Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

cnm göbekteki yağlar erimeden alttaki kaslar gözükmez kilo verme olayıda bölgesel olmaz yani nerelerde yağ varsa oralardan gider bölgesel bi zayıflama taktiği yok malesef ancak bölgesel egzersizlerle sıkılaşma olur karın egzersizleri yapıp karın kaslarını güçlendirirsen kas olan bölge daha fazla yağ yakar sen normal yemene devam et egzersizle toplamaya çalış derim

vücut hatlarım çok iyi hale geldi kilo aldıktan sonra şu göbek olmasa herşey harika ama işte o göbek yok mu her şeyi bozuyor :KK43:( ne tür egzersizler yapmalıyım canım b,ilgim var mı şimdi mekik çekmekle başladım işe bol bol da yürüyüş yapıyorum umarım işe yarar da kurtulurum bu göbekten

kizlar ben su an hamile gibiyim.. abartmiyorum gercekten dar bi bluz giydim hoop yukari cikiyo alt gobek meydanda aynaya bakinca sok oldum ama 1.5 2 haftadir ne okula gidiyorum ne disari cikiyorum zaten kis geri geldi buraya buz gibi sabah kalkiyorum kahvaltimi yapip derse oturuyoruum gece yarisina kadar o masadan sadece mutfaga tuvalete ve kiz kardeismin odasina gitmek icin kalkiyorum... yapabilcek biseyim yok gercekten sinavlarima 6 gun kaldi. simdi derdim su acaba bu gobek en azindan eski haline 1 ayda doner mi... nasi dondurcem:18: :18:
gulenkalp in bahsettigi detoks u kesinlikle yapicam kizlar 1 ay kati hicbisey yemicem sadece meyve ve sebze sularini icicem Adriana da yapiyomus ya ben onu taktim kafaya:KK52: :KK52: 4 haftanin da ilk haftasi zaten hamligimla gecicek buyuk ihtimalle 3 hafta ful spor yapsam kurtarir mi bilmiyorum :KK50:

selam kızlar,

aranızda videolardan yeni haberdan olan ve yeni başlayacak olan biri daha var artık :)

umarım herkese yardımcı olduğu gibi bana da yardımcı olur bu videolar. herkes gibi ben de "göbeğimden" muzdaribim :) tek problemim rejim yapamıyor olmam. ne zaman rejim yapayım desem daha çok iştahım açılıyor psikolojik olarak :)

Neyse, hadi hayırlısı diyeli. bana ve herkese kolay gelsiiiinnn :)))

kizlar hepinize kolay gelsin.Adriana sinavin rahat gecer insallah.bende dogru durust spor yapamiyorum.Ama kilolar yavas yavas gidiyor.3 kilo verdim.suan 57 kiloyum.insallah her sey daha iyi olur.....

Kızlar merhaba ben bugün kesinlikle başlıyorum bu videolara,bel çevremde resmen ayrı bi katman var çok kötü çok :KK43:( Aranızda düzenli yapan varsa bana bilgi verebilir mi ne kadar sürede etkisinii görmeye başladınız ne kadar zamanda ne kdar inceldinizz beni bilgilendiirirseniz cok sevinirimmm.

bu videoları bugün ben de yaptım, artık ilk gün diye miydi bilmiyorum, çok eğlendim :KK76: paylaşan arkadaşa teşk, umarım devam ederim. düzenli yapıp göbeğini belini inceltebilen var mı kızlarr?

Valla videolar süper, insanin kalcasinida sekillendiriyo ve dha gzl dans etmesinide sagliyo aslinda.. ben yapiyorum 1 gün araliklarla yapiorum ara biraktigm gün spora gidiyorum ztn kalori sayarakta diyetimi yapiyorum simdilik hersey yolunda.. :KK16:

videolar çok hoşuma gitmişti ama 3 gün boyunca her iki yanımdan belim ağrıdı :26: dikkat etmeli arkadaşlar, baya baya ağrı çektim sonrasında..

eveeet hanımlar 2-3 gündür giriş yapmadan okuyordum sizleri ancak bugün artık aranızda olmaya karar verdim. dün yaklaşık 2 saat kadar dışarıda hızlı tempo yürüdüm. biberiye kekik vs yağları sürüp streçle de sardım. ama abartmışım sağ kalçam fena sancıyor :KK53: bugün dinleneceğim. yarın tekrar...

dün akşam 3 videoyu da arka arkaya yaptım bir de 40-50 kadar mekik çektim. birazdan tekrar yapacağım videoları sonra da tekrar mekik çekerim.

ölçülerim;
boy 1.58
kilo 56
göğüs 96 (tam meme ucundan)
bel 72.5
göbek 85.5 (tam göbek deliğinden)
sağ üst bacak 57
sağ alt bacak 36
sağ üst kol 28.5

basenlerimden şikayetçi değilim o yüzden ölçüsünü hesaba katmıyorum. şayet yanlış değilse 95 filan ölçtüm. haydi kızlar hareketsiz görüyorum burayı son zamanlarda. yaz geliyor, canlanııııııııııın :KK52::KK52::KK52:

hiç spor yapmıyorum yaza az kaldı :KK43:( moralim çok bozuk sürekli yiyorum :KK43:(((( göbek eski haline yine döndü acil durummmmm

göbek inceltmenin en etkili yolu merdiven çıkmakmış merdiveni 1er 2şer 3 er çıkacaksınız. bunu yabancı bir kitapta okudum. çok satmış amerikada.

evveeeet az önce egzersizlerimi bitirdim, duşa girdim ve size bilgi vermek için netin başına geçtim. birazdan da yemek yiyeceğim. geç diye düşünmeyin çünkü ben gece 2-3 gibi ancak yatıyorum.

jillian'ın videosunu yaptım 25 dk ısınmak için ( Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube )
sonra ilk sayfadaki 3 videoyu ard arda yaptım ancak bu kez epey zorlandım çünkü dün jillian yapmamıştım bugün hemen onun arkasından yapınca yandım allah dedim :KK52: kollarım ve popom hala nasıl titriyor anlatamam ama ben bu titremeyi seviyoruuuuum :KK16:
arkasından da 50 üst karın 50 alt karın için mekik çektim, 50 tane de yarım şınav. zaten kollarımı titreten de o oldu :KK34:

haydi hatunlar sıra sizdeee anlatın bakalım yaptıklarınızı:KK9:

X