Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

cnm acıktıkça ye ama enerji veren atıştırmalıkları tercih et wasa sandviçlerini öneririm bir de etinin diyet ürünleri düşük kalorili fiyatlarıda çok diil git bi torba al onlardan ana öğünde salataya aban şişir karnını hurma yemeni öneririm hakkaten 2 hurmayı çekirdeğini çıkarıp ağzına at üstünede 10 tane leblebi birlikte çiğne üzerinede bi bardak su iç kilo vermesende almamaya dikkat et sınavlardan sora yine sıkıya girersin cnm

canim artik saldim gitti bir ay icinde ne kadar kilo verebilirsem buyuk ihtimalle 4 kilo kadar verip kaldigim yerden de sporla sikilasmaya calisirim yapcak bisey yok sinav stresinden de yiyorum cunku ben 1 hafta kaldi... hayatimin en onemli sinavi olcak galiba:18:

mrb arkadaşlar.. ben 2 ay önce 44 kilodaydım ve kilo almak için uğraşıyordum ve nihayetinde 7 kilo alıp 51 olmayı başardım ama şimdi de vücudumda özellikle karın bölgem lop lop oldu eskiden incecik belim vardı ve göbeğim asla olmazdı şimdi göbek sorunum var kilo vermeyi istemiyorum onun için kilo vermeden vücudumu nasıl şekle koyabileceğimi düşünüyorum ama bilgim yok.. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim bel en ince kısım=67 göbek deliği=74 boy 1.68 kilo 51 bir an önce incelmem lazım offf offf :KK43:(

Son düzenleme:
Kizlarr siz sporu biraktiniz miii:KK19: herkes nerde ozdens mevsim gulenkalp nazlma (gerci sen kilo vermissin canim tebrik ederim :KK16:)

nerdesiniz yahuu sizin sinavlar bitti yaza ne kaldi surda sonuna geldik hepiniz pes mi ettiniz:KK19:

bende su kiza taktim simdi kafayi Barbara Palvin 18 yasinda 2011 yilin kadini odulunu aldi ve 13 yasinda sokakta kesfedilmis! Victoria's Secret icin de modellik yapmis :KK31: sunun gibi olaydim nolurdu yaa :KK50:

buyrunuz belki gaz gelir size bana gelemiyor su an icin malesef:KK50:
$279506_212734138769982_207989805911082_598870_4980870_o.jpg
$272865_212734108769985_207989805911082_598869_6098804_o.jpg
$266660_212734262103303_207989805911082_598872_5228778_o.jpg

mrb arkadaşlar.. ben 2 ay önce 44 kilodaydım ve kilo almak için uğraşıyordum ve nihayetinde 7 kilo alıp 51 olmayı başardım ama şimdi de vücudumda özellikle karın bölgem lop lop oldu eskiden incecik belim vardı ve göbeğim asla olmazdı şimdi göbek sorunum var kilo vermeyi istemiyorum onun için kilo vermeden vücudumu nasıl şekle koyabileceğimi düşünüyorum ama bilgim yok.. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim bel en ince kısım=67 göbek deliği=74 boy 1.68 kilo 51 bir an önce incelmem lazım offf offf :KK43:(

canim bol bol spor yap yagli yemissen hele lop lop oturmustur benim durumumu anlatiyorsun ama sen bayagi hizli kilo almissin canim hemen spora basla sikilasmak icin ve birakma derim... yoksa hic gitmez insan zayifken birden kilo alinca kendine yediremiyo sanirim belki kendimi bildim bileli toplu bi kiz olsaydim bu kadar takmazdim bile:KK50:

cnm göbekteki yağlar erimeden alttaki kaslar gözükmez kilo verme olayıda bölgesel olmaz yani nerelerde yağ varsa oralardan gider bölgesel bi zayıflama taktiği yok malesef ancak bölgesel egzersizlerle sıkılaşma olur karın egzersizleri yapıp karın kaslarını güçlendirirsen kas olan bölge daha fazla yağ yakar sen normal yemene devam et egzersizle toplamaya çalış derim

