- 1 Mart 2012
- 605
- 11
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
aslında yarıyo ya bıraz cunku benım bacaklarımda ınceldı yanı beden olarak bacak -popo kısmımda da sureklı hareketten kaynaklanan bı ıncelme var canım inşallah seninde işine yarar :) bide en güzel tarafı bırakınca birden almıyosun geri
inşallah canım ya benim spor geçmişim vardı ben sadece yağ kaplayan kaslarımı ortaya çıkarmaya çalışıyorum :26: bu yüzden çabuk yanıt verdi vucut inşallah seninde hemen belli olur değişiklikler... zaten bi yerden sonra insan kendini yapmayınca kötü hissediyo ya alışkanlık yapıyo galiba
ben pilates yapıyorum ama yan yağlar zor... tam aradığım tip videolar teşekkürler gerçekten
ben pilates yapıyorum ama yan yağlar zor... tam aradığım tip videolar teşekkürler gerçekten
kendimi çok kötü hissediyorumm2 gündür pasta börek yememem ne kadar şey varsa yedımm ( yaptıklarımda boşa gdiyo hem yıyorum hem basenlerm gıtsın suram gtsn buram gtsn dıyorum :'((
tatliim uzulmee bende yiyoruum diyet yalan oldu ama cok stresliyim cok asiriya kacmadan yemeye calis 2 gundur cig kofte bal nutella hepsini goturuyorum valla ama surekli acim ben strese girince boyle oluyorumye kendini tutma ama az ye herseye ihtiyaci var vucudumuzun bir yerde... aksam 7 den sonra sadece sut cay kahve fln ic ya da yogurt ye bunlar yeter bence :) hem bigunden nolcak canim
evet evet herseye ıhtıyacı var dımı vucudmzn :) hep byle seyler yaz bana cok ıyı gelıyo :) öğlen cok kacırdım aksam menü brokoli haşlama var hakettm bnu :))
:) heh aynen boyle iste :) ben pazar gunleri bakiyorum kiloma cok fazla kafayi yemeyeyim diye :) artis olursa o hafta az yiyorum ayniysam ki 2 3 kilo vermek istiyorum ama yaza kadar... bu sefer ya ayni sekilde yiyorum ya da yememden biraz kisiyorum kafama gore yani :) ama spor yaptigin icin vucudun daha cok istiyo aslinda sekeri fazla kacirmadan salatayi arttir sebze meyveyi arttir tamamdir :) 56ydim en son aa bu haftasonu bakmayi unuttum hemen bakicam 53 olsam yaza kadar yeter banaseninde kilo sorunun cok yoktu sanirim o yuzden ye anacim
bende varım bayanlar bugünden itibaren başlıyorum e haftada birrapor veriyorum
boy:168
kilo:56 (fazlalığım var 52 hedefim)
bel:68
göbek:85
bel aynı göbek 79 haydi kızlar durmak yok
ama bişe sormak istiyorum saanırım hamileyim bu egzersizi sanırım bırakıcam bu akşam test yapıcam eşim getircek off ne güzel eritmiştim
47 48 arasında gıdıp gelıyorum bende.. Bu arada bsey daha sorym sabahları 1 bardak süt kılo aldırır mı ki :)
caniiiimmm nasii 79 yaptin gobegi benim gobek gitmiyor oldugu gibi duruyoo neler yapiyosun seen bana da anlat:26:
ne guzel iste olsun hamilelikten sonr eritirsin tekrar canim sende
bel aynı göbek 79 haydi kızlar durmak yok
ama bişe sormak istiyorum saanırım hamileyim bu egzersizi sanırım bırakıcam bu akşam test yapıcam eşim getircek off ne güzel eritmiştim
bu videolarını yapıyorum ek olarak ebru şallı plates tvde ki yayınları 1 program yapıyorum 30 dakika sürüyor ek olarak azlaca meyve ve sebze ayrıca bol su tüket
ne zamandır yapıosn 85 den 79 a ınmiş ne güzel darısı bana..hamile pilatesı yaparsn sende ebru şallı nasıldı :)
he dogru ben her gun yapamiyorum sorun ordaoldugu kadar yapicam artik canim sinav daha onemli tesekkur ederim ben yemeye dikkat ediyim en iyisi