Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

ben sosyolog adayı :) ama tekrar üniverste sınavna grcem nisanın ilk haftası üniverste sınavı ıkıncı hafta vizeler üçüncü hafta ehliyet sınavım var nasıl ıyı dımı :) ve bugun hıc sporumu yapamadm sabah 9 da uyandım anneme yardm pasta borek servıs fln derken baya kosusturdum spor yerıne gecer dmı bu :)

oyy baya sinav varmis canim sende de biticek gibi degil:KK52::KK52: kolay gelsiiiin!:126:

bu videoları yaptım süper gerçekten. yıllardır pilates yapıyorm sayılır az çok, hiç yanlarım ağrımamıştı, o yüzden de hiç yakamıyordum yanları. çok sızlıyor ya:)) bayıldım yani!

yasasiin bir kisi dahaa yapmiiiss :124::124::116:
cok sevindim canim denemene :)

bende olculerime baktim kizlar kilo 56.5 olculer hemen hemen ayni bi yarim cm artis var oldugum yerde sayiyorum diyebiliriz haftada 4 gun yaptigim icin ve de diyetsiz bunu normal karsiliyorum cok uzulmedim yani:KK3: sinava kadar bu formumu koruyup sinavdan sonra sabah aksam 2 kere her gun spor yapicam esas o zaman basliyacak benim erimem :114:

kizlar sizlerde durum nasil duzenli yapip da eriyen var mii?

yasasiin bir kisi dahaa yapmiiiss :124::124::116:
cok sevindim canim denemene :)

bende olculerime baktim kizlar kilo 56.5 olculer hemen hemen ayni bi yarim cm artis var oldugum yerde sayiyorum diyebiliriz haftada 4 gun yaptigim icin ve de diyetsiz bunu normal karsiliyorum cok uzulmedim yani:KK3: sinava kadar bu formumu koruyup sinavdan sonra sabah aksam 2 kere her gun spor yapicam esas o zaman basliyacak benim erimem :114:

kizlar sizlerde durum nasil duzenli yapip da eriyen var mii?

Ben tekrar düzene soktum bugun eve gidince bi ölçüp yazayım size bakalim ama ben haftada 3veya 4gun yapiyorum daha fazla yapmak bence zarar verebilir vücudun spora alıştığında bırakmak cok daha fazla kilo aldırıyo benden söylemesi o yuzden cok fazla yapmamak lazım bence yavaş ama istikrarlı eriyelim geri gelmesinler :)

Son düzenleme:
Kizlar hangi bölümleri okuyosunuz merak ettim :)

caniimcim sen hangi bolumu okuyorsunuz bende merak ettiiim :) ben 5 aya ins hangi bolumde okuyacagimi biliyor olacagim ahh ahh:KK31:

birde bugunde yaacagim yine sporumu pilates ve videolari yapmaya dusunuyorum bugun hepimize kolay gelsiin:KK16:

caniimcim sen hangi bolumu okuyorsunuz bende merak ettiiim :) ben 5 aya ins hangi bolumde okuyacagimi biliyor olacagim ahh ahh:KK31:

birde bugunde yaacagim yine sporumu pilates ve videolari yapmaya dusunuyorum bugun hepimize kolay gelsiin:KK16:

öncelikle sana burdaki video lar için tekrar teşekkür ederim nerden çıktı bu deme birazdan yeni rakamlarımı görünce anlayacaksın :KK9:
ben matematik okudum canım şu an doktora yapılıyorum yani işsizim ama saklamak için okuyorum :) valla ben eve yeni geldim yatmadan önce yapacağım ama normal tokluk halinde olduğum için ölçülerimi aldım. bunlar ilk ölçülerim

benim ölçülerimde bunlar.(21.01.2012) hadi hayırlısı...
Boy: 1.68
Kilo: 56
bel: 72
Göbek: 82
Bide anlamıyorum ya sabah kalkınca gayet düz (yada olabildiğince düz) bu göbek bi bardak su içiyorum yada bi dilim ekmek yiyorum. hemen şişiyo sizde de böyle mi?

bunlarda yeni ölçülerim :KK52: :KK9:

Kilo: bilinmiyor tartı yok :KK50:
bel: 67.4
Göbek: 77

yani şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam :KK52: :21:

bugün bütün gün dısardaydım allahtan cok kacırmadım yemeklerı fln ama pantlnm bol gelıyo sureklı çektm :) ölçülerde aynı ama blmıyorum :KK43: 2 gundur spordan eser yok bnde yarın baslıcam artık diz kapağım acıyo bugn hıc bsey yapmıcm yarn yaparm mecbur :KK43: ama yapmaynca da içim hiç rahat etmıyooo :)

öncelikle sana burdaki video lar için tekrar teşekkür ederim nerden çıktı bu deme birazdan yeni rakamlarımı görünce anlayacaksın :KK9:
ben matematik okudum canım şu an doktora yapılıyorum yani işsizim ama saklamak için okuyorum :) valla ben eve yeni geldim yatmadan önce yapacağım ama normal tokluk halinde olduğum için ölçülerimi aldım. bunlar ilk ölçülerim

ayakta alkışlıyorummmmm :) böyle şeyleri okudukça insanın daha çok yapası gelıyo :)))

vayyy canisinaaaaaaa:KK9::KK9::KK9: tebrik ediyorum canimm biseyy degiil inceciiik guzel mi guzel olsun butun turk kadinlariEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK
caniim sen sadece bu videolari yapmiyordun degil mi leslieyle beraber mi yapiyordun onlari da soyle de sinavdan sonra bende seninki kadar yapmaya dikkat edeyim :KK34: 60 lara dusmussun ya artik hedef bu yaz icin tam 60 olsun ins yapacaksin canim benimm:KK54::KK54:

ayakta alkışlıyorummmmm :) böyle şeyleri okudukça insanın daha çok yapası gelıyo :)))

teşekkür ederim efendim darısı hepimizin başına inşallah :)

vayyy canisinaaaaaaa:KK9::KK9::KK9: tebrik ediyorum canimm biseyy degiil inceciiik guzel mi guzel olsun butun turk kadinlariEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK
caniim sen sadece bu videolari yapmiyordun degil mi leslieyle beraber mi yapiyordun onlari da soyle de sinavdan sonra bende seninki kadar yapmaya dikkat edeyim :KK34: 60 lara dusmussun ya artik hedef bu yaz icin tam 60 olsun ins yapacaksin canim benimm:KK54::KK54:

valla ben ilk önce iki yada üç video artık o gunku yorgunluguma baglı olarak leslie yapıyorum arkasında genellikle 2 video yapıyorum her yaptıgımda da su yanları calıstıranı yapıyorum mutlaka valla dıyet falan yapmadım sadece yavas yemeye ve ekmek yememeye gayret ettim bide arada aklıma gelirse geceleri sırke+bal+su karısımını yapıyorum bide haftada genel olarak 4 gün yapmaya gayret ettim :) inşallah canım ya bu yaza hedefim inebildiğim kadar inmek valla birazcıkda kas yaparsam tatından yenmez :)

O zaman bir güzel haberde benden gelsin canlar..

TARİH:11 Mart

Kilo:51
Bel:64
Göbek:71,5
Basen:91
Ü.bacak:51

:KK8:

tebrik ederim canım :KK9: valla incelmek çok zevkli bi hal aldı sayenizde bu arada senin göbekde baya gitmiiş maşallah :) bacaklarımı ben ölçmedim ama bende var incelme gözle görülüyo bundan sonra bende ölçeyim

Son düzenleme:

oy oy oy oy citirlarima bakkk sen beeeee:118::118::118: vallahi yuzumde bi gulumseme olustuuu kiloda vermissin dimi canim beniim. eski olculerini tam hatirlamiyorum ama bel 64 basen 91 diyecek sozum yok vallahi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: eeee ben de boyle idare ediyorum iste... ne yapiyim:KK14:

bu videolar dışında sen napıyosun ???

Ben bu videoları yapmıyorum canım. 3 hafta kadar Leslie ve nivea yaptım. Bu aralarda pilatese başladım. hergün 45dk-1,5 saat arası yapıyorum.

teşekkür ederim efendim darısı hepimizin başına inşallah :)

valla ben ilk önce iki yada üç video artık o gunku yorgunluguma baglı olarak leslie yapıyorum arkasında genellikle 2 video yapıyorum her yaptıgımda da su yanları calıstıranı yapıyorum mutlaka valla dıyet falan yapmadım sadece yavas yemeye ve ekmek yememeye gayret ettim bide arada aklıma gelirse geceleri sırke+bal+su karısımını yapıyorum bide haftada genel olarak 4 gün yapmaya gayret ettim :) inşallah canım ya bu yaza hedefim inebildiğim kadar inmek valla birazcıkda kas yaparsam tatından yenmez :)

tebrik ederim canım :KK9: valla incelmek çok zevkli bi hal aldı sayenizde bu arada senin göbekde baya gitmiiş maşallah :) bacaklarımı ben ölçmedim ama bende var incelme gözle görülüyo bundan sonra bende ölçeyim

Bacaklarda ölçüme çok takılma canım incelme sıkılaşma yansımıyabiliyor bazen. Şekilleniyor mu sen ona bak. Yaza kadar fit olacağız hadi az kaldı tatlım :)

oy oy oy oy citirlarima bakkk sen beeeee:118::118::118: vallahi yuzumde bi gulumseme olustuuu kiloda vermissin dimi canim beniim. eski olculerini tam hatirlamiyorum ama bel 64 basen 91 diyecek sozum yok vallahi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: eeee ben de boyle idare ediyorum iste... ne yapiyim:KK14:

Evet vermişim ama en başından beri kaç cm inceldim ama sadece 1 kilo verdim. Önceden kilo veremediğimde üzülürdüm şimdi hiiiiç üzülümüyorum. Tartıya değil mezuraya bakarım :KK76: Yaza daha çok farkındasın demi. Senin bu azmin beni korkutuyor
:KK1: Ayrıca sayısal dersler kalori yakımını hızlandırıyor bu bilimsel bir gerçek:KK34:

bende yarın başlıyorum kızlar.

uzun zamandır sizi takip ediyorum. derdim kilo vermek değil sadece sıkı bir vücut.

TARİH: 10 Şubat

boy:162
kilo:52 [en son buydu tartının pili bitti bakamıyorum :) ]
bel:66
göbek:78
basen:93
üst bacak:53

burada ki videolar ve nivea body CD sini uygulucam.

* Ayrıca videolar harika sağolasın canım.

Kızlar işte ilk başladığımdan beri durum budur.

tatlim ilk olculerini bulamiyorum ya ilk olculerinle son olculerini ayni mesaja yazsan da karsilastirsak hatirlayamiyorum :KK54: cok tebrik ederim canim tekrardan valla supersin iste azmin elinden hicbirsey kurtulmuyor daha yaza cok var ve sen basarmak uzeresiiiiiin:21::21:

inanmiyoruum yaaa hemde gobekten gitmis esas gitmesini istedigin yerdenn... super bisey buuuu!!!! of bende yapmak istiyoruumm offfff vaktim yok allahim yaaa:KK14::KK14::KK14:

X