Kizlarr siz sporu biraktiniz miii:KK19: herkes nerde ozdens mevsim gulenkalp nazlma (gerci sen kilo vermissin canim tebrik ederim :KK16:)

nerdesiniz yahuu sizin sinavlar bitti yaza ne kaldi surda sonuna geldik hepiniz pes mi ettiniz:KK19:

bende su kiza taktim simdi kafayi Barbara Palvin 18 yasinda 2011 yilin kadini odulunu aldi ve 13 yasinda sokakta kesfedilmis! Victoria's Secret icin de modellik yapmis :KK31: sunun gibi olaydim nolurdu yaa :KK50:

Eki Görüntüle 396903
Eki Görüntüle 396904
Eki Görüntüle 396905

ahhh ahhhh gaz vermemii yaaaaaa hemen hayallere daldım bile :KK1:

kızlar merhaba :KK55:

adriana benim çok önemli bi sınavım daha var az kaldı bi ay bile yok.bende düzenli yapamıyorum off :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bende bi iki kilo vermişim..cm olarak aynıyım düzenli yapamıyorum ki..ama yediklerime dikkat ediyorum ve su içiyorum bide yeşil çay..

bari bunlara dikkat ediyim.yılların göbeği,yağı hemencecik gitmez gayretli ve istikrarlı olmam lazım..benim en rahat yapabileceğim zaman mayısın ortasından sonra.hatta sonrada sınavım var.ama şu sınav geçsin aksatmam fazla.umuyorum yani.. :KK14::KK14::KK14:

herkese kolay gelsin.o fotodaki kız gibi olamam ki ben..olur muyum ki belim yani off :KK5: sanırım çok karamsarım :KK25:

kızın maşallahı var :KK53:

45.3 kiloyum kilo veriyorum bennn ölçülerimi de almıyorum tam 1 ay sonra alıcam ölçülerimiii :KK43:( bugün hürriyet gazetesi aldım bi baktım yaza formda girin dvd leri diyo jillian michaels,tracy anderson ve kim kardashian ile vücudunuzu yaza hazırlayın diyo 8 dvd 29 kupona onu alıcam 1 ay bu videoları yaparım o dvd ler elime geçince onları yaparım artık..

kızlar merhaba :KK55:

adriana benim çok önemli bi sınavım daha var az kaldı bi ay bile yok.bende düzenli yapamıyorum off :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bende bi iki kilo vermişim..cm olarak aynıyım düzenli yapamıyorum ki..ama yediklerime dikkat ediyorum ve su içiyorum bide yeşil çay..

bari bunlara dikkat ediyim.yılların göbeği,yağı hemencecik gitmez gayretli ve istikrarlı olmam lazım..benim en rahat yapabileceğim zaman mayısın ortasından sonra.hatta sonrada sınavım var.ama şu sınav geçsin aksatmam fazla.umuyorum yani.. :KK14::KK14::KK14:

herkese kolay gelsin.o fotodaki kız gibi olamam ki ben..olur muyum ki belim yani off :KK5: sanırım çok karamsarım :KK25:

kızın maşallahı var :KK53:

duzenli yapsak olucaz da kizlar size bisey soylicem adriana lima diyetini soylemis bi gazeteciye sanirim victoria's secret showdan 1 ay once fln artik hic kati bisey tuketmemeye basliyormus sadece sivii!!! ve gunde 2 kez spor yapiyormus. heralde detoks diyetini uyguluyordur.. kizlar bende yazin gitmeden 2 hafta boyle bisey yapicam sanirim sebzeleri meyveleri blender a atip onlari icicem kati tuketmicem bol bol suyumu sutumu de icerim tamamdir kahvaltiyi napicagimi bilmiyorum onda da meyve suyu mu icicem sadece of zor olacak :18:

yani arkadaslar bu insansa ben neyim moduna girmek yerine ben insanim bu ne demek lazim biyerde:KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 396903
Eki Görüntüle 396904
Eki Görüntüle 396905

