Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

Olculerimii yeniliyorum kizlar :)

Kilo:54
Bel: 69.5
Gobek: 80.5
Basen: 86 (yine kuculdu yaa:KK19:)
Bacak: 90

gobegim kuculmuss :KK8::KK8:

kızlarr bende bende yazmak istiyorumm :KK36:
kilo:52.5
göbek:75
göbeğın az altı:79
bel:64
ayyy çok sevindimm incelmişimm :nazar::nazar:

Ozdenscim seninkileri bulamadim canim ya sende ver de degisimi goreliiim simdi baktim eski sayfalara gurur duydum bizimlee:13:

Littleapril ve gulenkalpcim sizde yenileyin isterseniz nisan ayinin olculerini ayyy cok guzel yaaaa :nazar:

Littleapril

21.01
boy: 1.68
Kilo: 56
Bel: 72
Gobek: 82

11.03
Boy: 1.68
Kilo: bilmiyor
Bel: 67.4
Gobek: 77

Gulenkalp

21.01
Kilo:bilmiyor
Bel: 65
Gobek: 76
Basen: 92
Ust bacak: 52.5

11.03
Kilo51:
Bel:64
Gobek71.5:
Basen:91
Ust bacak: 51

AdrianaLimaa
03.03
Boy: 1.62
Bel: 71
Gobek: 83.5
Basen: 89

10.04
Kilo: 54
Basen: 86

mina87
10.04

cok karisik olmus kizlar duzelttimm :)

Son düzenleme:
cnm ben 29 şubatta deftere not almışım göbek deliği altından ölçü aldım o zaman 80 miş kalçada 89 kılo da yıne 47 48 arasıydı

bu arada trt 1 de gülben'in programında bi adam var egzersizlerle ilgili konuşuyo kaçırmayın derim..

merhaba kızlar. bende göbekten yana çok şikayetçiyim. sizin yazılarınızı okudum isteğince olamıcak şey yok anladım ama göbek çok zor gidiyo ya.

benim ölçülerim şöyle;

boy : 1,64
kilo: 57,4
bel :74
göbek:85

bel ve göbekten 6-7 cm işimi görür heralde diyorum ama onu vermekte bi mesele işte :KK43:

ben dün itibariyle diyete ve spora başladım. çalıştığım için sporu ancak akşam yapabiliyorum.

eliptik bisiklet , twist ve 8 Dakikada Karın ve Kalça Yağlarınızı Yakın - PcTekno.NET - YouTube şu videodakileri yapıyorum. videodaki hareketler çok güzel işe yarıcağını düşünüyorum bakalım.

bide sabah akşam lahana maydonoz limon kürünü yapıp içiyorum. mayıs sonuna kadar incelmem gerek.

sizce başka neler yapabilirim yoksa bunlar yetermi?

Ozdenscim seninkileri bulamadim canim ya sende ver de degisimi goreliiim simdi baktim eski sayfalara gurur duydum bizimlee:13:

Littleapril ve gulenkalpcim sizde yenileyin isterseniz nisan ayinin olculerini ayyy cok guzel yaaaa :nazar:

Littleapril

21.01
boy: 1.68
Bel: 72
Gobek: 82

11.03
Boy: 1.68
Kilo: bilmiyor
Bel: 67.4
Gobek: 77

Gulenkalp

21.01
Kilo:bilmiyor
Bel: 65
Gobek: 76
Basen: 92
Ust bacak: 52.5

11.03
Kilo51:
Bel:64
Gobek71.5:
Basen:91
Ust bacak: 51

AdrianaLimaa
03.03
Bel: 71
Gobek: 83.5
Basen: 89

10.04
Kilo: 54
Basen: 86

mina87
10.04

cok karisik olmus kizlar duzelttimm :)

