Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

hahahah bidaki sefere oyle yapiyim bari

yok canim bende senden duyuyorum ilk defa

bugun salsa deneyecegim kizlar begenirsem devam etmeyi dusunuyorum haftada bir sporla dansla kafayi bozmasaydim iyiydi

hadı bakalım kolay gelsın :) basarılarının devamını dılerım bıkmadan yarıda bırakmadan :)

salsa fitness diye geciyor youtube ta videolardan yapmak isteyen arkadaslar olursa diye yaziyorum soruluyo ya sen neler yapiyorsun diye hadi bakalim gece gorusuruz kizlar :)

Pilatese başladım kızlar. 2 gündür yapıyorum çok şükür ağrım falan yok. Leslie yi neden bilmiyorum yapasım gelmiyor. Pilatese devam edeceğim bir süre..

süper aslında etkisi olabilir belki çatlaklar için ben suna sumankayanındı galiba bi tarif vardı aspirinli onu denemiştim ve sıkılaşma konusunda işe yaramıştı çatlaklardaki görünümümde azalmıştı ama sonra bıraktım bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum ...

Pilatese başladım kızlar. 2 gündür yapıyorum çok şükür ağrım falan yok. Leslie yi neden bilmiyorum yapasım gelmiyor. Pilatese devam edeceğim bir süre..

ya ne yalan söyleyeyim leslie benimde pek yapasım gelmiyo diğer videolardan daha yavaş ya sanırım ondan bi süre sonra sıkılıyorum

Chiseled Chair Challenge - Lose Weight Fast with this Full Body Workout - YouTube
yarın bu videoyu denicemmm basenlerme iyi gelebilir mi ne dersiniz :)

a canim bu videoyu bende 2 gun once denemeye calismistim hareketler kollar ve bacaklar icin cok guzel :) ama ben karina takik oldugum icin hemen kendi videolarima geri dondum

aa sende mi salonda basladin caniim super super salonda daha farkli oluyo sende farkedersin heralde daha cok calisiyo vucudum nedense hoca denetimi altinda oldugu icin midir nedir cok kolay gelsiiiin sekeriim

ben hicbisey suremiyorum catlaklara fln ya hic vaktim yok anca spor iste buna da sukur leslieyi ben kadindna daha hizli yapiyorum hep kizlar muzikle yapinca ben videolardan once yapiyorum ama videolara gucum kalmiyor yuruyus cok iyi kizlar ya birakmayin bence hem leslieyle kollar ve basenler de baya iyi calisiyor. havalar isindi mi disarda yapariz hizli tempolu yuruyusumuzu

salsaya gidemedim icim rahat etmedi cok dersim vardi sanirim sinavdan sonraya birakicam onu da ama bilmiyorum ya stepe giderim ya da salsaya artik bombos 1 ayim olcak popisi kaldirip videolari yapcak vaktim yok ki kalkip baska bisey yapiyim. kizlar yaaa kaslarim gozukuyo ya bi mutluyum ki anlatamam ama yagliyim iste yaaa hemen gitsinlerr

Bugün bir açıp yapayım dedim kapattım sıkıldım. Ama pilateste eğleniyorum yapınca gaza geliyorum :)

aa sende mi salonda basladin caniim super super salonda daha farkli oluyo sende farkedersin heralde daha cok calisiyo vucudum nedense hoca denetimi altinda oldugu icin midir nedir cok kolay gelsiiiin sekeriim

Yok yok salona değil canım Burcu diye bir pilates eğitmeninin videolarından yapıyorum Hiç bırakasım gelmiyor bitince üzülüyorum. 1 günde kaç saat yapmak gerekiyor biliyor musun canım? 1 saati geçse faydadan çok zararı olursa diye korkuyorum:44:

selam kızlar nasılsınız
siz tam gaz devam ediyorsunuz sanırım aferin hepinize
ben 2 haftalık aradan sonra burdayım
ve bugün yaptım
inş yola devam

selam kızlar nasılsınız
siz tam gaz devam ediyorsunuz sanırım aferin hepinize
ben 2 haftalık aradan sonra burdayım
ve bugün yaptım
inş yola devam

yarın için sana kolay gelsin arkadaşım o zaman inanır mısın ağrımayan yerim kalmadı ara vermek çok zormuş bi daha zor bırakırım artık sırf bu acıyı tekrar çekmemek için

bugün sabah uyandım aynada bı baktım kendme göbek küçülüyo sanki ya da ben öyle gormek istedgm ıcın mı bılmıyorum cok sükür benm acılar yok alıştım artık :)

bilmiyorum canim ama genelde 1 saati gecirmiyolar pek ebru sallinin videolari da oyle bizim salondaki de oyle onemli olan 1 saatte hareketleri yavas yavas vucudn canini cikararak yapmak sanirim aynen benimde birakasim gelmiyor pilatesi yaparken cok agritiyor ama yaptiktan sonra bir rahatlama gevseme oluyor ki sormaa nasi guzel bi duygu o oylee

bugün sabah uyandım aynada bı baktım kendme göbek küçülüyo sanki ya da ben öyle gormek istedgm ıcın mı bılmıyorum cok sükür benm acılar yok alıştım artık :)
:) caniim duzenlu yaptigin icin meyveleri toplamaya basladin bile sanirim

ben de bir gun yapiyorum bir gun yapamiyorum ama dersim gercekten cok onemli gobisli oliyim ama su sinavim iyi gecsin istiyorum o derece dun aksam yapamadim bu aksam yapicam soz halimde kalmadi ama olsun

Son düzenleme:
benımde nisan full sınavlarla doluu (( leslie ye vakit ayırdığım kadar bıle vakıt ayırablsem bu ara hiç içimden gelmiyo ak sakallı dede bekliyorum

benımde nisan full sınavlarla doluu (( leslie ye vakit ayırdığım kadar bıle vakıt ayırablsem bu ara hiç içimden gelmiyo ak sakallı dede bekliyorum

hahahah canim sporunu da yap dersini de :) ikisi de onemli az kaldi yaza zaten biticek ins:103:

ben lise bolumu hala lisedeyim ben canim biticek ins kizlar bugun sporumu cok iyi bir sekilde yaptiiim ve sonrasinda deli gibi acikip yedim valla
3mile leslieylee ve de 1,1,2,2 ve 3 diye yaptim bitirdim

Bende pilatesimi yapmış bulunmaktayım.. Hiç bitmesin diye bakıyorum leslie de sıkılyordum. Ama arada onu da yapmam gerekiyor galiba.. :44: 45 dakika sürüyor pilates ben onu bazen 1,5 saate çıkarıyorum. Uzun zamandırda ölçüm yapmadım ama 1 kilo vermişim.

Kizlar hangi bölümleri okuyosunuz merak ettim :)

ben sosyolog adayı :) ama tekrar üniverste sınavna grcem nisanın ilk haftası üniverste sınavı ıkıncı hafta vizeler üçüncü hafta ehliyet sınavım var nasıl ıyı dımı :) ve bugun hıc sporumu yapamadm sabah 9 da uyandım anneme yardm pasta borek servıs fln derken baya kosusturdum spor yerıne gecer dmı bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…