of deli olacam bunlari gordukce.yok tatlim ben devam ediyorum.daha simdi 5 mile leslie bitirdim.ter icinde kaldim.dusa gidiyorum.canim sinavinda basarilar.insallah iyi olacak ve sende spora devam edeceksinnnnnnnnnnnnnnn:21::21::21::21:

selam bende yapmaya çalışıcam bakalım inşallah faydalı olur :44:
benimde aslında fazla kilom yok ama 1 doğum yaptım ve karın ve bel bölgesi oldukça esnek :KK36:
ayaktayken problem yokta oturunca maşallahı var :KK15::KK15::KK15:
neyse inşallah azimli olurum :21::21::21:

heheee ben belki rüyamda bu kız gibi olabilirimmm :KK60: ATTACH=CONFIG]397059[/ATTACH] :KK53::KK53::KK53:

Eklentiler

• $272865_212734108769985_207989805911082_598869_6098804_o.jpg
    $272865_212734108769985_207989805911082_598869_6098804_o.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 52
benim icimde de oyle bir his var:KK52::KK52::KK52:

bu kizin twitterina baktik kardesimle lisedeymis... moda showlarindan sonra eve donup okula devam ediyormus.. vay arkadas millet neler yapiyor biz munasip biyerlerimiz kaldirip spor yapip eriyemiyoruz. hayat hic adil degil:KK43::KK43:

yaa kizlar ben egzersizleri yapmiyorum biraktim yemekte bol yiyorum 3 hafta filan olcak cok moralim bozuk cok kiziyorum kendime:KK43::KK43:
ne guzel her gun sporumu yaparken diyettimide birden noldu bilmiyorum bana abur cubur yemekler vs vs..offff offffffff ne guzel 3,5 kilo vermistim....
cok moralim bozuk cokkkkkkkkkkkkk :KK19::KK19::KK19::KK19:
dur demenin zamani geldi yeterrrrrrrrrr basliyorum tekrar diet yogurtlar herseyin diyetini alcam yine eskisi gibi accam video yu yapcam hareketlerimi gorun bakkk ...yaz geliyorr yaa yazzzzzz:KK43::KK43: gobek ve bel cevrem igrencc duruyo badiler yakismiyor:KK43::KK43::KK43:

Arkadaşlar!
LÜTFEN bu yorumu okumadan bu videoyu uygulamayınız!
Ben bu videoyu gördüm, çok beğendim, gerçekten de güzel bir video. Ama siz siz olun, başta görünen doktor uyarısını dikkate alın (rahatsız edebilecek bir sağlık sorununuz olmadığından emin olun gibi bir uyarı var başta), sonra benim gibi olursunuz.
Ben almadım.
Bir ağrı saplandı birden bire sağ tarafa. Sandım ki dalak falan. Ne alaka, dalak solda.
Sonra doktora gittim, biraz elle muayene etti, bir ilaç verdi, geçmezse gel dedi. İçtim, ama geçmedi. 10 gün sonra başka bir doktora gittim -aynı poliklinikteki- adam direk ultrason, kan ve idrar tahlili istedi. Ultrasona girdim ve görevli doktor biraz bakındıktan sonra spastik kolon dedi.
Ultrason sonuçları elime geldi, bir şişmiş ki bağırsağım sormayın.
Strese ya da ters harekete bağlıdır dedi doktor. Isınmadan hareket yapma dedi. Bir kere daha tekrarlayabilir. Diğer doktorum da idrar tahliline bakıp idrar yolu enfeksiyonu teşhisi de koydu.
Ama o 10 gün içinde yemeklerden sonra ne kadar ağrı çektim bir ben bir Allah bilir. Hepsi bu videodan sonra oldu.
Video iyi, güzel ama siz siz olun bir doktora danışın veyahut yapmadan önce ısının mutlaka. Benim çektiklerimi çekmeyin.