canım ben deftere not almıştım başlama tarihim:
22.02.2012
göbek 85
bel 72
kilo 53-54
10.04.2012
göbek 75
bel 64
kilo 52-53 arası değişiyor ayy baya incelmişim ya çok sevindim şu an valla ii ki spor yapıyoruzz :nazar::nazar:

canım ben deftere not almıştım başlama tarihim:
22.02.2012
göbek 85
bel 72
kilo 53-54
10.04.2012
göbek 75
bel 64
kilo 52-53 arası değişiyor ayy baya incelmişim ya çok sevindim şu an valla ii ki spor yapıyoruzz :nazar::nazar:

woooo baya incelmişsin sen süper. neler yaptın iki ay boyunca ne yedin ne içtin nasıl bi spor ve nasıl bir program uyguladın biraz bahsedermisin. kaftada kaç gün kaç saat mesela. biliyorum çok sordum ama benmde acilen incelmem gerek. :KK54::KK54:

Allahımmmm muz ceviz kılo aldırıyomuşşş beraber yendiğinde mi yoksa ayrı ayrı mı orayı kacırdım bunu yersen 2.5 saat yürü dedi olamazzz :) vee soda için diyo ya çok kilo varsa 2 soda normalse kılo 1 tane için dedi..

woooo baya incelmişsin sen süper. neler yaptın iki ay boyunca ne yedin ne içtin nasıl bi spor ve nasıl bir program uyguladın biraz bahsedermisin. kaftada kaç gün kaç saat mesela. biliyorum çok sordum ama benmde acilen incelmem gerek. :KK54::KK54:

canım ben jillian michales egzersizleri var onunla başladım ilk olarak her gün yaptım 1 ay boyunca zaten 1 aylık bi programdı jillian. bir ay sonra pilatesede başladım karına yönelik olanı yapıyorum.şimdi düzenli olarak hergün spor yapıyorum ama ya jillianı yada pilatesi yapıyorum ikisini aynı gün yapamıyorum.bide bu konunun ilk sayfasında yanları eritmek için egzersiz var onu yapıyorum fırsat buldukça.yeme içme konusunda ilk bir ay hiç bişey yapmamıştım.sonra baktım kilo falan gitmiyor gece yemeyi kestim saat 8den sonra bişey yemiyorum onun dışında kendimi çok kısıtlamadım normal yiyorum ama adriana arkadaşımızın tavsiyeleri üzerine öğünlerimi küçülttüm yani normal yiyeceğimden biraz daha az alıyorum tabağıma yemeği onun dışında su içmiyordum hiç ona biraz daha dikkat ediyorum aklıma geldikçe içiyorum en azından :KK1: şimdide çok kilo vermedim 1 kilo falan vermişimdir ama kilo sıkıntım yok zaten benim. göbegim kötüydü baya onu düzelttim işte.başka sorun varsa cevaplayabilirim canım seve seve :KK16:

Kizlar sadece 30 dk icinde degisiklik yapiliyormus o zaman olculerin hepsini bir mesajda toplicam tekrardan ne zor ismis yahu :KK70:

ozdenscim mart ya da nisan ayina ait olculerini not aldiysan onlari da soylermisin canim :KK5: bize yazmistin hatirliyorum ama bulamadim :KK43:

minaa sen nappptiiin oleeeeeee:KK53::KK53: jillian michael disinda birsey yaptin miii bende yapicaaaammm tebrikler canim superr 10 cmm yahuuu:KK53:

Allahımmmm muz ceviz kılo aldırıyomuşşş beraber yendiğinde mi yoksa ayrı ayrı mı orayı kacırdım bunu yersen 2.5 saat yürü dedi olamazzz :) vee soda için diyo ya çok kilo varsa 2 soda normalse kılo 1 tane için dedi..

