Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

inanmiyoruum yaaa hemde gobekten gitmis esas gitmesini istedigin yerdenn... super bisey buuuu!!!! of bende yapmak istiyoruumm offfff vaktim yok allahim yaaa:KK14::KK14::KK14:

Vakit yok diye bir şey aslında. Bu bizim bahanelerimiz canım. Bende seninle aynı durumdayım biliyorsun. Günün 8 saati uyusan geriye kalıyor 16 saat bunun sadece 1,5 saatini spora ayırmak ne kadar zor olabilir. Sana daha önce de söyledim yine söylüyorum. Saatlerce çalışıp beynin yorulacağına sporunu yap düzenli beslen daha verimli çalış dersini. 16 saat çalışarak sakın kendine işkence etme. Tıp istiyor olsanda!! Verimli çalışmaktır esas olan!

Vakit yok diye bir şey aslında. Bu bizim bahanelerimiz canım. Bende seninle aynı durumdayım biliyorsun. Günün 8 saati uyusan geriye kalıyor 16 saat bunun sadece 1,5 saatini spora ayırmak ne kadar zor olabilir. Sana daha önce de söyledim yine söylüyorum. Saatlerce çalışıp beynin yorulacağına sporunu yap düzenli beslen daha verimli çalış dersini. 16 saat çalışarak sakın kendine işkence etme. Tıp istiyor olsanda!! Verimli çalışmaktır esas olan!

cok dogru soyluyorsun ya butun gun kastim calisicam diye ama icimden hic gelmedi mi gelmiyor istee... bugun yapabilirdim aslinda sporumu ama kendimi derse vermeye calisiyorum boyuna da geyik yapiyorum cok kotu bir tutum bu coook:KK50::KK50: hemen degistirmeliyim eger biseyleri basarmak istiyorsam :KK45:
tamam canimcim tekrar duzenimi oturtucam hergun 1 saat spora da ayiricam adam gibi dersimi de yapicamEn Büyük KKEn Büyük KK

cok dogru soyluyorsun ya butun gun kastim calisicam diye ama icimden hic gelmedi mi gelmiyor istee... bugun yapabilirdim aslinda sporumu ama kendimi derse vermeye calisiyorum boyuna da geyik yapiyorum cok kotu bir tutum bu coook:KK50::KK50: hemen degistirmeliyim eger biseyleri basarmak istiyorsam :KK45:
tamam canimcim tekrar duzenimi oturtucam hergun 1 saat spora da ayiricam adam gibi dersimi de yapicamEn Büyük KKEn Büyük KK

Ben varya kafamı yastıktan kaldıramazdım. Spor yaptığımdan beri 6 saat uyumak bile yetiyor bana. Öyle dinç oluyorum ki anlatamam. Ama şuda gerekli. Gece 12yle 3 arasında ki uyku şart!
Yaparsın istedikten sonra her şeyi başarabiliriz.

Ben varya kafamı yastıktan kaldıramazdım. Spor yaptığımdan beri 6 saat uyumak bile yetiyor bana. Öyle dinç oluyorum ki anlatamam. Ama şuda gerekli. Gece 12yle 3 arasında ki uyku şart!
Yaparsın istedikten sonra her şeyi başarabiliriz.

evet canim bende spor yapmadigim gun enerjim fazla geliyor cok hareket ediyoruumm ders calisirken sikiliyorum :KK70::KK70::KK70: dun artik kizkardesim hiperaktif gibi oldun yap artik su sporunu enerjin fazla geldi heralde dedi :KK53::KK53::KK53: hadi bakalim ins bu sefer duzenimi bozmayacagim:KK31:

Gunaydiin canim citirlariiim bugunden itibaren canim gulenkalbim gibi eriyipp citirlasmak icin duzenli spor yapilmaya baslanmistir! hedef en ince kisimda 60lara dusmektir gobek deligini de 70lere dusurmek. hadi bakaliim her yeni gun yeni bir umut olsuuuun:KK16::KK16:

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo çalışmalar ya size bisey soracağım bende bi tane krem var monida thermal jel diye bi arkadaşım tavsiye etmişti almıştım bi süre kullandım sonra bıraktım bi süredir kullanmıyorum. Bırakma sebebimde sürünce cok yakıyodu dayanamıyodum. Siz hiç bu kremi duydunuzmu var mi aranızda kullanıp aynı sorunu yaşayan. Tekrar başlamak istiyorumda karar veremedim kızlara sorayim dedim :)

Gunaydiin canim citirlariiim bugunden itibaren canim gulenkalbim gibi eriyipp citirlasmak icin duzenli spor yapilmaya baslanmistir! hedef en ince kisimda 60lara dusmektir gobek deligini de 70lere dusurmek. hadi bakaliim her yeni gun yeni bir umut olsuuuun:KK16::KK16:

Ohooo sen bu işi olmuş bil. Başlamak başarmanın yarısıdır. Senin gibi sporu seven bir insan için hele başarmanın tamamı :KK1: Gamzelerine bak onlar emeğinin karşılığı. Spor zorunluluk değil gerekli bir şey canım. Yeme içme kadar vücudun ihtiyacı olan bir şey.
yine 5 gün aksattım yapmaya korkuyrm :KK1: herks klo vermişsn dyobunları dymak guzel ama acısı kötü:2:

Bende de öyle oldu ilk zamanki gibi acı duymuyorsun ama canım. Karşılığını almak kadar güzel bir şey yok. 1hafta da bile farkediyor. Düşünün hayat tarzımız haline getirdiğimizi. :21:

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo çalışmalar ya size bisey soracağım bende bi tane krem var monida thermal jel diye bi arkadaşım tavsiye etmişti almıştım bi süre kullandım sonra bıraktım bi süredir kullanmıyorum. Bırakma sebebimde sürünce cok yakıyodu dayanamıyodum. Siz hiç bu kremi duydunuzmu var mi aranızda kullanıp aynı sorunu yaşayan. Tekrar başlamak istiyorumda karar veremedim kızlara sorayim dedim :)

Canım ben bunu duymuştum. olumsuz bir şey duymadım daha ama vardır elbetteki. Herkesin vücudu aynı etkiyi göstermez. Yanmasının sebebi yağ dokularını eritirken sıcaklık hissi veriyormuş. Sana şöyle açıklıyım. Ne kadar çok yağ varsa o bölgen de o kadar daha çok yanıyor. Bu dayanılmaz bir yanma hissiyse cildinle alakalıda olabilir vücudunu dinle ona göre karar ver. Ama kullananlar çok memnunmuş. Ben lahana yağına başlıcam mesala.

o zaman ben bugun spordan önce tekrar bir süreyim bakalım nasıl olacak aber veririm size banada tavsiye eden arkadaşım çok iyi demişti o kullanmış. kendisi eczacılık okuyo içindeki malzemeleri araştırıp almıştı. bende bitkisel olmasına güvenerek aldım belki hızlandırır incelememi :KK52:

o zaman ben bugun spordan önce tekrar bir süreyim bakalım nasıl olacak aber veririm size banada tavsiye eden arkadaşım çok iyi demişti o kullanmış. kendisi eczacılık okuyo içindeki malzemeleri araştırıp almıştı. bende bitkisel olmasına güvenerek aldım belki hızlandırır incelememi :KK52:

İncelmeni iyice hızlandıracak. Var mısın yarışa :KK1:

Canım ben bunu duymuştum. olumsuz bir şey duymadım daha ama vardır elbetteki. Herkesin vücudu aynı etkiyi göstermez. Yanmasının sebebi yağ dokularını eritirken sıcaklık hissi veriyormuş. Sana şöyle açıklıyım. Ne kadar çok yağ varsa o bölgen de o kadar daha çok yanıyor. Bu dayanılmaz bir yanma hissiyse cildinle alakalıda olabilir vücudunu dinle ona göre karar ver. Ama kullananlar çok memnunmuş. Ben lahana yağına başlıcam mesala.

lahana yağı mı napıyomuş ki önce kullandın mı yoksa kullananlardn mı duydn :)

Kullananlardan duydum ben de başlayacağım bakalım size yazarım sizde ona göre alırsınız :KK34:

baktm smdı nette braz yağdan snra streç sarın fln dıyo sarıp spor yapılablr o zaman yağ yakıyosa harika bsey buğday yağı alıcm saçlarma yarn lahanayıda alym :)

baktm smdı nette braz yağdan snra streç sarın fln dıyo sarıp spor yapılablr o zaman yağ yakıyosa harika bsey buğday yağı alıcm saçlarma yarn lahanayıda alym :)

AL tabii güzellik adına yapılan her şey mübahtır :21:

varım varım :KK76: nasıl bi yarış yapıyoruz şimdi şartları konuşalım önce :p

Tabii ki şekerim :) senin elinde nasılsa krem var sen başla istersen kullanmaya. Bende yarın almaya çalışırım.

Şimdi şöyle yapıyoruz; ilk başladığımızda ölçülerimizi alıyoruz 1 veya 2 hafta sonunda tekrar ölçüm yapıp sonucu görüyoruz.

Bir yarış varsa çok pis hırslanırım ona göre :KK23: kork benden :KK1:

Eklemek istediğin başka bir şey..? :)

Son düzenleme:
valla bence güzel hırs olsun ya sonuçta amaç iyi tamam ben şimdi spora geçiyorum zaten sürüp başlıyorum o zaman yeni almıştım ölçülerimi onlarla aynıdır bi hafta sonra bugun burda bulusalım :KK1:

bende basladim her yerim aciyorr:KK25:
ama pes etmiycem yaz geliyorrr:KK20:

hosgeldiin caniiim aci iyidir aciii :KK9: bir unlu sporcu demiski no pain no gain! :KK53:

millet yarisaaaa baslasiin ben okuldan gelip popomu devirip uyuyiim yaaa lanet olsun bu hayat:KK52::KK52::KK52: ya kizlar okul enerjimi aliyooo beniiiimm amaaa ben de yariscam yeeaaaa:KK14::KK14: beni de alin aranizaa soz veriyorum aksatmicaamm simdi meselaaa 4 saat calisip sabahin 2 sinde spor yapmayi dusunuyorum nasilim:KK53::KK53::KK53:

X