Arkadaşlar!
Ben bu videoyu gördüm, çok beğendim, gerçekten de güzel bir video. Ama siz siz olun, başta görünen doktor uyarısını dikkate alın (rahatsız edebilecek bir sağlık sorununuz olmadığından emin olun gibi bir uyarı var başta), sonra benim gibi olursunuz.
Ben almadım.
Bir ağrı saplandı birden bire sağ tarafa. Sandım ki dalak falan. Ne alaka, dalak solda.
Sonra doktora gittim, biraz elle muayene etti, bir ilaç verdi, geçmezse gel dedi. İçtim, ama geçmedi. 10 gün sonra başka bir doktora gittim -aynı poliklinikteki- adam direk ultrason, kan ve idrar tahlili istedi. Ultrasona girdim ve görevli doktor biraz bakındıktan sonra spastik kolon dedi.
Strese ya da ters harekete bağlıdır dedi doktor. Isınmadan hareket yapma dedi. Bir kere daha tekrarlayabilir. Diğer doktorum da idrar tahliline bakıp idrar yolu enfeksiyonu teşhisi de koydu.
Ama o 10 gün içinde yemeklerden sonra ne kadar ağrı çektim bir ben bir Allah bilir. Hepsi bu videodan sonra oldu.
Video iyi, güzel ama siz siz olun bir doktora danışın veyahut yapmadan önce ısının mutlaka. Benim çektiklerimi çekmeyin.

çok geçmiş olsun.benimde sağ tarafım acıyodu yaparken bi kaç dk dinlenip devam ediyodum..bi kaç gündür yapamıyorum zaten..

ısınma hareketleri yapmak gerekiyor dediğin gibi.tekrar ggeçmiş olsun:KK34:

ben bugun tekrar kaldigim yerden devam ediyorum hem diyet hemde hareketlere...1 ay icinde fark edilir insallah...:KK16::KK16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar!
Ben almadım.

cok gecmis olsun canimm:KK53: bende de oyle agri oluyor bazen belimden zaten daha once sakatligim oldugu icin cok agriyan hareketleir hemen es geciyorum bidaki sefere bidaha deniyorum vucudumuzun sinyallerine dikkat etmek lazim sanirim... spastik kolon neymis canim ya ne zaman gecermis peki:18:

yaa kizlar ben egzersizleri yapmiyorum biraktim yemekte bol yiyorum 3 hafta filan olcak cok moralim bozuk cok kiziyorum kendime:KK43::KK43:
ne guzel her gun sporumu yaparken diyettimide birden noldu bilmiyorum bana abur cubur yemekler vs vs..offff offffffff ne guzel 3,5 kilo vermistim....
cok moralim bozuk cokkkkkkkkkkkkk :KK19::KK19::KK19::KK19:
dur demenin zamani geldi yeterrrrrrrrrr basliyorum tekrar diet yogurtlar herseyin diyetini alcam yine eskisi gibi accam video yu yapcam hareketlerimi gorun bakkk ...yaz geliyorr yaa yazzzzzz:KK43::KK43: gobek ve bel cevrem igrencc duruyo badiler yakismiyor:KK43::KK43::KK43:

ayy canım ya bende 1 haftadır saldım kendimi iice ne spor ne yemeğe dikkat etme hiç biri yok :KK14: bende sporla baya incelmiştim ama hala ayva göbeğim fırlayıveriyor badinin içinden :KK14: benimde tekrar başlamam lazım spora off offfff:KK14::KK14::KK14:

canim bol bol spor yap yagli yemissen hele lop lop oturmustur benim durumumu anlatiyorsun ama sen bayagi hizli kilo almissin canim hemen spora basla sikilasmak icin ve birakma derim... yoksa hic gitmez insan zayifken birden kilo alinca kendine yediremiyo sanirim belki kendimi bildim bileli toplu bi kiz olsaydim bu kadar takmazdim bile:KK50:

evet canım çok hızlı kilo aldım şimdi keşke zayıf olsaydımda göbek sorunum olmasaydı diyorum :KK43:( spor yapmaya başladım son 3 gündür mekik çekerek göbeğimi yakarım die düşünüyorum umarım erir yaa bikaç video izledim onlarıda yapıyorum bakalım işe yarayacak mı :KK43:

X