben farketmeden sismesin o gobek hep aklimda olsun az yiyeyim diye. Dunya varmiss:KK9:

Oturdugum zaman hala kat kat oluyo bi miktar yag durdugu icin. aksam evde oldugum yerde yarim saat kosuyo/ip atliyo gibi yapicam. Hocam kardiyosuz yaglar gitmez demisti ya ondan. Kolay gelsin tienen. Sen de mi her gun yapiyorsun. Bi incelme kesin farketmissindir. Bu videolar kilo verdirmiyo evet. Yanlarda biraz sikilasma sagliyor sanirim :KK8:

Onumuzdeki yazi sabirsizlikla bekliyoruuuuumm. Bikinimi kendimden emin giyiceem:KK51:

hergün yapıyordum canım yaklaşık 8 gündür il dısında olduğum için yapmadım ama yarın başlarım artık :KK70:

aslında benim derdim oturunca 3 bogum olan göbeğimle:S umarım bu işe yarar çünkü çok çirkin görünüyor. annem 3 çocuk doğurduğu halde bendn güzel karnı:S şu yandan 'ben burdayım' diye fırlayan simidim, beni 3 beden büyük gösteren göbeim ve pantalonlara sığdıramadıım basenlerim birazcık erir umarım..

şimdi ölçtüm kendimi
boy:1.67
kilo:56.9 (sabah açken:))
bel:66
göbek:86 :S
kalça:100

yapıpta işime yaradı diyen arkadaşlar moral verirlerse sevinirim:)

merhaba canım bende bu akşam böle göbek eritme hareketleri ararken senin paylaşımını buldum...Ben 10 kilo verdim üç buçuk ayda sonra bıraktım ama almadım.Tek derdim bu göbeğim.Hergün 1 saat yürüyorum....İlk sayfadaki 2 video bu işe yarıyor bel ve göbek için yok sa jıllıan mı ....hepsinşi birden yapmam zor.yürüyüşümü de bırakamam.1 ay kadar zamanım var bunları eritmek için.hangisini tavsiye edersin....:KK1::KK1:

Kızlar selaam. Naslsınız nasıl gidiyor daha güzel olma çabalarınız. Uzun zamandır aranızda yoktum. Geçmişi okuyamadım ama hala bir istek bir hırs görüyorum sizlerde maşallah :KK8:

Bende ki durumları aktarayım size. Diyet yapmıyorum düzenli beslenmeye bol su içmeye devam. Jilian yapıyorum ger gün. durum bundan ibaret. Özledim sizleri haberiniz olsun :KK19:

ay ay ben bunu ilk yaptıgımda sabah bir ağırdı yanlarım bir ağırdı allahımm sorma ynın yanı:KK28::KK53:

Kizlaar merhaba!! :) ben bir 10 15 kilo verdim stresim gectikten sonra ve 3 4 aydir da sporu biraktim hemen tembellestim yani :KK19: ve o kadar zayif olmama ragmen hoopp gobek silindir sekline dondu :KK52: simdi tekrardan videolarima basliyooruum. sizlere de cok kolay gelsiiin. istedigimiz vucutlarla musmutlu gunler gecirmemizz dilegiyleeee:KK16:

merhaba canım bende bu akşam böle göbek eritme hareketleri ararken senin paylaşımını buldum...Ben 10 kilo verdim üç buçuk ayda sonra bıraktım ama almadım.Tek derdim bu göbeğim.Hergün 1 saat yürüyorum....İlk sayfadaki 2 video bu işe yarıyor bel ve göbek için yok sa jıllıan mı ....hepsinşi birden yapmam zor.yürüyüşümü de bırakamam.1 ay kadar zamanım var bunları eritmek için.hangisini tavsiye edersin....:KK1::KK1:

canim surekli ayni hareketleri yapmak vucudun bazi kaslarini cok calistirirken digerlerini tembellestirir diye dusunuyorum o yuzden 2 gun birini 2 gun birini yapabilirsin bence arada farkli sporlar da dene mesela ben hep pilatesle bu tur hareketleri harmanliyorum iksiinin de farkli etkileri var cunku vucudumda. cok kolay gellsin simdiden :KK16:

Kızlar selaam. Naslsınız nasıl gidiyor daha güzel olma çabalarınız. Uzun zamandır aranızda yoktum. Geçmişi okuyamadım ama hala bir istek bir hırs görüyorum sizlerde maşallah :KK8:

Bende ki durumları aktarayım size. Diyet yapmıyorum düzenli beslenmeye bol su içmeye devam. Jilian yapıyorum ger gün. durum bundan ibaret. Özledim sizleri haberiniz olsun :KK19:

canim ben uzun sure biraktim sadece spor salonuna gititm simdi kardan dolayi fln hava buz gibi hic gitmiyorum vallahi zaten uzak. O yuzden canim videolarima geri donuyorum pilates yoga tarzi videolarla yapmaya calisicam bakalim. kis gelince noluyorsa gobek aninda sisiyo yahu. sisirmemek lazim:KK51:

kızlar bennnn geldimmmmm :))) spora daha baslamadim.sadece sabah aksam 100 ip atliyorum aynaya bakiyorum sanki yanla gobek kalcadan hafif kilo aldim gibi geliyo 45 kiloyum aslinda

süper bi sıkılaşma yöntemi aslında,dans eşliğinde olan.ama biraaz da dans bilgisi gerektiriyr sanki ben bazılarını beceremedim :))))ama uğraşıcam yapmaya.

X