- 1 Mart 2012
- 605
- 11
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
hahahahbidaki sefere oyle yapiyim bari
yok canim bende senden duyuyorum ilk defa
bugun salsa deneyecegim kizlarbegenirsem devam etmeyi dusunuyorum haftada bir sporla dansla kafayi bozmasaydim iyiydi
hücre yenileyici özelliği varmış selülit çatlaklarda iyi olur diye düşündm araştrdm buğday yağı hep var masaj yağlarının içinde ben tek kullanıcam..saçları da gürleştirip uzatıyomuş b ve e vitamni sayesnde..
veeeee sporuma yaptım leslie 3 mile ve 4 mile + göbek eritme 2 video + basen hareketleri ((( tabiii bugün sayıları artırdım 65 e kadar çıktım kalça iptall )))) :))) bugün baya ter attım ama çok iyi hissediyorum
Pilatese başladım kızlar. 2 gündür yapıyorum çok şükür ağrım falan yok. Leslie yi neden bilmiyorum yapasım gelmiyor. Pilatese devam edeceğim bir süre..
Chiseled Chair Challenge - Lose Weight Fast with this Full Body Workout - YouTube
yarın bu videoyu denicemmm basenlerme iyi gelebilir mi ne dersiniz :)
Pilatese başladım kızlar. 2 gündür yapıyorum çok şükür ağrım falan yok. Leslie yi neden bilmiyorum yapasım gelmiyor. Pilatese devam edeceğim bir süre..
süper aslında etkisi olabilir belki çatlaklar için ben suna sumankayanındı galiba bi tarif vardı aspirinli onu denemiştim ve sıkılaşma konusunda işe yaramıştı çatlaklardaki görünümümde azalmıştı ama sonra bıraktım bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum ...
ya ne yalan söyleyeyim leslie benimde pek yapasım gelmiyo diğer videolardan daha yavaş ya sanırım ondan bi süre sonra sıkılıyorum
süper aslında etkisi olabilir belki çatlaklar için ben suna sumankayanındı galiba bi tarif vardı aspirinli onu denemiştim ve sıkılaşma konusunda işe yaramıştı çatlaklardaki görünümümde azalmıştı ama sonra bıraktım bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum ...
ya ne yalan söyleyeyim leslie benimde pek yapasım gelmiyo diğer videolardan daha yavaş ya sanırım ondan bi süre sonra sıkılıyorum
aa sende mi salonda basladin caniim super super salonda daha farkli oluyo sende farkedersin heralde daha cok calisiyo vucudum nedense hoca denetimi altinda oldugu icin midir nedircok kolay gelsiiiin sekeriim
selam kızlar nasılsınız
siz tam gaz devam ediyorsunuz sanırım aferin hepinize
ben 2 haftalık aradan sonra burdayım
ve bugün yaptım
inş yola devam
kimmiş bu burcu ya bende istiyorum pilates ama hiç vaktim olmuyo
Bugün bir açıp yapayım dedim kapattım sıkıldım. Ama pilateste eğleniyorum yapınca gaza geliyorum :)
Yok yok salona değil canım Burcu diye bir pilates eğitmeninin videolarından yapıyorumHiç bırakasım gelmiyor bitince üzülüyorum. 1 günde kaç saat yapmak gerekiyor biliyor musun canım? 1 saati geçse faydadan çok zararı olursa diye korkuyorum:44:
:) caniim duzenlu yaptigin icin meyveleri toplamaya basladin bile sanirimbugün sabah uyandım aynada bı baktım kendme göbek küçülüyo sanki ya da ben öyle gormek istedgm ıcın mı bılmıyorum cok sükür benm acılar yok alıştım artık :)
benımde nisan full sınavlarla doluu(( leslie ye vakit ayırdığım kadar bıle vakıt ayırablsem bu ara hiç içimden gelmiyo ak sakallı dede bekliyorum
hahahahcanim sporunu da yap dersini de :) ikisi de onemli az kaldi yaza zaten biticek ins:103:
inş cnm inş nisanı atlatırsam rahat bı nefes alıcam Her haftasonu sınav
Kizlar hangi bölümleri okuyosunuz merak ettim :)