caniim bende ece vahapoglunu dinlerken meyve yiyin ama muz disinda diyorduu :KK70::KK70::KK70: ceviz de acayip kalorili bisey yendimi bi avuc dolusu degil daha bile az yenmesi gerekirmis ben pek yemiyorum ama muza asigim ben yaaa:KK14:

minacim tebrik ederim ustteki mesajini okudum

jillian michaelsin etkisidir buyuk ihtimal pilates o kadar degisiklik yapmiyor canim ben dun yaptim canim cika cika cardio strength karistirdigi ciin kisa zamanda cok etki ediyor bence o zaman bende tam gaz devam :KK51:

caniim bende ece vahapoglunu dinlerken meyve yiyin ama muz disinda diyorduu :KK70::KK70::KK70: ceviz de acayip kalorili bisey yendimi bi avuc dolusu degil daha bile az yenmesi gerekirmis ben pek yemiyorum ama muza asigim ben yaaa:KK14:

minacim tebrik ederim ustteki mesajini okudum

jillian michaelsin etkisidir buyuk ihtimal pilates o kadar degisiklik yapmiyor canim ben dun yaptim canim cika cika cardio strength karistirdigi ciin kisa zamanda cok etki ediyor bence o zaman bende tam gaz devam :KK51:

evet canım bencede jillian etkili oldu sende devam et sonuçlarını paylaş bizimle beklyoruz :KK16:

basen ve bacak tam doğru bi şekilde nerden ölçü almamız lazım :KK43:(

baseni ben tam popomun ustunden aliyorum popo sisiyo ya birden onun ustunden poponun loplarini sayma yani :KK70::KK70:
bacagi da sanirim gulenkalp birini olcmus ust bacak ben 2 bacagimi kapatip olctum oyle bir mankeni olcerlerken gormustum tam poponun altindan bacaklarini kapatip olcebilirsin canim
2 turlude olur zaten :)

Kizlar sadece 30 dk icinde degisiklik yapiliyormus o zaman olculerin hepsini bir mesajda toplicam tekrardan ne zor ismis yahu :KK70:

ozdenscim mart ya da nisan ayina ait olculerini not aldiysan onlari da soylermisin canim :KK5: bize yazmistin hatirliyorum ama bulamadim :KK43:

minaa sen nappptiiin oleeeeeee:KK53::KK53: jillian michael disinda birsey yaptin miii bende yapicaaaammm tebrikler canim superr 10 cmm yahuuu:KK53:

canım 29 şubatta almışım spora ilk başladığım gündü o gün o zaman ölçüleri aldım ve dün aldım spor yapmış ve ara vermiş halim :) tekrar yazıyım kolay olsun sana :)
29 Şubat

göbek 80
kalça 89
kilo 47-48

9 nisan
bel 62
göbek 71
göbek altı 78
kilo 47
bacak 84.5
kalça/basen 89

Son düzenleme:
canım 29 şubatta almışım spora ilk başladığım gündü o gün o zaman ölçüleri aldım ve dün aldım spor yapmış ve ara vermiş halim :) tekrar yazıyım kolay olsun sana :)
29 Şubat

göbek 80
kalça 89
kilo 47-48

9 nisan
bel 62
göbek 71
göbek altı 78
kilo 47

tesekkur ederim tatlisim gulenkalpin yenilemesini de bekleyip oylemi tekrardan mesaj olustursam ya da yoneticiyle konusun mesajinizi degistirmek istiyorsaniz demis ama aksam gulenkalpda versin olculerini o spor yapabildimi bu ara bilmiyorum ondan sonraa herseyimiz tam olsun
kizlar bize degismiiyormus gibi geliyor ama bayagi degismisiz biz yahuu hemde hepmiiizzz :) bide dusunun artik spor hayatimizin bir parcasi oldugunda 1 2 yil duzenli yaptigimizda kimbilir ne hale geliriz biizz:21::21:

