- 13 Kasım 2011
- 2.291
- 1
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
Uzun zamandır Leslie yapmıyordum bugün yaptım. Ve gördüm ki benim 1 mile bile olsa pilatesi Leslieyle desteklemem gerekiyor. 3 mile hiç yorulmadan yapardım bugün acayip yoruldum hatta dalağım şişti bırakmak zorunda kaldım. Yaptığımız her şeyin yanında koşu yada yürüyüşte yapmak gerekiyor galiba. :44:
gulenkalp
bu hareketler çok karışık gibi geldi bana yacidden faydası oluyor mu bende başlayacağım
haftada kaç kez yapıyorsunuz peki?
off inşallah faydası olur
bu hareketleri yapanlaaarrr
ayy allah ım kendime gülmekten yapamadım neredeyse 2.videoyu deniyim dedimde..
ayyy ne odun yapıyorum yaaa
kızlaarrr yapanlar nasıl takİp edip yapabildiniz ya kolay gibi görünüyo sanki ilk bakışta ama izleyince karışık gibi hele yaparken çok güldüm halimee
Allah'ım ya o odunluk bende de olmuştu kadınlar bir sallıyo maşallah kalça bi tarafa bel bi tarafa bizde bi eksiklik var galiba
görülen o ki herkesde bi yogunluk var baksanıza kimse girip cevap bile yazamamışne oldu kızlar bize nazar mı değdi acaba :44:
aman nazar fln değmesn bize :) her gün aynanın karsısnda kendme bakıyorum..fark var mı yok mu sağa dön sola dön biri görse bu kız delirmiş der :) nisan hep sınav ben yemeden içmeden de kesiliyorum stresten doğru düzgün bsey de yiyemiyorum..hadı hayırlısı..
bugün yapamadım henüz inş ilerleyen saatlerde yaparım
dün çapraz mekiği denedim bugün belimin yan tarafları acıyor ve seviniyorum buna o bölgenin çalıştığını düşünerekten
kızlarr bende geldim hemen ölçülerimi yazayım
bel 64
göbek 81
kalça 90
bende yaklaşık 1 aydır jillian michales var ondan yapıyorum ona başladığımda göbek 86 ydı5 cm inceldim ama az daha kaldı hala jillian yapıyorum sabahları ama ek olarak sadece göbek çalıştıran hareketlerde ihtiyacım var sizin videolara baktım birincisini yaptım baya iyi gibi bunları deneyip sonuç alnınız varmı pekii:26: