Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

Uzun zamandır Leslie yapmıyordum bugün yaptım. Ve gördüm ki benim 1 mile bile olsa pilatesi Leslieyle desteklemem gerekiyor. 3 mile hiç yorulmadan yapardım bugün acayip yoruldum hatta dalağım şişti bırakmak zorunda kaldım. Yaptığımız her şeyin yanında koşu yada yürüyüşte yapmak gerekiyor galiba. :44:

gulenkalp
bu hareketler çok karışık gibi geldi bana ya cidden faydası oluyor mu bende başlayacağım
haftada kaç kez yapıyorsunuz peki?
off inşallah faydası olur

bugün yüryşümü yaptm sadece karın savar yapmya fırsatm kalmadı eve dha yeni geldm cok yorgnm sanırm yapamıcm ve gelrken pasta aldım ve dondurma..yemekte de kacırdm patlıcm :) bugün kaçamak günüm..yarın 4 km yürümek lazım..

bu hareketleri yapanlaaarrr
ayy allah ım kendime gülmekten yapamadım neredeyse 2.videoyu deniyim dedimde..
ayyy ne odun yapıyorum yaaa
kızlaarrr yapanlar nasıl takİp edip yapabildiniz ya kolay gibi görünüyo sanki ilk bakışta ama izleyince karışık gibi hele yaparken çok güldüm halimee

Allah'ım ya o odunluk bende de olmuştu kadınlar bir sallıyo maşallah kalça bi tarafa bel bi tarafa bizde bi eksiklik var galiba

gulenkalp
bu hareketler çok karışık gibi geldi bana ya cidden faydası oluyor mu bende başlayacağım
haftada kaç kez yapıyorsunuz peki?
off inşallah faydası olur

Canım faydası olmaz mı ben yapmıyorum ama kızlara sor onlar faydasını gördü baya. her gün yapmaya çalışıyorlardı.

Bende ilk başladığımda resmen yapamıyordum kıvrılmıyor bel :) Gerçi hala onlar kadar estetik yapamam :)

Allah'ım ya o odunluk bende de olmuştu kadınlar bir sallıyo maşallah kalça bi tarafa bel bi tarafa bizde bi eksiklik var galiba

Kimilerinde doğuştan bu yetenek oluyor demek ki canım:) Bizim onlardan neyimiz eksik fazlalıklarımız var hatta

2 gündür pilates yapamadım ama yürüdüm byle faydası mı olur ya iiki basladım şu karın savara offf

ben bugün yapamadım
zar zor yapmaya çalışıcam bakalım yaparsam yazarım
kimler yapıyo bakalım bu hareketleri dansı herneyse işte

görülen o ki herkesde bi yogunluk var baksanıza kimse girip cevap bile yazamamış ne oldu kızlar bize nazar mı değdi acaba :44:

görülen o ki herkesde bi yogunluk var baksanıza kimse girip cevap bile yazamamış ne oldu kızlar bize nazar mı değdi acaba :44:

aman nazar fln değmesn bize :) her gün aynanın karsısnda kendme bakıyorum..fark var mı yok mu sağa dön sola dön biri görse bu kız delirmiş der :) nisan hep sınav ben yemeden içmeden de kesiliyorum stresten doğru düzgün bsey de yiyemiyorum..hadı hayırlısı..

bugün yapamadım henüz inş ilerleyen saatlerde yaparım
dün çapraz mekiği denedim bugün belimin yan tarafları acıyor ve seviniyorum buna o bölgenin çalıştığını düşünerekten

valla sen bide beni gör bende aynen evde ön arka sağ sol beş dakka ara ile bakıyorum sanki hemen eriyecek :)

bugün yapamadım henüz inş ilerleyen saatlerde yaparım
dün çapraz mekiği denedim bugün belimin yan tarafları acıyor ve seviniyorum buna o bölgenin çalıştığını düşünerekten

bende iki gündür falan yapamamıştım bugun acısını çıkardım. leslie yaptım iki mil sonra tiffany videosu yaptım 3 tane sonrada nesfit kutusundan cıkan videolar vardı düz karın için onlardan bi kaç hareket eçtim yaptım çünkü hepsine gücüm kalmadı bugun çok çalışmışım ben yaaa

hem spor yapıyorum hem yiyorum saat 1 gbı bulgr pilavı yedm az once de 1 tabak makarna :)) pastaları cipsleri hiç söylemiyorum ble tam anlamyla yoldan cıktm :) ee ne anladım ben spordan vicdan azabı çekiyorummm :)) ama sabah gözümü açar açmaz göbek kontrolü de yaparm :)

Çalışmalar nasıl gidiyor kızlar?

Cuma günlerini çok seviyorum tüm günümü sporla geçiriyorum..

Bugün 1 saatlik yürüyüşümü 8 dakikalık göbek egzersizlerimi ve Diger 8 dakikalık göbek egzersizimi yaptım..

Tiffany hatunun 3 video egzersizide tamam.. Geriye zumba dansı ve 45 dakikalık tae bo kaldı

Son düzenleme:
zumba dansımı o nasıl hangi bölgede işe yarıyor hemen yapim bende bugün yoldan çıktım yavv 1.5 pogaça yarım makarna sonra tavuk tabi aralarda tatlı krizimden dolayı dayanamadım çikolatalar off arkadaş leslie önermişti onu yapim yemekten sonra uyguladığı bir video varmış yapim diyorum ye ye ye nereye kadar yaz da yaklaşıyooo

yavrular ben simdilik beynimi aklimi vucudumu sadece univ. sinavi icin kullaniyorum kazanamazsam nefes alarak bosa gecirdigim saniyelere uzulecegim icin onceden spor yapmayinca rahat olmayan icim simdilerde ders calismadigi her an huzursuz vallahi gobegi iki kat yapicam heralde olsun kizlar birtane dar kirmizi bir elbise begendim askili o kadar guzeelkiiiii gogus kisminda sari fermuari var ve vucudu saran bir tip onun 36 bedenini alicam yarin yazin giyicem diye motivasyon olcak dumduz bir karinla 36 bedenken giyicem o elbiseyi ayy incecikk belime de ne yakisir tabi incecik oldugu zaman simdi giysem donme gibi tobe yarabbim kimsecikler bakmaz donupte bu yuvarlanan ne diye

Su sinavi bi atlatiyim hele zapzayif olucam

kızlarr bende geldim hemen ölçülerimi yazayım
bel 64
göbek 81
kalça 90

bende yaklaşık 1 aydır jillian michales var ondan yapıyorum ona başladığımda göbek 86 ydı 5 cm inceldim ama az daha kaldı hala jillian yapıyorum sabahları ama ek olarak sadece göbek çalıştıran hareketlerde ihtiyacım var sizin videolara baktım birincisini yaptım baya iyi gibi bunları deneyip sonuç alnınız varmı pekii:26:

aaa canim o neee bende yapiyim iyi inceltmissin bir ayda benim hem 57 den 52 ye dusup hem de gobisimi inceltmem lazim nasi yapicagimi dusunuyorum yana yana bu videolar duzenli yapildigi zaman yanlarini cok inceltiyor gobek silindirin oldugu gibi dursa da...

ama belin ince gozukmesi de ayri bisey ya bazi mankenler var incecik ama dumduz bir bel ne kivrim var ne bise oyle hic hos olmuyor bence. bu videolarla yanlarin inceliyo ve daha sekilli gozukuyor belin ama dedigim gibi gobegi eritmek icin ilave biseyler lazim pilates iyi gelebilir canim karni duzlestiriyor diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…