tesekkur ederim tatlisim gulenkalpin yenilemesini de bekleyip oylemi tekrardan mesaj olustursam ya da yoneticiyle konusun mesajinizi degistirmek istiyorsaniz demis ama aksam gulenkalpda versin olculerini o spor yapabildimi bu ara bilmiyorum ondan sonraa herseyimiz tam olsun
kizlar bize degismiiyormus gibi geliyor ama bayagi degismisiz biz yahuu hemde hepmiiizzz :) bide dusunun artik spor hayatimizin bir parcasi oldugunda 1 2 yil duzenli yaptigimizda kimbilir ne hale geliriz biizz:21::21:

bacak 84.5 :KK43: 80 olsa ne güzel olur kalça/basen de 85 veya altına düşse ne güzel olur :KK43: hazirana kadar bile bu fazlalıklarımdan kurtulcağıma o kadar inanıyorum ki :) 1-2 yılda ooo mükemmel oluruz :) siz olmasanız hayatta bu kadar azimle yapamazdım 29 şubattan bu yana bile fark var.ara bile verdim ben tekrar eski halime dönmemişim,bilinçli yapmak ve doğru yapmak işte bu :)

Son düzenleme:
kızlarr bende siz olmasanız bu kadar olmazdım her vazgeçişimde yeniden okuyup yeniden başladım ii ki varsınızz :KK16::KK16:

canım ben jillian michales egzersizleri var onunla başladım ilk olarak her gün yaptım 1 ay boyunca zaten 1 aylık bi programdı jillian. bir ay sonra pilatesede başladım karına yönelik olanı yapıyorum.şimdi düzenli olarak hergün spor yapıyorum ama ya jillianı yada pilatesi yapıyorum ikisini aynı gün yapamıyorum.bide bu konunun ilk sayfasında yanları eritmek için egzersiz var onu yapıyorum fırsat buldukça.yeme içme konusunda ilk bir ay hiç bişey yapmamıştım.sonra baktım kilo falan gitmiyor gece yemeyi kestim saat 8den sonra bişey yemiyorum onun dışında kendimi çok kısıtlamadım normal yiyorum ama adriana arkadaşımızın tavsiyeleri üzerine öğünlerimi küçülttüm yani normal yiyeceğimden biraz daha az alıyorum tabağıma yemeği onun dışında su içmiyordum hiç ona biraz daha dikkat ediyorum aklıma geldikçe içiyorum en azından :KK1: şimdide çok kilo vermedim 1 kilo falan vermişimdir ama kilo sıkıntım yok zaten benim. göbegim kötüydü baya onu düzelttim işte.başka sorun varsa cevaplayabilirim canım seve seve :KK16:

canımm çok sağol cevaplarım içinn. bide sana şunu sorcam jillian michaelsin demişsin youtube dan buldum bunu 30 day lever 1 diyo bu videoyumu 30 gün yapıyorsun yoksa lever 2 lever 3 die 30 güne ayrı video mu var.

bacak 84.5 :KK43: 80 olsa ne güzel olur kalça/basen de 85 veya altına düşse ne güzel olur :KK43: hazirana kadar bile bu fazlalıklarımdan kurtulcağıma o kadar inanıyorum ki :) 1-2 yılda ooo mükemmel oluruz :) siz olmasanız hayatta bu kadar azimle yapamazdım 29 şubattan bu yana bile fark var.ara bile verdim ben tekrar eski halime dönmemişim,bilinçli yapmak ve doğru yapmak işte bu :)

caniim bacak basen kuculmesiiin!!! mankenlerin 90 oralar hem 8 seklindeki vucut daha cok dikkat cekiyo belin incelsin yeter :) bak belin su an 62 kalcan da 85 ohhh mankenlere tas cikarirsin yavrum sen ama boyle devam et birakma yanlarin biraz daha gitsin senin istedigin gibi:)

mina87 bende ayni seyi dusunuyorum yaaa bi ara spora baslayinca kilo aldim olculerim artti fln o zaman gercekten birakmak uzereydim iyi ki birakmamisim:KK34: En Büyük KK

X